-
μαλιστα το μαθαμε κιαυτο.
-
εχει δικιο ο Νικος....
εμενα ουτε η σχεδιαση του ταμπλω του Μπραβο δεν μου αρεσει.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει δικιο ο Νικος....εμενα ουτε η σχεδιαση του ταμπλω του Μπραβο δεν μου αρεσει.
+1
-
από ποιότητσ συναρμογης και υλικών το megane εχει παρει κορυφαιες κριτικές πάντως, ισως και καλύτερες από του golf
-
-
Έχεις δίκιο...τελικά όντως του VI είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο από του Bravo.
Τώρα όσο για τη ποιότητα...νομίζω κάνει μπαμ και από τις φώτο και ας μη το έχεις δει από κοντά.
btw η φώτο είναι του Golf GTI VI.
-
μαρεσει που δινεις βαση στην λεπτομερεια.
-
Αυτό το τιμόνι είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
πλακα κανεις ?
Προφανώς και όχι...το Bravo έχει πολύ όμορφο εσωτερικό, αλλά μέχρι εκεί. Από ποιότητα και συναρμολόγηση είναι πολύ πιο πίσω από το Golf, A3, BMW 1, Focus, Astra κλπ...
Το φοκους τι ήθελες και το είπες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πλακα κανεις ?
Προφανώς και όχι...το Bravo έχει πολύ όμορφο εσωτερικό, αλλά μέχρι εκεί. Από ποιότητα και συναρμολόγηση είναι πολύ πιο πίσω από το Golf, A3, BMW 1, Focus, Astra κλπ...
Το φοκους τι ήθελες και το είπες;
Ακόμα κι αυτό έχει καλύτερη ποιότητα από το Bravo...φαντάσου
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
αν περισσευουν σιγουρα λεει η αναβαθμιση...το 5αρι μεσα ειναι σαν γυφτος απο το μικρο παρισι...
Ενταξει το 6 μεσα ειναι πιο προσεγμενα...
αλλα μηπως τα παραλες λιγο ?
Λεω εγω τωρα...
Λες και στην κατηγορια υπαρχουν πολλα καλλιτερα εσωτερικα...καθολου...αυτο ειναι που με εντυπωσιασε στο νεο γκολφ...οτι μεσα ειναι μια σκαλα πανω απο το 5 στο πολυ χαλαρο κιολας...τα αμαξια ηταν διπλα διπλα στην ΕΤΕΑ και οποιος θελει μπορει να παει να κανει αντιπαραβολη...
δεν εχω μπει στο νεο μεγκαν αλλα αν ειναι οπως της λαγκουνα και αυτο θα ναι πολυ καλο οπως επισης και το 308 που εχω δει απο κοντα ειναι αρκετα καλο!
-
Αυτά όμως κοπανάνε σταματημένα.
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό το τιμόνι είναι όλα τα λεφτάΑλλά όχι ιδιαίτερα πρακτικό σε στροφοδιαδρομές.
-
φιλε σκασε τα ταλαρα να μη κοπανιεσαι αδικως...και αμα δε τα δωκεις παρε ι30!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαρεσει που δινεις βαση στην λεπτομερεια.Εσύ που δίνεις βάση, σε παρακαλώ μπορείς να κυκλώσεις με κόκκινο (στη ζωγραφική) στις εικόνες που πιστεύεις ότι από τις λεπτομέρειες κερδίζει το bravo και που χάνει το golf?
Προσωπικά μπορώ να δεχτώ ότι στυλιστικά-design σου αρέσει περισσότερο το εσωτερικό του bravo.Αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.
ΥΓ:Αν και καγκούρικο λίγο το τιμόνι του Golf GTI, μου αρέσει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...
Αλλά όχι ιδιαίτερα πρακτικό σε στροφοδιαδρομές.Kαι εγώ το ίδιο νόμιζα αλλά μετά από 1-2 μήνες έχει 'καταγραφεί' στο μυαλό η μικρή αυτή 'ευθεία' στο κάτω μέρος του τιμονιού και έτσι ούτε που το καταλαβαίνεις! Να μη σου πω ότι κάποιες φορές μου αρέσουν οι δύο 'γωνίες' που σχηματίζονται...
Φυσικά ένα χοντρούλι μικρό τιμονάκι σαν αυτό είναι πάντοτε πάνω από μόδες :
αλλά και ένα τέτοιο έχει ωραία 'μούρη' και όπως είπα σε 1-2 μήνες δεν καταλάβανεις καν τη 'στραβωμάρα' του!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΔΛΔ το εσωτερικο του μπραβο σου φαινεται πιο ωραιο ?
Πως ειπαμε σε λενε ? Στιβι Γουοντερ ?
Απλά του αρέσει...τα έχουμε ξαναπεί για το υφάκι mod mirage -
οχι με λενε ομο
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
ΔΛΔ το εσωτερικο του μπραβο σου φαινεται πιο ωραιο ?
Πως ειπαμε σε λενε ? Στιβι Γουοντερ ?
Απλά του αρέσει...τα έχουμε ξαναπεί για το υφάκι mod mirageΣυγκρίνεις τη στάνταρ έκδοση του Bravo με μια εξοπλισμένη του Golf.
Γιατί στην απλή έκδοση ούτε δερμάτινο τιμόνι έχεις, ούτε navigator με την μεγάλη οθόνη,
ούτε πετάλ με αλουμίνιο , ούτε καν χειριστήρια στο τιμόνι.
Το κανονικό τιμόνι είναι τετράκτινο
http://autoreview.belproject.com/item/721
http://www.vw.gr/site/pricelist/golf122.pdf -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Συγκρίνεις τη στάνταρ έκδοση του Bravo με μια εξοπλισμένη του Golf.
Γιατί στην απλή έκδοση ούτε δερμάτινο τιμόνι έχεις, ούτε navigator με την μεγάλη οθόνη,
ούτε πετάλ με αλουμίνιο .
http://autoreview.belproject.com/item/721Ούτε στου Bravo...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συγκρίνεις τη στάνταρ έκδοση του Bravo με μια εξοπλισμένη του Golf.
ούτε πετάλ με αλουμίνιο .
http://autoreview.belproject.com/item/721Ούτε στου Bravo...
VW Golf VΙ