-
http://www.youtube.com/watch?v=rR3i2qIak_k
Ορίστε για να μην υπάρχουν υπόνοιες....
Youtube Video -
Απίστευτο αμάξι το τεσσάρι αρ32. Μετά από αυτό το καγκουροάνοιγμα, το λάτρεψα ακόμα περισσότερο.
Όσο για το 'φορ δε λοβ οφ δε ντράϊβ' του έξι--->
-
dragster λεγεται αυτο το ειδος αγωνα. μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Απίστευτο αμάξι το τεσσάρι αρ32.Τελικά έχουν δίκιο που λένε οτι τα golf μοιάζουν... στην πρώτη προβολή του βιντεο το πέρασα για 5αρι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
dragster λεγεται αυτο το ειδος αγωνα. μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Ισοπεδώνεται η ισοπέδωση?
-
Απο τις κοντρες στους δημοσιους δρομους πολυ προτιμοτερο, γι'αυτο θεωρω πως πρεπει να ενθαρρυνονται αυτες οι προσπαθειες
Εξ'αλλου δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα, σ'εσενα μπορει ν'αρεσουν οι στροφοδιαδρομες σ'εμενα μπορει να αρεσει η 'κοντρα'. Γιατι να μην υπαρχει χωρος εκφρασης κ για μενα σε νομιμα παντα πλαισια???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
...
Εξ'αλλου δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα, σ'εσενα μπορει ν'αρεσουν οι στροφοδιαδρομες σ'εμενα μπορει να αρεσει η 'κοντρα'. Γιατι να μην υπαρχει χωρος εκφρασης κ για μενα σε νομιμα παντα πλαισια???No offence και όμορφη απάντηση.
-
Να'σαι καλα!!
Αυτο ελειπε να παρεξηγιομασταν κιολας, ανταλλαγη επιχειρηματων κανουμε και μαλιστα βγαινουμε πιο 'πλουσιοι' σε γνωσεις
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Απίστευτο αμάξι το τεσσάρι αρ32.
Τελικά έχουν δίκιο που λένε οτι τα golf μοιάζουν... στην πρώτη προβολή του βιντεο το πέρασα για 5αρι
επειγόντως για γυαλιά σε οφθαλμίατρο, ξεκάθαρα φαίνεται για 4αρι.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ορίστε για να μην υπάρχουν υπόνοιες....
Youtube VideoMmmmmmm ωραιο αμαξι
-
Έχω ενα golf VI tsi 122hp. Πριν από 1 μήνα έπεσα σε μια λακούβα και μου έσκασαν τα 2 λάστιχα και στράβωσε η μία ζάντα. Δεν ακούμπησε κάτω το αυτοκίνητο.Άλλαξα τα λάστιχα, ίσιωσα τη ζάντα και έκανα και ζυγοστάθμιση. Στην εθνική οδό ένιωθα ακόμα ένα μικρό τρέμουλο μετά τα 120km/h. Ξαναέκανα ζυγοστάθμιση και πράγματι τα λάστιχα ήρθαν όλα σε τέλεια ζύγιση (υπήρχε ένα πρόβλημα στη πίσω δεξιά).
Όταν είμαι στη εθνική οδό και γκαζώνω με 4η σε ανηφόρα στα 130-140km/h (γύρω στΙς 4500 - 5000 στροφές) νοιώθω ακόμα ένα τρέμουλο. Όταν είμαι με την ίδια ταχύτητα και 4η σε ίσιωμα ή όταν είμαι με 5η ή 6η και γκαζώνω στα 130 km/h δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης όταν είμαι με 4η στα 130 αλλά δεν πατάω γκάζι έπίσης δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μάλλον είναι ιδέα μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά απλά συντονίζεται ο κινητήρας, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Προφανώς έχεις σιδερένιες ζάντες. Γιατί δε φαντάζομαι να μπορείς να ισιώσεις ζάντα ελαφρού κράματος.
-
Μια χαρά ισιώνουν και οι αλουμινένιες.
Στο θέμα τώρα, αν δεν είχες τέτοιο τρέμουλο προηγουμένως, ίσως να έχει πειραχθεί η ανάρτηση...
-
Η ζάντα είναι αλουμινίου και φυσικά ισιώνει.
Το πήγα σε επίσημη αντιπροσωπεία της VW στην επαρχία όπου μένω και αφού του έριξε μια γρήγορη ματιά από κάτω μου είπε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Να το ξαναπάω κάπου αλλού; -
Τι να σου πω... αν νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά ίσως θα έπρεπε.
-
ευθυγραμμιση εγινε? ή μονο ζυγοσταθμιση
επισης αλλη μια ερωτηση, το τρεμουλο το εχεις στην ευθεια ή οταν στριβεις (εστω και πολυ ελαφρως σε καμπες)
μιλαω μην εχει στραβωσει καμια δισκοπλακα
επισης σκεφτομαι μηπως εγινες υπερ-παρατηρητικος μετα τη λακουβα και προσεξες μικροτρεμουλα που υπο κανονικες συνθηκες τα αναισθητα τιμονια των vw κρυβουν επιμελως απο τον οδηγο
-
Ευθυγράμμιση δεν έγινε.
Ναι στη στροφή είναι λίγο περισσότερο. Όπως όμως είπα πριν εμφανίζεται μόνο όταν πατάω τέρμα το γκάζι με μια συγκεκριμένη ταχύτητα (4η) και σε πολλές στροφές.
Πάντως δεν αποκλείεται καθόλου να είναι και ιδέα μου. -
πολυ πιθανο να ειναι στραβη δισκοπλακα , τιποτα το τρομερο δηλαδη
δοκιμασε σε καμπη με πανω απο 120 να χαιδεψεις απαλα το φρενο και αν εκει σου κανει εντονο τρανταγμα, τοτε μαλλον ειναι αυτο
διαφορετικα αν πας ξανα σε συνεργειο πες να σου κοιταξουν και αυτο
-
Θα το πάω την Παρασκευή στην Αθήνα, αν και δε νομίζω να είναι κάτι.
Πάντως δε νομίζω να είναι τα δισκόφρενα γιατί δεν επηρεάζεται από το φρενάρισμα.
Ευχαριστώ πάντως παιδιά!!! -
μα ναι οταν εχεις στραβωμενους δισκους για να επηρεαστει στο φρεναρισμα (που δε θα επηρεαστει τιποτα, απλα θα νιωσεις ενα τρανταγμα στο πεταλι) θα πρεπει να τσαρουχωσεις απο τα 140+
το στραβο δισκοφρενο το καταλαβαινεις οταν πας με πολλα χλμ και κυριως οταν στριβεις ελαφρως παντα με πολλα χλμ , οχι τοσο οταν φρεναρεις , για αυτο σου ειπα να χαιδεψεις το φρενο και οχι να φρεναρεις
σε φρεναρισματα με λιγα δεν το καταλαβαινεις καν οτι εχουν στραβωσει
VW Golf VΙ