-
delete
-
Καλά χρυσά τα MILF αλλά συνήθως είναι υπερτιμημένες και υπερεκτιμημένες (από...δικές τους εκτιμήσεις ).
Πάντα, μπορείς να βρεις το ίδιο πάνω κάτω , 10 χρόνια μικρότερο σε ηλικία και χωρίς 2-3 παιδιά στην πλάτη του...Και να μην υστερεί και στα υπόλοιπα...
Βέβαια, μικρός είμαι ακόμη και δεν είχα ποτέ σχέση με 30άρα, οπότε μπορεί ν' αλλάξω γνώμη...
Όλα τα λεφτά πάντως στο βιντεάκι είναι τα σχόλια από κάτω!
-
Κοίτα ζήλια για τον Άδωνι.
Μια φορά που κάποιοι έλεγαν αδερφάρα τον Μπέκαμ και του έδειχναν στριγκάκια, κάποιος τους είχε ταπώσει λέγοντας 'Το πόσο άντρας είναι κάποιος φαίνεται από το τι πηδάει'.
Πάρτε και το τελειωτικό χτύπημα τώρα
-
Όχι ρε manosk και να ζηλεύουμε το μπουμπούκο...
Έχουμε να ζηλέψουμε συζύγους και γκόμενους πιο πριν και μετά έεεεχει σειρά και ο μπουμπούκος. Το Νάτσιο δηλαδή τόσα χρόνια που γάμαγε κοτζάμ Μενεγάξη θα πρεπε να του χουμε κάνει κούκλα βουντού κλπ. Δεν νομίζω να ασχολήθηκε κανείς με τον άνθρωπο.
Για μένα η γκόμενα είναι μια χαμούρα επιπέδου Στεφανίδου που βρήκε το χάπατο για να κάνει το κομμάτι της. Δυστυχώς το ανθρωπάκι που ακούει και στο καλλιτεχνικό 'μπουμπούκος' δεν έχει καταλάβει που έχει μπλέξει. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά χρυσά τα MILF αλλά συνήθως είναι υπερτιμημένες και υπερεκτιμημένες (από...δικές τους εκτιμήσεις ).
Πάντα, μπορείς να βρεις το ίδιο πάνω κάτω , 10 χρόνια μικρότερο σε ηλικία και χωρίς 2-3 παιδιά στην πλάτη του...Για να βρείς μια γκόμενα των κυβικών της Μανωλίδου στην τρυφερή ηλικία των 20 πρέπει να έχεις και εσύ κάποιες 'προδιαγραφές' (χρήμα-εμφάνιση κτλ.) Άσε που θα στα κάνει τσουρέκια γιατί σ' αυτές τις ηλικίες δεν ξέρουν τι θέλουν... Τα MILF απ' την άλλη ξέρουν τι ζητάνε !
Μια φορά που κάποιοι έλεγαν αδερφάρα τον Μπέκαμ και του έδειχναν στριγκάκια, κάποιος τους είχε ταπώσει λέγοντας 'Το πόσο άντρας είναι κάποιος φαίνεται από το τι πηδάει'.
Αυτό ισχύει αν όντως πηδάει αυτό που έχει...
Γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να ζηλεύουμε γνωστό μοντελοπνίχτη μεγαλοδικηγόρο ο οποίος είχε μια μοντέλα για τα μάτια του κόσμου ενώ είναι (επιβεβαιωμένα) πισωγλέντης... -
με το επιβεβαιωμένα εννοείς ότι τον έχεις πηδήξει εσύ ο ίδιος ;
Να το 'μαζεψουμε' λιγο το θεμα γιατι σαν να ξεφυγε πολυ;[mod]
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι ρε manosk και να ζηλεύουμε το μπουμπούκο...Διάβασε σχόλια στο λινκ του youtube.
('mpazolas' )
-
Για να μη λετε οτι ειμαστε υπερανω πειτε μου ποιος μαμει την Καρποντινη να σας πω οτι τον ζηλευω...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Να το 'μαζεψουμε' λιγο το θεμα γιατι σαν να ξεφυγε πολυ;[mod]Δεν μπορώ να κάνω edit το αρχικό μου μύνημα [ορθώς μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένο].
Εντάξει, sorry εκ μέρους μου, για το αποτυχημένο αστείο.
Συγγνώμη και στον Nozomi που το εξέλαβε λίγο προσβλητικά. Δεν υπήρχε διάθεση κόντρας, πέραν ενός αποτυχημένου αστείου. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Να το 'μαζεψουμε' λιγο το θεμα γιατι σαν να ξεφυγε πολυ;[mod]
Δεν μπορώ να κάνω edit το αρχικό μου μύνημα [ορθώς μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένο].
Εντάξει, sorry εκ μέρους μου, για το αποτυχημένο αστείο.
Συγγνώμη και στον Nozomi που το εξέλαβε λίγο προσβλητικά. Δεν υπήρχε διάθεση κόντρας, πέραν ενός αποτυχημένου αστείου.Ok, η υποθεση εκλεισε
Παμε παρακατω
-
Απολυτος ξεπεσμος τα δυο παιδακια που προσεφεραν και καλα τον κουμπαρα τους για το ταμειο αλληλεγγυης. Βασικα δεν φταινε τιποτα τα παιδακια αλλα οι γονεις/κηδεμονες τους (κατι για γιαγια ακουσα) που τα βαλαν σε αυτη τη διαδικασια για να βγουν στο γυαλι. Ακομα και ας υποθεσουμε οτι στην πολυ μικρη ηλικια που βρισκονται μπηκαν στη διαδικασια να σκεφτουν να δωσουν τον κουμπαρα τους για αυτο το λογο, η προβολη στην τηλεοραση ηταν περιττη.
Ευκολακι παρε βαλε για τον Λακη που το βραδυ της Τριτης θα παρει το γνωστο υφος του και θα δειξει το βιντεο για να αρχισει τα παλαμακια το ακροατηριο...
Οσο παει και κατρακυλαει το επιπεδο -
Τηλεοπτική κατάπτωση αυτή τη στιγμή στον Alpha. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος;
Τα big brother ήταν πολιτισμός μπροστά σε αυτές τις αηδίες. -
Τί εχει ο A αυτη τη στιγμή...???
-
Κάτι τέτοια σουρεάλ ριάλιτι, δείχνει το mtv με τη σέσουλα. Με τη διαφορά ότι εκεί παίζουν αποκλειστικά πιτσιρίκια και στην τελική βλέπεις και κανά ψωλάκι και περνάει η ώρα ευχάριστα.
Εδώ έχουν βάλει όλες τις άκυρες φυσιογνωμίες να προσπαθούν να γίνουν όσο πιο ρόμπα μπορούν. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τί εχει ο A αυτη τη στιγμή...???Για τον Λαζόπουλο θα μπορούσε να ειπωθεί άνετα πάντως.
-
http://www.beatweek.com/news/5858-greek ... nd-update/
μας τιμησαν στο SNL
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τηλεοπτική κατάπτωση αυτή τη στιγμή στον Alpha. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος;
Τα big brother ήταν πολιτισμός μπροστά σε αυτές τις αηδίες.+1000
Δεν υπάρχει σοβαρό πρόγραμμα στον Α αυτή τη στιγμή, της πλάκας έγινε ο σταθμός, μόνο ο Λαζόπουλος τον κρατάει με τις τηλεθεάσεις που έχει, από κει και πέρα όλα τα άλλα προγράμματα (αγρότες, μάνες με γιους, μποτρίνιδες) είναι για τα μπάζα
-
Ήταν πολύ ωραίο το ντοκυμανταίρ εχθές στις 10 το βράδυ στοn Σκάι, με θέμα τη ναυμαχία του Μίντγουαιυ. Αναπαραστάσεις με υπολογιστή, χρωματισμένα επίκαιρα αλλά και μαρτυρίες επιζήσαντων(αμερικανών) έκαναν την παραγωγή να κυλάει καταιγιστικά.
Την άλλη Δευτέρα έρχεται το Γκουανταλκανάλ. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ήταν πολύ ωραίο το ντοκυμανταίρ εχθές στις 10 το βράδυ στοn Σκάι, με θέμα τη ναυμαχία του Μίντγουαιυ. Αναπαραστάσεις με υπολογιστή, χρωματισμένα επίκαιρα αλλά και μαρτυρίες επιζήσαντων(αμερικανών) έκαναν την παραγωγή να κυλάει καταιγιστικά.
Την άλλη Δευτέρα έρχεται το Γκουανταλκανάλ.+1000
Το είδα και γω, όντως πολύ καλό (τις μάχες ειδικά του Β'ΠΠ τις πάω απίστευτα ). Παρακολουθώ και το Σάββατο το βράδυ (όταν μένω σπίτι) το αντίστοιχο που αναφέρεται στις Αερομαχίες από όλους τους πολέμους -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Την άλλη Δευτέρα έρχεται το Γκουανταλκανάλ.το Battles BC λες....φοβερή παραγωγή.
Τηλεόραση