-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επειδη θηγεις θεμα ρεαλισμου: ρεαλισμος ειναι να σηκωνω το κεφαλι μου στο γραφειο και να βλεπω 2,000 κοσμο να δουλευει στην ιδια ιδιωτικη εταιρια κινητης τηλεφωνιας (και αλλους 4,000 στις αλλες δυο συναφεις εταιρειες του κλαδου). Συνολο 6,000 σε ενα κλαδο που αν καποτε οι θεωριες περι κρατικων τηλεπικοινωνιων δεν ειχαν μπει στην ακρη πολυ απλα δε θα υπηρχε ή αν υπηρχε θα ηταν niche. Αν βαλεις και αλλους ποσους εργαζομενους στους εναλλακτικους σταθερης τηλεφωνιας, στους διαφορες προμηθευτες τηλ/κου υλικου κλπ κλπ κλπ θα φτασεις σε ενα υπεροχο μεγαλο νουμερακι το οποιο πριν αναλυσει κανεις οτιδηποτε περι κρατισμου θα πρεπει να εξηγησει που ακριβως θα ειχαν βρει δουλεια. Καλες λοιπον οι ιδεολογιες αλλα καλος και ο ρεαλισμος ειδικα οταν μιλαμε περι απασχολησης σε μια χωρα που δεν ειναι ακριβως η μεκα της απασχολησης.Μιλάς για την ανάπτυξη ενός εντελώς νέου κλάδου τεχνολογίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται (υπηρεσίες, προϊόντα, εμπόριο κ.λπ. κ.λπ.). Το παράδειγμά σου δεν έχει να κάνει με τον κρατισμό...
Και για να μη γελιώμαστε, αναμασάμε το μοναδικό -υποτίθεται επιτυχημένο- πείραμα ανταγωνισμού και μέσω αποκρατικοποιήσεων. Αναφερόμαστε δε στην πιο επιτυχημένη αγορά από καταβολής ελληνικού κράτους, καθώς η χώρα μας πρωτοστατεί στον ΚΟΣΜΟ σε ό,τι αφορά την αγορά κινητής. Ακόμη κι έτσι όμως αποδείχτηκε πρόσφατα ότι το 'ανταγωνιστικό πλεονέκτημα' της κινητής τηλεφωνίας ήταν μία τεράστια φούσκα.Αλήθεια, άγγιξε κανείς τη Vodafone που υπέκλεπτε τις κλήσεις του πρωθυπουργού της χώρας, ή μήπως ακόμη και ο τελευταίος σφυρίζει αμεριμνοαμέριμνα απέναντι στον ιδιωτικό μεγαθήριο που αν κλασει θα πάθει πνευμονικό ο αλογοσκούφης;;;
-
Μου κάνει εντύπωση πως οι υπέρμαχοι των ιδιωτικοποιήσεων δεν έχουν πάρει ακόμη πρέφα πόσο κ@λοχανεία είναι και οι ιδιωτικές αντίστοιχες.
Πχ με τον ιδιώτη internet πάροχο σας είσαστε ευχαριστημένοι; Ναί; Γιατι εγώ πολλές φορές έχω φτάσει στο όριό μου.
Μήπως στα ιδωτικοπολυμάγαζα που ψωνίζετε επίσης σας γράφουν στα π@πάρια τους όταν ζητάτε εξυπηρέτηση;
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων; Γιατί μην νομίζετε πως η αναξιοκρατεία το βύσμα το γλύψιμο και η λούφα θα μείνουν έξω απ τον ιδιωτικό τομέα.
Μήπως οι ιδιωτικοποιημένη επιχειρηματικότητα τελικά σας χορέψει στο ταψί στο μέλλον;
Λέω μήπως... -
[quote='ASTRAKITCAR']αυτος που παιρνει 400000
-
Γειά, σας
Φίλε 'aserf' σε βρίσκω καλά ενημερωμένο, έχεις σχέση με τον ΟΤΕ ;
Συμφωνώ πάντως με τις θέσεις σου, όπως και με τις θέσεις του 'tasosdev'. Οι Έλληνες βλέπεις είμαστε ... 'ξερόλες', έχουμε άποψη για όλους και για όλα και είμαστε πολύ εύκολοι στην (κάθε είδους) κριτική.
Δεν γνωρίζω, άν όσοι ασκούν κριτική σε θέματα διοίκησης και μάλιστα εταιρειών τέτοιου μεγέθους, γνωρίζουν και να ... διοικούν.
Όλα εξαρτώνται από τον εκάστοτε επικεφαλής, τα επιχειρησιακά πλάνα και τους στόχους της εταιρείας. Αδιάψευστος δείκτης είναι η πορεία της μετοχής.
Σίγουρα, για τον ΟΤΕ, μπορούν να γίνουν πολλές και μεγάλες συζητήσεις, για τις διάφορες επιλογές των 'διοικούντων' του, αρκεί να υπάρχουν τα πραγματικά δεδομένα (που ελάχιστοι όμως μπορούν να γνωρίζουν), ειδάλλως τα όποια συμπεράσματα θα απέχουν ...τραγικά μεταξύ τους ...!
Τα πράγματα πάντως, ΔΕΝ είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται ! απλά κάποιοι έτσι θέλουν να τα δείχνουν ...!Υ.Γ. Μετά από 34 χρόνια στην Δ/νση Οικον. Υπηρεσιών του ΟΤΕ, μπορεί να ξέρω περισσότερα.
Φιλικά
Μάξιμος
-
Όχι, δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τον ΟΤΕ (πλην 22 ολόκληρων μετοχών της 'τεράστιας' αξίας των ~ 530
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση πως οι υπέρμαχοι των ιδιωτικοποιήσεων δεν έχουν πάρει ακόμη πρέφα πόσο κ@λοχανεία είναι και οι ιδιωτικές αντίστοιχες.
Πχ με τον ιδιώτη internet πάροχο σας είσαστε ευχαριστημένοι; Ναί; Γιατι εγώ πολλές φορές έχω φτάσει στο όριό μου.
Μήπως στα ιδωτικοπολυμάγαζα που ψωνίζετε επίσης σας γράφουν στα π@πάρια τους όταν ζητάτε εξυπηρέτηση;
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων;Οχι, δεν ειμαι ευχαριστημενος με τους ιδιωτικους παροχους.
Ναι, ειναι θεμα νοοτροπιας των καταναλωτων, των εργαζομενων, των αιμοσταγων εταιριων, και ξεχασες και μια αλλη σημαντικη παραμετρο, χωρις την οποια, ουτε ιδιωτικοποιηση, ουτε μη ιδιωτικοποιηση χωραει: τους ελεγκτικους μηχανισμους.
Ειναι λοιπον υποχρεωση του κρατους να φτιαξει αποτελεσματικους και δικαιους ελεγκτικους μηχανισμους, ανεξαρτητες αρχες διαχειρισης, πες το οπως θες, ωστε να προστατευει και τον καταναλωτη, και τον πολιτη αυτης της χωρας.
Αν υπηρχε μια ΕΕΤΤ που εριχνε γερο χατσουκι π.χ. στην OffTelecoms, η οποια εξυπηρετει με τρεις ανθρωπους στο helpdesk της χιλιαδες πελατες, και χρεωνει ο,τι να'ναι χωρις καμμια δικαιολογηση, τοτε ναι, θα δουλευε το συστημα υπερ του ανταγωνισμου και υπερ του καταναλωτη. (Τα ονοματα και τα νουμερα ειναι φανταστικα και τελειως ενδεικτικα).
Αν υπηρχε μια διαχειριστικη αρχη της ενεργειας, και εμπαιναν στην προσφορα ενεργειας ολοι με δικαιους ορους, τοτε ναι, να ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ, οσον αφορα το κομματι της παραγωγης ενεργειας.
Ομοια και για τις συγκοινωνιες: Αν υπαρχει η διαχειριστικη αρχη που θα βεβαιωσει οτι ΟΛΕΣ οι περιοχες της Αττικης π.χ. θα εχουν καλη, ποιοτικη, αξιοπιστη, ασφαλη συγκοινωνια με ελεγχομενη τιμη εισιτηριου, τοτε θελω τις ιδιωτικες εταιριες στη συγκοινωνια.
Δηλαδη, πως στο καλο οι ακτοπλοιες ειναι ιδιωτικες σε αυτη τη χωρα; Εχμμμ ενταξει, οχι τοσο καλο παραδειγμα ισως. Αλλα δε φταινε αυτες... Ο ελεγκτικος μηχανισμος του κρατους φταιει.
Και γι'αυτο πιστευω οτι η ιδιωτικοποιηση του συγκεκριμενου τομεα - τηλεπικοινωνιες - ειναι σωστη κατευθυνση. Δε θεωρω τις τηλεπικοινωνιες δημοσιο αγαθο! Θελω μια εταιρια να φτιαχνει και να διατηρει τις οπτικες ινες και τα χαλκοκαλωδια και τα modems με περιθωρια κερδους, για να μου δινει καλες υπηρεσιες. Θεωρω ομως οτι η δυνατοτητα να εχω την προσβαση στο τηλεφωνο και την ευρυζωνικη συνδεση, και το δικαιωμα μου να τα εχω αυτα σε λογικες τιμες, ειναι υποχρεωση του κρατους να το εξασφαλισει. Νιαου.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μιλάς για την ανάπτυξη ενός εντελώς νέου κλάδου τεχνολογίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται (υπηρεσίες, προϊόντα, εμπόριο κ.λπ. κ.λπ.). Το παράδειγμά σου δεν έχει να κάνει με τον κρατισμό...Κι ομως εχει. Το R&D της κινητης δε θυμαμαι να το πληρωσε ουτε ο ΟΤΕ, ουτε η ΒΤ, ουτε καποιο αλλο κρατικο μονοπωλιο.
Και για να μη γελιώμαστε, αναμασάμε το μοναδικό -υποτίθεται επιτυχημένο- πείραμα ανταγωνισμού και μέσω αποκρατικοποιήσεων. Αναφερόμαστε δε στην πιο επιτυχημένη αγορά από καταβολής ελληνικού κράτους, καθώς η χώρα μας πρωτοστατεί στον ΚΟΣΜΟ σε ό,τι αφορά την αγορά κινητής.
Το μοναδικο; Χμμμμ ας πιασουμε αλλο ενα τυχαιο παραδειγμα, ΚΤΕΟ πηγες τελευταια;
Ακόμη κι έτσι όμως αποδείχτηκε πρόσφατα ότι το 'ανταγωνιστικό πλεονέκτημα' της κινητής τηλεφωνίας ήταν μία τεράστια φούσκα. Αλήθεια, άγγιξε κανείς τη Vodafone που υπέκλεπτε τις κλήσεις του πρωθυπουργού της χώρας, ή μήπως ακόμη και ο τελευταίος σφυρίζει αμεριμνοαμέριμνα απέναντι στον ιδιωτικό μεγαθήριο που αν κλασει θα πάθει πνευμονικό ο αλογοσκούφης;;;
α. δεν τις υπεκλεπτε η Vodafone
β. ειναι αφελης οποιος πιστευει οτι το θεμα περιοριζονταν στη Vodafone
γ. η Vodafone και οι αλλες δυο εταιριες πληρωσε προστιμα
δ. (και αυτο ειναι το χειροτερο) τοσο η Vodafone και οι αλλες δυο εταιριες συνεχιζουν να πληρωνουν το τιμημα αυτης ιστοριας τοσο σε χρημα οσο και εργατοωρες προσπαθωντας απεγνωσμενα να καλυψουν τις απιστευτες απαιτησεις 'ασφαλειας' που τους επιβαλονται. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων;Οχι, δεν ειμαι ευχαριστημενος με τους ιδιωτικους παροχους.
Ναι, ειναι θεμα νοοτροπιας των καταναλωτων, των εργαζομενων, των αιμοσταγων εταιριων, και ξεχασες και μια αλλη σημαντικη παραμετρο, χωρις την οποια, ουτε ιδιωτικοποιηση, ουτε μη ιδιωτικοποιηση χωραει: τους ελεγκτικους μηχανισμους.
Μισο. Ο ελεγκτικος μηχανισμος εβαλε και συνεχιζει να βαζει δικαιολογημενα προστιμα στους εναλλακτικους. Ή μαλλον στους περισσοτερους εναλλακτικους γιατι στο δικο μου (NetOne) ΔΕΝ εβαλε. Και δεν εβαλε γιατι κανει καλα τη δουλεια του. Αυτοι που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους ειναι οι καταναλωτες που ΔΕ φροντιζουν να κανουν τη στοιχειωδη ερευνα αγορας πριν παρουν μια αποφαση. Δεν το παιζω εξυπνος, απλα πριν κλεισω double play πακετο διαβασα εμπειριες αλλων. Μου πηρε μια ακριβως ημερα. Αλλα αν ο καταναλωτης δεν ειναι διατεθιμενος να ξοδεψει ουτε τον ελαχιστο χρονο για να επιλεξει σωστα δεν του φταιει ουτε ο ελεγκτικος μηχανισμος, ουτε η ιδιωτικοποιηση.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μισο. Ο ελεγκτικος μηχανισμος εβαλε και συνεχιζει να βαζει δικαιολογημενα προστιμα στους εναλλακτικους. Ή μαλλον στους περισσοτερους εναλλακτικους γιατι στο δικο μου (NetOne) ΔΕΝ εβαλε. Και δεν εβαλε γιατι κανει καλα τη δουλεια του. Αυτοι που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους ειναι οι καταναλωτες που ΔΕ φροντιζουν να κανουν τη στοιχειωδη ερευνα αγορας πριν παρουν μια αποφαση. Δεν το παιζω εξυπνος, απλα πριν κλεισω double play πακετο διαβασα εμπειριες αλλων. Μου πηρε μια ακριβως ημερα. Αλλα αν ο καταναλωτης δεν ειναι διατεθιμενος να ξοδεψει ουτε τον ελαχιστο χρονο για να επιλεξει σωστα δεν του φταιει ουτε ο ελεγκτικος μηχανισμος, ουτε η ιδιωτικοποιηση.
Μιλας σοβαρά; Οταν για τον χ/ψ λόγο παίρνεις τον πάροχο τηλέφωνο, δεν το σηκώνει ποτέ, η αν το σηκώσει σε δουλεύει ψιλό γαζί, φταίει ο καταναλωτής;
Αν ο κάθε τυχοδιώκτης απατεώνας την βλέπει provider φταίει ο καταναλωτής;
Οταν ψωνίζει ανειδίκευτο προσωπικό για τα μπάζα επειδή είναι φτηνό ποιός φταίει; Αμα σου αρχίσω ιστορίες ειδικά με internet providers δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Και μη λέτε για επενδύσεις και τέτοια. Στην Ελλάδα της αρπαχτής ζείτε, κι απ την μύγα ξύγγι προσπαθούν να βγάλουν οι ιδιωτικές εταιρείες. Θα τα δείτε στο μέλλον. Ουτως η άλλως, θέτε δεν θέτε όλα ιδιωτικά θα γίνουν. Και η βουλή. Θα δείτε τις Ολυμπιακές, τους ΟΤΕδες κλπ σε μερικά χρόνια.Θα δείτε επίσης τα ωράρια, τις εργασιακές σχέσεις, μπλα μπλα μπλα.
Γιατι μη μου πείτε του ιδιωτικού τομέα πως δουλεύετε πια 8ωρο; Ο μόνος εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα που δουλεύει 8ωρο είμαι εγώ. -
[quote]@maximos
Όχι, δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τον ΟΤΕ (πλην 22 ολόκληρων μετοχών της 'τεράστιας' αξίας των ~ 530
-
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων;Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι, απο το αφεντικό εξαρτάται και η συμπεριφορά των υπαλλήλων.
Στο δημόσιο το κεφάλι είναι το κράτος που έχει πάντα λερωμένη την φωλιά του, οι κακές ιδιωτικές εταιρείες καθοδηγούνται αντίστοιχα απο κακά αφεντικά. -
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων;** Γιατί μην νομίζετε πως η αναξιοκρατεία το βύσμα το γλύψιμο και η λούφα θα μείνουν έξω απ τον ιδιωτικό τομέα.**
Μήπως οι ιδιωτικοποιημένη επιχειρηματικότητα τελικά σας χορέψει στο ταψί στο μέλλον;
Λέω μήπως...Aντε ρε παλληκάρι μου να αγιάσει το στόμα σου.....
Να ιδιωτικοποιηθούν ΟΛΑ και μετά να δω εγώ όταν το ξυράφι θα πάει κόντρα τι θα λένε οι προοδευτικοί.
Να κάντε μετά 20 δουλειές για να πληρώντε παιδεία (απ το δημοτικό μέχρι το λύκειο να κανονίστε να έχετε πουλήσει και το τομάρι σας για ένα παιδί) ρεύμα,τηλ,ιντερνετ,γιατρούς κλπ.
Κι αν σήμερα το νιώθουμε ελάχιστα στο πετσί μας τότε να δω τα μούτρα μερικών. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Μήπως τελικά δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας της εκάστοτε εταιρείας, αλλα θέμα νοοτροπίας των πολιτών-εργαζόμενων;Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι, απο το αφεντικό εξαρτάται και η συμπεριφορά των υπαλλήλων.
Στο δημόσιο το κεφάλι είναι το κράτος που έχει πάντα λερωμένη την φωλιά του, οι κακές ιδιωτικές εταιρείες καθοδηγούνται αντίστοιχα απο κακά αφεντικά.Στο δημόσιο το κράτος έχει λερωμένη τη φωλιά του γιατί 'εσύ' ή 'εγώ' είμαστε στην πλειοψηφεία διορισμένοι με ανύπαρκτα σχεδόν πρακτικά προσόντα με αντάλλαγμα την ψήφο.
Εχουμε τα @ρχίδι@ να αντιδράσουμε πρώτα εμείς στο σύστημα για ένα αξιοκρατικό και δίκαιο καθεστώς που θα δουλεύουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες και απαραίτητες θέσεις ?Πάνε σε μια vodafone στη Γερμανία και πες μου σε πόσα msec θα έχεις πάρει καινούριο κινητό,και πάνε εδώ και παρήγγηλε καφέ και πίτσες μέχρι να γίνει η δουλειά σου.
-
Αν στην κάθε Vodafone υπάρχει 1 μονάδα starx (εθνική μονάδα μέτρησης σταρχιδισμού), στα διάφορα oteshop υπάρχει 1x5. Αν στην Probank υπάρχει 1 μονάδα, στην Εθνική υπάρχει 1x10.
Το μοναδικό πρόβλημα του ιδιωτικού τομέα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών είναι το μονοπώλιο και η έλλειψη ελέγχου για πραγματική λειτουργία του ανταγωνισμού. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν στην κάθε Vodafone υπάρχει 1 μονάδα starx (εθνική μονάδα μέτρησης σταρχιδισμού), στα διάφορα oteshop υπάρχει 1x5. Αν στην Probank υπάρχει 1 μονάδα, στην Εθνική υπάρχει 1x10.
Το μοναδικό πρόβλημα του ιδιωτικού τομέα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών είναι το μονοπώλιο και η έλλειψη ελέγχου για πραγματική λειτουργία του ανταγωνισμού.Οταν δεν θα υφιστανται πλέον κρατικός φορέας ανά κλάδο τότε να μου πεις τον δείκτη starx των ιδιωτών.
Α και τον τιμολογιακό δείκτη παρακαλώ.
Μόνο να έχετε κρατημένα τα σημερινά τιμολόγια για να συγκρίνετε με το αύριο,και αύριο είναι πολύ κοντά.....φτάνει -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο δημόσιο το κράτος έχει λερωμένη τη φωλιά του γιατί 'εσύ' ή 'εγώ' είμαστε στην πλειοψηφεία διορισμένοι με ανύπαρκτα σχεδόν πρακτικά προσόντα με αντάλλαγμα την ψήφο.
Εχουμε τα @ρχίδι@ να αντιδράσουμε πρώτα εμείς στο σύστημα για ένα αξιοκρατικό και δίκαιο καθεστώς που θα δουλεύουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες και απαραίτητες θέσεις ?Oι βολεμένοι με αντάλλαγμα την ψήφο είναι μειοψηφία σε σχέση με τους υπόλοιπους, αυτοί καλά κάνουν για λογαριασμό τους και ψηφίσουν το κόμμα που θα τους βολέψει.
Οι υπόλοιποι που δέν έχουμε κανένα συμφέρον απο τα κόμματα εξουσίας έχουμε κανέναν λόγο να τους προσφέρουμε απλώχερα την ψήφο μας λόγω μιας ξεπερασμένης συγγενικής και μόνο ιδεολογίας και να τα ανεβάζουμε στην εξουσία χωρίς να το αξίζουν?
Κι'όμως το κάνουμε... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aντε ρε παλληκάρι μου να αγιάσει το στόμα σου.....
Να ιδιωτικοποιηθούν ΟΛΑ και μετά να δω εγώ όταν το ξυράφι θα πάει κόντρα τι θα λένε οι προοδευτικοί.
Να κάντε μετά 20 δουλειές για να πληρώντε παιδεία (απ το δημοτικό μέχρι το λύκειο να κανονίστε να έχετε πουλήσει και το τομάρι σας για ένα παιδί) ρεύμα,τηλ,ιντερνετ,γιατρούς κλπ.
Κι αν σήμερα το νιώθουμε ελάχιστα στο πετσί μας τότε να δω τα μούτρα μερικών.Αν προλαβαινεις,κανε και μια κοκκινη επανασταση!
Στο μεταξυ τι αντιπροτεινεις για να διορθωθει το μπαχαλο των κρατικοδιαιτων εταιρειων?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κι αν σήμερα το νιώθουμε ελάχιστα στο πετσί μας τότε να δω τα μούτρα μερικών.Αν προλαβαινεις,κανε και μια κοκκινη επανασταση!
Στο μεταξυ τι αντιπροτεινεις για να διορθωθει το μπαχαλο των κρατικοδιαιτων εταιρειων?
Δε χρειάζεται να προτείνει τίποτα. Ο λαός (δια της ψήφου του)αποφάσισε να ξεπουληθούν. Μένει να 'απολαύσουμε' το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μη προοδευτικος mode on:
Κανα ΚΡΑΤΙΚΟ συνεργειο αυτοκινητων ξερει κανεις ρε παιδια γιατι ολοι οι ιδιωτες με ξυριζουν και δεν κανουν την δουλεια τους...(το θετω ετσι αγαπητε, μηπως αντιληφθεις πως γενικευεις και κινδυνολογεις)
Προοδευτικος mode on:
Ολα θα λειτουργησουν και εδω οπως λειτουργουν σε ολες τις οικονομικα ανεπτυγμενες χωρες αυτου του κοσμου, και ναι δεν τους ξυριζουν και ναι λειτουργει ο ανταγωνισμος!Δουλεια του κρατους ειναι να δημιουργησει το καταλληλο θεσμικο πλαισιο μεσα στο οποιο θα λειτουργουν οι επιχειρησεις. Το πλαισιο αυτο περιλαμβανει ιση μεταχειριση, δικαιωματα και υποχρεωσεις τους προς τον καταναλωτη, δημιουργια συνθηκων ανταγωνισμου. Το κρατος δεν ειναι και δεν πρεπει να παιζει τον ρολο του επιχειρηματια! (γιατι οτι επιασε σκατα το εκανε)
-
Τα καλύτερα αναμένονται...
Ο(υτε)Τ(ηλέφωνο)Ε(χουμε)