-
Τα skill είναι υπο την σκέπη της bosch! Με ότι συνεπάγεται αυτό...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα skill είναι υπο την σκέπη της bosch! Με ότι συνεπάγεται αυτό...τι συνεπάγεται??
Πείτε ρε παιδιά!
Skil ή B&D με 35 ευρώ το κάθε ένα?
-
Εγω έχω ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι Skill για 5 χρόνια και δουλεύει μια χαρά.
Οπότε...Skill
-
Σε κρύο έχεις δοκιμάσει να βιδώσεις?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σε κρύο έχεις δοκιμάσει να βιδώσεις?Ναι και δουλεύει μια χαρά εγκάθετε Σιτροενομερσεντοπεζουδάκια!!!
-
Σκιλ ευτυχως δεν εχουν γινει Μποσ ακομα..
Τα Μποσ εχουν γινει μεγαλες σαβουρες πλεον. Δειτε ποσα περιμενουν σερβις απο ζημιες στα μαγαζια...
Εστω ενα B&D ειναι σταθερη αξια για να κανεις την δουλεια σου
-
B&D σχεδόν στην ίδια ηλικία με μένα, δουλεύει ακόμα στο εξοχικό του πατέρα μου χωρίς ζημιά και χωρίς συντήρηση...
Δούλεψα το '87 επαγγελματικά με ερασιτεχνικό μικρό B&D στη Νεοσέτ, το οποίο μού είχε χαρίσει σε αισχρή κατάσταση παλιός τεχνίτης, και δουλεύει ακόμα στο εξοχικό του πεθερού μου χωρίς ζημιά και χωρίς συντήρηση...
Έχω B&D 5 χρόνια τώρα, με τα καινούρια chock χωρίς κλειδάκι Τ, και έχω κάνει του κόσμου τις δουλειές...
-
ποιος έχει καλές τιμές σε πλυντήρια ρούχων?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ποιος έχει καλές τιμές σε πλυντήρια ρούχων?Θελει ψάξιμο. Γενικά τις καλύτερες τιμες (με παζάρια) εχω πετύχει στην Ηλεκτρονική Αθηνών ειτε μετρητά ειτε με λιγες δοσεις. Ο Κοτσώβολος νομιζω ειναι πολύ ακριβός
Παρεπιπτόντως τώρα ψάχνουμε και εμεις για ψυγείο
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
ποιος έχει καλές τιμές σε πλυντήρια ρούχων?
Θελει ψάξιμο. Γενικά τις καλύτερες τιμες (με παζάρια) εχω πετύχει στην Ηλεκτρονική Αθηνών ειτε μετρητά ειτε με λιγες δοσεις. Ο Κοτσώβολος νομιζω ειναι πολύ ακριβός
Παρεπιπτόντως τώρα ψάχνουμε και εμεις για ψυγείο
Για Συκάρη άκουσα καλά λόγια.
τι λέτε? -
Εγώ θέλω ένα κλιματιστικό για το διαμέρισμα μου, περίπου 40 τετραγωνικά. υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα κτλ. Έχω δύο λύσεις, ή ένα μικρό σχετικά για μόνο το γραφείο, όπου μπορώ και να κοιμάμαι, ή ένα πιό δυνατό, για όλο το σπίτι. Πού να προσανατολιστώ, ώστε να μην πάω αδιάβαστος;
-
δεν πάμε καλύτερα όλοι μαζί για καλύτερη τιμή?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν πάμε καλύτερα όλοι μαζί για καλύτερη τιμή?Δεν εχεις άδικο...
Και ο Συκάρης (εχω ακουσει οτι) ειναι φτηνός, αλλά δεν εχω προσωπική εμπειρία -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ θέλω ένα κλιματιστικό για το διαμέρισμα μου, περίπου 40 τετραγωνικά. υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα κτλ. Έχω δύο λύσεις, ή ένα μικρό σχετικά για μόνο το γραφείο, όπου μπορώ και να κοιμάμαι, ή ένα πιό δυνατό, για όλο το σπίτι. Πού να προσανατολιστώ, ώστε να μην πάω αδιάβαστος;Νομίζω πως κάθε δωμάτιο θέλει το δικό του κλιματιστικό, εκτός αν πας σε μεγάλη μονάδα με αεραγωγούς για κάθε δωμάτιο από ψευδοροφές κ.λ.π.
Αν το γραφείο είναι στο υπνοδωμάτιο, βάλε ένα εκεί ασυζητητί. Αν έχεις το γραφείο στο σαλόνι και δεν θέλεις να βάλεις δύο κλιματιστικά, και αν σαλόνι-υπνοδωμάτιο συνορεύουν, υπάρχουν κλιματιστικά με μια εξωτερική μονάδα που 'βλέπει' δύο εσωτερικές... Ψάξιμο φίλε!
-
Η γιαγιά μου έβαλε ένα πολύ δυνατό, ούτε που θυμάμαι βέβαια πόσα btu, και ψήχει ολόκληρο σπίτι. Αλλά πολλά λεφτά. Στο γραφείο μου, που είναι το σαλόνι μου στην ουσία, έχω και έναν καναπέ-κρεβάτι. Οπότε μπορώ να κοιμάμαι εκεί, ενώ στο υπνοδωμάτιο δεν μπορώ να διαβάζω. Σε τι μάρκα να προσανατολιστώ; Κάτι σχετικά οικονομικό και αξιόπιστο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η γιαγιά μου έβαλε ένα πολύ δυνατό, ούτε που θυμάμαι βέβαια πόσα btu, και ψήχει ολόκληρο σπίτι. Αλλά πολλά λεφτά. Στο γραφείο μου, που είναι το σαλόνι μου στην ουσία, έχω και έναν καναπέ-κρεβάτι. Οπότε μπορώ να κοιμάμαι εκεί, ενώ στο υπνοδωμάτιο δεν μπορώ να διαβάζω. Σε τι μάρκα να προσανατολιστώ; Κάτι σχετικά οικονομικό και αξιόπιστο...Έχω ένα National (=Panasonic) 10 χρόνια στο δωμάτιό μου και ένα Fuji 5 χρόνια στο δωμάτιο των παιδιών. Απροβλημάτιστα, με συντήρηση τεχνικού ανά τριετία (φρεον) καθάρισμα-πλύσιμο φίλτρων ανά 15θήμερο.
Στο εξοχικό έβαλε δύο άγνωστα πράματα ο πεθερός μου και είναι περισσότερη η φασαρία από την όποια παροχή ψύξης-θέρμανσης.
Μην πάρεις no-name κάρτα γραφικών... εεεεε κλιματιστικό! -
Άλλαξα όλα τα κλιματιστικά με inverter. Αυτά που μου αρέσει ο προγραμματισμός τους περισσότερο είναι τα Fujitsu. Τα Mitsubishi δουλεύουν στη θέρμανση σε πολύ οικονομική περιοχή και δεν μου αρέσουν. Τώρα με τις ζέστες είναι συνέχεια αναμμένα στους 27 βαθμούς, μικρή κατανάλωση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ζεσταίνεσαι ούτε και κρυώνεις/αρρωσταίνεις - το τελευταίο είναι και ο λόγος που ξόδεψα τόσα λεφτά και άλλαξα 3 κλιματιστικά.
Τα inverter δεν χρειάζονται το θερμοστάτη να ανοιγοκλείνει γιατί μειώνουν τη ψύξη που βγάζουν και επιτέλους δεν αρρωσταίνω. Επίσης επειδή δουλεύουν χαλαρά (μετά από ώρες που έχει κρυώσει ο χώρος) δεν κάνουν αφύγρανση (δεν τρέχει νερό έξω) και αυτό μόνο είναι πολύ σημαντικό για την οικονομία, επίσης δεν πειράζει να αφήνεις λίγο ανοικτά όταν δεν έχει ζέστη έξω γιατί αυτό που επιβαρύνει το κλιματιστικό είναι η υγρασία.
Αγοράστε από κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα ακόμα και να είναι ακριβότερο γιατί η εγκατάσταση είναι πολύ σημαντική (δεν θα λερώσουν, θα είναι ίσιο, τα βύσματα σταθερά κλπ.)
-
Για τους φίλους που ενδιαφέρονται για αγορές ηλεκτρικών και ψάχνουν για τιμές, θα πω γενικά πως όσες φορές έψαξα κάτι στην Ηλεκτρονική συνήθως είχαν τις καλύτερες τιμές στο μετρητοίς. Ο Συκάρης γενικά δεν είναι κακός αλλά πριν κανά 6μηνο που κοίταζα για LCD TV απογοητεύτηκα γιατί είχε γενικά τσιμπημένες τιμές (σα να αγνοούσε τον ανταγωνισμό). Μάλλον είναι όπου τον πιάσεις ή όπου σε πιάσει. Πριν 3-4 χρόνια μάλλον ήταν γενικά φτηνότερος. Τα χειρότερα με διαφορά είναι στον Κωτσόβολο. Πανάκριβος και κλέφτης στο μετρητοίς και προ Dixons και τώρα. Έχω τσεκάρει πάμπολλες φορές το ίδιο πράγμα στον Κωτσόβολο έως και 15-20% πάνω από τους άλλους. Και μάλιστα ο τύπος έχει και θράσος, γιατί πολλά από αυτά τα διαφημίζει και σε φυλλάδια σαν ειδικές προσφορές, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο...Πάντως, ότι παίρνετε, ψάξτε πολύ καλά τιμές και όρους πληρωμής, όλοι εν δυνάμει κοιτάνε να σου πιάσουν τον κ... και κανείς δεν είναι αξιωματικά φτηνός...
-
-
Είχα A/C για πολλά χρόνια στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι.
- Ο θόρυβος με έκανε να ξυπνάω με πονοκέφαλο.
2.Οι ψύξεις ήταν στην ημερήσια διάταξη.
3.Η έλλειψη ανανέωσης του αέρα με ενοχλούσε.
Πριν 3 χρόνια, αγόρασα ανεμιστήρες οροφής Hunter...και ησύχασα!!
300
- Ο θόρυβος με έκανε να ξυπνάω με πονοκέφαλο.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ