-
Δε θες να μάθεις πού αλλού κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, οπότε να είσαι και ευχαριστημένος...
Φυσικά μπορείς να δεις πληροφρίες για κινητήρα, μετάδοση, χρώμα εσωτερικού-εξωτερικού, τεχνικά, εξοπλισμό κλπ μέσα από τους κωδικούς στο τετράγωνο αυτοκόλλητο.
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Δε θες να μάθεις πού αλλού κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, οπότε να είσαι και ευχαριστημένος...ξερω οτι το 5 φτιαχνοταν π.χ και στο Uitenhage της Ν.Αφρικης.Αλλα ειχα διαβασει οτι σκοπιμα ολη η συναρμολογηση του 6 μεταφερθηκε στο Wolfsburg που ειναι 'υπερσυγχρονο'(τι αδοκιμος ορος btw) καθαρα για λογους αξιοπιστιας.
Φυσικά μπορείς να δεις πληροφρίες για κινητήρα, μετάδοση, χρώμα εσωτερικού-εξωτερικού, τεχνικά, εξοπλισμό κλπ μέσα από τους κωδικούς στο τετράγωνο αυτοκόλλητο.
ναι,τα βρηκα αυτα,αν και καποια ειναι αυτονοητα.
-
Για την Κaluga στη Ρωσία έχεις ακούσει κάτι;...
Από το VIN βρίσκεις την ημερομηνία περίπου που κατσκευάστηκε, έχει στοιχεία για κωδικό κινητήρα-κιβωτίου, χρώμα κλπ, στα OPTIONS έχει ενδιαφέρον ο εξοπλισμός,
γιατί υπάρχουν στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα που δε φαίνονται αν δεν τα ψάξεις κοκ -
απορια:Αφου βγουν οι επιβατες απο το αυτοκινητο,κλεισουν οι πορτες και κλειδωσεις/οπλισεις το συναγερμο δεν θα πρεπε τα ηλεκτρικα παραθυρα να κλεινουν συτοματα απο μονα τους?
στο manual βρηκα κατι αλλα αφορουσε στον τηλεχειρισμο τους.
-
Κράτα πατημένο το κουμπάκι του κλειδώματος και θα ανέβουν τα παράθυρα.
Κανονικά μένουν στη θέση τους, για την περίπτωση που θες να το κλειδώσεις αφήνοντας ανοιχτά παράθυρα (πχ έχεις πλύνει κάτι μέσα και θες να στεγνώσει). Κάνει ένα μπιπ λίγα δευτερόλεπτα μετά για να σε προειδοποιήσει. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κανονικά μένουν στη θέση τους, για την περίπτωση που θες να το κλειδώσεις αφήνοντας ανοιχτά παράθυρα (πχ έχεις πλύνει κάτι μέσα και θες να στεγνώσει). Κάνει ένα μπιπ λίγα δευτερόλεπτα μετά για να σε προειδοποιήσει.Nαι αυτο το βρηκα στο manual.
Απλα στα αλλα αυτοκινητα που εχουμε στην οικογενεια,κλεινουν μονα τους μολις κλειδωσεις
PS.Αυτο που εχεις πλυνει μεσα δε θα στεγνωσει γρηγοροτερα αν αφησεις και τις πορτες ανοιχτες?
-
αυτο το ειχε απο τ 1997 επι passat...!!!!
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Κανονικά μένουν στη θέση τους, για την περίπτωση που θες να το κλειδώσεις αφήνοντας ανοιχτά παράθυρα (πχ έχεις πλύνει κάτι μέσα και θες να στεγνώσει). Κάνει ένα μπιπ λίγα δευτερόλεπτα μετά για να σε προειδοποιήσει.Nαι αυτο το βρηκα στο manual.
Απλα στα αλλα αυτοκινητα που εχουμε στην οικογενεια,κλεινουν μονα τους μολις κλειδωσεις
PS.Αυτο που εχεις πλυνει μεσα δε θα στεγνωσει γρηγοροτερα αν αφησεις και τις πορτες ανοιχτες?
Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι μαλλον εξαρταται απο το συναγερμο,και να παω εκει να το ελεγξουν.Για να δουμε
-
Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι μαλλον εξαρταται απο το συναγερμο,και να παω εκει να το ελεγξουν.Για να δουμε
ακου τι παιζει...
με εργοστασιακο συναγερμο (που εχω εγω) πρεπει να το κρατας πατημενο
με καποιους aftermarket (ειχε ενας φιλος μου σε golf 4) κλεινει τα παραθυρα μονα τους με την ενεργοποιηση του συναγερμου απο το ξεχωριστο χειριστηριο του..
εγω δεν εχω τετοιο εχω μονο το κλειδι..επισης αν εχεις οροφη κρατωντας το πατημενο κλεινει και αυτη αλλα δεν ανοιγει οπως και τα παραθυρα οταν αντιστοιχα θα κρατησεις πατημενο το 'ξεκλειδωμα'
(σε περιπτωση που κανει ζεστη και θες να αεριστει το αυτοκινητο πριν κατεβεις κατω πχ) -
Ναι ο τηλεχειρισμος δουλευει.Απλως δεν κλεινουν τα παραθυρα με απλο πατημα(κλιδωμα/οπλισμος του συναγερμου).Ειναι εργοστασιακος ο συναγερμος
-
ε αφου ειναι εργοστασιακος πρεπει να το κρατας πατημενο δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο..
εκτος απο το να τα κλεινεις πριν βγεις εξωβεβαια αυτο μην το βλεπεις μονο αρνητικα γιατι σου δινει τη δυνατοτητα να ανεβοκατεβασεις τα παραθυρα κατα βουληση απο μακρια..
εμενα μου χει χρησιμευσει οταν ειμαι παρκαρισμενιος σε καμια παραλια για να μην αναψει ή οταν κανει ζεστη πριν κατεβω κατω μπορω να ανοιξω τα παραθυρα για να κρυωσει καπως -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα μου χει χρησιμευσει οταν ειμαι παρκαρισμενιος σε καμια παραλια για να μην αναψει ή οταν κανει ζεστη πριν κατεβω κατω μπορω να ανοιξω τα παραθυρα για να κρυωσει καπως -
-
βασικα εμενα η 116i μου αρεσει (σορρυ ) αλλα εξεταζω και την περιπτωση του Golf.
τα ερωτηματα μου ειναι αν ο TSI 160 θα αντεξει καμια 10αρια χρονια χωρις να μου βγαλει προβληματα (κομπρεσορας & τουρμπο μαζι?) και αν τον ταιζουμε 95αρα ή 100αρα?
ειναι λιγο ρισκο το γκολφ για δεκαετια ή οχι? -
Δυσκολη ερωτηση για ν'απαντηθει με ασφαλεια.Τα πρωτα GT παντως,κινουνται για το μισο περιπου διαστημα που σ'απασχολει και δεν εχουν παρουσιασει σοβαρες βλαβες σε ανησυχητικη συχνοτητα.
Σε σχεση με την ΒΜW παιζει να πληρωσεις λιγοτερα σε service,ανταλ/κα κτλ
Αλλα επειδη σκεφτεσαι σε βαθος χρονου,γιατι δεν περιμενεις την επομενη γενια της σειρας 1,με τους light turbo κινητηρες?Διοτι αν σου αρεσει η μπεμπα,το Golf μπορει και να ειναι συμβιβασμος
-
και δεν εχουν παρουσιασει σοβαρες βλαβες σε ανησυχητικη συχνοτητα.Ποιο αλλο προβλημα θα πρεπει να παρουσιαστει δλδ; Ναι,αν ανατιναζεται μονο του θα μπορουσε να θεωρηθει ανησυχητικο.
-
Δυσκολη ερωτηση για ν'απαντηθει με ασφαλεια.Τα πρωτα GT παντως,κινουνται για το μισο περιπου διαστημα που σ'απασχολει και δεν εχουν παρουσιασει σοβαρες βλαβες σε ανησυχητικη συχνοτητα.Σε σχεση με την ΒΜW παιζει να πληρωσεις λιγοτερα σε service,ανταλ/κα κτλ
Αλλα επειδη σκεφτεσαι σε βαθος χρονου,γιατι δεν περιμενεις την επομενη γενια της σειρας 1,με τους light turbo κινητηρες?Διοτι αν σου αρεσει η μπεμπα,το Golf μπορει και να ειναι συμβιβασμος
Με τη BMW όχι παίζει...ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρώσει λιγότερα σε συντήρηση, service και ανταλλακτικά λόγω CBS*
*Condition Based Service όπου ανάλογα με τη χρήση και πως το οδηγείς φτιάχνει μόνο του τα διαστήματα service.
-
Αλλα επειδη σκεφτεσαι σε βαθος χρονου,γιατι δεν περιμενεις την επομενη γενια της σειρας 1,με τους light turbo κινητηρες?
ισα ισα ενας απο τους λογους που θελω να παρω αυτη τη γενια ειναι για να εχω ατμοσφαιρικο κινητηρα
βασικα οπως καταλαβαινω προς bmw θα κινηθω. απλα που και που αμφισβητω τη φυση μου και σκεφτομαι και αλλα αμαξια.
δεν θα πρεπε να ζοριζω το μυαλο μου. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με τη BMW όχι παίζει...ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρώσει λιγότερα σε συντήρηση, service και ανταλλακτικά λόγω CBS*
*Condition Based Service όπου ανάλογα με τη χρήση και πως το οδηγείς φτιάχνει μόνο του τα διαστήματα service.
δλδ αν τη ζοριζεις θα χρειαζεται περισσοτερα service ανα δεδομενα χλμ σε σχεση με τα προγραμματισμενα του Golf?
Ποιο αλλο προβλημα θα πρεπει να παρουσιαστει δλδ; Ναι,αν ανατιναζεται μονο του θα μπορουσε να θεωρηθει ανησυχητικο.
Τι να σου πω,εδω στη γειτονια εχουμε αρκετα twincharged και δεν εχουμε αρχισει να φοραμε ωτοασπιδες ακομη
-
Γνωριζει κανεις αν μπορω μα παραγγειλω το comfortline με 17ρα ζαντα μονο, και με τι χρεωση?
VW Golf VΙ