-
Εγώ πιστεύω ότι και τους 2 ξένους και το δις εξαμαρτείν τα κράταγε η βαζελογρια, εγώ τουλάχιστο το δις εξαμαρτείν γι' αυτό το λόγο το έβλεπα.
Τους 2 ξένους δεν τους είδα ποτέ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τους Αυθαίρετους τους θυμάμαι αμυδρά, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε.Καλά κι εγώ 10-11 χρονών ήμουν το '90-΄91, αλλά τους Αυθαίρετους δεν τους έχανα με καμία δύναμη...Μιλάμε για ναρκωτικό...
Πρέπει πάση θυσία να βρεις τα επεισόδια, θα αρρωστήσεις...Ο Ακάλυπτος, περιέργως ίσως, δεν με ενθουσίασε ποτέ... Νομίζω ότι μόνο η ερμηνεία του Καφετζόπουλου άξιζε από αυτή την σειρά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι 'Δύο ξένοι' έκαναν και ρεκόρ τηλεθέασης ή είναι ιδέα μου; Πώς τη 'βλέπαν αυτή την αθλιότητα;
Είμαστε πολλοί εμείς οι χαμηλού επιπέδου.
Αμά δεν ήσουν φανατικός του Δαλιανίδη, μια χαρά επίπεδο είχες...
Εγώ έβλεπα μέχρι και 'Λάμψη' στο δημοτικό, κατά περιόδους...
(Απορώ πώς με άφηναν μπροστά από την τηλεόραση; Παππούδες βλέπεις, να 'ναι καλά οι άνθρωποι...)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο Ακάλυπτος, περιέργως ίσως, δεν με ενθουσίασε ποτέ... Νομίζω ότι μόνο η ερμηνεία του Καφετζόπουλου άξιζε από αυτή την σειρά...
Ήταν τόσο μεγαλειώδης που δεν χρειαζοταν τίποτε άλλο! Μιλάμε για τραγικά επίπεδα αμπελοφιλοσοφίας, του τύπου:
-Δε μου λες ρε Ακάλυπτε, στους κεφτέδες βάζουν άνιθο; (ή κάτι παρόμοιο)
-Οι απόψεις διίστανται! Άλλοι λένε πως βάζουν, άλλοι πως δεν βάζουν.Συν το απίστευτο ύφος/γυαλί/μαλλί/γραβάτα! Κάψιμο απ τα λίγα!
-
Παντρεμένοι έχουν ψυχή.
-
H κορυφαία εμφάνιση δικηγόρου στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά ήταν αυτή του Πουλικάκου στους Αυθαίρετους.
Ο Βαλαβανίδης επίσης κορυφαίος ως κλασικός νεόπλουτος Νεοέλληνας, το ίδιο και η γυναίκα του Πουλικάκου (Βάσια Τριφύλλη, νεόπλουτη κότα).
Φοβερό γέλιο.Οι Απαράδεκτοι καλοί και με πολλή τρέλα. Μπέζος κορυφαία αδερφή, ο μακαρίτης ο Μπονάτσος ('ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ' η κλασική ατάκα), ο παλιός αριστερός που 'ήταν στο Πολυτεχνείο' και τώρα είναι μικρογιάπης Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Χαλακατεβάκης, η Παπαδοπούλου, το Αστροπελέκι. Ωραίες σειρές ρε γμτ τότε...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Να προσθέσω μία σημαντικότατη παράλειψη, που σημείωσε κι ο Χρήστος:'Εκείνες κι εγώ', το κλασικό του Πρετεντέρη, που με τον Μπέζο να δίνει ρεσιτάλ, παίζει πολύ ψηλά στην κατατάξη, μεταξύ 3 και 4 κάπου.
Μία άλλη παράληψη, που θα τοποθετούσα επίσης πολύ ψηλά, είναι 'Της Ελλάδος τα παιδιά'. Μπέζος στα καλύτερά του. Ύστερα από αυτά, δεν θυμάμαι να έκανε τίποτα αξιόλογο, στην τηλεόραση πάντα, αν και δεν παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια.
Αμφότερες οι σειρές αυτές όμως ήταν απίστευτες.Αυτή η σειρά υπήρχε και παλαιότερα (εποχή ασπρόμαυρης τηλεόρασης) με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντάρα αν θυμάμαι σωστά.
(Και να λείπουν οι αηδίες περί ηλικίας από εμπαθή μέλη του φόρουμ, εντάξει )
Συμφωνώ απολύτως για όσα έγραψες για αυθαίρετους και απαράδεκτους. Κορυφαίες σειρές κι όχι μόνο για την εποχή τους.
-
γενικά μπέζος και παπαδοπουλου εχουν δώσεις απιστευτα καλές σειρές στην ελληνική τηλεόραση
αν και κονσέρβα απ εξω το 'σ´αγαπω μ' αγαπάς' ήταν πολυ καλό
του ρώμα ποτέ δεν τα χώνεψα με εξαίρεση τους 'μεν και δεν'
-
απαραδεκτοι τοπ!
ο πουλικακος και ο βαλαβανιδης κρατησαν τους αυθαιρετους ψηλα..(ζανετ μου..)
2 ξενοι με την ατακα να πηγαινει συννεφο..
της ελλαδος τα παιδια και εκεινες και γω με μπεζο να δινει ρεσιταλ..
αυτα θυμαμαι, τα υπολοιπα χλιαρα εως μ@λ@κιες του καραμπελα..αν θυμηθω και αλλο θα προσθεσω...
υγ. το μονο απο ρωμα που ειχε πλακα ηταν το 'κακος βεζιρης'...εκει ταιριαζε το χιουμορ του..(κουκι μου...)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H κορυφαία εμφάνιση δικηγόρου στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά ήταν αυτή του Πουλικάκου στους Αυθαίρετους.
Ο Βαλαβανίδης επίσης κορυφαίος ως κλασικός νεόπλουτος Νεοέλληνας, το ίδιο και η γυναίκα του Πουλικάκου (Βάσια Τριφύλλη, νεόπλουτη κότα).
Φοβερό γέλιο.Ξέχασες τον Μάνεση (νταλικιέρης κουνιάδος του Βαλαβανίδη) και την Ελεονώρα (παρθενόπη αδελφή της Τριφύλλη), με τον πλατωνικό μεταξύ τους έρωτα. Μιλάμε για γέλιο μέχρι δακρύων
Σε κάνα τορεντάδικο θα το βρούμε άραγε;
-
Τα κορυφαια ηταν που η Τριφυλλη ειχε πουλησει ενα διαμερισμα για ν’ αγορασει δυο Μερσεντες να τις παρκαρει εξω απο το κοσμικο ταβερνειο του Βαλαβανιδη (κατι μου θυμιζει αυτο ), η χοντρη σερβιτορα που την επεφτε ο Βαλαβανιδης, ο χοντρος «μαγερας», το «Σουλααααα ψωμι, ψωμι γαμω το κερατό μου» , η κορη του η 'Ουρσουλα' που τη λεγανε Γεωργια και ειχε γκομενο τον 'συνταξιουχο' που τον φωναζε 'Πατεγαααα' , ο Πουλικακος που ηταν θυμα της σατανικης γυναικας του και γενικα ολη αυτη η συνθεση των χαρακτηρων.
Επισης πολυ γελιο ειχε η αρχη (λιγο πριν η ΕΟΚ γινει ΕΕ) που ελεγε κατι σαν «Λιγο πριν το 1992 οι Ελληνες ενωμενοι δουλευουν για την ευρωπαικη ενοποιηση» (θυμαται κανεις ακριβως την ατακα; )
Μεγαλες (και ανεπιστρεπτι παρελθουσες) στιγμες της ελληνικης TVΚαποιος ανεφερε το «Εκμεκ παγωτο». Ηταν κι αυτο του Β. Νεμεα των «Αυθαιρετων». Ενω κινηθηκε στα ιδια μονοπατια, δε συγκρινεται με το πρωτοτυπο. Ηταν καπως πιο politically correct, και δεν ειχε τις δοσεις σουρεαλισμου της πρωτης δουλειας. Παντως οι ατακες του Παπαδοπουλου περι οσφυοκαμψιας θα μεινουν στην ιστορια
-
Γιατί η απάτη με το εμφιαλωτήριο νερού όπου συνεταιρίστηκαν όλοι μαζί?
-
IMPETO
Τον ειχε ξυπνησει αγρια χαραματα να του πει την ιδεα -
Οι Απαράδεκτοι υπάρχουν σίγουρα στα torrent κι αλλού.
Τους Αυθαίρετους πρέπει να τους ψάξω, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος γιατί οι περισσότερες σειρές κυκλοφορούν με ripping από την τηλεόραση όταν επαναπροβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια (που ο κόσμος είχε αρκετά γρήγορους υπολογιστές). Οι Αυθαίρετοι έχουν να προβληθούν ίσως και πάνω από 10 χρόνια. Μπορεί κάποιος μερακλής να έχει κάνει κανένα ριπάρισμα από βιντεοκασέτα. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
IMPETO
Τον ειχε ξυπνησει αγρια χαραματα να του πει την ιδεαΓιατί το βρίσκεις σουρεάλ? Πολύ φυσιολογικό είναι
Εγώ ξύπναγα τον πατέρα μου στην 3η Λυκείου στις 4-5 το πρωί που γύριζα για να τον ρωτήσω αν έπαιξα σωστά την τάδε μοιρασιά στην πόκα και κανείς δε με έκανε σήριαλ
Πάθαινε αλεπάλληλα εγκεφαλικά ο κακομοίρης τότε -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Απαράδεκτοι υπάρχουν σίγουρα στα torrent κι αλλού.Απαράδεκτους και 3 χάριτες έχω το 90% των επεισοδίων σε βιντεοκασέτες. Πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο υπόγειο στο πατρικό μου σπίτι. Ήμουν τότε (89-92) φοιτητής στην Αγγλία και η αδερφή μου έγραφε 6 επεισόδια από το καθένα σε διαφορετική κασέτα και τα έστελνε. Γινόταν τότε κάτι καταπληκτικές ολοήμερες προβολές με πολύ γέλιο, παρέα, μπύρες και φαγητό.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
IMPETO
Τον ειχε ξυπνησει αγρια χαραματα να του πει την ιδεαΓιατί το βρίσκεις σουρεάλ? Πολύ φυσιολογικό είναι
Εγώ ξύπναγα τον πατέρα μου στην 3η Λυκείου στις 4-5 το πρωί που γύριζα για να τον ρωτήσω αν έπαιξα σωστά την τάδε μοιρασιά στην πόκα και κανείς δε με έκανε σήριαλ
Πάθαινε αλεπάλληλα εγκεφαλικά ο κακομοίρης τότεΔεν το ειπες στον Νεμεα. Αν το ελεγες μπορει να σε εκανε
Αν σκεφτεις οτι ο Βαλαβανιδης ηταν... κάπελας κι η Τριφυλλη 'οικοκυρικα' και συζητουσαν με τα νυχτικα, στις 3 τα χαραματα, πως θα ονομασουν εργοστασιο εμφιαλωσης μεταλλικου νερου, θα το βρεις κι εσυ υπερ το δεον σουρεαλ
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
IMPETO
Πάθαινε αλεπάλληλα εγκεφαλικά ο κακομοίρης τότεΓι' αυτό σ' έστειλε στη Γαλλία.
Προσωπικά θα σ' έστελνα στο Inuvik. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
IMPETO
Πάθαινε αλεπάλληλα εγκεφαλικά ο κακομοίρης τότεΓι' αυτό σ' έστειλε στη Γαλλία.
Προσωπικά θα σ' έστελνα στο Inuvik.Στη Γαλλία με έστειλε 5 χρόνια μετά...Πρώτα έπρεπε να μάθω καλή πόκα στη νομική Αθήνας...
Πως έτσι ξεβράκωτος θα πήγαινα εξωτερικό ? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
IMPETO
Πάθαινε αλεπάλληλα εγκεφαλικά ο κακομοίρης τότεΔεν το ειπες στον Νεμεα. Αν το ελεγες μπορει να σε εκανε
Αν σκεφτεις οτι ο Βαλαβανιδης ηταν... κάπελας κι η Τριφυλλη 'οικοκυρικα' και συζητουσαν με τα νυχτικα, στις 3 τα χαραματα, πως θα ονομασουν εργοστασιο εμφιαλωσης μεταλλικου νερου, θα το βρεις κι εσυ υπερ το δεον σουρεαλ
Από τις τοπ στιγμές στους Αυθαίρετους, Πουλικάκος που πέφτει πάνω σε φονταμενταλιστή χριστιανό Ταρίφα, που έχει τιγκάρει το ταξί με εικονίσματα και σταυρούς, και κάποια στιγμή, καταλήγουν στο σπίτι του (του ταρίφα), να κάνουν πνευματισμούς και να καλούν πνεύματα...
Άσωτο...
Τηλεόραση