Γεια σας,
Επανέρχομαι, για να συμφωνήσω, κατ' αρχήν με τον **'micmic', **ότι πράγματι δεν είναι τόσο εύκολη η μή παραλαβή, αλλά όταν υπάρχουν τόσα έντονα προβλήματα, όπως αναφέρει ο 'rider3072' (σχισμένο λάστιχο, βρώμικο, γρατζουνιές κλπ) ...απέχει κάπως από το καινούργιο!
Εγώ το παρέλαβα με 17 χλμ. Στα χαρακτηριστικά που έψαχνα και στα κριτήρια που είχα βάλει με 'κάλυπτε' περισσότερο. Ήθελα SUV, με πολυμορφικά στοιχεία, χώρους και σχετική ασφάλεια (ενεργητική και παθητική). Το Forester ήρθε δεύτερο (χώροι, χωρίς ESP, ταμπούρα πίσω, ίδια 'ποιοτική' εικόνα εντός, ενώ η μόνιμη τετρακίνηση και το αργό, δεν μου ήταν αναγκαία, άσε που δεν άρεσε η εικόνα του ... στη σύζυγο!), ενώ έμεινε ...πίσω και το Suzuki GV.
Σίγουρα, δεν είμαι συνήγορος της Honda, απλά δεν συνάντησα τα προβλήματα του 'rider3072'.
Τα διάφορα φωτάκια, δεν λέω μου αρέσουν, αλλά δεν με χαλάνε όταν λείπουν !!
Είχα φωτάκια και στο Fiat marea weekend που είχα πρίν, αλλά στα 2 χρόνια, τέλειωσε η μπαταρία, είχα πρόβλημα με το ABS, μετά ήρθε και ο αερόσακος και η εγγύηση ένας χρόνος ..!
Στη Honda είναι 7 χρόνια (έστω η όποια εγγύηση και έστω και ο Σαρακάκης).
Όπως είπα και πιό πριν, αυτοκίνητα είναι και με στατιστικά μεγέθη συγκρίνονται.
Στην τελική , αυτά που ήθελα μου τα 'δίνει', δεν έχω μετανοιώσει.
Το καινούργιο, είναι πιό αναβαθμισμένο ποιοτικά, με περισσότερα ηλεκτρονικά και καλύτερο πάτημα στον δρόμο, είναι όμως και πιό ακριβό. Η μηχανή του 'βγάζει' πάλι 150 άλογα, αλλά δεν είναι ίδια με αυτή που έχουμε εμείς και ας είναι στα ίδια κυβικά, είναι και πιό οικονομική. Το οδήγησα (το νέο) στην περσινή έκθεση αυτοκινήτου και μου άρεσε περισσότερο.
Οι διάφοροι εισαγωγείς, από όσο ξέρω, με βάση την αντίστοιχη εγχώρια αγορά, διαφοροποιούν τον εξοπλισμό, αλλά όχι σε επίπεδο, άλλη μοκέτα ή άλλα λαμπάκια, δεν επιμένω όμως.
Φιλικά
Μάξιμος