-
Αν κλειστείς στο ασανσέρ πρέπει να περιμένεις να σε βγάλουν αν είσαι μεταξύ ορόφων (ακόμα κι αν ανοίξει η πόρτα). Υπάρχει (πολύ μικρή) πιθανότητα να ξεκινήσει την ώρα που βγαίνεις και να σε κόψει στα δύο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Εμεινε η κοπέλα μου στο ασανσέρ της δουλειάς της. Δεν έχω μπει ποτέ μέσα, αλλά λέει ότι έχει μια εσωτερική πόρτα που κλείνει από την μια άκρη στην άλλη (αυτόματα) και δε μπορεί να δει αν είναι σε όροφο. Επίσης δεν βλέπει αν υπάρχει κάποιος πύρρος ώστε να ξεσφραγίσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος παράκαμψης ή διαφορετικής εντολής στο ασανσέρ να ανοίξει?και γιατι ποσταρεις εδω αντι να παρεις την πυροσβεστικη?
-
Πας ταράτσα και αφήνεις το φρένο ώστε σιγα σιγά να κατέβεις σε πόρτα
ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ ΣΟΣ
Πας στην πόρτα και την ανοίγεις από πάνω δεξιά με το κλειδάκι που έχεις κάβα -
Και να ανοίξεις το φρένο πρέπει να γυρίσεις το βολάν με το χέρι (προς την κατεύθυνση που γυρίζει εύκολα - πάνω ή κάτω ανάλογα με το φορτίο).
Αυτός που είναι στον θάλαμο σου λέει ότι έφτασε σε κάποια πόρτα και σταματάς.Κανονικά το ασανσέρ δεν ξεκινάει αυτόματα μόλις έρθει το ρεύμα, πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί στο μηχανοστάσιο.
Όμως μερικοί έξυπνοι το έχουν κάνει να ξεκινάει μόνο του και είναι επικίνδυνο. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ok Γιωργο! Θα το κοιτάξω. Βασικά ψάχνω να βρω κανένα μαγαζί σε στυλ 'μαντρας', μπας και βρω κανένα κομμάτι. Ευτυχώς οι διαστάσεις του τζακιού μου δεν είναι 'περιεργες', οπότε ευελπιστω.Βγάλε ένα 'στάμπο' από κόντρα πλακέ ή ό, τι άλλο υλικό θέλεις (μέχρι κι από ... χαρτόνι) και πήγαινε σ' ένα χυτήριο. Θα σου το φτιάξει στα μέτρα σου, με σχετικά χαμηλό κόστος.
Αν θέλεις κι άλλες λεπτομέρειες, πμ . -
Τελικά βγήκε η κοπέλα από το ανσανσέρ;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τελικά βγήκε η κοπέλα από το ανσανσέρ; -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
'Εμεινε η κοπέλα μου στο ασανσέρ της δουλειάς της. Δεν έχω μπει ποτέ μέσα, αλλά λέει ότι έχει μια εσωτερική πόρτα που κλείνει από την μια άκρη στην άλλη (αυτόματα) και δε μπορεί να δει αν είναι σε όροφο. Επίσης δεν βλέπει αν υπάρχει κάποιος πύρρος ώστε να ξεσφραγίσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος παράκαμψης ή διαφορετικής εντολής στο ασανσέρ να ανοίξει?
και γιατι ποσταρεις εδω αντι να παρεις την πυροσβεστικη?
-
όλοι ειδοποιήθηκαν, τελικά πιο γρήγορα έφτασε ο τεχνικός
τα εγκάθετα σχόλια γειώνονται
ευχαριστώ Λεωνίδα και cpp
αν δεν υπάρχει το ειδικό κλειδί γίνεται με άλλο τρόπο? κάτι έχω δει με γεφύρωση 2 μεταλλικών ακρών
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΙΚΕΑ ναι! Φθηνό και καλό (αν θέλεις να επιπλώσεις το σπίτι που νοικιάζεις).
Στης ξαδέλφης μου το καλό και φθηνό, ένα χρόνο* μετά νοιώθεις κανονικά να σε σπρώχνουν δυο - τρία ελατήρια.edit
*μπορεί και δυο, χάνω τον λογαριασμό...Δύο+ είναι Ηλία (φιλιά να της πεις).
-
-
-
-
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά και τοποθέτηση αυτόματου - τηλεχειριζόμενου μηχανισμού - κινητήρα συρόμενης αυλόπορτας στον υπαίθριο χώρο πάρκινγκ της οικοδομής μας και θα ήθελα γνώμες για ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ειδικά για μαγαζιά στη Θεσ/νίκη - Β.Ελλάδα.....
Ακούω προτάσεις από τους γνωρίζοντες...
-
Σε τοίχο όπου εντοπίστηκε σε μικρή επιφάνεια (μικρότερη του 1 τ.μ.) μούχλα, τι κάνουμε αφού πλύνουμε την περιοχή; Ξύνουμε το χρώμα και πόσο βαθιά; Στοκάρουμε; Χρειάζεται κάποια επίστρωση πριν βαφτεί;
-
Καλό -αλλά λίιιιγο τοξικό- είναι να περαστεί η επιφάνεια με ένα μυκητοκτόνο. Αν δε θες τα 'βαριά', πλύνε καλά τον τοίχο με ξίδι, ειδικά τη μουχλιασμένη 'σταμπα'. Καλός αερισμός, στη συνέχεια, και, ει δυνατόν, έκθεση σε φυσικό φως. Γενικά, θα πρέπει το δωμάτιο να 'αναπνεύσει' πριν ξαναφαφτεί -και αυτή δεν είναι η καλύτερη χρονική περίοδος.
Στοκάρισμα θα χρειαζόταν μόνο αν ξύσεις -κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δε χρειάζεται.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Καλό -αλλά λίιιιγο τοξικό- είναι να περαστεί η επιφάνεια με ένα μυκητοκτόνο. Αν δε θες τα 'βαριά', πλύνε καλά τον τοίχο με ξίδι, ειδικά τη μουχλιασμένη 'σταμπα'. Καλός αερισμός, στη συνέχεια, και, ει δυνατόν, έκθεση σε φυσικό φως. Γενικά, θα πρέπει το δωμάτιο να 'αναπνεύσει' πριν ξαναφαφτεί -και αυτή δεν είναι η καλύτερη χρονική περίοδος.Στοκάρισμα θα χρειαζόταν μόνο αν ξύσεις -κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δε χρειάζεται.
+1....κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα στο σπίτι μου το αντιμετώπισα με τον ίδιο τρόπο.
Επίσης, τσέκαρε που υπάρχει το πρόβλημα στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και προχώρησε σε μόνωση για ριζική λύση του προβλήματος....
-
Ευχαριστώ πολύ. Τοξικά ούτε γι' αστείο, πρόκειται για υπνοδωμάτιο. Το μόνο που με απασχολεί είναι μήπως σε κάποια σημεία που έμειναν μικρές στάμπες 'ξεράσει' αργότερα παγιδευμένη υγρασία στο νέο χρώμα. Αλλά αφού πέρασαν 2 βδομάδες από τότε που πλύθηκε ο τοίχος χωρίς να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα, μάλλον είναι εντάξει.
-
Σκοπεύω σύντομα να πάω σε καινούργιο σπίτι, στο οποίο όμως ο εργολάβος έχει κάνει τόσο καλή δουλειά, που μόλις αγγίζεις το ταβάνι ή πέσει νερό στο ταβάνι του μπάνιου, το χρώμα φεύγει (μοιάζει λες και το πέρασαν με ασβέστη). Για τα υπόλοιπα δωμάτια αυτό δε με πειράζει, αλλά επειδή φοβάμαι πως λόγω της υγρασίας του μπάνιου θα έχω πολύ σύντομα πρόβλημα, σκέφτομαι να ξανά βάψω το ταβάνι του μπάνιου πριν βάλω πράγματα μέσα. Γνωρίζει μήπως κανείς τι είδος χρώματος πρέπει να επιλέξω; Πλαστικό, υδρόχρωμα ή κάτι άλλο;
-
Υδρόχρωμα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ