-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τζέιμι(ς) Ολιβερ στον ΣΚΑΙ...μαθαίνει στους αγγλάρες να τρώνε σωστά.
Εγώ έχω την εντύπωση πως η μαγειρική του είναι λίγο βάζω-ό,τι-βρίσκω-μπροστά-μου και ότι το αποτέλεσμα δεν τρώγεται. Έχει πλάκα πάντως!
Άγγλος είναι τι περίμενες
-
ξέρει κανείς τις συχνότητες του Alpha TV να τις περάσω χειροκίνητα στο TV Tuner ??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τζέιμι(ς) Ολιβερ στον ΣΚΑΙ...μαθαίνει στους αγγλάρες να τρώνε σωστά.
Εγώ έχω την εντύπωση πως η μαγειρική του είναι λίγο βάζω-ό,τι-βρίσκω-μπροστά-μου και ότι το αποτέλεσμα δεν τρώγεται. Έχει πλάκα πάντως!
Άγγλος είναι τι περίμενες
φρικτές γεύσεις
-
O Όλιβερ είναι πολύ καλός μάγειρας. Και όχι δήθεν.
Παίρνει υλικά που βρίσκεις εύκολα και τα συνδυάζει έξυπνα - όχι 'βάζουμε το φιλέτο στο τηγάνι για 5' με κρέμα γάλακτος [τετριμμένο]' ή 'τρίβουμε παρμεζάνα πάνω στα κεράσια και τα ρίχνουμε στο μπιφτέκι γαλοπούλας [προχωρημένο και καλά]' κλπ.
Το μειονέκτημά του είναι ότι από υγιεινή....
Δεν πλένει αρκετά ως καθόλου τα λαχανικά, ενώ κόβει κρέας και λαχανικά για τη σαλάτα στον ίδιο κακόμοιρο ξύλινο πάγκο. Με τη γεύση δεν τα πάνε άσχημα οι Άγγλοι τα τελευταία χρόνια (ειδικά αφού έχει πήξει η Αγγλία από ξένους μάγειρες και εστιατόρια), αλλά σχετικά με την οικιακή καθαριότητα τσακώνονται για τα πρωτεία βρωμυλίας με τους Γάλλους. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O Όλιβερ είναι πολύ καλός μάγειρας. Και όχι δήθεν.
Παίρνει υλικά που βρίσκεις εύκολα και τα συνδυάζει έξυπνα - όχι 'βάζουμε το φιλέτο στο τηγάνι για 5' με κρέμα γάλακτος [τετριμμένο]' ή 'τρίβουμε παρμεζάνα πάνω στα κεράσια και τα ρίχνουμε στο μπιφτέκι γαλοπούλας [προχωρημένο και καλά]' κλπ.
Το μειονέκτημά του είναι ότι από υγιεινή....
Δεν πλένει αρκετά ως καθόλου τα λαχανικά, ενώ κόβει κρέας και λαχανικά για τη σαλάτα στον ίδιο κακόμοιρο ξύλινο πάγκο. Με τη γεύση δεν τα πάνε άσχημα οι Άγγλοι τα τελευταία χρόνια (ειδικά αφού έχει πήξει η Αγγλία από ξένους μάγειρες και εστιατόρια), αλλά σχετικά με την οικιακή καθαριότητα τσακώνονται για τα πρωτεία βρωμυλίας με τους Γάλλους.Tα χεις δοκιμάσει δλδ; Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ σε ΚΑΘΕ φαγητό μισό κιλό τσίλι;
-
τσιλι ειναι για να μη καταλαβαινεις τι τρως...
-
ο ολιβερ το έχει ένα κόλλημα με το τσιλι
μια ιδέα παίρνεις πάντως και αυτοσχεδιάζεις αν θέςτο καλό με τη μαγειρική είναι οτι μπορείς να παίξεις και να τροποποιήσεις
η ζαχαροπλαστική είναι το δύσκολο
-
Σε όποιον αρέσει, το βάζει. Είχα φάει κάτι ωραία φαγητά, παραδοσιακά ελληνικά, αλλά που είχαν πολύ κύμινο. Έτσι γούσταραν οι άνθρωποι, έβαζαν κύμινο. Ε, εγώ ή το έκοψα ή το περιόρισα όταν τις φτιάξαμε στο σπίτι.
Ο Όλιβερ ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ. Αυτό είναι το στοιχείο που μου αρέσει στις εκπομπές του.http://www.jamieoliver.com/recipes/meat ... h_couscous' target='_blank' target='_blank
http://xs225.xs.to/xs225/08120/thumbs20 ... 147466.jpg
-
Entourage: σειρά full καφρίλας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Όλιβερ ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ. Αυτό είναι το στοιχείο που μου αρέσει στις εκπομπές του.
Μ' αυτό συμφωνώ απόλυτα. Έτσι κι αλλιώς κι ίδιος στο περίπου φτιάχνει τα φαγητά και δεν χρησιμοποιεί '258γρ κρέμας γάλακτος 17,5% λιπαρά'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με τη γεύση δεν τα πάνε άσχημα οι Άγγλοι τα τελευταία χρόνια (ειδικά αφού έχει πήξει η Αγγλία από ξένους μάγειρες και εστιατόρια), αλλά σχετικά με την οικιακή καθαριότητα τσακώνονται για τα πρωτεία βρωμυλίας με τους Γάλλους.έχει μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ με 2 γυναικούλες που πανε στα σπίτια των εγγλέζων και τους τα καθαρίζουν αφού τους μαθαίνουν πώς να το κάνουν. Μιλάμε το τι έχω δει σε μερικές εκπομπές που το έχω παρακολουθήσει άστα να πάνε. Τα άτομα είναι όχι απλά βρωμιάρηδες, οι ζητιάνοι στον δρόμο περισσότερο καθαροί είναι.
-
Αφού τους ξέρουμε πια από τους τουρίστες που γεμίζουν τα νησιά τα τελευταία 30 καλοκαίρια.
Καλά που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα καθημερινά, γιατί διαφορετικά.... -
Ωφειλω να παραδεχτω οτι στο σημερινο pimp my ride ειχε μια αραπινα - αυτη με το ford - πολυ μανάρι!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ωφειλω να παραδεχτω οτι στο σημερινο pimp my ride ειχε μια αραπινα - αυτη με το ford - πολυ μανάρι!!!ναι ναι και καλά 22 ετών όξω τα καλοκαίρια όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με τη γεύση δεν τα πάνε άσχημα οι Άγγλοι τα τελευταία χρόνια (ειδικά αφού έχει πήξει η Αγγλία από ξένους μάγειρες και εστιατόρια), αλλά σχετικά με την οικιακή καθαριότητα τσακώνονται για τα πρωτεία βρωμυλίας με τους Γάλλους.
έχει μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ με 2 γυναικούλες που πανε στα σπίτια των εγγλέζων και τους τα καθαρίζουν αφού τους μαθαίνουν πώς να το κάνουν. Μιλάμε το τι έχω δει σε μερικές εκπομπές που το έχω παρακολουθήσει άστα να πάνε. Τα άτομα είναι όχι απλά βρωμιάρηδες, οι ζητιάνοι στον δρόμο περισσότερο καθαροί είναι.
Καλα ειναι απιστευτα βρωμιαριδες.Ειναι τοση η βρωμια που με κανει να πιστευω αν ειναι αληθινο αυτο που βλεπω η επιστημονικη φαντασια.
-
τωρα ετ3 στο μπαλκαν εξπρες στην αλβανια
ωραιο αυτο το μπαλκαν εξπρες -
show sexy...
-
Λαζόπουλος τώρα:* ' Τον Πρέκα γιατί δεν τον είχαν σήμερα τα κανάλια;; Τον φυλάνε μόνο για την 28η;; Τι παθαίνει το φρόνημά του την άνοιξη;; Κάμπτεται;'*
-
Το κουτι της Πανδωρας...
Ενδιαφερουσα η σημερινη εκπομπη σχετικα με το πειραμα CAST -
Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω ν' ανοίξω τηλεόραση εδώ και 20 μέρες....
Τηλεόραση