-
-
Μαλλον δεν απεχουν καθολου τελικα τα σχεδια αυτα..
-
-
κουτι κουτι κου-τι!
κουτι κουτι κου-τι!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
κουτι κουτι κου-τι!κουτι κουτι κου-τι!
και τι κουτί κουτι και τι κουτί κουτι τωρα το Golf καινουργιο σε κουτί
Τι έμπευση θεέ μου .....!!!!!!!!!!!!!
-
H photo του project940 ΔΕΝ έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι - και μάλλον δεν είναι - του Golf.
Πιθανότερο είναι να πρόκειται για το Polo και ακόμα πιο πιθανό για το (Λατινοαμερικάνικο) Gol.
Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το γεγονός πως το ιδιο αμάξωμα έχει φωτογραφηθεί και σε έκδοση - περίπου - sedan.
Έτσι και αλλιώς ο da Silva μόλις πριν ένα δύο μήνες ανακοίνωσε ότι ξεκινάνε από την αρχή τη σχεδίαση του Golf. Αυτό που μας δείχνει η φωτο του project940 είναι πρωτότυπο σε πολύ προχωρημένο στάδιο και με τη σχεδίαση ολοκληρωμένη.
@νδρέας
-
γμτ, ήταν ανάγκη να έρθει ο 'ντα πίπα' στη VW;
Ελπίζω να φάει πόδι, πρι προλάβει να σπείρει την καταστροφή...
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ελπίζω να φάει πόδι, πρι προλάβει να σπείρει την καταστροφή...Sorry...too late!
-
Καλος όρισες πολυμορφικότητα ......
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
γμτ, ήταν ανάγκη να έρθει ο 'ντα πίπα' στη VW;Ελπίζω να φάει πόδι, πρι προλάβει να σπείρει την καταστροφή...
έχει και καλά δείγματα (στην Audi) και τραγικά (στη Seat)
-
Στην προτελευταία φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό αυτοκίνητο και μάλλον δεν είναι golf. Μπορεί να κάνουν facelift στο τωρινό golf μην απογοητεύεστε τόσο ευκολα με αυτές τις φωτογραφίες....
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Στην προτελευταία φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό αυτοκίνητο και μάλλον δεν είναι golf. Μπορεί να κάνουν facelift στο τωρινό golf μην απογοητεύεστε τόσο ευκολα με αυτές τις φωτογραφίες....Είναι το Gol ή το Polo κατά 99%
@νδρέας
-
καλα μη περιμενετε να δειτε και κανενα σχεδιο που θα ταραξει τα νερα
το γκολφ ηταν παντα συντηριτικο σχεδιαστικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα μη περιμενετε να δειτε και κανενα σχεδιο που θα ταραξει τα νερατο γκολφ ηταν παντα συντηριτικο σχεδιαστικα.
και άλλα ήταν συντηρητικά πχ civic και τώρα σε μερικους δεν αρέσει το υπέρ-διαστημικό του στυλ
Αλλά συμφωνώ μαζί σου, οι Γερμανοί δεν αλλάζουν ευκολα τη φιλοσοφία σχεδίασής τους. -
Δεν νομίζω να είναι έτσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
http://www.motorauthority.com/wp-conten ... render.jpg
-
Ούτε εγώ νομίζω να είναι έτσι, αλλά όλα δείχνουν ότι η μάσκα θα φέρνει λίγο σε αυτό (και κατ' επέκταση στα VW όπως ήταν πριν την κάθετη μάσκα που ο da Silva επισήμως έχει καταργήσει)
@νδρέας
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι έτσι αλλά ποτέ δεν ξέρεις....http://www.motorauthority.com/wp-conten ... render.jpg
κουκουβάγια μου θυμίζει
-
Εμένα marshmellow, ή εναλλακτικά τον μπιμπέντουμ.
-
.....σαν παλιό Bora facelift
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
.....σαν παλιό Bora faceliftακριβως....
VW Golf VΙ