-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς hol my tv ? Τώρα που έχω vdsl θα άξιζε να έκανα μια δοκιμή; Κυρίως για ντοκυμαντέρ ενδιαφέρομαιΓια ντοκιμαντέρ, ταινίες και σειρές, είναι παραπάνω από μια χαρά.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Εκπομπη Τσαπανίδου...
ωραία μπίζνα βρήκαν τα κανάλια, κερδίστε ένα λαπτοπ ή τάμπλετ ή τηλεόραση κτλ καλώντας μας στον τάδε 5ψηφιο.
χρέωση 2.5€/κλήση από σταθερό ή 3.1€/κλήση από κινητό. -
Ναι και κερδιζει ο πιο ΓΡΗΓΟΡΟΣ που θα πατησει εναν κωδικο
Και η ερωτησις ειναι η εξης..
Τα δινουν τα δωρα που υποσχονται? Ή πετανε ενα ονομα στην τυχη στο τελος της εκπομπης και γεια σας....
-
To χειρότερο με την εκπομπή αυτη είναι ότι λένε τα ίδια σκατα με όλους τους υπόλοιπους.Πεφτει τίτλος με το που ξεκινάει : 'Φρένο βαζει η Τρόικα στη διανομή του πλεονασματος'
-
Βλεπω τωρα 60 λεπτα Ελλάδα και δείχνει Κομοτηνή και τα περιφερειακά της πόλης, χωριά...
Ποσο θα μου λείψει αυτή η περιοχή σε 3 μήνες... -
Δεν ξερω αν το ποσταρω στο σωστο τοπικ
Αθήνα, 1 Ιουλίου 2014 – Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι, κατόπιν έγκρισης από το Διοικητικό του Συμβούλιο, κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά στην εταιρεία FORTHNET για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA.
Ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης και αναγνωρίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης υπηρεσίας προς όφελος των καταναλωτών. Ο ΟΤΕ εκτιμά ότι η επιδιωκόμενη συμφωνία θα είναι συμφέρουσα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και συνάδει με τη στρατηγική του Ομίλου.
Η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε ο ΟΤΕ είναι εντός εύρους 250-300 εκατ. Ευρώ, προσαρμοζόμενη ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και τις δανειακές υποχρεώσεις (debt free/cash free basis) της εξαγοραζόμενης δραστηριότητας. Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, αυτή θα τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών.
Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays.
Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 (ιστ), (ββ), και άρθρο 21)], την Απόφαση 1/434/03.07.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τα άρθρα 10 και 13 του Ν. 3340/2005 και την Απόφαση 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Τι σημαινει μη δεσμευτικη προσφορα?
Δλδ αν ευδοκιμισει ote tv & Nova=1?
-
Δεν ξερω το κατα ποσο συμφερει τον τελικο καταναλωτη η εξαγορα της nova απο τον Οτε.
-
Η forthnet κάπου 500 μύρια δεν είχε αγοράσει την Nova;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομιζω μια τάξη μεγέθους κάτω;
Edit μαλλον δίκιο έχεις
-
...
-
430 εκ.
-
Η nova είναι βαθιά χρεωμένη. Μπορεί να συμφέρει τη 4νετ η πώληση αυτή τη στιγμή.
-
Το θεμα ειναι εμας τι συμφερει Σπυρο..Μηπως ετσι μονοπωλησει ο Οτε κ ετσι οι τιμες -->ανηφορο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η nova είναι βαθιά χρεωμένη. Μπορεί να συμφέρει τη 4νετ η πώληση αυτή τη στιγμή.έλα μωρέ, μόλις καμιά 60αριά μύρια χρωστάει
[η 4νετ βέβαια πάνω από 300....]430 εκ.
τω όντι.
Στο μεταξύ βέβαια είχαν αρχίσει να γίνονται κάτι αλλαξοκωλιές με τις μετοχές της 4νετ σε αστείες τιμέςη Wind για ν’ αποκτήσει το 33% ξόδεψε λιγότερο από 15 εκατ. ευρώ. Αλλα τόσα ή και λιγότερα έχει ξοδέψει και η Vodafone. Ειδικά η Wind, για ν’ αποκτήσει το 25% της εταιρείας το καλοκαίρι του 2013, ξόδεψε μόλις 3 εκατ. ευρώ.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το θεμα ειναι εμας τι συμφερει Σπυρο..Μηπως ετσι μονοπωλησει ο Οτε κ ετσι οι τιμες -->ανηφορο;Οι τιμές σίγουρα θα πάρουν τον ανήφορο, αλλά πάλι δύσκολα θα φτάσουν τα επίπεδα της nova.
Το βασικό αρνητικό είναι ότι, από τη στιγμή που θα πάρει ο ΟΤΕ τα φιλέτα που έχει η νόβα (σουπερλιγκ, τσαμπιολι, γιουρόπα, ευρολίγκα), θα παρατήσει κάποιες άλλες αθλητικές διοργανώσεις. Και επειδή είμαστε Ελλάδα, σίγουρα βλέπω να κόβεται πολύ πράγμα από τα μηχανοκίνητα σπορτς. Μέχρι και φ1. -
Καλύτερα να υπάρχει ένα συνδρομητικό να μαζέψει όλα τα αθλητικά σε λογικές τιμές. Πχ οι τιμές του ΟΤΕ TV είναι πολύ καλές αλλά έχει ελλείψεις ενώ απ' την άλλη και η Nova έχει ελλείψεις και είναι και πανάκριβη. Νομίζω η αγορά έχει δείξει ότι δεν χωράνε 2 συνδρομητικά και εφόσον τα ιδιωτικά κανάλια ασχολούνται περιστασιακά με το θέμα αθλητισμός καλύτερα να τα μαζέψει όλα ένας κι όποιος θέλει βάζει αποκωδικοποιητή.
-
δεν ξερω αν θα πεσουν οι τιμες, αλλα ταυτοχρονα δεν νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια να ανεβουν.
το θεμα εινα πως αν η 4νετ αποφασισει να πουλησει την νοβα, θα χασει παρα πολλους συνδρομητες. Εμενα μου μοιαζει σαν αυτοκτονια. Εκτος αν υπαρχει σχεδιασμος για εξ'ολοκληρου εξαγορα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ξερω αν θα πεσουν οι τιμες, αλλα ταυτοχρονα δεν νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια να ανεβουν.το θεμα εινα πως αν η 4νετ αποφασισει να πουλησει την νοβα, θα χασει παρα πολλους συνδρομητες. Εμενα μου μοιαζει σαν αυτοκτονια. Εκτος αν υπαρχει σχεδιασμος για εξ'ολοκληρου εξαγορα.
Σύμφωνα με τον ΟΤΕ κάτι τέτοιο έπαιζε, και ήθελαν να το κάνουν κοψοχρονιά. Οπότε έκανε την πρόταση για να ανεβάσει την τιμή.
-
Το έχω ξαναδεί αυτό γενικώς να κυκλοφορεί, πώς προκύπτει αλήθεια ότι είναι πανάκριβη η nova;
Το triple play κάνει στη forthnet (24άρι internet, απεριόριστα σταθερά και όλα τα αθλητικά κανάλια) 49,80 για τους πρώτους δώδεκα μήνες, και μετά (προαιρετικά) + 5 ευρώ για το HD.
To αντίστοιχο πακέτο κάνει στον ΟΤΕ 52,80 τους πρώτους 6 μήνες και μετά 56,80.
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Το έχω ξαναδεί αυτό γενικώς να κυκλοφορεί, πώς προκύπτει αλήθεια ότι είναι πανάκριβη η nova;Το triple play κάνει στη forthnet (24άρι internet, απεριόριστα σταθερά και όλα τα αθλητικά κανάλια) 49,80 για τους πρώτους δώδεκα μήνες, και μετά (προαιρετικά) + 5 ευρώ για το HD.
To αντίστοιχο πακέτο κάνει στον ΟΤΕ 52,80 τους πρώτους 6 μήνες και μετά 56,80.
Σωστά.
Πολλοί μάλιστα έχουν πάρει τα αθλητικά με 10 ευρώ αντί 20.
Τηλεόραση