-
Αυτό μάλλον για fl μου μοιάζει παρά σαν νέο μοντέλο...
Δεν το βρίσκω και αηδιαστικό όμως (χωρίς να έχω κόλληματα)...
( βρε λες να έχω τίποτα; )_
-
Βρε λίγο πολύ όλοι έχουμε τα κολλήματά μας, αλλά για φανταστείτε να βλέπουμε αυτό το golfoσχήμα μέχρι να αφήσουμε ετούτο το μάταιο κόσμο; Ή μήπως πρέπει να περάσουν 1000 χρόνια για να αλλάξουν αυτό το σχήμα; Σκέτη φρίκη!
Άντε το κάνανε μία και μας άρεσε, άντε το κάνανε 2 και 3 και τους είπαμε και μπράβο, έτσι όπως πάει όμως, σε λίγο δε θα του δίνουνε τον τίτλο του επόμενου golf, αλλά του: 'βρες τις 10 διαφορές από το προηγούμενο' ή μήπως τις πέντε, δύο, μία
-
με το ιδιο σκεπτικο να δουμε ποτε θα αλλαξουν το σχημα της 911....οταν θα ειμαι 400ετων...Χαιλαντερ
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
με το ιδιο σκεπτικο να δουμε ποτε θα αλλαξουν το σχημα της 911....οταν θα ειμαι 400ετων...ΧαιλαντερΜόνο ένας Γερμανός θα μείνει τελικά
Πάντως εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το σχήμα που έκανε την εμφάνισή του 2-3 σελίδες πριν
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
με το ιδιο σκεπτικο να δουμε ποτε θα αλλαξουν το σχημα της 911....οταν θα ειμαι 400ετων...ΧαιλαντερΔηλαδη με το ζόρι να το αλλάξουν το σχήμα?αφού πουλάει εσας τι σας κόφτει???προβλημά τους....δουλεια δεν έχει ο κόσμος.....
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
με το ιδιο σκεπτικο να δουμε ποτε θα αλλαξουν το σχημα της 911....οταν θα ειμαι 400ετων...Χαιλαντερ
Δηλαδη με το ζόρι να το αλλάξουν το σχήμα?αφού πουλάει εσας τι σας κόφτει???προβλημά τους....δουλεια δεν έχει ο κόσμος.....
Καλά ντε, μη βαράς! Μια κουβέντα είπαμε!
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Δηλαδη με το ζόρι να το αλλάξουν το σχήμα?αφού πουλάει εσας τι σας κόφτει???προβλημά τους....δουλεια δεν έχει ο κόσμος.....
...έχεις απόλυτο δίκιο...στον πολιτισμό αγοράζουν με βάση την πρακτικότητα...αφού οι πολλοί είναι ευχαριστημένοι γιατί να χαλάσει την πετυχημένη συνταγή; Εταιρεία που θέλει να κονομήσει είναι...προσωπικά θα ήθελα να αλλάξει η εμφάνιση προς κάτι το πιο φουτουριστικό αλλά οι απόψεις των λίγων ποτέ δεν ενδιέφεραν τις αυτοκινητοβιομηχανίες στα μικρομεσαία μοντέλα. Καλά κάνουν λοιπόν και τα βγάζουν έτσι...
-
μα ισα ισα δεν λεω οτι δεν μου αρεσει αυτο...καλυτερα ετσι απο το να πειραματιζεται κανεις και να κανει λαθη...!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
αυτες ειναι απο το ιταλικο Gentemotori...δεν ειναι κακο...μου αρεσει και το στυλακι αλλα και τα πισω φαναρια ειδικα οτι η οπισθεν εχει 2 φωτα...και οχι ενα οπως στο V...Ας το μεταφέρει κάποιος απο τα μελλοντικά μοντέλα!!
Το βρήκα....
Μου θυμίζει το Μεγκάν
-
Στη μουρη χαμηλα η μασκα που φιλοξενει τον προβολεα ομιχλης ειναι απο opel tigra το καινουριο. Μην κολλατε, μπροστα ειναι ενα πολυ καλο photoshop!
-
Ενδιαφερόμουν για το TSI αλλά οταν εμαθα τις τιμές στα σερβις επαψα να ασχολουμαι με VW.... Για μαλ***** ψαχνουν? Τι τα πέρασαν τα GOLF, για ROLLS ROYCE και κοστίζουν τα σερβις τους τοσο? Δε πα να φερουν και το νεο GOLF VII ΤΤΤSSI με 320 αλογα και 18.000 ευρω.....
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Ενδιαφερόμουν για το TSI αλλά οταν εμαθα τις τιμές στα σερβις επαψα να ασχολουμαι με VW.... Για μαλ***** ψαχνουν? Τι τα πέρασαν τα GOLF, για ROLLS ROYCE και κοστίζουν τα σερβις τους τοσο? Δε πα να φερουν και το νεο GOLF VII ΤΤΤSSI με 320 αλογα και 18.000 ευρω.....ωχ ωχ... ελπίζω να έχεις πρόχειρα σκαναρισμένα τιμολόγια, τηλέφωνα, ονόματα, ημερομηνίες και μια οικονομοτεχνική μελέτη κόστους χρήσης 5ετίας. Αλλιώς πας ξυπόλητος στ' αγκάθια !
Κάτσε να έρθουν οι τηλεVAGγελιστές... μπορεί να αργήσουν όμως λόγω τριημέρου.
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Ενδιαφερόμουν για το TSI αλλά οταν εμαθα τις τιμές στα σερβις επαψα να ασχολουμαι με VW.... Για μαλ***** ψαχνουν? Τι τα πέρασαν τα GOLF, για ROLLS ROYCE και κοστίζουν τα σερβις τους τοσο? Δε πα να φερουν και το νεο GOLF VII ΤΤΤSSI με 320 αλογα και 18.000 ευρω.....Για πες μας, τι τιμές σου είπανε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ενδιαφερόμουν για το TSI αλλά οταν εμαθα τις τιμές στα σερβις επαψα να ασχολουμαι με VW.... Για μαλ***** ψαχνουν? Τι τα πέρασαν τα GOLF, για ROLLS ROYCE και κοστίζουν τα σερβις τους τοσο? Δε πα να φερουν και το νεο GOLF VII ΤΤΤSSI με 320 αλογα και 18.000 ευρω.....
Για πες μας, τι τιμές σου είπανε..
να μας πει ο mjacob που ξέρει καλύτερα
φυσικά ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρείες έχουν φτηνά και τζάμπα σέρβις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για πες μας, τι τιμές σου είπανε..
να μας πει ο mjacob που ξέρει καλύτερα
φυσικά ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρείες έχουν φτηνά και τζάμπα σέρβις
έγραψα εγώ ότι ξέρω καλύτερα;
απλώς λέω... για να πας ενάντια στο εVAGγέλιο, πρέπει να έρχεσαι προετοιμασμένος. Λόγια στον αέρα δεν περνάνε εδώ
Σωστά;
-
ενώ θα πρέπε να περνάνε μήπως;
''άσε ο κολλητός του ξαδέρφου του κουμπάρου πήρε το νέο Civic και του κόλλησε ο κινητήρας στα 500χλμ και περιμένει δύο μήνες για να έρθει ο καινούριος'
@@ εύκολα μπορεί να λέει ο καθένας για όλες τις εταιρείες. Το θέμα είναι να είναι αληθινές και να υπάρχουν στοιχεία
Διαφορετικά κάτι άλλο βρίσκεται πίσω
Για το κόστος των σέρβις συγκεκριμένα υπάρχει ολόκληρο θέμα στα τεχνικά. Όποιος θέλει διαβάζει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
''άσε ο κολλητός του ξαδέρφου του κουμπάρου πήρε το νέο Civic και του κόλλησε ο κινητήρας στα 500χλμ και περιμένει δύο μήνες για να έρθει ο καινούριος'τόσο γρήγορα μαθέφτηκε ;;; Του Παναή του ξάδερφου κουμπάρος είσαι ρε;
Για το κόστος των σέρβις συγκεκριμένα υπάρχει ολόκληρο θέμα στα τεχνικά. Όποιος θέλει διαβάζει
+1
σου ξέφυγε ένα rtfm... μαλακώνεις με τον καιρό !
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
''άσε ο κολλητός του ξαδέρφου του κουμπάρου πήρε το νέο Civic και του κόλλησε ο κινητήρας στα 500χλμ και περιμένει δύο μήνες για να έρθει ο καινούριος'
τόσο γρήγορα μαθέφτηκε ;;; Του Παναή του ξάδερφου κουμπάρος είσαι ρε;
+1
σου ξέφυγε ένα rtfm... μαλακώνεις με τον καιρό !
-
OK. Μου ειπανε πως κατω απο 350 ευρω σε σερβις προγραμματισμένο δεν προκειται να δω. Μηπως τα 350 ευρώπουλα ειναι λίγα για λαδακια φιλτρακια και κατι ψιλολογια τυπου καθαριστικά παρμπριζ? Επισης η αλλαγη τακακίων κοστιζει περι τα 320 ευρω και κάθε 10-15.000 χιλμ το πολύ. Μπράβο στο Hyundai accent εμοιασε το golf που αλλάζει καθε 10.000 χλμ τακακια, βεβαια σε εκεινο δεν κοστίζουν χρυσάφι. Εαν ιδιοκτήτες GOLF εχουν αποδείξεις πληρωμής στα σερβις σε εξουσιοδοτημενο της VW ας περάσουν ενα σκαναρισμα και να ανεβασουν μια αποδειξη που να διαψευδει τα παραπάνω ποσά. Θα χαρώ πολύ να δω κάτι τέτοιο. Επίσης πρώτη φορά ακουω τέτοια ποσά σε σέρβις αυτοκινητων της κατηγορίας αυτης. Ποιο πολύ σε Μερσέντες απο σειρά Ε και πάνω θα ταιριαζε.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 712#816712
VW Golf VΙ