-
Δεν πετάγεσαι στα (πολλά) καταστήματα φωτιστικών στη Βουλιαγμένης, στο ύψος της Ηλιούπολης; Έχουν τα πάντα.
-
εντάξει είναι και κοντά άλλωστε αλλά μη μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. `Οταν βρω ευκαιρία θα σουλατσάρω
-
έχω μια περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου εδώ και πολλάααααααααα χρόνια, η οποία από κόκκινη έχει γίνει μαύρη απ'το πολύ καθισιό έχω λιώσει παντελόνια πάνω της
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρεί το χρώμα της ή να αντικαταστήσω το ύφασμά της ?(που ελπίζω να γίνεται αυτό)
-
Πιστευεις οτι αξιζει να την επισκευασεις;Πρεπει να αλλαξεις το υφασμα και το μαξιλαρακι γιατι διαφορετικα πας για ηπατίτιδα αφου την εχεις τοσα χρονια και εχει μαζεψει τα μικροβια του αιωνα.
Ρωτα σε μαγαζια με καρεκλες ή σε μαγαζια που ραβουν μαξιλάρια κτλ
-
μιας και ψάχνομαι γι'αυτό το κρυφό φωτισμό που έλεγα, λέτε να χει στην έκθεση σύγχρονης κατοικίας που γίνεται? Αν ναι έχει κάποιο επίσημο site?
-
Γνωρίζει κανείς το νερό που μαζεύει ο αφυγραντής είναι απεσταγμένο , πόσιμο ,βρώμικο, τι είναι τέλος πάντων?
-
Μην το πιεις, μη λουστείς, μην το ρίξεις στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων. Είναι απεσταγμένο, αλλά με τη μπίχλα των σωληνώσεων δε νομίζω ότι μένει καθαρό.
-
Είναι βρωμερό, το νερό στον αφυγραντήρα μαζεύει επίσης τη σκόνη και τυχόν βακτηρίδια στον αέρα.
-
Για πεταγμα. Ο δικος μου τον εχω συνδεσει με ενα σωληνακι στο ηλεκτρικο μοτερακι που αποχετευει το νερο απο τον κλιματισμο στην αποχετευση.
Νικος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιστευεις οτι αξιζει να την επισκευασεις;Πρεπει να αλλαξεις το υφασμα και το μαξιλαρακι γιατι διαφορετικα πας για ηπατίτιδα αφου την εχεις τοσα χρονια και εχει μαζεψει τα μικροβια του αιωνα.Ρωτα σε μαγαζια με καρεκλες ή σε μαγαζια που ραβουν μαξιλάρια κτλ
Παρε καινουργια καρεκλα. για τον κοπο και τα εξοδα η καινουργια θα ειναι λικακι πιο ακριβη ισως.
Νικος
-
Για τζάκι που 'καπνίζει' έχει κανένας καμία καλή λύση?
Εξαεριστήρας στην καμινάδα θα βοηθήσει? -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εξαεριστήρας στην καμινάδα θα βοηθήσει?Οι λογοι που καπνιζει αν τζακι ειναι πολλοι.
Πρωτα πες μας γιατι καπνιζει και οι λυσεις που μπορεις να εφαρμοσεις ειναι πολλες.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εξαεριστήρας στην καμινάδα θα βοηθήσει?Μία πρόχειρη λύση είναι να αφήνεις ένα παράθυρο ένα δάχτυλο ανοιχτό για να γίνεται ρεύμα και ποτέ να μην χρησιμοποιείς απορροφητήρα με αναμμένο τζάκι.
Καπνίζει πάντα ή μόνο όταν είναι νοτιάς; Είσαι σε πολυκατοικία; Τα τζάκια των πολυκατοικιών με κοινές καμινάδες δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά με όλους τους καιρούς και έτσι οι κατασκευαστές τα κάνουν να δουλεύουν στο βοριά. Αν έχει νοτιά μην το ανάβεις.
Επίσης στην αρχή όταν το ανάβεις καπνίζει περισσότερο γιατί ο αέρας μέσα στην καμινάδα είναι ακόμη κρύος. Όταν ζεσταθεί πρέπει να τραβάει λίγο καλύτερα.
Τέλος ευθύνη αποδίδεται και στα σύγχρονα κουφώματα που δεν αφήνουν να περνάει καθόλου αέρας και δεν δημιουργούνται ρεύματα.Καλύτερα όμως να ρωτήσεις τζακά για το τι πρέπει να κάνεις.
Οι επιλογές είναι συνήθως: εξαεριστήρας, καπέλο που γυρίζει με τον αέρα, τρύπα στον τοίχο μέσα στο τζάκι ή τρύπα έξω από το τζάκι συνδεδεμένο με το τζάκι με σωλήνα (ναι το προτείνουν κι αυτό), ψήλωμα της καμινάδας (Αυτό δεν ισχύει για τους πρώτους ορόφους γιατί σίγουρα το μήκος είναι αρκετό) και τοποθέτηση βάζου με λουλούδια μέσα στο τζάκι!Εμένα πάντως μου έχει συμβεί να αρχίσει να καπνίζει μόλις άλλαξα κουφώματα. Μετά μας πρότειναν να ψηλώσουμε την καμινάδα (είχε κι ο από πάνω το ίδιο πρόβλημα) αλλά δεν είδα σημαντική διαφορά.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εξαεριστήρας στην καμινάδα θα βοηθήσει?Μία πρόχειρη λύση είναι να αφήνεις ένα παράθυρο ένα δάχτυλο ανοιχτό για να γίνεται ρεύμα και ποτέ να μην χρησιμοποιείς απορροφητήρα με αναμμένο τζάκι.
Καπνίζει πάντα ή μόνο όταν είναι νοτιάς; Είσαι σε πολυκατοικία; Τα τζάκια των πολυκατοικιών με κοινές καμινάδες δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά με όλους τους καιρούς και έτσι οι κατασκευαστές τα κάνουν να δουλεύουν στο βοριά. Αν έχει νοτιά μην το ανάβεις.
Επίσης στην αρχή όταν το ανάβεις καπνίζει περισσότερο γιατί ο αέρας μέσα στην καμινάδα είναι ακόμη κρύος. Όταν ζεσταθεί πρέπει να τραβάει λίγο καλύτερα.
Τέλος ευθύνη αποδίδεται και στα σύγχρονα κουφώματα που δεν αφήνουν να περνάει καθόλου αέρας και δεν δημιουργούνται ρεύματα.Καλύτερα όμως να ρωτήσεις τζακά για το τι πρέπει να κάνεις.
Οι επιλογές είναι συνήθως: εξαεριστήρας, καπέλο που γυρίζει με τον αέρα, τρύπα στον τοίχο μέσα στο τζάκι ή τρύπα έξω από το τζάκι συνδεδεμένο με το τζάκι με σωλήνα (ναι το προτείνουν κι αυτό), ψήλωμα της καμινάδας (Αυτό δεν ισχύει για τους πρώτους ορόφους γιατί σίγουρα το μήκος είναι αρκετό) και τοποθέτηση βάζου με λουλούδια μέσα στο τζάκι!Εμένα πάντως μου έχει συμβεί να αρχίσει να καπνίζει μόλις άλλαξα κουφώματα. Μετά μας πρότειναν να ψηλώσουμε την καμινάδα (είχε κι ο από πάνω το ίδιο πρόβλημα) αλλά δεν είδα σημαντική διαφορά.
Αυτο με τα κουφωματα ειναι κλασικη περιπτωση, σε οσα τζακια δεν εχουν απο μονα τους εξαερισμό.
Στο δικο μου δεν εχει εξαερισμο και παντα οταν αναβω το τζακι εxω στην ανακληση το παραθυρο του wc.Αν σου καπνιζει σε συγκεκριμενο αερα, αλλαξε το καπελο με καποιο περιστροφικο ωστε να μην επιρρεαζεται απο την φορα του αερα.
Αυτο το προβλημα ειχα στο δικο μου που καπνιζε στον νοτια και με αυτο τον τροπο λυθηκε.Παντως υπαρχουν αρκετες λυσεις αρκει να βρεις την αιτια του προβληματος σου.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτο με τα κουφωματα ειναι κλασικη περιπτωση, σε οσα τζακια δεν εχουν απο μονα τους εξαερισμό.
Στο δικο μου δεν εχει εξαερισμο και παντα οταν αναβω το τζακι εxω στην ανακληση το παραθυρο του wc.Αν σου καπνιζει σε συγκεκριμενο αερα, αλλαξε το καπελο με καποιο περιστροφικο ωστε να μην επιρρεαζεται απο την φορα του αερα.
Αυτο το προβλημα ειχα στο δικο μου που καπνιζε στον νοτια και με αυτο τον τροπο λυθηκε.Παντως υπαρχουν αρκετες λυσεις αρκει να βρεις την αιτια του προβληματος σου.
-
Ρε παιδιά, συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Αν καπνίζει το τζάκι, δεν μπορούμε να του πάρουμε εκείνες τις τσίχλες νικοτίνης, μπας και το κόψει;
-
Βάλε καλύτερα τσιρότο.... Και μια ένεση κάθε 2 μέρες....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Αν καπνίζει το τζάκι, δεν μπορούμε να του πάρουμε εκείνες τις τσίχλες νικοτίνης, μπας και το κόψει;παρε μια τσιχλα νικοτινης σ'αυτον που στο φτιαξε γιατι δεν την παλευει αλλο
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παντως υπαρχουν αρκετες λυσεις αρκει να βρεις την αιτια του προβληματος σου.Και πώς βρίσκεις την αιτία του προβλήματος;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Παντως υπαρχουν αρκετες λυσεις αρκει να βρεις την αιτια του προβληματος σου.
Και πώς βρίσκεις την αιτία του προβλήματος;
Ας ψαξουμε λοιπον.
Το σπιτι ειναι διαμερισμα ή μονοκατοικια??
Αν ειναι το δευτερο τι υψος εχει η καμιναδα , εκτος οικοδομης ειδαλλως σε τι οροφο ειναι?Το τζακι εχει εξαερισμο??
Τι πορτοπαραθυρα εχει το σπιτι??
Το τζακι ειναι ετοιμο ή ειναι χτιστό??
Απο πυροτουβλα ειναι ή τσιμεντο-μαντεμη?
Καπνιζει παντα ή μονο σε συγκεκριμενο αερα??
Τι καπελο εχει?
Απαντησε μου να καταλαβω καποια πραγματα
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ