-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
'Μπαμπα μη τρέχεις' δε βλέπει κανείς;;; Ψιλοκαλό είναι, αν και χάνω πολλά επεισόδια...- 300zx....αψογη σειρα!!! στην αρχη ελεγα οτι θαναι καμια απο τις χρυσες μουφες αλλα ειναι παρα πολυ καλη...
χαιλαιτ ο μουρατιδης, η γιαγια με το βρισιδι και το τρελο αγορι..
αν κατεβαζα κατι φετος θα ταν ο μπεζος , ο μπαμπας μη τρεχεις και μερικα μπιγκ μπανγκ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στιε 4 Απριλίου ξεκινά η 4η σαιζόν του Battlestar Galactica.
Κανείς που το παρακολουθεί;αμαν και πως περιμενουμε...
a.k.a. αμήν και πότε... Άντε πια, γιατί η tricia μου έχει λείψει...
-
εμενα παλι η admiral kane..
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
'Μπαμπα μη τρέχεις' δε βλέπει κανείς;;; Ψιλοκαλό είναι, αν και χάνω πολλά επεισόδια...ωραίο σενάριο...ο μουσάτος όλα τα λεφτά όπως και η βρωμόστομη γιαγιά.
Δεν τα βλέπω όλα 4-5 επεισόδια έχω δει.Δυστυχώς φέτος καμία σειρά δεν έφτασε το γέλιο που έβγαζε το 50-50...
-
Είχε ο Μάκης χθές αφιέρωμα στα Ίμια.
Παρουσίασε απόρρητη ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ως πιθανότερη αιτία θανάτου του πιλότου του ελικοπτέρου την καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του ήταν ελλατωματική εκ γεννετής και δεν αιματόνονταν σωστά + ότι είχε αρτηριοσκλήρηνση , σούμα (-70%) .
Επίσης οτι το ελικόπτερο έπεσε αρκετά μακριά από τα Ίμια , αναφέρθηκε μηχανικό πρόβλημα μεν (δεν είπαν την αιτία), αλλά υπήρχαν περιθώρια επιστροφής.
Εγώ μέσες άκρες κατάλαβα ότι το ελικόπτερο χτυπήθηκε ελαφρά και μπορούσε να επιστρέψει. -
Ναι, εντάξει. Πάλι έχασα τα μαλλιά μου με αυτά που λέγονταν...
-
Captain Starbuck
-
Συμφωνώ με τον Άδη, Adm. Kane...
Κάτι σαν την τσαπανίδου ένα πράμα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνώ με τον Άδη, Adm. Kane...Κάτι σαν την τσαπανίδου ένα πράμα...
λογικα ειναι ο τελευταιος κυκλος αν δε κανω λαθος..
-
Την διαφημηση της Πειραιως με την Εθνικη ομαδα την εχεται δει?Θεος ο τυπος που παει διπλα στο τειχος παιρνει θεση και τους εμψυχωνει!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Η καρδιά του ήταν ελλατωματική εκ γεννετής και δεν αιματόνονταν σωστά + ότι είχε αρτηριοσκλήρηνση , σούμα (-70%) .Αν δε μπορούν στις εξετάσεις που κάνουν στους πιλότους 2 φορές το χρόνο, να ανιχνεύσουν τόσο σοβαρές παθήσεις της καρδιάς, τότε κλάφτα Χαράλαμπε..!! Τι δείχνουν τελικά αυτές οι εξετάσεις ;;; Την επιρρεπεια στις αιμορροίδες;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς φέτος καμία σειρά δεν έφτασε το γέλιο που έβγαζε το 50-50...
Και δε νομιζω οτι θα φτασει καποια .
Ηταν απλα κορυφη
-
Πριν λιγο στον ΣΚΑΙ, εκπομπη Vroom-Vroom:
Κοντρα μεταξυ μιας νεκροφορας και ενος 350Ζ. Κερδισε η νεκροφορα που οδηγουσε οδηγος αγωνων, ενω το 350 το οδηγουσε το 'κορακι'...
-
τι μέγιστη βλακεία είναι αυτό το Vroom Vroom στον ΣΚΑΪ....έλεος ρε αγγλάρες...
-
Εμένα μπορώ να πω ότι μου αρέσει... Τα τεστ του μου θυμίζουν κάτι από autobild.
-
To σημερινό με τις Ζ4 ...μου ήρθε να ξεράσω...
-
Μου θυμιζει το καστρο του τακεσι , αλλα με αυτοκινητα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πριν λιγο στον ΣΚΑΙ, εκπομπη Vroom-Vroom:Κοντρα μεταξυ μιας νεκροφορας και ενος 350Ζ. Κερδισε η νεκροφορα που οδηγουσε οδηγος αγωνων, ενω το 350 το οδηγουσε το 'κορακι'...
Δικάβαλη η νεκροφόρα;
-
Ειμαι ο μόνος που παρακολουθεί το Doctor Who revival series?
Το παίζει και ο ΣΚΑΙ αλλα αν θυμάμαι καλά εχουνε μπλέξει την σειρά των επεισοδίων...
Παρανοικά plots και απίστευτοι χαρακτήρες που θυμίζουν πολύ Douglas Adams (κατι πολύ καλό δηλαδή

-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πριν λιγο στον ΣΚΑΙ, εκπομπη Vroom-Vroom:
Κοντρα μεταξυ μιας νεκροφορας και ενος 350Ζ. Κερδισε η νεκροφορα που οδηγουσε οδηγος αγωνων, ενω το 350 το οδηγουσε το 'κορακι'...
Δικάβαλη η νεκροφόρα;
Oχι. Δεν ηταν εν ωρα εργασιας...
Τηλεόραση