-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=215&page_id=5328
Γιατι σταματαει η εκπομπη; Κριμα
-
δε ξερω..αμα μαθω τπτ
θα πω.. -
ίσως παίρνει μεταγραφή σε μεγάλο κανάλι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ίσως παίρνει μεταγραφή σε μεγάλο κανάλι...ελπιζω να μην εχει την τυχη καρπετοπουλου και σια που απο τη στιγμη που εφυγαν απο την κρατικη εγιναν καραγκιοζηδες
-
το σποτ για το 50-50 τα σπαει..
-
This is Spartaaaa....
-
Χθες βραδυ εβλεπα τους 'Σταβλους της Ερριετας Ζαϊμη', που δεν το ειχα δει οταν πρωτοπαιχτηκε (αποφευγω τον Αντ1).
Χαλαρα η καλυτερη σειρα που ειδα στην ελληνικη TV μετα απο 'Αυθαιρετους' και 'Απαραδεκτους' αυτο το σουρεαλ διαμαντακι.... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χθες βραδυ εβλεπα τους 'Σταβλους της Ερριετας Ζαϊμη', που δεν το ειχα δει οταν πρωτοπαιχτηκε (αποφευγω τον Αντ1).
Χαλαρα η καλυτερη σειρα που ειδα στην ελληνικη TV μετα απο 'Αυθαιρετους' και 'Απαραδεκτους' αυτο το σουρεαλ διαμαντακι....Πράγματι πολύ καλύτερο από την τύχη που είχε και από τα ποσοστά του...
-
Ηταν πολυ σουρεαλ και αιχμηρο για το αμιγως συντηρητικο και καποιας ηλικιας κοινο του συγκεκριμενου σταθμου (και οχι μονο)
Παιζει κι αυτο το φοβερο μωρο που κανει την Ιταλιδα και τωρα μου διαφευγει το όνομά της -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χαλαρα η καλυτερη σειρα που ειδα στην ελληνικη TV μετα απο 'Αυθαιρετους' και 'Απαραδεκτους' αυτο το σουρεαλ διαμαντακι....2 ξένοι!
Οι καλύτερες ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης! Τους απαράδεκτους αν τους δεις τώρα, δε νομίζω να τους βρεις και τόοοσο καλούς. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
2 ξένοι!
Οι καλύτερες ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης!ΕΛΕΟΣ!!!
Αυτός που έγραφε τα κείμενα στανταρ είχε δίπλα του την ολοκληρωμένη εγκυκλοπαίδεια ατάκας του παγκόσμιου κινηματογράφου και των απανταχού σελέμριτιζ. Το κλόπιράιτ πήγαινε σύννεφο
-
Οι '2 ξενοι' ξεκινησαν καλα, αλλα το γυρισαν στο μελο για να βγαλουν δευτερη σεζον. Σεναριακα ηταν, ακομα και στα καλα τους, ενα επιπεδο κατω απο τους 'Σταβλους' Σε ερμηνειες, το ιδιο Ακομα και σκηνοθετικα, οι Σταβλοι στιγμες-στιγμες θυμιζουν χορογραφια...
Τους απαραδεκτους οποτε κι αν τους δω καλους θα τους βρω. Φυσικα το κορυφαιο σιριαλ στην ιστορια της ελληνικης TV ειναι οι 'Αυθαιρετοι'*, αλλα εσυ ησουν αγεννητος.*Πουλικακος-Βαλαβανιδης ΘΕΟΙ
ΥΓ. Με προλαβε ο συνονοματος
Του charmak του αρεσει ο Κουικ Καταλαβαινεις -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
2 ξένοι!
Αυτός που έγραφε τα κείμενα στανταρ είχε δίπλα του την ολοκληρωμένη εγκυκλοπαίδεια ατάκας του παγκόσμιου κινηματογράφου και των απανταχού σελέμριτιζ. Το κλόπιράιτ πήγαινε σύννεφο
Δεν διαφωνώ! Αλλά θα έκανες ποτέ προσπάθεια να τις ψάξεις μόνος σου;
Ασιμοφ θα σε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
2 ξένοι!
Δεν διαφωνώ! Αλλά θα έκανες ποτέ προσπάθεια να τις ψάξεις μόνος σου;
Ε ναι, αν είναι να το κρινουμε ως διπλωματική μια χαρά ήταν
-
Koρυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, για μένα:
-
Αυθαίρετοι, συμφωνώ με Ισαάκ. Απολύτως ΜΑΚΡΑΝ σε σενάριο, σκηνοθεσία, πλοκή, ερμηνείες, σε όλα. Έκτοτε τίποτα δεν τους άγγιξε καν στην ελληνική ΤV. Πολύ πριν η πολιτική ορθότητα αλώσει τα πάντα.
-
Απαράδεκτοι. Πολύ κοντά στους 'Αυθαίρετους', αλλά καθαρά δεύτεροι. Απρόβλεπτοι, απαράμμιλο χιούμοεεερ, τρομερά ευρήματα, κορυφαίες ερμηνείες από όλους.
-
Μεν και Δεν. Καρικατούρες οι χαρακτήρες αλλά ο Ρώμας χειριζόταν ωραία το σενάριο, προκειμένου να βγάλει γέλιο, με χοντρό και ωμό τρόπο μεν μερικές φορές, αλλά άφθονο. Νομίζω ότι και στις επόμενες σειρές του ο Ρώμας χρησιμοποιήσει την ίδια μανιέρα του μυγιάγγιχτου, τσιγκούνη, ηθικολόγου αλλά καμία δεν άγγιξε το αρχέτυπο. Δάγκας forever!
-
Εκμέκ παγωτό. Παρακμιακό και αρρωστημένο ενίοτε, αλλά μ' άρεσε γιατί ήταν χαοτικό.
-
Μάλλον Dolce Vita. Αρχικά, δεν το είχα σε εκτίμηση, αλλά όταν το είδα με την ησυχία μου σε επανάληψη, μ' άρεσε πολύ. Κορυφαίος ο Καλούδης και η Σάσα. Εξαιρετική και η Άννα Παναγιωτοπούλου (Παναγιωταρέα έγραψα αρχικά ).
-
3 Χάριτες. Τώρα μου φαίνεται απλώς ξεπερασμένο, σε σχέση με τα κλασικά Αυθαίρετοι-Απαράδεκτοι, αλλά για την εποχή του ήταν καλό.
Από τα χειρότερα που είδα ποτέ (όχι πάνω από δύο επεισόδια για ευνόητους λόγους):
- Δύο ξένοι. Η μέγιστη των αηδιών. Απαίσιες ερμηνείες με στόμφο να ξεχειλίζει. Γκάρισμα, που σου τρύπαγε τα αυτιά.
Ειδική κατηγορία, 'σειρές που τις βλέπεις για να διαπιστώσεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η γελοιότητά τους':
- Δαλιανίδης, Άπαντα. Από Ρετιρέ μέχρι Μικρομεσαίους. Μέχρι μικρομεσαίους! (σ.σ. η τελευταία ατάκα επαναλαμβανόταν πάντα )
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Koρυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, για μένα:- Αυθαίρετοι, συμφωνώ με Ισαάκ. Απολύτως ΜΑΚΡΑΝ σε σενάριο, σκηνοθεσία, πλοκή, ερμηνείες, σε όλα. Έκτοτε τίποτα δεν τους άγγιξε καν στην ελληνική ΤV. Πολύ πριν η πολιτική ορθότητα αλώσει τα πάντα.
Μαζί σου. Ό,τι καλύτερο έχει παιχτεί ποτε.
- Απαράδεκτοι. Πολύ κοντά στους 'Αυθαίρετους', αλλά καθαρά δεύτεροι. Απρόβλεπτοι, απαράμμιλο χιούμοεεερ, τρομερά ευρήματα, κορυφαίες ερμηνείες από όλους.
Κολλημένος χοντρά με τους Αυθαίρετους, τους Απαράδεκτους δεν τους εκτίμησα τότε. Τώρα, εκ των υστέρων, συμφωνώ μαζί σου. Νο 2 χαλαρά.
- Μεν και Δεν. Καρικατούρες οι χαρακτήρες αλλά ο Ρώμας χειριζόταν ωραία το σενάριο, προκειμένου να βγάλει γέλιο, με χοντρό και ωμό τρόπο μεν μερικές φορές, αλλά άφθονο. Νομίζω ότι και στις επόμενες σειρές του ο Ρώμας χρησιμοποιήσει την ίδια μανιέρα του μυγιάγγιχτου, τσιγκούνη, ηθικολόγου αλλά καμία δεν άγγιξε το αρχέτυπο. Δάγκας forever!
Συμφωνώ ΚΑΙ σε αυτό. Από τότε και μετά, ο Ρώμας απλά δεν βλέπεται.
- Εκμέκ παγωτό. Παρακμιακό και αρρωστημένο ενίοτε, αλλά μ' άρεσε γιατί ήταν χαοτικό.
+1 Q)
Από τα χειρότερα που είδα ποτέ (όχι πάνω από δύο επεισόδια για ευνόητους λόγους):
- Δύο ξένοι. Η μέγιστη των αηδιών. Απαίσιες ερμηνείες με στόμφο να ξεχειλίζει. Γκάρισμα, που σου τρύπαγε τα αυτιά.
Το αίσχιστο αίσχος. Και η υψίστη των πατσαβούρων για πρωταγωνίστρια. Εκνευριζόμουν ακόμα κι όταν άκουγα να το βλέπουν οι γείτονες
Ειδική κατηγορία, 'σειρές που τις βλέπεις για να διαπιστώσεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η γελοιότητά τους':
- Δαλιανίδης, Άπαντα. Από Ρετιρέ μέχρι Μικρομεσαίους. Μέχρι μικρομεσαίους! (σ.σ. η τελευταία ατάκα επαναλαμβανόταν πάντα )
... και Κωνσταντίνου, δυστυχώς για την ιστορία του στον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. Κάτι... πράματα του στιλ 'Μη μου γυρνάς την πλάτη' ήταν ο απόλυτος ΠΑΤΟΣ.
-
Koρυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, για μένα:-
Αυθαίρετοι, συμφωνώ με Ισαάκ. Απολύτως ΜΑΚΡΑΝ σε σενάριο, σκηνοθεσία, πλοκή, ερμηνείες, σε όλα. Έκτοτε τίποτα δεν τους άγγιξε καν στην ελληνική ΤV. Πολύ πριν η πολιτική ορθότητα αλώσει τα πάντα.
-
Απαράδεκτοι. Πολύ κοντά στους 'Αυθαίρετους', αλλά καθαρά δεύτεροι. Απρόβλεπτοι, απαράμμιλο χιούμοεεερ, τρομερά ευρήματα, κορυφαίες ερμηνείες από όλους.
-
Μεν και Δεν. Καρικατούρες οι χαρακτήρες αλλά ο Ρώμας χειριζόταν ωραία το σενάριο, προκειμένου να βγάλει γέλιο, με χοντρό και ωμό τρόπο μεν μερικές φορές, αλλά άφθονο. Νομίζω ότι και στις επόμενες σειρές του ο Ρώμας χρησιμοποιήσει την ίδια μανιέρα του μυγιάγγιχτου, τσιγκούνη, ηθικολόγου αλλά καμία δεν άγγιξε το αρχέτυπο. Δάγκας forever!
-
Εκμέκ παγωτό. Παρακμιακό και αρρωστημένο ενίοτε, αλλά μ' άρεσε γιατί ήταν χαοτικό.
-
Μάλλον Dolce Vita. Αρχικά, δεν το είχα σε εκτίμηση, αλλά όταν το είδα με την ησυχία μου σε επανάληψη, μ' άρεσε πολύ. Κορυφαίος ο Καλούδης και η Σάσα. Εξαιρετική και η Άννα Παναγιωτοπούλου (Παναγιωταρέα έγραψα αρχικά ).
-
3 Χάριτες. Τώρα μου φαίνεται απλώς ξεπερασμένο, σε σχέση με τα κλασικά Αυθαίρετοι-Απαράδεκτοι, αλλά για την εποχή του ήταν καλό.
- σε όλα με την εξαίρεση του Ρώμα τον οποίον δεν χώνεψα ποτέ!
Τώρα πρόχειρα μου 'ρχουνται στο μυαλό και το Καμπινγκ, το Εκείνες κι εγώ και (εύφημος μνεία)μια σειρά του Νικου Σούλη στον ΑΝΤ1 με τον Πιατά και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη (νομίζω 'Τα Μπακούρια')
-
-
Απορώ πως αντέχετε τον Ρώμα και σας φαίνεται πατσαβούρι οι 2 ξένοι. Η ντολτσε βίτα μου φάνηκε τραγικά βαρετή μερικές φορές που προσπάθησα να τη δω. Τους Αυθαίρετους τους θυμάμαι αμυδρά, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε.
Κορυφαίος ήταν ο Ακάλυπτος!
-
Να προσθέσω μία σημαντικότατη παράλειψη, που σημείωσε κι ο Χρήστος:
'Εκείνες κι εγώ', το κλασικό του Πρετεντέρη, που με τον Μπέζο να δίνει ρεσιτάλ, παίζει πολύ ψηλά στην κατατάξη, μεταξύ 3 και 4 κάπου.
Μία άλλη παράληψη, που θα τοποθετούσα επίσης πολύ ψηλά, είναι 'Της Ελλάδος τα παιδιά'. Μπέζος στα καλύτερά του. Ύστερα από αυτά, δεν θυμάμαι να έκανε τίποτα αξιόλογο, στην τηλεόραση πάντα, αν και δεν παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια.
Αμφότερες οι σειρές αυτές όμως ήταν απίστευτες.Οι 'Δύο ξένοι' έκαναν και ρεκόρ τηλεθέασης ή είναι ιδέα μου; Πώς τη 'βλέπαν αυτή την αθλιότητα;
-
Οι 'Δύο ξένοι' έκαναν και ρεκόρ τηλεθέασης ή είναι ιδέα μου; Πώς τη 'βλέπαν αυτή την αθλιότητα;
Είμαστε πολλοί εμείς οι χαμηλού επιπέδου.
Τηλεόραση