-
Παλιότερα ναι. Τωρα πια το αξιοποιει σε καθε ευκαιρια με εκπομπες οπως το 'Σε χρονο TV' της Μιχελιδακη (αχχχχχχ ) και αλλες. Δουλευει μια φιλη και συναδελφος εκει και μαθαινω τα νεα...
Σε καθε περιπτωση η κλοπη ειναι κλοπή.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παλιότερα ναι. Τωρα πια το αξιοποιει σε καθε ευκαιρια με εκπομπες οπως το 'Σε χρονο TV' της Μιχελιδακη (αχχχχχχ ) και αλλες. Δουλευει μια φιλη και συναδελφος εκει και μαθαινω τα νεα...Σε καθε περιπτωση η κλοπη ειναι κλοπή.
Δηλ πώς το κλέβει;
-
Θυμάμαι πως η ΕΡΤ είχε πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί το αρχείο της ή μεγάλο τμήμα αυτού.
Επίσης είχε μαθευτεί ότι σε βιντεοκασέτες με παλιό σπάνιο υλικό είχε γράψει ποδοσφαιρικούς αγώνες. -
Τον τροπο να σου πω την αλήθεια δεν τον ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι παιζει αποσπασματα από το αρχειο, που με καποιον τροπο βγηκαν εξω κι αντιγραφηκαν.... (μαλλον καποιοι 'τα πιασανε' )
-
Μόλις ανακάλυψα τη 'Βουλή Τηλεόραση' και νοιώθω πολύ τυχερός! Επιτέλους άραξα λίγο στην τηλεόραση και δεν εκνευρίστηκα, δεν σιχάθηκα τη χώρα μου, δεν ένοιωσα γελοίος!
Μακάρι όλα τα κανάλια να ήταν έτσι!
(Είδα και ένα φοβερό ντοκιμαντέρ για τον Παγανισμό, μήπως το είδε κανείς σας και γνωρίζει που μπορούμε να το βρούμε; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μόλις ανακάλυψα τη 'Βουλή Τηλεόραση' και νοιώθω πολύ τυχερός! Επιτέλους άραξα λίγο στην τηλεόραση και δεν εκνευρίστηκα, δεν..............Λογικό λόγω του ονόματος και μόνο να πρέπει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.
Αλοίμονο εάν και αυτό το κανάλι γίνει σα τα άλλα.(Εκπέμπει εδώ και πολύ καιρό.
Δε το γνώριζες ή το γνώριζες και δεν είχες σήμα καλό; ) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μόλις ανακάλυψα τη 'Βουλή Τηλεόραση' και νοιώθω πολύ τυχερός! Επιτέλους άραξα λίγο στην τηλεόραση και δεν εκνευρίστηκα, δεν..............
Λογικό λόγω του ονόματος και μόνο να πρέπει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.
Αλοίμονο εάν και αυτό το κανάλι γίνει σα τα άλλα.(Εκπέμπει εδώ και πολύ καιρό.
Δε το γνώριζες ή το γνώριζες και δεν είχες σήμα καλό; )Είχε συντονιστεί σε κάποιο 17-18 νούμερο και δεν το έφτανα ποτέ!
-
Μητσικώστα τώρα!!!
-
Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου (τότε το «ανακάλυψα») παρακολουθώ ανελλιπώς το ΣΚΑΙ.
Εκμπέμπει στην παλιά συχνότητα του καναλιού Seven και έχει κάνει συνεργασία με το αγγλικό ΒΒC (ή οι υπεύθυνοι του νομίζω είναι από εκεί) με αποτέλεσμα να εκπέμπει ΟΛΗ την ημέρα ντοκυμαντέρ.Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αλλά δεν είχα και ποτέ μου πρόσβαση σε discovery κλπ τύπου κανάλια οπότε δεν τα έβρισκα.
Από θέματα έχει πολλά και διάφορα, ιστορικά, επιστημονικά, εξερευνητικά κλπ και πραγματικά είναι απόλαυση να κάθεσαι να χαζεύεις και παράλληλα να μορφώνεσαι και λίγο.
Τα θέματα που παρουσιάζονται δεν είναι υπερβολικά αρχαιολογίες και γενικά είναι καλογυρισμένα με ελάχιστα μικρά διαλλείματα αλλά μερικές φορές βέβαια τους ξεφεύγουν και τίποτα ψιλοσωββινιστικά για την χώρα τους.Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσκονται στο συγκεκριμενο είδος ΧΩΡΙΣ να θέλω να διαφημίσω το εν λόγο κανάλι.
-
Μόνο που τα έχει όλα μεταγλωτισμένα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου!
-
Τα documentaries που σέβονται τον εαυτό τους είναι πιθανότατα οι πιο ουσιαστικές παραγωγές της τηλεόρασης σήμερα...
-
Ξερει κανεις γιατι ο Μικρουτσικος εξακολουθει να παιζει τ' απογευματα παρα την καταδικαστικη απόφαση του ΕΣΡ;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τα documentaries που σέβονται τον εαυτό τους είναι πιθανότατα οι πιο ουσιαστικές παραγωγές της τηλεόρασης σήμερα...Discovery, Animal Planet, National Geographic και History.
-
Ορθότατο το ότι τα ντοκυμαντέρ είναι από τα ουσιώδη της τηλεόρασης.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως τα περισσότερα ξένα ντοκυμαντέρ έχουν φοβερό ρυθμό, 'ψάξιμο' θέματος και 'τηλεοπτική' σκοπιά που τα κάνει όχι μόνο επιμορφωτικά, αλλά και ενδιαφέροντα, συναρπαστικά.
Τα περισσότερα ελληνικά είναι μεν 'ψαγμένα' έχουν δλδ επαρκή έρευνα, αλλά από ρυθμό, από το είναι 'σφικτά' και να σε κρατάνε στην καρέκλα σου πάσχουν. Είναι περισσότερο ακαδημαικά. Προφανώς δεν υπάρχουν σκηνοθέτες κι άλλοι συντελεστές που να έχουν σπουδάσει τηλεοπτικό (και κινηματογραφικό) ντοκυμαντέρ.
Jacob
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξερει κανεις γιατι ο Μικρουτσικος εξακολουθει να παιζει τ' απογευματα παρα την καταδικαστικη απόφαση του ΕΣΡ;Γιατί έτσι γουστάρει, λογαριασμό θα μας δώσει. Άντε πια παράξενοι.
(Επειδή δε παρακολουθώ τις εκπομπές και τα γύρω από αυτές. Τι εννοείς καταδικαστική απόφαση; )
-
Το ΕΣΡ 'εκοψε' την εκπομπή του πριν από καμιά 15αρια μερες για λόγους προσβολής της ανθρωπινης αξιοπρεπειας, χαμηλης ποιοτητας κλπ.
Ρωτησα μηπως ξερει κανεις αμα εκανε εφεση, πηρε καποια αναστολή εκτελεσης ή κατι τετοιο γιατι εχω σοβαρη αλλεργια στον τυπο και χτες που εκανα ζαπινγκ επεσα πανω του ανυποψιαστος και 'φορτωσα'. Νομιζα οτι ειχα(με) γλυτωσει...ΥΓ (οπως ειπε κι ο ποιητης)
'Είναι κι αυτοί που μου μαυρίζουν τη ψυχή μου
Κάτι τυπάκια που το παίζουν αυθεντία'Ταιριαστος στιχος στην περιπτωση, ε;
οποιος βρει ποιανου ειναι, κερδιζει μισο κιλο παϊδακια σε προσεχη φορουμοσυναντηση
-
Asimov
μισό κιλό παϊδάκια ε;
Active Member?
-
Συνονοματε με απογοητευεις
Try again.....
Άλλος για τα παϊδάκια;
-
Σιγά μη πάιξουμε για μισό κιλό παϊδάκια. Τι στο καλό έχουμε και μια αξιοπρέπεια.
Από στάνη και πάνω αξίζει το παιχνίδι.
(Τελικά άλλο ένα θέμα που κατέληξε στο γνώριμο θέμα. Πρόεδρε για κανόνισε καμμιά μάζωξη)
-
Μικρούτσικος ρεεεεε!!!!!
Μου λείπεις εσύύύύύ΄,ναι μου λείπεις εσύ....!!!
Κέρδισα;;;;;
Τηλεόραση