-
Με explorer δε φαινονται ουτε με show κτλ. Με firefox ενταξει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σάμπως βλέπω εγώ;; μια φαίνονται , δέκα δε φαίνονται. Προσπαθώ να το δορθώσω μια ώρα τωρα αλλά δε μπορώ να βρώ που έχω κάνει λάθος. Ολα εντάξει μου φαίνονται. Αλλοτε τις δείχνει στην 'προεπισκόπηση' και άλλοτε όχι.O server σου απαγορεύει το hot-linking.

-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.........
Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία τους αθηναίους συνforumites. Kouk, syele ( πιάσαμε πρώτα τους moderators μην φάμε κανα ban ), chrmes, krusenstern, Bασίλη και tsilis ( ελπίζω να μην ξέχασα κανένα ) χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά, αν και έχω να καταγγείλω οτι ο κύριος krusenstern με έβαλε ,Παοκτσή άνθρωπο, να τον περιμένω ανάμεσα στο ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη...Τελικά φέτος Θανάση μπορέσαμε και βρεθήκαμε με αρκετούς συνφορουμίτες!
Ο Κρούσης βέβαια είναι εγκάθετος!
Ο Στέλιος, ο Γιάννης και οι Αλέξανδροι φάγανε μπριτζόλες!!!Αντε με το καλό να ανεβουμε κι εμείς!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σάμπως βλέπω εγώ;; μια φαίνονται , δέκα δε φαίνονται. Προσπαθώ να το δορθώσω μια ώρα τωρα αλλά δε μπορώ να βρώ που έχω κάνει λάθος. Ολα εντάξει μου φαίνονται. Αλλοτε τις δείχνει στην 'προεπισκόπηση' και άλλοτε όχι.
O server σου απαγορεύει το hot-linking.

Κ εγω δεν βλεπω τιποτα παντως....
-
Ούτε εγώ!
-
Ζητώ συγγνώμη ρε παιδιά θα δώσω τα link αλλά βιάζομαι τωρα
Κων/νε δεν ξέρω τι είναι αυτο ρε φίλε
-
Στο περιπτερο με το περιοδικο Auto Motor und Sport ειχε μαζι με περιοδικα ενα ενθετο με το τιτλο 'Εθνικο Θεμα Μερος ΙΙ - Χρυσος συνοδηγος Ασφαλειας μια προσφορα της INFOTE Απριλιος 2004' γραμμενο απο τον Ιαβερη. Ξερει κανεας εκτος απο την Infote που μπορω να προμηθευτω αυτο το τευχος. Βλεπω οτι ειναι και παλιο... Μηπως κατα τυχη εχει κανενας το Α μερος η τυχον 3ο αν συνεχιζει κτλ;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κων/νε δεν ξέρω τι είναι αυτο ρε φίλεHot-linking είναι το να παραθέτεις URL όχι σε σελίδα ενός site αλλά κατευθείαν σε κάποιο στοιχείο σελίδας. π.χ. σε εικόνα. Κάποιοι servers είναι στημένοι να το απαγορεύουν αυτό.
-
Ορίστε λοιπόν και οι δικές μου φωτό...
Και επειδή έκθεση χωρίς πρωτότυπα=Ακρόπολις χωρίς σκόνη , ξεκινάμε με αυτά:Ford SRV, πιθανότατα από του χρόνου με τον 2,5άρη του ST και το εσωτερικό του (προνομιούχοι είμασταν, μας άνοιξε ο υπάλληλος να το δούμε )

Το περιβόητο smart forfour του ΑΤΤΑΡΤ:

ΑΥGO DJ Τελικά η βελτίωση (όσο καγκούρικα και αν τα θεωρούμε όλα αυτά) έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα...

SKODA YETI - Αν μπει στην λογική (και την τιμή) των terios, jimny, θα μοσχοπουλήσει

Το εσωτερικό του πρωτότυπου της Χιουντάι. Απ' έξω το αυτοκίνητο δεν μου άρεσε

To πρωτότυπο της Πεζώ, πολύ φουτουριστικό (και συνοδευόταν και από όμορφη ύπαρξη )

MITSU!!! Το επόμενο EVO άραγε?

Πρωτότυπο της DAIHATSU, στο οποίο μπορούσες να μπεις και μέσα και ας είχε και ψεύτικο ταμπλώ. Ομορφούλι!

MAZDA SASSOU! Όλα τα λεφτά τα φλασάκια και το εσωτερικό του!

Aυτά τα... λίγα για σήμερα, επανέρχομαι με περισσότερες όταν μπορέσω πάλι.
-
Να και κάποιος που δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες από την έκθεση με 'μωρά'!!
-
Καλομελέτα και έρχονται!
-
Παίδες, σόρι που διακόπτω το οφθαλμόλουτρο, αλλά μήπως γνωρίζει/θυμάται κανείς αν οι αναγραφόμενες τιμές στα ταμπελάκια δίπλα στα αυτοκίνητα ήταν με Φ.Π.Α.;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κων/νε δεν ξέρω τι είναι αυτο ρε φίλε
Hot-linking είναι το να παραθέτεις URL όχι σε σελίδα ενός site αλλά κατευθείαν σε κάποιο στοιχείο σελίδας. π.χ. σε εικόνα. Κάποιοι servers είναι στημένοι να το απαγορεύουν αυτό.
Eυχαριστω, τώρα είναι εντάξει
-
Ορίστε και μερικές ακόμα:
Focus ST: Υπέροχο χρώμα, απίστευτα μπάκετ, φοβερό μοντέλο δίπλα του (κάντε υπομονή )

C6 με τη μελαχρινή που λέγαμε:

Colt CC. Κατά τη γνώμη μου, από τα πιο ωραία CC και δεν καταλαβαίνω το λόγο που η Μιτσουμπισι το είχε καταχωνιάσει σε μια γωνιά...

Civic. Ο χαμός γύρω του, εντυπωσιακή παρουσια, star trec ταμπλώ. Στη Χόντα ήταν και η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, μαζί με τον Γιαννάκη.

Alfa 159 & Brera!!! Απλά κούκλες!!!

To Copen με και άνευ Σπύρου-Krus:

Δυο πολύ όμορφες εκδοχές της Υ. Ιδιαίτερα η ΜΟΜΟ με το μαύρο ματ χρώμα στην οροφή μου άρεσε πολύ

Η... αφεντομουτσουνάρα μου στο ΜΧ5!!!

Πάμε και λίγα κλασικά-ιστορικά αυτοκίνητα για να μην ξεχνιόμαστε:

Και βέβαια ορίστε και τα supercars:
Viper η μεγαλοπρεπής με την αφεντομουτσουνάρα μου και πάλι!!!

Να και οι ταύροι... Αυτό το μπορντώ ήταν όλα τα Ευρώ...

Quattroporte!!! Μακράν το πιο όμορφο σεντάν του κόσμου!

Η νέα Corvette

To be continued...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Στο περιπτερο με το περιοδικο Auto Motor und Sport ειχε μαζι με περιοδικα ενα ενθετο με το τιτλο 'Εθνικο Θεμα Μερος ΙΙ - Χρυσος συνοδηγος Ασφαλειας μια προσφορα της INFOTE Απριλιος 2004' γραμμενο απο τον Ιαβερη. Ξερει κανεας εκτος απο την Infote που μπορω να προμηθευτω αυτο το τευχος. Βλεπω οτι ειναι και παλιο... Μηπως κατα τυχη εχει κανενας το Α μερος η τυχον 3ο αν συνεχιζει κτλ;Aυτό το ένθετο είχε μοιραστεί με τον 'Χρυσό Συν-οδηγό' της INFOTE το 2004 και ήταν η συνέχεια ενός που είχε μοιραστεί με το αντίστοιχο κατάλογο του 2003. Το 2005 αντίστοιχα ο 'Συν-οδηγός' μοιράστηκε με αντίστοιχο βιβλίο σε συνεργασία με το Safetrack. Νομίζω το τελευταίο είναι εύκολο να το βρεις, για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω. Μπορώ να κοιτάξω όμως, δουλεύω στην INFOTE, όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ όμως...
-
ο κοουτς της εθνικης εχει ακορντ αν δεν κανω λαθος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο περιπτερο με το περιοδικο Auto Motor und Sport ειχε μαζι με περιοδικα ενα ενθετο με το τιτλο 'Εθνικο Θεμα Μερος ΙΙ - Χρυσος συνοδηγος Ασφαλειας μια προσφορα της INFOTE Απριλιος 2004' γραμμενο απο τον Ιαβερη. Ξερει κανεας εκτος απο την Infote που μπορω να προμηθευτω αυτο το τευχος. Βλεπω οτι ειναι και παλιο... Μηπως κατα τυχη εχει κανενας το Α μερος η τυχον 3ο αν συνεχιζει κτλ;
Aυτό το ένθετο είχε μοιραστεί με τον 'Χρυσό Συν-οδηγό' της INFOTE το 2004 και ήταν η συνέχεια ενός που είχε μοιραστεί με το αντίστοιχο κατάλογο του 2003. Το 2005 αντίστοιχα ο 'Συν-οδηγός' μοιράστηκε με αντίστοιχο βιβλίο σε συνεργασία με το Safetrack. Νομίζω το τελευταίο είναι εύκολο να το βρεις, για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω. Μπορώ να κοιτάξω όμως, δουλεύω στην INFOTE, όλο και κάτι θα υπάρχει. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ όμως...
Δηλαδη ενα καθε χρονο ετσι; Συνολο 3. Αν μπορεις να κανεις κατι για το πρωτο καλα θα ηταν.... Οποτε για το τελευταιο να το ζητησω απο το AMS. Ηταν κι αυτο με τον καταλογο 2000 απ'οτι καταλαβα ετσι;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Δηλαδη ενα καθε χρονο ετσι; Συνολο 3. Αν μπορεις να κανεις κατι για το πρωτο καλα θα ηταν.... Οποτε για το τελευταιο να το ζητησω απο το AMS. Ηταν κι αυτο με τον καταλογο 2000 απ'οτι καταλαβα ετσι;3 είναι στο σύνολο, ναι. Το τελευταίο έγινε σε συνεργασία με το safetrack, δηλαδή 4Τ. Ήταν με τον κατάλογο 2005. Το 2003 και 2004 έγινε σε συνεργασία με Ιαβέρη-AMS.
-
Καλημέρα! Σιγά που δεν θα ποστάριζα μοντέλα να συνοδεύουν… μοντέλα! Όπως σας υποσχέθηκα λοιπόν… Enjoy!
Κορυφαίο μοντέλο στο ST (και breathtaking πόζες

Στη CITROEN C6… Να το ξαναπώ? Η μελαχρινή όλα τα λεφτά…

Φοβερές πόζες η τύπισσα, έτσι? (έχω και άλλη καλύτερη, αλλά δεν την ποστάρω, χιχιχι! )

Αυτή γνωστή μου φάνηκε… μήπως σας λέει τίποτα?

Στο πρωτότυπο της Πεζώ… τα πιο ωραία μάτια της έκθεσης…

H δεξιά ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες:

Ελπίζω να σας έφτιαξα τη μέρα…
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλημέρα! Σιγά που δεν θα ποστάριζα μοντέλα να συνοδεύουν… μοντέλα! Όπως σας υποσχέθηκα λοιπόν… Enjoy!Ελπίζω να σας έφτιαξα τη μέρα…
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]