-
οπότε και κατέβηκες και το φωτογράφισες κατά τη διάρκεια της προσπέρασης (γιαυτό λείπει ο οδηγός) και ξαναμπήκες...
-
-
...και το σκέφτηκα ρε γμτ...!
αλλά δεν ξέρω να χειρίζομαι τη χρονοκαθυστέρηση στη φωτογραφική!
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=47860
ΝΑΤΑ μας....
Ειχαμε μάθει από το Α4 ότι θα αλλάζουν γρήγορα πλέον -
-
Μέχρι και στα skoda θα βάλουν αυτή τη μάσκα.
-
Εμένα πάντως μου αρέσει το νέο Golf. Ειδικά το τρίθυρο είναι χάρμα . . . Αν γινόταν να το βγάζαν και πιο σύντομα απο το 2008 μια χαρά θα ήταν. Θα αποφάσιζα πιο εύκολα μάλλον να αγοράσω αυτοκίνητο. Γιατί αυτό που κυκλοφορεί τώρα είναι από τα πλέον απροσωπα Golf που έχουν βγει ποτέ . . .
-
H φωτό του Παύλου δε μου αρέσει... Αντίθετα, η φωτογραφία στο Drive αυτού του μήνα ειναι αρκετά ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
μαιμουδάκι με πεταχτά αυτιά....
ξέρω οι μισοί εδω μέσα δε θα μου πούν καλό πασχα
-
-
βάλε τη μία φόντο στην αλλη
-
Αν είναι να βγει όπως αυτό που βλέπω στο εξώφυλλο, και με τον 1.4 φορεμένο, πήγα για παραγγελία εχθές...
@ Technik
πιστεύεις ότι είναι pht-shp; -
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Αν είναι να βγει όπως αυτό που βλέπω στο εξώφυλλο, και με τον 1.4 φορεμένο, πήγα για παραγγελία εχθές...@ Technik
πιστεύεις ότι είναι pht-shp;Μάλλον ναι, αν και προσωπικά μου αρέσει πολύ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν είναι να βγει όπως αυτό που βλέπω στο εξώφυλλο, και με τον 1.4 φορεμένο, πήγα για παραγγελία εχθές...
@ Technik
πιστεύεις ότι είναι pht-shp;Μάλλον ναι, αν και προσωπικά μου αρέσει πολύ
της κουκουβάγιας το παιδί.....
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Γιατί αυτό που κυκλοφορεί τώρα είναι από τα πλέον απροσωπα Golf που έχουν βγει ποτέ . . .καλα, το γκολφ δε θυμαμαι ποτε να ηταν το αυτοκινητο που θα τραβουσε το βλεμμα σου στο δρομο.. αν και -εδω που τα λεμε δε νομιζω οιτ ειναι αυτο το ζητουμενο.
σχεδιαστικα, δειχνει πιο ομορφο απ'αυτα που εχουν βγει μεχρι σημερα, αν και κατι μου λεει πως και αυτο θα το βαρεθουμε αρκετα γρηγορα.. σκεψου οτι αυτη τη μασκα θα την εχουμε φαει ηδη αρκετα στη μαπα απο την αυδι -
-
Απαίσιο δεν λες τπτ!
-
§
χάλι μαύρο το fl (και έλεγα ότι δε μου άρεσε το τωρινό V)...
Moυ φαίνεται όμως ότι έχει δύο φώτα πίσω για την όπισθεν που είναι καλό...
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, η VW έβαλε πάλι το χερούλι στην 5η πόρτα;§
-
Ποια VW, οι Βραζιλιάνοι το έκαναν. Πήραν το IV και του φόρεσαν φωτιστικά του V.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Moυ φαίνεται όμως ότι έχει δύο φώτα πίσω για την όπισθεν που είναι καλό...
§αυτό **ποτέ **δεν το κατάλαβα
σωστά
VW Golf VΙ