-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Το αμαξι ειχε αυτο το 'πρόβλημα' απο την πρώτη στιγμή..Μπορώ να παω στην αντιπροσωπεία να μου το κανουν χωρίς χρέωση?αν δεν εχει βρει σε κανα πεζοδρομιο δε βλεπω το λογο για να μη στο φτιαξουν μεσα στην εγγυση το θεμα ειναι να αναγνωρισουν οτι εχει προβλημα, γιατι παιζει να σου πουν οτι ειναι φυσιολογικο..
παντως το αυτοκινητο μπορει να χρειαστει και ευθυγραμμιση ακομα και απο λακουβα , οποτε ειναι λιγο γκριζα ζωνη το θεμα...
σε σχεση με το ΤΤ οσο οικειο και αν φαινεται με την πρωτη επαφη δεν ειναι το ιδιο σπορ στο οριο, τα ηλεκτρονικα του παντως ειναι σωτηρια αν και σχετικα διακριτικα
-
Σε αντιστοιχη περιπτωση μου ειπαν οτι η ευθυγραμμιση γινεται δωρεαν αν δεν εχουν περασει 6 μηνες ή 10.000χλμ.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σε αντιστοιχη περιπτωση μου ειπαν οτι η ευθυγραμμιση γινεται δωρεαν αν δεν εχουν περασει 6 μηνες ή 10.000χλμ.Eιχες και εσύ το ίδιο πρόβλημα?
-
Εμενα πηγαινε ισια αλλα το τιμονι ειχε μια μικρη κληση αριστερα ή δεξια, δεν θυμαμαι. Αυτο σε γκολφ 5.
-
Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε golf 160: μικρή αλλά συστηματική παρέκλιση της πορείας προς τα δεξιά. Το πήγα αμέσως (με 300χλμ) στην karenta, o τεχνικός σύμβουλος το οδήγησε στους γύρω δρόμους και με σχετικά χαμηλές ταχύτητες (
-
Ο χρήστης dapost έγραψε:
Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε golf 160: μικρή αλλά συστηματική παρέκλιση της πορείας προς τα δεξιά. Το πήγα αμέσως (με 300χλμ) στην karenta, o τεχνικός σύμβουλος το οδήγησε στους γύρω δρόμους και με σχετικά χαμηλές ταχύτητες ( -
Παραγγειλα golf vi 1.6 TDI DRF με ρυπους CO2 119g/km ερχετε τον Δεκεμβριο θα κυκλοφορω ελευθερα στο δακτυλιο ?
-
Ο χρήστης Γιωργος 47 έγραψε:
Παραγγειλα golf vi 1.6 TDI DRF με ρυπους CO2 119g/km ερχετε τον Δεκεμβριο θα κυκλοφορω ελευθερα στο δακτυλιο ?Στου εξωτερικού ίσως ... στην Αθήνα όμως 'Ο κ. Σουφλιάς ... απέρριψε κατηγορηματικά προτάσεις για κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων ΙΧ.'
Εκπέμπεις μεν 119gr/km ρύπους (λιγότερο απο 1000άρι) αλλά καις πετρέλαιο δε ... και μολύνεις!!!
-
Ο χρήστης Γιωργος 47 έγραψε:
Παραγγειλα golf vi 1.6 TDI DRF με ρυπους CO2 119g/km ερχετε τον Δεκεμβριο θα κυκλοφορω ελευθερα στο δακτυλιο ?ΟΧΙ ....είναι diesel
-
ΟΚ ευχαριστω Ειμαι κατοικος εκτος Αθηνων για αυτο παραγγειλα TDI
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παραγγειλα golf vi 1.6 TDI DRF με ρυπους CO2 119g/km ερχετε τον Δεκεμβριο θα κυκλοφορω ελευθερα στο δακτυλιο ?
Στου εξωτερικού ίσως ... στην Αθήνα όμως 'Ο κ. Σουφλιάς ... απέρριψε κατηγορηματικά προτάσεις για κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων ΙΧ.'
Εκπέμπεις μεν 119gr/km ρύπους (λιγότερο απο 1000άρι) **αλλά καις πετρέλαιο δε ... και μολύνεις!!! **:lipsealed:
Αυτό μην το γελάς, έχει μεγάλη βάση! Τα πετρελαιοκίνητα εκμπέμπουν πολλαπλάσιους επικίνδυνους ρύπους (αιθάλη, NOX) από τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα. ΤΟ CO2 δεν είναι καν ρύπος επικίνδυνος για τον άνθρωπο... αέριο του θερμοκηπίου είναι. Η εξάτμιση ενός ντίζελ είναι πολύ πιο επικίνδυνη δηλαδή. Τώρα βέβαια γιατί δεν κυνηγάνε τις βιομηχανίες και τα παμπάλαια φορτηγά που είναι οι πραγματικοί ένοχοι είναι άλλο θέμα...
-
πώς τολμας να λες οτι θα κυνηγησουν τις βιομηχανιες!!!!
βεβαια μεχρι πριν λιγo καιρο ειχαμε αεροδρομιο διπλα στα σπιτια μας , εκει να δεις τι εισπνεαμε επι τοσα χρονια...
η καρτα καυσαεριων μου τους μαρανε
-
Παλι θα τα ξαναλεμε το 53% των ΕΙΧ στην ερωπη ειναι ντιζελ ενω εμεις προσεχουμε το περιβαλλον ο Γερμανος ο Βελγος ο Ολανδος οχι Δεν κειταμε λιγο τα χαλια μας με τις χωματερες και τα σκουπιδια μας παντου σκουπιδια πεταμενα μεσα και εξω απο καθε πολι
-
Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη όμως είναι η πιο μολυσμένη πόλη με μικροσωμματίδια (κατ'εξοχιν ρύπος των πετρελαιοκινητήρων) σε όλη την ΕΕ με την Αθήνα 2η ή 3η, όχι το Βερολίνο ή ή Βρυξέλλες. Σίγουρα πρέπει να δούμε και τα άλλα και πρώτα και κύρια τις βιομηχανίες. Όμως η βλακία με το CO2 είναι πανευρωπαϊκή, σε αντίθεση με την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες που κοιτάνε τους επιβλαβείς για τον άνθρωπο ρύπους. Κάποια συμπαιγνία πρέπει να παίζει με το lobby των κατασκευαστών υποσυστημάτων πετρελαιοκινητήρων στην ΕΕ, καθώς το CO2 είναι άμεση συνάρτηση της κατανάλωσης ενός οχήματος και άρα οφελεί τα ντίζελ. Η άλλη εξήγηση είναι ότι πρέπει να πιάσει η ΕΕ τα όρια της συμφωνίας του Κιότο που αφορούν την υπερθέρμανση και όχι την μόλυνση του πλανήτη.
-
Όπως τα γράφεις είναι Αληθινέ Δία.Και επιπλέον ισχύουν τα εξής επιγραμματικά:
Άλλα καύσιμα κυκλοφορούν στην ευρώπη και άλλα στο μπανανιστάν, άλλος ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται στα πρατήρια και άλλος εδώ, άλλη είναι η μέση ηλικία των αυτοκινήτων, άλλα τα ΚΤΕΟ, άλλη η παιδεία του οδηγού, άλλες οι κυκλοφοριακές συνθήκες, άλλες οι επικρατούσες θερμοκρασίες (μείζονος σημασίας παράμετρος για το φωτοχημικό νέφος που ταλαιπωρεί τη ζεστή χώρα μας), άλλη η διείσδυση του καθαρότερου φυσικού αερίου και των ανανεώσιμων στην βιομηχανία και στον οικιακό τομέα εδώ και δεκαετίες το οποίο μειώνει τα μικροσωματίδια άρα συνδράμει στην καθαρότερη ατμόσφαιρα, άλλες οι ζώνες αστικού πράσινου που υπάρχουν εκεί και είναι ανύπαρκτες εδώ, άλλη η πληθυσμιακή πυκνότητα σε συγκεκριμένες περιοχές, άλλες τιμές στα καύσιμα (αυτό πια κι αν είναι λόγος) κ.τ.λ.
Επίσης, βασικότατο, άλλες οι προτεραιότητες του κάθε κράτους και άλλα τα ρουσφέτια που θέλει να κάνει σε κάθε συντεχνία.
Το ελληνικό κράτος δεν έχει σαν πρώτη προτεραιότητα το περιβάλλον, ούτε καν σαν δεύτερη. Την τσέπη του έχει, και το αποδεικνύει διαρκώς. Τώρα αν με αυτό ωφελείται και το μικροκλίμα των ελληνικών πόλεων από την περαιτέρω επιδείνωση, αυτό είναι αναγκαστική παρενέργεια. -
[quote='dapost']Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε golf 160: μικρή αλλά συστηματική παρέκλιση της πορείας προς τα δεξιά. Το πήγα αμέσως (με 300χλμ) στην karenta, o τεχνικός σύμβουλος το οδήγησε στους γύρω δρόμους και με σχετικά χαμηλές ταχύτητες (
-
Ο χρήστης dapost έγραψε:
Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε golf 160: μικρή αλλά συστηματική παρέκλιση της πορείας προς τα δεξιά. Το πήγα αμέσως (με 300χλμ) στην karenta, o τεχνικός σύμβουλος το οδήγησε στους γύρω δρόμους και με σχετικά χαμηλές ταχύτητες (
Τελικά το πήγα σήμερα, έγινε ευθυγράμμιση και καλύφθηκε από την εγγύηση.
Διορθωθηκε το προβλημα;
-
Ναι, διορθώθηκε. EDIT: Αφού οδήγησα το αυτοκίνητο σε εθνικό δρόμο διαπίστωσα οτι το πρόβλημα παραμένει. Περισσότερα μόλις μπορέσω να το πάω σε γνωστό 'λαστιχά' για έλεγχο.
-
σημερα γυρνωντας απο ωροπο στην εθνικη ηταν σταματημενο ενα γκολφακι με τους επιβατες εξω και το καπο σηκωμενο.
ηταν ενας τυπος πανο απο το μηχανοστασιο και μου ηρθε να του δωσω μια κλωτσια να πεσει μεσα . -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σημερα γυρνωντας απο ωροπο στην εθνικη ηταν σταματημενο ενα γκολφακι με τους επιβατες εξω και το καπο σηκωμενο.
ηταν ενας τυπος πανο απο το μηχανοστασιο και μου ηρθε να του δωσω μια κλωτσια να πεσει μεσα .
VW Golf VΙ