-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1.2TSI BMT- περιμένω να τελειώσει η διαδικασία απόσυρσης- Υπάρχει κάτι που μπορεί να διαβάσει κανείς (manual) πχ?? Με έχει φάει η αγωνία...
Κανείς??
Πήγαινε στη αντιπροσωπεία που το παρηγγειλες και ζητά τους το εγχειρίδιο χρήσης. Εγω αυτο εκανα με το passat, οπότε Έχω κάτι να ασχολούμαι μέχρι το τέλος του μήνα που θα παραλάβω. Και όταν έρθει το δικό σου τους το δίνεις πίσω.
Ευχαριστώ ariskouts, αυτό θα κάνω, αν και τους είδα λίγο ανοργάνωτους εκεί κάτω... στα ΚΤΕΛ
Στα ΚΤΕΛ;
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1.2TSI BMT- περιμένω να τελειώσει η διαδικασία απόσυρσης- Υπάρχει κάτι που μπορεί να διαβάσει κανείς (manual) πχ?? Με έχει φάει η αγωνία...
Κανείς??
Πήγαινε στη αντιπροσωπεία που το παρηγγειλες και ζητά τους το εγχειρίδιο χρήσης. Εγω αυτο εκανα με το passat, οπότε Έχω κάτι να ασχολούμαι μέχρι το τέλος του μήνα που θα παραλάβω. Και όταν έρθει το δικό σου τους το δίνεις πίσω.
Ευχαριστώ ariskouts, αυτό θα κάνω, αν και τους είδα λίγο ανοργάνωτους εκεί κάτω... στα ΚΤΕΛ
Στα ΚΤΕΛ;
Στην αντιπροσωπεία στον Κηφισό
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Κανείς??
Στα ΚΤΕΛ;
Στην αντιπροσωπεία στον Κηφισό
Ααααα μάλιστα
-
Έχοντας διαβάσει αυτά που έπαθε ο φίλος δικηγόρος από Ηράκλειο Κρήτης με το Fiat 500 (με το τζάμι), αλήθεια υπάρχει κάποιο τοπικ που να αναφέρεται σε τι θα πρέπει να προσέξει αυτός που παραλαμβάνει το νέο του αμάξι??
-
Vins για VW ?? υπάρχει κανένα link εύκολα???
-
Ερώτηση: Υπάρχουν Golf στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ με σηματάκι TSI α) με κόκκινο SI, β) με κόκκινο Ι, γ) χωρίς κόκκινο μόνο γκρι δ) χωρίς καθόλου TSI-
Το γκρί TSI χωρίς κόνκκινα είναι το 105ΗΡ? Το χωρίς είναι το 86ΗΡ?
-
Ναι το γκρί μόνο είναι το 105. Με κόκκινο το i είναι το 122 και με κόκκινο το si είναι 160. Το 86άρι δε ξέρω πως είναι. Θα είναι σαν το 105 λογικά. Αυτα που δε γράφουν καθόλου είναι τα 1,4 80ps. Εαν τώρα δεν βάζουν τπτ και στον 86αρη, δε το ξέρω.
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Vins για VW ?? υπάρχει κανένα link εύκολα???Εννοείς VIN decoder για VAG??
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Vins για VW ?? υπάρχει κανένα link εύκολα???
Εννοείς VIN decoder για VAG??
Ναι, έχω βρει αυτό: http://www.dubnetworks.net/vw-vin-decoder.htm
Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα άλλο@koubeast: Ευχαριστώ για την απάντηση
-
Δες και αυτο
-
Έχει κανείς ιδέα πόσο πάει το μαλλί για το σέρβις των 60.000 χλμ στο golf tsi με τα 160 ? Μήπως ξέρετε και τι αλλάζουν ?
-
Λάδια, φίλτρα, μπουζί αλλάζεις. Από κει και πέρα αν σε πιάνει ο χρονικός περιορισμός αλλάζεις και υγρά φρένων. Κόστος, στις αντιπροσωπίες της Θεσσ/κής δε ξέρω γιατί εχω ακούσει φριχτές τιμές. Σε παρόμοιο σερβις όμως σε passat ήταν κοντά στα 300 ή 320ε, δε θυμάμαι καλά, πριν 2 έτη.
-
Ευχαριστώ !Ο χρονικός περιορισμός πόσο είναι? 2 χρόνια κοντεύει (παρά 2 μήνες) το αμάξι ! Στην ΕΤΕΑ είπαν να υπολογίζω περίπου 400 και μου φάνηκαν πάαααααααρα πολλά ! Τα ανταλλακτικά όπως τα υπολογίζω δεν κάνουν ούτε 200 ! Και δε χρειάζεται και πολλή ώρα υποθέτω.....Καμιά άλλη ιδέα?
-
Η πρώτη αλλαγή υγρών φρένων πλέον γίνεται στα 3 χρόνια και μετά τα αλλάζεις κάθε δύο χρόνια. Επίσης άλλαξε και φίλτρο βενζίνης. Πιθανόν να μην σου αλλάξανε ποτέ μέχρι τώρα. Τα 400ε είναι όντως πολλά, κι εγώ την ΕΤΕΑ είχα στο μυαλό μου όταν σου έλεγα για εξωφρενικές τιμές! Άλλη λύση είναι να το κάνεις σε κάποιο συνεργείο έξω. Αν θες όμως αντιπροσωπεία μήπως να κοιτούσες και σε καμιά γειτονική πόλη; Βέβαια μπορείς να αγοράσεις μόνος σου τα ανταλλακτικά και να τους τα πας εσύ
Έχεις κάνει επέκταση εγγύησης; -
Ναι έχω κάνει επέκταση εγγύησης (μακ@κ$α) και έχω αλλάξει φίλτρο βενζίνης στα 40.000 χλμ...
Αυτοί στην εργασία 'βαράνε' φαίνεται ! -
Κάνε μια ερώτηση πόσο θα σου κοστίσει η εργασία μόνο, και δες μετά μόνος σου αν θα το κάνεις εκεί ή κάπου αλλού. Είχα διαβάσει ρε γμτ για μια αντιπροσωπεία εδώ κοντά (μήπως έχει στα Γιαννιτσά; )αλλά δε ξέρω αν έχεις χρόνο και διάθεση να σπαταλήσεις να τρέχεις αλλού. Για αρχή τσέκαρε τί τιμή θα σου πούνε εκεί μόνο για εργασία (ανταλλακτικά ψωνίζεις και από το saveltrade.gr ) και μετά βλέπουμε.. Το πολύ πολύ το κάνεις σε κανα συνεργείο έξω
-
Θενκσ για τη βοήθεια , αύριο θα γίνει έρευνα αγοράς!
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Δες και αυτο@ akollias :Ευχαριστώ για την πληροφορία,
πάνω που παρήγγειλα το βενζινοκίνητο, ακούγεται πάλι ότι θα επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση -
παιδιά εκτός από λάτση...στην Πάτρα... εχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό 'noname' συνεργείο για το παλιό πλήν τίμιο vw polo (2002) και golf (1998) του ξαδερφού μου; Χρειάζομαι σερβις και κάτι μερεμετάκια σε ασφάλειες κτλ...
-
Παίδες μια ερώτηση...
Για το ανέβασμα παραθύρων αφότου βγεις από το αυτοκίνητο απαιτείται να έχει συναγερμό;
Ή αυτό περιλαμβάνεται στην έκδοση highline εκεί που λέει...'κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό';
Ευχαριστώ...
VW Golf VΙ