-
Δεν θέλω να γίνω σπαστικός ( ) αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο κώδικας. Λογικά θα πρέπει να έχει η διπλό κύκλωμα ή κάποιους ρελέδες παραπάνω που να σβηνουν (ή να ανάβουν) το ένα μόνο.
Εντάξει, μιλάμε για γραμμάρια βέβαια, άνευ ουσίας !
-
Ευχαριστω για τι απαντησεις.Σχετικα με τουςπισω πλαινους αεροσακους και το παιδικο καθισμα[για παιδια ανω των 4 ετων] βρηκα αντικρουομενα στοιχεια, καποια προσεγγιση? που να αναφερεται τι προβλεπεται?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν θέλω να γίνω σπαστικός ( ) αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο κώδικας. Λογικά θα πρέπει να έχει η διπλό κύκλωμα ή κάποιους ρελέδες παραπάνω που να σβηνουν (ή να ανάβουν) το ένα μόνο.Εντάξει, μιλάμε για γραμμάρια βέβαια, άνευ ουσίας !
Ανάλογα με τα δεδομένα από τον αισθητήρα στροφών του τιμονιού και σβήσε/άναψε με εντολή από τον εγκέφαλο! Πχ το δικό μου δεν το είχε και ήταν απλά μια επιλογή στο μενού ενός εγκεφάλου!
H Hella έχει βγάλει και κιτ για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Ευχαριστω για τι απαντησεις.Σχετικα με τουςπισω πλαινους αεροσακους και το παιδικο καθισμα[για παιδια ανω των 4 ετων] βρηκα αντικρουομενα στοιχεια, καποια προσεγγιση? που να αναφερεται τι προβλεπεται?τωρα το τι λεει ο πωλητης στην εκθεση που δεν ξερει τι του γινεται ειναι αλλο!!! Αν η ιδια η vw δεν ανφερει καπου οτι υπαρχει προβλημα τοτε το εχει ερευνησει το θεμα!!!!
αλλωστε τα crash test γινονται και με παιδικα καθισματακια πισω! -
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Ευχαριστω για τι απαντησεις.Σχετικα με τουςπισω πλαινους αεροσακους και το παιδικο καθισμα[για παιδια ανω των 4 ετων] βρηκα αντικρουομενα στοιχεια, καποια προσεγγιση? που να αναφερεται τι προβλεπεται?Mεγάλη η χάρη σου !
Μιας και το θέμα είναι σοβαρό πήγα στο υπόγειο να πάρω το βιβλίο οδηγιών. Όπως θα δεις δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο περί μη συμβατότητας οπότε (για μένα) είναι προφανές ότι οι πίσω αερόσακοι είναι κάτι συν και ΔΕΝ δημιουργεί πρόβλημα. Άλλωστε όπως θα δεις σε ένα σκιτσάκι είναι μικρού σχετικά μεγέθους και προφανώς παρεμβάλλονται μεταξύ πόρτας και καθίσματος. Αυτά που σου ανεβάζω είναι από το ΜΚV αλλά υποθέτω δεν άλλαξαν και πολλά ...Oι δύο σελίδες για τους πλευρικούς :
http://img11.imageshack.us/gal.php?g=84839676.jpg
http://yfrog.com/0b84839676jxΓια τα καθισματάκια :
#1 http://img11.imageshack.us/gal.php?g=35114561.jpg
http://yfrog.com/0b35114561jx#2 http://img6.imageshack.us/gal.php?g=02052009303.jpg
http://yfrog.com/0602052009303jx -
Eυχαριστω καθηγητα.ισως ενα παρομοιο θεμα θα μπορουσε να ειναι αυτονομο γιατι νομιζω οτι ειναι σοβαρο.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
εγω το ειδα ασπρο αλλα δεν προλαβα να του κανω μια φωτογραφια γιατι ηταν στο δρομο...
απιστευτο....πολυ ομορφο....
επισης ειδα και Ταξι Γκολφ 6 στη Μπολωνια...
να βαλω φωτο;Και εγω το ειδα χθες σε ασπρο και ειναι απιστευτα ωραιο!! Να που σιγα σιγα μας αρεσει...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΣΤΕΙΟ, ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ :
Αυτό είναι το πρόβλημα με σας τους Golfάκηδες. Δεν αγοράζετε ποτέ άλλο
μικρομεσαίο γιατί το Golf ήταν, είναι και θα είναι(εις τους αιώνας των αιώνων,αμήν...)
ο 'βασιλίας', και κάθε φορά που βγαίνει καινούριο μοντέλο προσπαθείτε να πείσετε
τον ευατό σας πως είναι όμορφο
Και το πιο απίθανο είναι πως τελικά τα καταφέρνετε
(μην πέσετε να με φάτε,έτσι? ) -
απο μπροστα αρχιζει να μου αρεσει!!! ποιος εγω
????????????? -
-
Ο χρήστης themata έγραψε:
το περιμενω σε ασπρο απο μερα σε μερα κι εγω.μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος:
επειδη το αυτοκινητο θα ερθει με το ραδιο/cd RCD 310, και ειδα οτι το RCD 510 με την οθονη αφης
ειναι πολυ πιο ομορφο, μπορω να το αλλαξω μολις ερθει στην αντιπροσωπεια? δλδ να μου το αντικαταστησουν
και να πληρωσω την διαφορα?καμιά ιδέα?
-
Πιστεύω πως έτσι και τους πεις κάτι τέτοιο, να σου αλλάξουν ραδιοCD με άλλο μεγαλύτερο μοντέλο θα σου ζητήσουν μια τιμή 3 φόρες όσο κοστίζει να το βάλεις με την παραγγελία του αυτοκινήτου... Καλύτερα να ψάξεις σε καμιά αγγελία μπας και το βρεις ή να βάλεις κάποιο άλλο αντίστοιχο στο ίδιο look που κυκλοφορούν διάφορα.
Σήμερα μου έλεγε φίλος που πήρε και αυτός golf 6, πως όταν πήγε να το κλείσει έτυχε να τους 'υποδεχθεί' ο διευθυντής πωλήσεων σε πολύ γνωστή έκθεση. Μπαίνει μέσα και λέει ενδιαφέρομαι για το Golf 6. Ορίστε, λέει να το δείτε. Και τους δείχνει ένα golf 5. Tου απαντάει μα αυτό είναι το παλιό. Όχι το καινούριο είναι. Οκ, λέει(μπας και δεν το είδε καλά). Τελικά ήταν το παλιό όπως επιβεβαίωσε και ο πωλητής που ήρθε μετά, απλά μέχρι την προηγούμενη μέρα τα είχανε στις αντίστροφες θέσεις μέσα στην έκθεση.... -
δειχνει πολύ καλύτερη η touch screen αλλά αν θελουν τέτοια ποσά...μια χαρά μου φαινεται θα ειναι και η απλή μπλε
-
για το r/cd 510 δεν νομιζω πωσ αλλαζει γιατι οταν το εκλεισα μου χαν πει οτι βαλεις τςρα αν κεαι σε αυτο τη χωρα ολα γινονται.!!!προχθες το ειδα σε ασπρο το 160 με τις ζαντες porto οπως το εχω παραγγηλει και ηταν ουαο!!το δικο μου σε μαυρο πως θα ειναι υπομονη δεν αντεχω αλλο 2 μηνες ακομα περιπου.....
-
ΞΕΡΕΙ κανεις που κατασκευαζεται το νεο golf vi.
-
GERMANY
-
Καλησπέρα παιδία, σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός καινούργιου golf! Το θέμα είναι ότι στο Παζαρόπουλο που το έκλεισα το αυτοκίνητο σήμερα με πήραν και μου είπαν να τους εξοφλήσω όλο το ποσό τώρα για να εκτελωνίσμουν το αυτοκίνητο και να το έχω σε 15 εργάσιμες μέρες...
Σας φαίνεται λογικό αυτο? Γνωρίζει κανείς κατι επι του θέματος?
Να πληρώσω τοσο χρήματα για αυτοκίνητο που δεν έχω ελένξει??
Επίσης γιατί τόσες πολλές μέρες για αυτοκίνητο που είναι Ελλάδα? -
Όσο και αν σου φαίνεται 'περίεργο' έτσι είναι η συνήθης διαδικασία. Πρώτα το πληρώνεις, γίνεται ο εκτελωνισμός και μετά παραλαμβάνεις. Προφανώς εφόσον είναι κάτι 'Στραβό' στο αυτοκίνητο ΔΕΝ παραλαμβάνεις. Φυσικά και δεν χάνεις τα χρήματα σου όμως. Εφόσον πληρώνεις μετρητοίς πήγαινε σε τράπεζα, βάλε τα λεφτά και στην αιτιολογία γράψε 'για εξόφληση υπολ. της παραγγελίας υπ.αριθμ. τάδε' (για να σου φύγει το άγχος πιο πολύ).
Οι 15 εργάσιμες είναι αρκετές γιατί προφανώς αντιστοιχούν σε 3 ημερολογιακές εβδομάδες. Νομίζω ότι ο μέσος χρόνος είναι 10 μέρες με 2 εβδομάδες. Προφανώς όμως λόγω των τρελών πωλήσεων (η Ελλάδα βγήκε από την Κρίση αλλά μόνο στα ... αυτοκίνητα!) του Απριλίου θα πρέπει να υπάρχει συνωστισμός σε όσα ήρθαν και σε όσα περίμεναν οπότε για αυτό και η δικιά σου καθυστέρηση. Προφανώς όμως σου λένε το άνω άκρο. Μπορεί να γίνουν και γρηγορότερα τα πράγματα. Βάλε ψιλογρήγορα εσύ τα λεφτά στην τράπεζα για να τρέχει η ιστορία.
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς !
-
Sorry αλλα εγω διαφωνω με την ορθοτητα της διαδικασιας που περιεγραψες.
Πρωτα βλεπεις το αυτοκινητο και μετα πληρωνεις.
Πρωτα βλεπεις το αυτοκινητο και μετα πληρωνεις. (το ξαναγραφω για να το εμπεδωσουμε)
Οπως συμβαινει και με ολα τα υπολοιπα προιοντα (απο ντοματες μεχρι τα υποβρυχια που παραγειλαμε στους Γερμανους και δεν τα εξοφλουμε επειδη παιρνουν κλιση Το αυτοκινητο δεν βλεπω γιατι πρεπει να αποτελει εξαιρεση. Η διαδικασια αυτη τηρειται και στο εξωτερικο (διαβασε μερικα ξενα φορουμ) αλλα στο Ελλαντα οι αντιπροσωποι ψαχνουν για κοροιδα.
Μερικες ιστοριες τρομου: απο Ιταλικο φορουμ: παραγγελια ασπρου πενταθυρου golf highline. Παραλαβη τριθυρου. :
Αρκετες περιπτωσεις με λαθος εξοπλισμους, πολλα χλμ, κ.λ.π.
Σε τετοιες περιπτωσεις εφ οσον εχεις εξοφλησει ολο το ποσο ο αντιπροσωπος δεν νιωθει κανενος ειδους πιεση προκειμενου να επανορθωσει. Δεν λεω οτι δεν θα επανορθωσει απλα δεν πιεζεται και ιδιαιτερα για να το κανει. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Προφανώς όμως λόγω των τρελών πωλήσεων (η Ελλάδα βγήκε από την Κρίση αλλά μόνο στα ... αυτοκίνητα!) του Απριλίου θα πρέπει να υπάρχει συνωστισμός σε όσα ήρθαν και σε όσα περίμεναν οπότε για αυτό και η δικιά σου καθυστέρηση.-49% σε σχέση με τον Απρ 08 ... viewtopic.php?p=1508968#p1508968 ...η κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ. Για κοίτα τα στοιχεία του Απριλίου στο link κ θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...-49% σε σχέση με τον Απρ 08 ... viewtopic.php?p=1508968#p1508968 ...η κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ. Για κοίτα τα στοιχεία του Απριλίου στο link κ θα καταλάβεις.
Υπάρχει κρίση και θα υπάρχει μάλλον για καιρό! Απλά εννοούσα ότι όσα είχαν προς εκτελωνισμό ήδη έχουν πουληθεί από τους περισσότερους (λόγω της μειώσης του ΕΤΤ) συν αυτά που ερχόντουσαν και επομένως σίγουρα θα υπάρχει μια αυξημένη κίνηση στο τελωνείο και επομένως για αυτό προέκυψαν οι 3 βδομάδες από το συνηθισμένο 12-15 μέρες.
Sorry αλλα εγω διαφωνω με την ορθοτητα της διαδικασιας που περιεγραψες.
Πρωτα βλεπεις το αυτοκινητο και μετα πληρωνεις.
...
Δεν διαφωνώ περί ορθότητας αλλά αναλογίσου το σενάριο (ΔΕΝ κάνω το δικηγόρο των αντιπροσωπειών επ ουδενί έτσι? ) να έχεις δώσει εσύ απλά 500 ευρώ προκαταβολή και το αυτοκίνητο να κάνει συνολικά 15000 π.χ. Ο αντιπρόσωπος δηλαδή θα πληρώσει 14500 ευρώ για να γίνει ο εκτελωνισμός και μετά εσύ για τους χ,ψ λόγους υπαναχωρείς. Και δεν νομίζω ότι θα ήταν σπάνιο αυτό με τον αλλοπρόσαλλο Έλληνα. Οπότε ο αντιπρόσωπος θα παίζει σε κάθε πώληση με τον κάλο που έχω εγώ στο κεφάλι μου! Αλλά εκτός αυτού έχω την εντύπωση ότι ο εκτελωνισμός γίνεται στο όνομα του αγοραστή και απλώς η αντιπροσωπεία πραγματοποιεί τη διαδικασία για λογαριασμό σου. Οπότε λογικό είναι να πληρώνει ο αγοραστής.
Να το πω και χιουμοριστικά, όταν παραγγέλνεις από το Αμαζον ΔΕΝ τα έχεις μπροστά σου τα προϊόντα όταν τα πληρώνεις ! Αυτή είναι η μοίρα μας λόγω μη παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα μας. Π.χ. όταν υπήρχε η Νισάν στο Βόλο, δεν ξέρω αν αυτά που έφτιαχνε πουλιόνταν και Ελλάδα αλλά αν πουλιόνταν σίγουρα θα μπορούσες να τα δεις πριν πληρώσεις..
Πέρι λαθών δεν διαφωνώ αλλά να σου πω την αλήθεια πέρα από την ανικανότητα του χ πωλητή να κάνει μια σωστή παραγγελία υπάρχει και η αδιαφορία του αγοραστή. Προσωπικά όταν είχα κάνει την παραγγελία πήγα μετά από μέρες (όταν είχε περαστεί στο σύστημα του εργοστασίου) να δω τους κωδικούς των εξτρά καθώς και τα βασικά (χρώμα, πόρτες, κινητήρας). Και μόλις κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο ξαναπήγα να δω πάλι τον ίδιο πίνακα. Μάλιστα ο πωλητής ήταν αρκετά συνεργάσιμος (δεν θα μπορούσε και αλλιώς άλλωστε αφού ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι ) και μου έκανε και μια εκτύπωση από αυτή τη σελίδα για να την έχω.
ΔΕΝ υπερασπίζομαι την τακτική ξαναλέω και νομίζω ότι παρόλη την πληρωμή μπορείς να μην παραλάβεις και να κάνεις υπανάχωρηση (υποθέτω όμως θα θέλει νομικές διαδικασίες) κατά την ώρα της παραλαβής προτού υπογράψεις ή να ξανακάνεις παραγγελία.
VW Golf VΙ