-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εντυπωσεις δημιουργεις εσυ, αρκει να δεις το ποστ σου στην προηγουμενη σελιδα....
Εχει τιτλο 'ΟΥΤΕ'...
Μπραβο σου αγορι μου που τα οδηγησες, μπραβο, εδω ξεχωριζεις απο αυτους που εκφερουν αποψη διχως να εχουν οδηγησει. Πολυ θα ηθελα να ημουν εμπρος στις συζητησεις σου με τριτους....του velocity οι συναδελφοι ειναι αυτοι οι τριτοι εεε?Με κανένα από τα παιδιά του velocity δεν έχω συζητήσει για αυτό το θέμα. Άλλωστε μόνο έναν γνωρίζω προσωπικά. Δεν ξεχωρίζω κανένα εγώ και ειλικρινά δε νιώθω και τόσο ξεχωριστός. Επιπλέον ακόμα και η γνώμη σου είναι σεβαστή από τη μεριά μου. Όταν όμως γράφεις κάτι το οποίο είναι φανερό ότι δεν στέκει και τόσο, λογικό είναι να υπάρχει αντίδραση όχι μόνο από μένα όπως κατάλαβες.
-
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο (πάρα μόνο για λίγα, αστικά χιλιόμετρα την Delta, που δεν αρκούν για συμπέρασμα), αλλά ως παρουσία και μόνο, μέσα-έξω, θεωρώ την Delta πολύ πιο ξεχωριστή, ένα στοιχείο που για πολλούς θα μετρήσει ως παράγοντας.
-
Ρε παιδιά δεν είχα ποτέ μου ούτε γερμανικό ούτε ιταλικό αλλά όπως και να το κάνουμε το golf έχει αλλό όνομα και θεωρείται πιο αξιόπιστο..τι να κάνουμε?Προσωπικά μπήκα και στα 3 αυτοκίνητα lancia,bravo,golf σε εκθέσεις και έχω να πω οτι κανένα δεν ξεχώρισε επομένως νικητής είναι το...golf!Αφού ένα μοντέλο θεωρείται επιτυχημένο πρέπει ο ανταγωνισμός να κάνει τα πάνω κάτω για να ανατρέψει το σκηνικό αλλά ούτε η lancia ούτε το bravo με εντυπωσιάσανε ωστε να πω όχι στο golf.Εάν κάποιος θέλει να ανατρέψει μία κατάσταση παρουσιάζει κάτι επαναστατικό όπως έκανε κατά τη γνώμη μου η opel με το insignia στην κατηγορία των μεσαίων.Πραγματικά τρελάθηκα όταν είδα αυτό το αυτοκίνητο...φοβερο!Κάτι αντίστοιχο έπρεπε να κάνουν και οι Ιταλοί για να κερδίσουν το παιχνίδι.
-
Παιδιά καλησπέρα.... τη βοήθειά σας παρακαλώ.....
Είμαι στο παρά 5 να παραγγείλω το Golfακι (το απόγευμα!!!!)
Απλά δεν έχω καταλήξει στον κατάλογο των έξτρα που θα παραγγείλω....
Κάποια είναι σίγουρα: ESP, RCD510, εργοστασιακός συναγερμός.
Μερικά παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή (δηλαδή ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!)
Έχουμε και λέμε:- Πακέτο φωτισμού: με ενδιαφέρει ο αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης και οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί... δε με πολυενδιαφέρουν οι αισθητήρες φώτων και βροχής καθώς και το coming home-leaving home σύστημα
- Αισθητήρες parking μπρος-πίσω: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ> Σε τι απόσταση μπορεί να σε καθοδηγήσουν; Μπορείς να το φέρεις π.χ. στους 5-10 πόντους ή από τους 30 και μετά σφυράει συνεχώς (και οπότε δε ξέρεις αν είσαι στους 25 ή στους 15); Η οπτική ένδειξη βοηθάει;;;
Υ.Γ. Έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου να αλλάξω το RCD510 με aftermarket (ώστε να έχω πλοήγηση στην κεντρική οθόνη), αλλά δε μπορώ να το αποφασίσω από τώρα. Αν γίνει η αλλαγή θα χαθεί η οπτική ένδειξη των αισθητήρων και του κλιματισμού οπότε τη μισή αξία των αισθητήρων τη χάνεις!
Ενδιαφερόμουν για την κάμερα οπισθοπορείας αλλά μου είπαν ότι ήρθε εγκύκλιος που λέει οτι προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελία (ίσως από την άνοιξη να είναι), οπότε τώρα στρέφομαι στους αισθητήρες.
Επίσης ενδιαφερόμουν για το Media-In αλλά από τη μία το ότι σου εξαλείφει στην ουσία το υποβραχιόνιο και από την άλλη η παρουσία SD slot στο 510, απομακρύνθηκα από την ιδέα.
Άσε που αν αλλάξω την πηγή, χάνω και το media-in!
Ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά είμαι στο παρά πέντε.
Ευελπιστώ για άμεσες απαντήσεις!!!!
Ευχαριστώ
-
αποψη μου.. μην βαλεις τον εργοστασιακο συναγερμο..
για τα υπολοιπα ας πει κανεις αλλος που ξερει, εγω δεν γνωριζω -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αποψη μου.. μην βαλεις τον εργοστασιακο συναγερμο..
για τα υπολοιπα ας πει κανεις αλλος που ξερει, εγω δεν γνωριζωΤο στηρίζεις κάπου αυτό; Το δικό μου σκεπτικό είναι να έρθει το αυτοκίνητο έτοιμο και να αποφύγω το κόψε-ράψε, βάλε-βγάλε εδώ! Η διαφορά τιμής είναι γύρω στα 150€.
-
Προσωπικά ποτέ δε δεχόμουν το κλασσικό δώρο του (aftermarket) συναγερμού γιατί σε καινούριο αυτοκίνητο, κάνουμε πειράματα ανοίγοντας ταμπλό και κονσόλες, δημιουργώντας ενδεχόμενο τριγμών.
-
οι συναγερμοι ειδικα τωρα που τα αυτοκινητα ειναι canbus ειναι plug and play κατ' ευθειαν. δεν ισχυει το παλιο 'κοψε ραψε'..
αν ειναι εργοστασιακος-εργοστασιακος (και με αυτο εννοω να μην στον βαλει η εδω αντιπροσωπεια, αλλα να ερθει ΕΤΟΙΜΟ το αμαξι απ' εξω) τοτε κατι παει κι ερχεται... διαφορετικα να εισαι σιγουρος οτι θα στον βαλουν εδω.. επισης ενας συναγερμος δεν νοειται εργοστασιακος 'επειδη ενεργοποιειται με το κλειδι'..
Προσωπικα θεωρω τους εργοστασιακους ή τους 'εργοστασιακους' της πλακας και οπως ειχα πει και σε καποιον αλλον, ειναι απλα ενα λαμπακι που αναβοσβηνει...
αν θες πραγματικη προστασια, τα σκας και βαζεις καποιον σοβαρο συναγερμο.. διαφορετικα, αν δεν θες να μπλεκεις αλλα θες το κεφαλι σου ησυχο, τοτε ασφαλεια κλοπης. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προσωπικά ποτέ δε δεχόμουν το κλασσικό δώρο του (aftermarket) συναγερμού γιατί σε καινούριο αυτοκίνητο, κάνουμε πειράματα ανοίγοντας ταμπλό και κονσόλες, δημιουργώντας ενδεχόμενο τριγμών.Και εγώ φίλε μου έτσι το σκέφτηκα...
By the way.... Ξέρει κανείς να μου πει με σιγουριά για το θέμα των αισθητήρων;
Μπορούν να σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τ' αμάξι σε απόσταση 5-10 πόντων;
Αν όχι, τότε δε με ενδιαφέρουν.... Στους 30 μπορώ και μόνος μου!!! -
Για Golf δε ξέρω να σου πω...αλλά στο δικό μου PDC πέρα από τον διακεκομμένο ήχο, όταν φτάσει σε απόσταση περίπου 10-15 πόντων κάνει έναν συνεχές ήχο (μπιιιιιιιιι) και όταν φτάσεις στους 5 περίπου κάνει έναν ήχο με διαφορετική χροιά, πιο μπάσο (ΝΤΟΥΟΥΟΥ) σα να σου λέει...'φτάνει!'
Λογικά όλα τα PDC πάνω-κάτω έτσι θα δουλεύουν.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για Golf δε ξέρω να σου πω...αλλά στο δικό μου PDC πέρα από τον διακεκομμένο ήχο, όταν φτάσει σε απόσταση περίπου 10-15 πόντων κάνει έναν συνεχές ήχο (μπιιιιιιιιι) και όταν φτάσεις στους 5 περίπου κάνει έναν ήχο με διαφορετική χροιά, πιο μπάσο (ΝΤΟΥΟΥΟΥ) σα να σου λέει...'φτάνει!'Λογικά όλα τα PDC πάνω-κάτω έτσι θα δουλεύουν.
Τι αυτοκίνητο έχεις; Οι αισθητήρες είναι εργοστασιακοί;
-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
Για Golf δε ξέρω να σου πω...αλλά στο δικό μου PDC πέρα από τον διακεκομμένο ήχο, όταν φτάσει σε απόσταση περίπου 10-15 πόντων κάνει έναν συνεχές ήχο (μπιιιιιιιιι) και όταν φτάσεις στους 5 περίπου κάνει έναν ήχο με διαφορετική χροιά, πιο μπάσο (ΝΤΟΥΟΥΟΥ) σα να σου λέει...'φτάνει!'
Λογικά όλα τα PDC πάνω-κάτω έτσι θα δουλεύουν.
Τι αυτοκίνητο έχεις; Οι αισθητήρες είναι εργοστασιακοί;
Οι αισθητήρες ήταν δώρο και μπήκαν εδώ, αλλά τελικά έκαναν καλή δουλειά γιατί είναι πίσω από τον προφυλακτήρα σαν μια ταινία και δε φαίνονται καν. Δεν έχουν κάνει τρύπες δηλαδή στον προφυλακτήρα, ούτε έχουν αφήσει μαύρες τάπες κλπ. Δεν είναι εργοστασιακός, όχι.
Έχω μια 120i.
-
Πως θα μπορούσα να μάθω με βεβαιότητα τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασιακών αισθητήρων;
-
στους αφτερ-μαρκετ ρυθμιζεις εσυ την ευαισθησια και το ποτε θα χτυπαει...
επισης εχω νεα για τον φιλο που σκεφτεται να παραγγειλει το golf, απ οσο γνωριζω, δεν εχει λειτουργησει κανενα τετοιο αφτερμαρκετ συστημα σωστα σε golf V λογω canbus.. ουτε λωριδα, ουτε με τους σενσορες..
αλλα απο την αλλη, λιγο τον απασχολει, καθως αυτος παει για εργοστασιακους που δουλευουν ουτως ή αλλως! -
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
Πως θα μπορούσα να μάθω με βεβαιότητα τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασιακών αισθητήρων;διαβαζοντας καποιο μανουαλ, ισως?
αν και εδω που τα λεμε, νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στο θεμα... -
για μένα οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μάλλον άχρηστο αξεσουαρ - απλά και να ακουμπήσεις λίγο ελαφρα το πίσω αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα απολύτως.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πως θα μπορούσα να μάθω με βεβαιότητα τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασιακών αισθητήρων;
διαβαζοντας καποιο μανουαλ, ισως?
αν και εδω που τα λεμε, νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στο θεμα...Ίσως και να είμαι αλλά σε λίγες ώρες πρόκειται να το παραγγείλω και δε θέλω να αγοράσω κάτι άχρηστο που στοιχίζει και 511€!!!!!
-
κοιτα, αχρηστο δεν προκειται να ειναι σε καμμια περιπτωση!
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
για μένα οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μάλλον άχρηστο αξεσουαρ - απλά και να ακουμπήσεις λίγο ελαφρα το πίσω αυτοκίνητο δεν τρέχει τίποτα απολύτως.Μπορεί για εσένα να μην τρέχει. Τον άλλο τον ρωτάς αν θέλει ο κάθε τυχαίος να ακουμπάει στο αυτοκίνητό του;
Έλεος....
-
Δεν παθαίνει τίποτε κανένα από τα δύο αυτοκίνητο.
Συμφωνώ: Έλεος..... (πρεπει να είσαι πολύ μυγίακτιχτος για να σε ενοχλήσει ένα ελαφρύ αγγιγμα προφυλακτήρα).
Να δώσεις 500 Ευρώ για να παρκάρεις???!!!
VW Golf VΙ