-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σιγά μη φέρνανε φετινό μονοθέσιο!!! Τόσες ώρες εξέλιξης να πάνε χαμένες;
Σιγά οι κατάσκοποι μην περίμεναν τις εκθέσεις για να δουν τα ανταγωνιστικά μονοθέσια!! Στα GP τα τελευταία χρόνια απαγορεύονται οι κουκούλες και είναι ευκολο το έργο τους!!
Γιατί να δώσουν παραπάνω στοιχεία από τα απολύτως απαραίτητα;
Στα ουσιαστικά (τουλάχιστον για μένα) δεν είδα απάντηση...
Μα δεν διαφωνώ!! Δεν μπορω όμως να δωσω μπράβο σε μια ομάδα που μου έφερε 'προπέρσυνα' φθαρμένα φρένα! Αυτο λέω μονο!
Κατα τα άλλα ο σκοπός ήταν να δεις κάποια μονοθέσια από κοντα! Ουτε μέσα σε αφηνανε να μπεις ωστε να εχει σημασια αν είναι όλα αληθινα (δεν ξέρω αν χωράγαμε κιολας) ούτε λάστιχα σαφησανε να αλλάξεις! Ειναι έκθεση και όχι δοκιμές!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σιγά μη φέρνανε φετινό μονοθέσιο!!! Τόσες ώρες εξέλιξης να πάνε χαμένες;
Σιγά οι κατάσκοποι μην περίμεναν τις εκθέσεις για να δουν τα ανταγωνιστικά μονοθέσια!! Στα GP τα τελευταία χρόνια απαγορεύονται οι κουκούλες και είναι ευκολο το έργο τους!!
Γιατί να δώσουν παραπάνω στοιχεία από τα απολύτως απαραίτητα;
Στα ουσιαστικά (τουλάχιστον για μένα) δεν είδα απάντηση...
Μα δεν διαφωνώ!! Δεν μπορω όμως να δωσω μπράβο σε μια ομάδα που μου έφερε 'προπέρσυνα' φθαρμένα φρένα! Αυτο λέω μονο!
Κατα τα άλλα ο σκοπός ήταν να δεις κάποια μονοθέσια από κοντα! Ουτε μέσα σε αφηνανε να μπεις ωστε να εχει σημασια αν είναι όλα αληθινα (δεν ξέρω αν χωράγαμε κιολας) ούτε λάστιχα σαφησανε να αλλάξεις! Ειναι έκθεση και όχι δοκιμές!!
Δεν έχει σημασία αν είναι αληθινά?
Μάλλον έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις (κάτι λογικό).
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν είναι αληθινά?Μάλλον έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις (κάτι λογικό).
χμ.. τι να σου πω? Μπορει
Μάλλον όμως δεν καταλαβαίνεις αυτα που σου λέω, εγώ αποδέχομαι ότι δεν ηταν όλα αληθινά, δεν περιμενα και κάτι διαφορετικό!! Απο κει και πέρα εμενα οι απαιτήσεις μου οι μικρές καλυφθηκαν σε αρκετο βαθμό!! Θα προτιμούσα προφανως κάποια πράγματα επιπλέον αλλα οπως σου ειπα, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!
-
Ρε παιδιά. Το EVO IX ήταν αυτό?? 5τάχυτο??? Μάλλον με το VIII έμοιαζε με αλλαγμένους προφυλακτήρες!!
Κατά τα άλλα το ΜΧ5 άξιζε να το δεί κανείς. Επίσης η μπρέρα μου άρεσε. Παρατηρώ πως πολλά κουπέ συγκλίνουν σε αυτή τη φόρμα. Ακόμη άξιζε το stand της BMW. Δέν κατάλαβα γιατί είχαν το Μ6 με κορδέλλα και από πίσω το Μ5 χωρίς. Θα προτιμούσα το Μ5 τέλος πάντων αλλά πιό πόλύ απ'όλα το Μ3. Ιδανικό αυτοκίνητο.
Σε γενικές γραμμές η έκθεση ήταν μάλλον αδιάφορη.Τα ίδια αυτοκίνητα βλέπεις και στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών.
Αυτά. -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ρε παιδιά. Το EVO IX ήταν αυτό?? 5τάχυτο??? Μάλλον με το VIII έμοιαζε με αλλαγμένους προφυλακτήρες!!
Κατά τα άλλα το ΜΧ5 άξιζε να το δεί κανείς. Επίσης η μπρέρα μου άρεσε. Παρατηρώ πως πολλά κουπέ συγκλίνουν σε αυτή τη φόρμα. Ακόμη άξιζε το stand της BMW. Δέν κατάλαβα γιατί είχαν το Μ6 με κορδέλλα και από πίσω το Μ5 χωρίς. Θα προτιμούσα το Μ5 τέλος πάντων αλλά πιό πόλύ απ'όλα το Μ3. Ιδανικό αυτοκίνητο.
Σε γενικές γραμμές η έκθεση ήταν μάλλον αδιάφορη.Τα ίδια αυτοκίνητα βλέπεις και στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών.
Αυτά.οff topic:
Ωραίο avatar
-
μολις γυρισα ! πολυ ωραια η εκθεση με πολλα και ωραια εκθεματα και πολυ ωραια μωρα !
-
μπας και εχεις φωτογραφιες απο ....μωρα?
παλι απο τηλεσκοπιο την ειδαμε την εκθεση...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπας και εχεις φωτογραφιες απο ....μωρα?παλι απο τηλεσκοπιο την ειδαμε την εκθεση...
ναι !! με την πρωτη ευκαιρια θα τις αναιβασω
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
με την ευκαιρια μαζι με τα μωρα της Διεθνης αναιβασα και 2-3 μωρα απο τις δυο προηγουμενες εκθεσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...
ελπιζω να σας αρεσουν Ακουω εντοιπωσεις
-
μουγκάθηκαν όλοι...
-
Ωραια η εκθεση. Αλλα χασαμε το νοημα...ηταν εκθεση αυτοκινητου...οχι μοντελων!
Ειχα την τιμη και χαρα να μπω εγω και ο αδερφος μου στο περιπτερο της Ferrari επειδη ειμαστε μελοι του FerrariWorld.
Πηγαμε τη Τριτη και μπηκαμε στο περιπτερο της και κατσαμε διπλα απο τα 430 και 612.
Χτες ξαναπηγαμε να κανουμε το GTI test drive και μας ειπε ο κυριος να ερθουμε κατα τις 9.30 το βραδυ.
Πηγαμε...και κατσαμε μεσα...απο τουλαχιστον ενα 20λεπτο ο καθενας. Ειδαμε τον κινητηρα πισω...και ειχαμε ενα χαμογελο μεχρι τ’αυτια! Ολα τα αλλα αυτοκινητα στην εκθεση για μενα εκμηδενιστικαν!!!!
Ειμασταν οι μοναδικοι πιστευω μη μελλοντικοι αγοραστες της Ferrari που ειχαμε αυτη την τιμη να μπουμε μεσα απ’ολη την εκθεση και ελικρηνα ευχαριστουμε την GENESIS.
Αλλα δε τελειωστε εκει...! Εχει κι αλλο!
Μετα αφου εφυγε ο κοσμος μπηκα μεσα εγω, ο αδερφος μου επελεξε εμενα ενω αυτος βιντεοσκοπουσε, και η κοπελα που ηταν εκει και την εβαλε μπροστα για να κλεισει την οροφη. Ολα αυτα στο F430 Spider γιατι το 430 Coupe ηταν ιδιοκτητη και δε το ανοιγαν!
Αφου μαζεψε την οροφη...πατησε μια γκαζια (κριμα γιατι ηταν και κρυα!) μεχρι τις 7,000 με 8,000 και κουφαθηκαν ολοι!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενος που ειχα εγω και ο αδερφος μου αυτη τη χαρα και μοναδικη ευκαρια.
Μετα απο αυτο...ολα τα αλλα αυτοκινητα φαινονται απλα αυτοκινητα με 4 ροδες!
Ελπιζω να εχεται κι εσεις την ευκαιρια να μπειτε σε Ferrari...εμενα προσωπικα με ειχαν παει βολτα με ενα 550 Μaranello στην Αγγλια. Εμπειρια ζωης!! Νομιζα οτι ημουν σε τρενακι στο Allou! Δε περιγραφεται!!! Με τιποτα!
Οποτε καταλαβαινετε η αποψη μου για την εκθεση ειναι αρκετα διαφορετικη απο μερικους!
-
Xεχεχε οι Φερράρι ειναι όντως έργα τέχνης και ήσασταν πολύ τυχεροί που τις είδατε απο κοντά... οι Lambo ομως στο παραδίπλα περίπτερο όμως ειναι απιαστες....
Ολα αυτά στην ευθεία όμως γιατι αν πιασουμε στροφές υποκλίνουμε αλλού... -
Kαταφερα να βγαλω καποιες φωτογραφιες απο το DVD που τραβηξα με τη καμερα μεσω του κινητο μου τωρα που το προβαλα στο laptop μου.
Δεν ειναι πολυ καλη η ποιοτητα...αλλα καταλαβαινεις πολλα...
Οριστε...
Εγω...
Ο Brother...
Mετα απο αυτο...τι αλλο να πει κανεις για τα υπολοιπα αυτοκινητα;
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Αφου μαζεψε την οροφη...πατησε μια γκαζια (κριμα γιατι ηταν και κρυα!) μεχρι τις 7,000 με 8,000 και κουφαθηκαν ολοι!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Ήμουν και εγώ μπροστά στο σκηνικό.... μέσα στην ησυχία (καθώς έκλεινε η έκθεση και είχε φύγει ο κόσμος) ο ήχος της F430 μας έκανε να ανατριχιάσουμε...!
-
με την ευκαιρια μαζι με τα μωρα της Διεθνης αναιβασα και 2-3 μωρα απο τις δυο προηγουμενες εκθεσεις
Απ'οτι θυμαμαι η 4η, η 7η, η 8η και η τελευταια δεν ηταν αρα ηταν απο προηγουμενες εκθσεις;;;
-
To λέει ekiller
με την ευκαιρια μαζι με τα μωρα της Διεθνης αναιβασα και 2-3 μωρα απο τις δυο προηγουμενες εκθεσεις -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απ'οτι θυμαμαι η 4η, η 7η, η 8η και η τελευταια δεν ηταν αρα ηταν απο προηγουμενες εκθσεις;;;
Ακριβως , η 7η ηταν !!
η 4η και η 8η ηταν απο την εκθεση που ηταν και ο terry grand. και η 4η ειναι απο την auto moto exelixis 2005
-
τη τυχη @αμω!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To λέει ekillerμε την ευκαιρια μαζι με τα μωρα της Διεθνης αναιβασα και 2-3 μωρα απο τις δυο προηγουμενες εκθεσεις
Το ποιες με ενδιεφερε μηπως εχασα καποιες...
-
Πήγα κι εγώ χθες (από 10 το πρωί ως 9 το βράδυ- μπήκα σε ΟΛΑ τα ξεκλείδωτα!!!)
Να κι ένα babe!
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]