-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οσο για τις διαφημισεις, δε θα μπορουσαν να αποτυπωσουν πιο πιστα την πραγματικοτητα......μην παιρνεις ορκο...
οχι οτι οι εναλλακτικοι δεν εχουν προβληματα φυσικα, αλλα να εισαι σιγουρος οτι και ο ΟΤΕ συνηθως δεν ειναι συνεπης ως προς τις υποχρεωσεις του*, για ευνοητους λογους...
- καθυστερησεις στις παραδοσεις νεων γραμμων
'λαθη' στο κατανεμητη του κατα την ενεργοποιηση νεων συνδρομητων
μη αποκατασταση καλωδιακων προβληματων στο κοματι ευθυνης του
μη αποδοχη αιτησεων για αστειους λογους
και πολλα αλλα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οσο για τις διαφημισεις, δε θα μπορουσαν να αποτυπωσουν πιο πιστα την πραγματικοτητα......
μην παιρνεις ορκο...
οχι οτι οι εναλλακτικοι δεν εχουν προβληματα φυσικα, αλλα να εισαι σιγουρος οτι και ο ΟΤΕ συνηθως δεν ειναι συνεπης ως προς τις υποχρεωσεις του*, για ευνοητους λογους...
και πολλα αλλα...
Πράγμα που συνέβη με μένα...
Μηπώς τελικά δεν φταίει πάντα ο εναλακτικός - καθυστερησεις στις παραδοσεις νεων γραμμων
-
Δεν αμφιβαλλω οτι ηταν μια δικαιολογια που ειχε βαση μεχρι καποια στιγμη, ομως τα πραγματα λογω ΕΕΤΤ δεν ειναι πλεον ετσι...
Ασε που ειναι κουραστικο και αστειο μαζι (πραγματικο περιστατικο) να σου λενε τη δικαιολογια περι ΟΤΕ 5/10 φορες και τις υπολοιπες πεντε να φταινε (φανταστικες) ελλειψεις στα δικαιολογητικα, φορτος εργασιας ή ο αναδρομος Ερμης.... Μεχρι που εφτασα να τους ρωτησω για το ποτε τους εχουν δασκαλεψει να λενε για τον ΟΤΕ και ποτε να τσαμπουνανε κατι αλλο για να μ' αποφυγουν... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οσο για τις διαφημισεις, δε θα μπορουσαν να αποτυπωσουν πιο πιστα την πραγματικοτητα......
μην παιρνεις ορκο...
και πολλα αλλα...
Πράγμα που συνέβη με μένα...
Μηπώς τελικά δεν φταίει πάντα ο εναλακτικόςδε μπορεις να ξερεις, καθως το ιδιο λαθος μπορει να γινει και απο τον εναλλακτικο, στον δικο του κατανεμητη.
εξυπνες οι διαφημισεις του ΟΤΕ, απλα δεν λενε ολη την αληθεια. Το καλο ειναι παντως οτι με τις νεες τιμες του ΟΤΕ αυξανεται ο ανταγωνισμος και το κυριωτερο, η επαρχια επιτελους θα δει καλυτερες ταχυτητες.
για μενα, η εταιρια που θα καταφερει να ξεφυγει απο το παιχνιδι του 'δινω το χαμηλοτερο παγιο' και επικεντρωθει στο πως θα εξυπηρετησει καλυτερα/ταχυτερα τον πελατη, ειναι αυτη που θα επιβιωσει. Τι να το κανεις να πληρωνεις 1-2-5 ευρω το μηνα λιγοτερα και να μην εχεις σωστες υπηρεσιες?
-
+1 σε όσα έγραψες ( για κόστος-ποιότητα υπηρεσιών κτλ ) απλά για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μένα ξέρω οτι έφταιγε ο ΟΤΕ και όχι ο ενναλακτικός.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1 σε όσα έγραψες ( για κόστος-ποιότητα υπηρεσιών κτλ ) απλά για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μένα ξέρω οτι έφταιγε ο ΟΤΕ και όχι ο ενναλακτικός.ναι δεν αμφιβαλλω, γιατι πολυ απλα τα 'λάθη' του ΟΤΕ σε αυτο το κομματι ειναι πολυ περισσοτερα απο του καθε παροχου.
αλλη περιπτωση, σε μενα, το ζευγαρι καλωδιων που εφτανε σπιτι μου ηταν κομμενο, και ο ΟΤΕ τα εβλεπε ολα καλως...
μετα απο μερικες μερες ομως το αλλαξε και μπορεσα να συνδεθω... Ας εκανε και αλλιως...
-
Εμένα η ανικανότητα του ΟΤΕ (όχι ότι οι άλλοι είναι μπουμπούκια, αλλά μετά από αρκετές επαφές με τους απελπιστικούς τεχνικούς του ΟΤΕδούλη δεν τους αγαπώ πλέον ), με βόλεψε. Μου είχαν κόψει την ADSL (δεν ερχόταν πια στο λογαριασμό), αλλά στην πραγματικότητα δεν μου την είχαν κόψει για κανένα 6μηνο.
Αγόραζα κι εγώ μια σύνδεση από ιδιωτικό πάροχο κι έκανα τη δουλειά μου φθηνά.
Ο(υτε)Τ(ηλέφωνο)Ε(χουμε)