-
ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ,ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ .
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΕ , ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ@&Λ@'ΙΕΣ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ .
-
Ευτυχώς ούτε ο Στρατης έχει ανάγκη απο εκπροσωπο τύπου, ούτε εγώ από υποβολέα.
Δυστυχώς, για μερικούς, κάποιοι άνθρωποι έχουν κοινή λογική και άποψη και δεν φοβούνταιι να την εκφράσουν.
Αντι λοιπόν να ψάχνετε φαντάσματα και συνωμοσίες, απαντήστε επι τοις ουσίας και όχι πάλι με κορώνες!
Οσο για τις χορηγίες, όντως βρίσκονται πολυ δύσκολα, αλλα όχι με γλυψιματα και τραμπες, αλλά με πολύ τρεξιμο και ουσιαστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ευτυχώς ούτε ο Στρατης έχει ανάγκη απο εκπροσωπο τύπου, ούτε εγώ από υποβολέα.Δυστυχώς, για μερικούς, κάποιοι άνθρωποι έχουν κοινή λογική και άποψη και δεν φοβούνταιι να την εκφράσουν.
Αντι λοιπόν να ψάχνετε φαντάσματα και συνωμοσίες, απαντήστε επι τοις ουσίας και όχι πάλι με κορώνες!
Οσο για τις χορηγίες, όντως βρίσκονται πολυ δύσκολα, αλλα όχι με γλυψιματα και τραμπες, αλλά με πολύ τρεξιμο και ουσιαστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις.
Καλησπέρα Παύλο!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Καλησπέρα Παύλο!
Καλησπερα Αρη,
Τωρα που συστηθηκαμε μπορουμε να περασουμε στο θεμα;
-
Παιδια ,το υφος της επιστολης του ΣΟΑΑ μπορει σε πολλους να μην αρεσει,συνολικα η αποσπασματικα. Σιγουρα δικαιωμα τους. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
της ομως περιεχομενο δεν μπορει παρα να μας βρισκει ολους συμφωνους,αφου ειναι περα για περα ρεαλιστικο. Ας αφησουμε λοιπον τους τυπους κι ας μεινουμε στην ουσια.- Πρεπει να γινουν πραγματα? ΠΡΕΠΕΙ.
--Αμφισβητει ο Προεδρος την παρουσια (την ουσιαστικη εννοω) του ΣΟΑΑ?
Αφηστε τα πεισματα ,γραψτε και ΦΛΟΜΩΣΤΕ ΤΟΝ στις προτασεις. Το υφος της απαντησης του δεν μας αρεσει,αλλα αυτο φαινεται πως ζηταει: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ . Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΠΑΜΕ...
---Διαφωνουμε η συμφωνουμε με τα τυπικα, δεν ειναι ωρα να τσακωνομαστε μεταξυ μας. Το Συμβουλιο χρειαζεται υποστηριξη και πρεπει να την εχει.
----Και βεβαια, αφου αρχισαμε εναν δυσκολο διαλογο,σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να τον αφησουμε πισω.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΧΝΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΑΝ Σ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ 'ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ' ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ 'ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ' ,ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...
- Πρεπει να γινουν πραγματα? ΠΡΕΠΕΙ.
-
Διαβάζοντας την αλληλογραφία μεταξύ ΣΟΑΑ και ΕΘΕΑ, διαπιστώνω πως υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, καθώς η ανταλλαγή προτάσεων με αυτό το τρόπο δεν νομίζω ότι λύνει το πρόβλημα.
Σε ότι αφορά τον ΣΟΑΑ:
Σαν ενεργός αγωνιζόμενος υποστηρίζω την πρόταση για ουσιαστική αναβάθμιση των αγώνων στους αξόνες που περιγράφονται στην επιστολή. Θεωρώ όμως πως η ανοιχτή επιστολή αυτή την χρονική περίοδο, κρίνεται κατά την γνώμη μου άστοχη καθώς έρχεται στο τέλος μιας αγωνιστικής χρονιάς. Η στάση του προεδρείου όσο και των μελών πρέπει να είναι πιο δυναμική.Σε ότι αφορά την ΕΘΕΑ:
Η συνέχιση της εσωστρέφειας, και ο συνδιασμός έλλειψης καινοτομιών και ρεαλιστικού σχεδίου δράσης από κοινού με οργανωμένους και αναγνωρισμένους σύνδεσμους π.χ. ΣΟΑΑ, για άλλη μια χρονιά δεν ήταν ουσιαστικός αλλά τυπικός, παρά τις δεσμεύσεις της ΕΘΕΑ.
Θα πρέπει λοιπόν η διοίκηση, να κινηθεί προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης σοβαρά, με πρόγραμμα και γραπτές δεσμεύσεις.Κ.Βλασταράς
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δυστυχώς, για μερικούς, κάποιοι άνθρωποι έχουν κοινή λογική και άποψη και δεν φοβούνταιι να την εκφράσουν.
ΤΗΝ **ΚΟΙΝΗ ** ΛΟΓΙΚΗ , ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΥΛΟ ΜΑΣ , ΟΣΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ .
Υ.Γ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΣΥΓΧΑΙΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , Μ'ΑΥΤΑ
Υ.Γ.2 ΖΗΤΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ** ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ** ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΑΡΦΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ................
-
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Θεωρώ όμως πως η ανοιχτή επιστολή αυτή την χρονική περίοδο, κρίνεται κατά την γνώμη μου άστοχη καθώς έρχεται στο τέλος μιας αγωνιστικής χρονιάς. Η στάση του προεδρείου όσο και των μελών πρέπει να είναι πιο δυναμική.TO ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ
ΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ?? ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ?? Η' ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?? ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 30 - 40 % ΣΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ?? ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 100ΣΤΗ ΧΛΜ Ε.Δ. ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕ 90 ΧΛΜ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ 110 , ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!! ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ 'ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ' ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΜΩΝ...
-
Για να το κλείσω απο μεριάς μου το θέμα, θεωρω, όπως τονισα απο την αρχή, δίκαια τα αιτήματα του ΣΟΑΑ όπως τέθηκαν στην επιστολή, αλλα λάθος την χρόνική στιγμή της επιστολής (επρεπε να έχουν προηγηθεί αυτής άλλες επιστολές με προτάσεις ουσίας, ανεξάρτητα αν οι προτάσεις αυτες έχουν εκφραστει προφορικά ή σε κατ ιδίαν συναντήσεις σε μέλη της ΕΘΕΑ), τελείως λάθος το λαϊκίστικο ύφος της, και τέλος εντελώς αχρείαστη την τελευταία προταση-απειλή της επιστολής.
Δεν γνωρίζω ποιοι την συνεταξαν και τι τους οδήγησε στο να την παρουσιάσουν αυτη την χρονική στιγμή αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν κίνηση εντυπωσιασμού (ασχετα αν απογοήτευσε κάποιους αντί να τους εντυπωσιάσει).
Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και απο τις δυο πλευρές και να καθίσουν κάτω να δουλέψουν μαζί για να έχουμε καλύτερους αγώνες στο μέλλον.
-
Μα που διάολο είναι αυτή η «ανυπόγραφη» ανακοίνωση/απάντηση στην ανοικτή επιστολή;
Διαρροή, φήμες, ή μήπως η ΕΘ.Ε.Α. την έστειλε με courier στα σπίτια των μελών του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ;
Θέλω να διαβάσω την απάντηση για να τοποθετηθώ σαν forumίστας και να -πιθανόν- σκύψω το κεφάλι, άλλη μια φορά σαν ex-οδηγός αγώνων.
Ξέρει κανείς που θα βρω το... πλήρες κείμενο, του -απότι διαβάζω- ξεχεστηριού στο ύφος και ήθος των εκπροσώπων της συμπαθούς (όλοι οι μαλάκες συμπαθείς είμαστε...) τάξης των οδηγών αγώνων;
Ή μήπως όλα αυτά είναι προβοκάτσια για να ξεσηκωθεί το πόπολο κατά των αρχόντων;
Μακάρι βέβαια να μην είναι, γιατί αν κατάλαβα καλά από το ύφος της ανοιχτής επιστολής, αν όλα αυτά δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ, θα γίνει της... Βαστίλης!!!... Ή μάλλον, του ράλι Ολύμπιον εν έτι 1991... (για όσους θυμούνται) μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια αντίστασης στη «χούντα» της αρχής του Σπορ, εξ αιτίας διακεκριμένων... Εφιαλτών και Πηλιογούσηδων που τώρα διεκδικούν και θέση στην ιστορία.
ΝΤ -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Μα που διάολο είναι αυτή η «ανυπόγραφη» ανακοίνωση/απάντηση στην ανοικτή επιστολή; -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=8940
Μ.Σαλ.
-
nass, μάλλον τα μπλέκεις λίγο...
**1) **Στο Ακρόπολις ναι μεν τα φόρτωσαν στα τρέηλερ, αλλά που τα έστειλαν; Σε παρκ φερμέ... Εδώ πάμε ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ή μαλλον ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ μας...
**2) **Πόσα χιλιόμετρα ειδικής έχει το Ακρόπολις; Πόσα το Αττικό; Δε νομίζεις πως άλλο να κερδίζεις 2 δευτερόλεπτα σε αγώνα 70 χιλιομέτρων, άλλο σε πενταπλάσιο μήκος;
**3) **Και παρόλα αυτά ΠΙΑΣΑΤΕ λαυράκι όπως λες, παρότι δεν θα είχε ολόκληρη νύχτα στο συνεργείο του να το φτιάξει ο αγωνιζόμενος αυτός!!!
**4) **Προσοχή, δεν αναφέρω ποίς ήταν σε κάθε θέση γιατί δε με απασχολεί το πρόσωπο (γιατί αλλιώς θα παρεξηγηθώ πως λέω κάποιον μαϊμουδιάρη που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν υπαινίσσομαι), αλλά η χρονική διαφορά της οποίας τη ΣΗΜΑΣΙΑ θέλω ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ!
**α) **Στο φετινό Κένταυρος που το έχουμε και φρέσκο ο νικητής απείχε από τον δεύτερο ΛΙΓΟΤΕΡΟ από δευτερόλεπτο. Σε πρωταθληματικό αγώνα, που οι ειδικές ήταν 100+ χμ και όχι 70...
**β)**Στο Λιβαδειάς 2002 με παρόμοια χιλιόμετρα με το Αττικό ο νικητής και ο δεύτερος είχαν λιγότερο από ΜΙΣΟ δευτερόλεπτο!!!
**γ)**Στο Αχαιός 2002 με 90 χιλιόμετρα ειδικών οι δύο πρώτοι είχαν διαφορά 2,5 δευτερόλεπτα και ο 3ος με τον 4ο λιγότερο από ΕΝΑ!
δ) Στον αγαπημένο μου αγώνα, το Παλλάδιο 2002 ο 4ος από τον 7ο είχαν 4 δευτερόλεπτα!!! 4 αμάξια σε 4 δευτερόλεπτα!!! Εμείς που ήμασταν 6οι είχαμε ένα αμάξι μπροστά μας και άλλο ένα πίσω, με απόσταση 1 δλ έκαστο!!!
**ε)**Στο Ολύμπιο 2001 διήμερος αγώνας που τότε μέτραγε ΩΣ ΕΝΑΣ με συντελεστή, 2ος και 3ος με 10 δευτερόλεπτα διαφορά (σε αγώνα με 240 χμ ειδικών!)
**στ)**Στο ΔΕΘ του 2004 μετά από σχεδόν 100 χιλιόμετρα ειδικών η νίκη κρίθηκε πάλι για λιγότερο από δευτερόλεπτο!!
**ζ)**Για να θυμηθούμε και το τελευταίο Αττικό που έγινε και να κλείσουμε με Αττικό, ο Δημήτρης Αμαξόπουλος (εδώ λέω όνομα γιατί είναι δικός μου άνθρωπος) τερματίζοντας 8ος από το επόμενο αμάξι είχε διαφορά ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ του δευτερολέπτου!!Με εξαίρεση το τελευταίο (που χρονικά είναι και ακραίο...) όλα τα άλλα που παρέθεσα ήταν για μάχες στην κορυφή της γενικής!!! Δεν αναφέρομαι καν σε ΟΜΗΡΙΚΕΣ μάχες που γίνονται για επιμέρους κατηγορίες και θέσεις που ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ είναι ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ!!! (αφού είναι αμάξια ίδιας κλάσης!!)
Αν τώρα εσύ πιστεύεις πως τα ένα-δύο-τρία-πέντε δευτερόλεπτα που μπορεί να κερδηθούν με παρανομία στην υπερειδική ΔΕΝ κρίνουν τον αγώνα, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ριζικά...
Αν πάλι πιστεύεις πως δεν θα μπει κανείς σε τέτοιο μπελά για 1-2 δευτερόλεπτα, να σου θυμίσω την λίαν πρόσφατη αποπομπή από το Ενιαίο και το ΣΟΑΑ αγωνιζομένου που έβαλε... παγάκια στο φιλτροκούτι!!! Πόσα δευτερόλεπτα θα κέρδιζε από τα παγάκια;; Και δες τι ρισκάρισε (και έχασε!!), και μετά σκέψου και πές μου αν δεν θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το δούνε σαν ευκαιρία για να κάνουν... δώρο στον εαυτό τους από την οργάνωση κάποια δλ...
Το κακό δεν είναι πως μπορεί να γίνουν παρανομίες, αυτό πάντα είναι ενδεχόμενο σε οποιαδήποτε ειδική, οποιουδήποτε αγώνα...
Το κακό είναι πως δίνεται ο χρόνος (ολόκληρη νύχτα!!!) για να παρέμβει κάποιος ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο χώρο ΤΟΥ να κάνει πάλι νόμιμο το αμάξι, και να το παίζει και υπεράνω την άλλη μέρα...
Τί ένσταση να κάνεις στον τερματισμό του αγώνα, που άλλο αμάξι είναι εκεί, άλλο σου ΕΚΛΕΨΕ την όποια θέση;Ναι, ξέρω, στο Ακρόπολις.....
-
Ο χρήστης manoliss έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=8940Μ.Σαλ.
Αυτό είδε αέρα σίγουρα μετά τις 12.56 της 14/10/05, όταν αναρωτήθηκα εγώ.
Νάσαι καλά Μανόλο -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
**1) **Στο Ακρόπολις ναι μεν τα φόρτωσαν στα τρέηλερ, αλλά που τα έστειλαν; Σε παρκ φερμέ... Εδώ πάμε ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ή μαλλον ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ μας...Λάθος, ήταν ελεύθερα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
**2) **Πόσα χιλιόμετρα ειδικής έχει το Ακρόπολις; Πόσα το Αττικό; Δε νομίζεις πως άλλο να κερδίζεις 2 δευτερόλεπτα σε αγώνα 70 χιλιομέτρων, άλλο σε πενταπλάσιο μήκος;
Δηλαδή δεν μπορεί θεωρητικά να κριθεί μια θέση στο Ακρόπολις (και εξ΄ αυτής και το ποιός θα κερδίσει το παγκόσμιο στο τέλος) από 2-3 δευτερόλεπτα διαφοράς σε μια SSS ?
Επίσης: άλλο κερδίζω 1΄΄ στην τελευταία ειδική και άλλο στην πρώτη ειδική του αγώνα
Για να μη συζητάμε επί όνου σκιάς, πες μου ποιά μετατροπή θα σου δώσει > 1 δευτερόλεπτα σε μια κλειστή και στενή (= πίστα κάρτ, μην το ξεχνάμε) υπερειδική μήκους < 1 Km.
Εγώ ξέρω μία μόνο: σλικς λάστιχα. Τα οποία θα ελεγχθούν. Οπως και διάφορα οφθαλμοφανή του στυλ TurboΑν πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ένας αγωνιζόμενος που θα αλλάξει μοτέρ και θα βάλει τρίλιτρο σε 106 1,6 για να κερδίσει 1΄' στην υπερειδική , τότε τι συζητάμε για 'φτώχεια καταραμένη' στους Ελληνικούς αγώνες ?
**3) **Και παρόλα αυτά ΠΙΑΣΑΤΕ λαυράκι όπως λες, παρότι δεν θα είχε ολόκληρη νύχτα στο συνεργείο του να το φτιάξει ο αγωνιζόμενος αυτός!!!
Αν δεν κατάλαβες μιλάω για τα βάρη των Subaru και του Galli.
Είμαστε off-topic πάντως.
Αυτό που θέλω να πω (απαντώντας και στον APR) είναι πως τώρα που μετά την SSS είναι ελεύθερα εσύ γκρινιάζεις (και θεωρητικά μπορεί να έχεις δίκιο) για το θέμα της τεχνικής νομιμότητας. Αν είχε parc ferme άλλος θα γκρίνιαζε που πρέπει να πηγαίνουν τα αυτοκίνητα πίσω στο Ορωπό και να βρουν τα πληρώματα τρόπο να γυρίσουν από τον Ορωπό στη βάση τους (ρεαλιστικότερο σενάριο από το δικό σου, πρέπει να παραδεχθείς).
Εννοώ τελικά πως η γκρίνια τέλος δεν έχει και καθένας πάντα κάτι βρίσκει να πιαστεί, το θέμα είναι να είναι δημιουργική γκρίνια, για αιτία. Και η συγκεκριμένη δεν είναι (ΙΜΗΟ) δημιουργική γκρίνια.
Αν πάλι πιστεύεις πως δεν θα μπει κανείς σε τέτοιο μπελά για 1-2 δευτερόλεπτα, να σου θυμίσω την λίαν πρόσφατη αποπομπή από το Ενιαίο και το ΣΟΑΑ αγωνιζομένου που έβαλε... παγάκια στο φιλτροκούτι!!! Πόσα δευτερόλεπτα θα κέρδιζε από τα παγάκια;; Και δες τι ρισκάρισε (και έχασε!!), και μετά σκέψου και πές μου αν δεν θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το δούνε σαν ευκαιρία για να κάνουν... δώρο στον εαυτό τους από την οργάνωση κάποια δλ...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ενιαίο...
-
Λές και ξαναλές για Park Ferme στον Ωρωπό!
Χάθηκε το Auto Fesival στη ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ;;
ΚΑΙ παρκ φερμέ, ΚΑΙ όχι χιλιόμετρα που λέει ο APR ΚΑΙ όχι μπουριά στην πόλη...
Αλλά μην ξοδευτεί η λέσχη για μια υπερειδική (από την οποία θα βγάλει εισιτηριάκια βεβαίως βεβαίως!!!) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ενιαίο...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει Ελληνικοί Αγώνες...
-
Γιώργο, έχει δίκιο ο Νάσος για το ενιαίο...Στην πίστα και 2/10 στον γύρο (2 και χλμ) κερδίζουν αγώνα.........
-
[quote='nassΓια να μη συζητάμε επί όνου σκιάς, πες μου ποιά μετατροπή θα σου δώσει > 1 δευτερόλεπτα σε μια κλειστή και στενή (= πίστα κάρτ, μην το ξεχνάμε) υπερειδική μήκους < 1 Km.
Εγώ ξέρω μία μόνο: σλικς λάστιχα. Τα οποία θα ελεγχθούν. Οπως και διάφορα οφθαλμοφανή του στυλ Turbo
[/quote]Ena deytero sasman se N aytokinhto me sxeseis kai mploke.....
Xronos konta sta 14 lepta se 106 kai oxi olo to brady gia thn allagh toy.... kai xrono mesa sthn pista poy kerdizeis poly perissotero apo 1 deyteroleptoFilika ena apo ta pitsi
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ena deytero sasman se N aytokinhto me sxeseis kai mploke.....Ολα τα Ν (εκτός από τα Ν/1 1300 Rallye, που τρέχει ...1) έχουν σχέσεις και μπλοκέ έτσι και αλλιώς. Οπότε ποιό είναι το κέρδος ?
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΑΑ