-
καλα απο 3 βδομαδες σου ειπαν 4? και μετα μου λες οτι ειναι ξηγημενος ο παζα...
-
αν δεν εχεις δωσει λεφτα μπροστα ,τραβα πες του οτι θα ακυρωσεις την αγορα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα απο 3 βδομαδες σου ειπαν 4? και μετα μου λες οτι ειναι ξηγημενος ο παζα...ΡΕ,ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
-
Έχω δόσει 1500. Αλλιώς θα αυτό θα έκανα θα το ακύρωνα. Εμένα με τρελαίνει περισότερο απ όλα το ύφος του πωλητή που είναι εριστικό λες και είναι κάποιος σπουδαίος.
-
12 ημέρες είχε κρατήσει για να παραλάβω το αυτοκίνητο και εμένα πριν 2 χρόνια που το πήρα με δόσεις.
Αν τώρα έχει αλλάξει κάτι θα ως προς το χρόνο που χρειάζεται στο υπουργείο ή ως προς το χρόνο να βγει το δάνειο από την τράπεζα, θα πρέπει να το δεις με άλλες παραλαβες που γίνονται αυτό το καιρό σε άλλες εταιρείες. Πάντως ενα μήνας φαίνεται πάρα πολύ για τέτοια διαδικασία -
και ολα αυτα γινονται εν μεσω κρισης! φαντασου να ηταν ολα ανθηρα για τις εταιριες και τις αντιπροσωπιες τι θα γινοταν... ξυλο θελουν μου φαινεται.
παντως ειμαι να σκασω με αυτο που γινεται με το γκολφ, παλι πρωτο βγηκε σε ταξινομισεις τον απριλιο, ουτε προσφορες εκανε, ουτε εκπτωσεις και εφαγε και λιγο απο τη μειωση των Τ.Τ. -
Ο χρήστης alexator έγραψε:
Έχω δόσει 1500. Αλλιώς θα αυτό θα έκανα θα το ακύρωνα. Εμένα με τρελαίνει περισότερο απ όλα το ύφος του πωλητή που είναι εριστικό λες και είναι κάποιος σπουδαίος.Κατι βρωμαει παρα πολυ ασχημα να ξερεις
Καλο ειναι να μην υπαρχει βιασυνη
Κατανοει ο καθενας οτι βιαζεσαι να παρεις το νεο σου αμαξι
ΑΛΛΑ
ρητα και κατηγορηματικα
ΜΗΝ δωσεις αλλα λεφτα πριν δεις το αμαξι
Κι ας παρει και ενα μηνα επιπλεον
Αυτη ειναι η αποψη μου κι αν θελεις την ακους
Κι αφου απ οτι φαινεται εχεις να κανεις με αναξιοπιστο πωλητη , εγω στη θεση σου το αυτοκινητο την ημερα της παραδοσης θα το εξεταζα συνοδεια μηχανικου , και πανω απ ολα στο φως της ημεραςΔειξε λιγη υπομονη ΤΩΡΑ για να μη κινδυνευεις να χτυπας το κεφαλι σου ΜΕΤΑ
-
ακουσα ενα κρακ,ο φραχτης ηταν για ο ραφτης
-
Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να πάω στο τελωνείο εγώ να δω το αυτοκίνητο μου ή έστω ένα τηλέφωνο να μιλήσω με κανέναν εκεί?
-
Εμένα με τρελαίνει περισότερο απ όλα το ύφος του πωλητή που είναι εριστικό λες και είναι κάποιος σπουδαίος.Την ιδια, οχι θετικη εντυπωση ειχα αποκομισει και εγω απο την εν λογω αντιπροσωπεια.
Απο εκει και περα καλο ειναι να καταλαβουμε οτι στο 90% των περιπτωσεων οι πωλητες εκμεταλλευονται την ανυπομονησια του αγοραστη να παραλαβει το καινουργιο του αυτοκινητο. Δε λεω λογικη ειναι η ανυπομονησια, απλα κρυβει και κινδυνους.
-
Εγώ όταν πήρα το δικό μου VW (κατόπιν παραγγελίας, όχι ετοιμοπαράδοτο), είχα δώσει στην αρχή 1500 € για να γίνει η παραγγελία. Το αμάξι ήρθε Ελλάδα, το είδα στην αντιπροσωπεία, μετά το πλήρωσα και την επόμενη το πήρα. Απλά πράγματα.
Από άλλη αντιπροσωπεία VW βέβαια έχω ακούσει να ζητάνε εξόφληση πριν τον εκτελωνισμό...
και από εσένα αυτά....
προτείνω να μην δώσεις όλα τα €€ προτού δεις το αμάξι.....
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Ωχ ο Ιταλακιας φωναξε και τις φιλες του. Θα μας παιξουν φλαουτο.Ενταξει, δεν ειμαστε και fenderiarhdes, αλλα φλαουτο δεν παιζουμε, εμεις οι φιλες του Ιταλακια . Τεσπα επειδη εισαι κρυος τυπος που δεν καταλαβαινει απο αθωα αστεια και παρεξηγειται ( -> κομπλεξ -> εσωτερικη ασχημια -> κακη ψυχολογια -> κακη διαθεση που ειναι μεταδοτικη ), yawn & bb
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ωχ ο Ιταλακιας φωναξε και τις φιλες του. Θα μας παιξουν φλαουτο.
Ενταξει, δεν ειμαστε και fenderiarhdes, αλλα φλαουτο δεν παιζουμε, εμεις οι φιλες του Ιταλακια . Τεσπα επειδη εισαι κρυος τυπος που δεν καταλαβαινει απο αθωα αστεια και παρεξηγειται ( -> κομπλεξ -> εσωτερικη ασχημια -> κακη ψυχολογια -> κακη διαθεση που ειναι μεταδοτικη ), yawn & bb
Εγώ είμαι φίλος του Italakia και παίζω ηλεκτρική κιθάρα...και άμα λάχει την φέρνω και σε κανένα κεφάλι άμα προσβάλουν τον φίλο μου!
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ενταξει, δεν ειμαστε και fenderiarhdes, αλλα φλαουτο δεν παιζουμε, εμεις οι φιλες του Ιταλακια . Τεσπα επειδη εισαι κρυος τυπος που δεν καταλαβαινει απο αθωα αστεια και παρεξηγειται ( -> κομπλεξ -> εσωτερικη ασχημια -> κακη ψυχολογια -> κακη διαθεση που ειναι μεταδοτικη ), yawn & bb
Εγώ είμαι φίλος του Italakia και παίζω ηλεκτρική κιθάρα...και άμα λάχει την φέρνω και σε κανένα κεφάλι άμα προσβάλουν τον φίλο μου!
Eλπιζω να παιζεις με Gibson Les Paul που ειναι αγκυρες για να εχει νοημα οταν τη φερεις στο κεφαλι καποιου. Αμα ειναι να κανεις μια δουλεια, καντη σωστα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Eλπιζω να παιζεις με Gibson Les Paul που ειναι αγκυρες για να εχει νοημα οταν τη φερεις στο κεφαλι καποιου. Αμα ειναι να κανεις μια δουλεια, καντη σωστα
Μία ταπεινή Fernandes Monterey Elite έχω (σαν αυτή που έχει ο M.Χατζηγιάννης στο εξώφυλλο του τελευταίου του δίσκου)
Οι Gibson... είναι ακριβές για το πορτοφόλι μου... σε Epiphone δεν κάνει; -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μία ταπεινή Fernandes Monterey Elite έχω (σαν αυτή που έχει ο M.Χατζηγιάννης στο εξώφυλλο του τελευταίου του δίσκου)
Θεος!!
Οι Gibson... είναι ακριβές για το πορτοφόλι μου... σε Epiphone δεν κάνει;
Για να παιζεις δεν ξερω , για να κοπανας κεφαλια, σιγουρα δεν κανει
-
Εμμ...δεν κατάλαβα...ποιός είναι Θεός; Ο Χατζηγιάννης ή εγώ;;;
Για να κοπανάς κεφάλια...αν έχεις τεχνική σου φτάνει και ένας μπαγλαμάς (ή τζουράς)
Το χέσαμε στο off topic μου φαίνεται! -
Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....Δεν ειναι κατα αναγκη οτι θα εχει καποιο προβλημα το αυτοκινητο αλλα πρεπει να εχουν προβλημα ρευστοτητας. Απο οτι θυμαμαι ειτε το αυτοκινητο ερχονταν στην αντιπροσωπεια (σε αυτην την περιπτωση εχουν δανειο απο την τραπεζα και το πληρωνουν αυτοι πρωτα) και το εξοφλουσες αφου το δεις ειτε απο το τελωνειο σε 10 μερες ερχονταν αφου το πληρωνες. Πιστευω οτι 4 εβδομαδες ειναι πολλες και ρισκαρεις αν παει φουντο το μαγαζι να χασεις τα λεφτα σου...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....
Δεν ειναι κατα αναγκη οτι θα εχει καποιο προβλημα το αυτοκινητο αλλα πρεπει να εχουν προβλημα ρευστοτητας. Απο οτι θυμαμαι ειτε το αυτοκινητο ερχονταν στην αντιπροσωπεια (σε αυτην την περιπτωση εχουν δανειο απο την τραπεζα και το πληρωνουν αυτοι πρωτα) και το εξοφλουσες αφου το δεις ειτε απο το τελωνειο σε 10 μερες ερχονταν αφου το πληρωνες. Πιστευω οτι 4 εβδομαδες ειναι πολλες και ρισκαρεις αν παει φουντο το μαγαζι να χασεις τα λεφτα σου...
Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση του πελάτη για τέτοιες περιπτώσεις; Η απόδειξη είσπραξης που σου δίνουν;Πάντως, χωρίς πλάκα, συμφωνώ και εγώ πως πρέπει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας στην αντιπροσωπεία... μήπως είναι από αυτές που έχει ακουστεί κατά καιρούς πως κλείνουν;
VW Golf VΙ