-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τάκη έχω ίδιο φωτιστικό γραφείου με το γιο σου.Ωραία δουλειά! Από μόνωση? Θα διαβάζει με κασκόλ ο τσιπιρίκος σε 2 μήνες ή είναι εντάξει?
Το πάνελ αλουμινίου (οι επίπεδες επιφάνειες) είναι μέσα-έξω λαμαρίνα και μέσα μονωτικό πάχους περίπου 2 εκατοστών. Επίσης τα παράθυρα είναι με διπλό τζάμι. Ε, θα παίξει και αερόθερμο στην ανάγκη...
-
τελικα μου πηρε η αδερφη μου ενα τηλεκοντρολ που κ καλα κανει για ολες τις τηλεορασεις, αλλα ενω δουλευει κανονικα κατα τ'αλλα, δεν μπορεις να πλοηγηθεις μεσα στο μενου
εβαλα ολους τους κωδικους της sony, τιποτα..αρα μαλλον το επιστρεφω, καθως δεν μπορεις ουτε συχνοτητες να αλλαξεις, ουτε sleep να βαλεις...
-
για να βάψω λαμαρίνα επιφάνειας 1+χ2+ και να βγει ανεκτή μπορώ με ρολό ή μόνο πιστόλι?
επίσης (με δεδομένο οτι είναι μόνο το μέταλλο) πόσα χέρια και απο τι θα προτείνατε? εξωτερική πόρτα είναι ως προς τις απαιτήσεις.... -
γενικώς καλό αυτές τις επιφάνειες να τις περνάς πρώτα 1-2 χέρια αστάρι στο χρώμα που θες και ύστερα την τελική βαφή. Το αστάρι είναι για να εμποδίσει τη σκουριά ανά τον χρόνο. Το αστάρι μπορεί να περαστεί με πινέλο και το τελικό χρώμα με πιστόλι, αλλά μπορεί να υπάρχουν κ καλύτερες προτάσεις
-
Έχω σπίτι μπανέρα ακρυλική (πλαστική). Ο γιος μου πέταξε ένα μεταλικό αυτοκινητάκι και σε ένα σημείο άφησε ένα σημάδι 1,5 εκ.
Φτιάχνει? Υπάρχει κάτι να καλύψει το σμάλτο? -
τι αυτοκινητάκι πέταξε τουλάχιστον? ήταν S2K?
με βαφή που βάφουν τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι αυτοκινητάκι πέταξε τουλάχιστον? ήταν S2K?με βαφή που βάφουν τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου?
911 GT2! (κόκκινη)
Η βαφή αυτή μάλλον δεν κάνει..
-
Υπάρχει μπουκαλάκι με ειδικό σμάλτο (BISON σίγουρα, μπορεί και άλλες).
Έχει πινελάκι μέσα και το βάζεις. -
Mε πρόλαβε.
Έχει σίγουρα σε μαγαζιά με είδη υγιεινής, εγώ από εκεί πήρα ένα σετ επισκευής (sic).
-
Αυτό?
-
Αυτό έχω και εγώ!
-
Κι εγώ...
-
Κάτι σαν blanco δηλαδή?? Κορεκτίνη
-
Σε μερικόυς χώρους που δέν έχω διακοσμήσει ακόμα έχω αφήσει 10 πλαστικά ντουί για φως τα οποία στο δεκάλεπτο πλέον μυρίζουν άσχημα. Πήγα και πήρα προχθές κάποια καλύτερα ντουι (σαν κεραμικά)!!
Μπορώ να τα αλλάξω μόνος μου ή είναι 'επιστήμη'? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε μερικόυς χώρους που δέν έχω διακοσμήσει ακόμα έχω αφήσει 10 πλαστικά ντουί για φως τα οποία στο δεκάλεπτο πλέον μυρίζουν άσχημα. Πήγα και πήρα προχθές κάποια καλύτερα ντουι (σαν κεραμικά)!!
Μπορώ να τα αλλάξω μόνος μου ή είναι 'επιστήμη'?Κάθε ντουί έχει 2 βίδες , μία για κάθε καλώδιο. Ξεβιδώνεις της βίδες και αλλάζεις το ντουί.
Αν δεν τα καταφέρεις και φωνάξεις ηλεκτρολόγο, θυμίσου να μας το πεις, για να....Αντε βρε γρήγορα να τ' αλλάξεις, μην το φοβάσαι το κατσαβίδι! Καλό είναι να έχεις δοκιμαστικό βέβαια, για να είσαι σίγουρος πως δεν φέρνει ρεύμα, ή αν είσαι ανασφαλής, κλείσε το γενικό διακόπτη καλού κακού.
-
Είναι αποτελεσματικές οι επισμαλτώσεις μπανιερών για αλλαγή του χρώματός τους;
Αν αλλάξω μπανιέρα, θα πρέπει να αλλάξω όλα τα πλακάκια του μπάνιου (δεν έχω καβάτζα τόσα όσα χρειάζονται για τη μπανιέρα) και δεν έχω όρεξη να μπαίνω σε τρεχάματα με μαστόρους (υδραυλικούς, πλακάδες). Χώρια τη βρωμιά που θα γεμίσει το σπίτι. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
κλείσε το γενικό διακόπτη καλού κακού.και αλλαξε τα μονος!
-
κλείσε και το ΔΔΕ, μια φορά μ'είχε χτυπήσει ουδέτερος!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κλείσε και το ΔΔΕ, μια φορά μ'είχε χτυπήσει ουδέτερος!!!τι 'ν' τούτο;
-
ΔΔΕ = Διακόπτης Διαφυγής Έντασης
Πρώτη φορά ακούω για ΔΔΕ σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση σπιτιού πάντως
και
Πρώτη φορά ακούω να χτυπάει κάποιον ρεύμα μέσω του ουδετέρου με κλειστό το γενικό
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ