-
manosk
Στο Πλαστικη μαστων αναφερεσαι??
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Ας τις σιλικονες υσηχες και βαλε αρμοστοκο για πλακιδια...Ειτε μουχλικη ειτε αντιμουχλικη δεν την παλευει καλα με την υγρασια...
Εκτος αν βρεις απο την Sika σιλικονη ... (που εχει και 9Ε...)
Και πως θα το ζητησω; Ειναι σε συσκευασια, παει με το κιλο ή κατι αλλο;
-
Να ρωτησω κατι για ηλ. κουζινες...
Λοιπον, δυστυχως λογω κοστους δεν βαλαμε εντοιχισμενη.
Αποτελεσμα: λογω μικρης αποστασης με τα διπλανα ντουλαπια, ζεταινονται υπερβολικα και κατι πρεπει να γινει.
Μηπως υπαρχει καποιο υλικο να μπει αναμεσα σε κουζινα- ντουλαπια, ωστε να απορροφα κατα ενα μερος τη ζεστη? (σε φυλα πχ)???
-
Ένα φύλλο γυψοσανίδα θα είναι μια χαρά.
-
Ειναι σιλικονη σε σωληναρια που θελουν πιστολι για να τα δουλεψεις (3Ε εχει ενα πιστολι αμα δεν εχεις)
Πες τη χρηση που τη θες και θα σου δωσουν... Αν και το καλυτερο ειναι ο αρμοστοκος.....
Περι κουζινας βρες θερμομονωτικο αυτοκολητο υλικο (παρομοιο με αυτο που βαζουν στα οχηματα). Δεν ειναι κ οτι πιο φθηνο αλλα θα κανει την δουλεια του... Φυσικα η ζεστη αντι για πλαγια θα ερχεται προς τα πανω...
Γυψοσανιδα?!
-
Βάλε μια φωτογραφία που να φαίνεται τζάκι-τοίχος-δάπεδο.
-
ρε παιδιά ο αρμόστοκος πως είναι...
σε σωληνάριο? σε δοχείο? πως εφαρμόζεται καλύτερα?
και κάποια προτίμηση σε μάρκα-είδος?
άντε γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι τώρα απο σιλικόνες -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε παιδιά ο αρμόστοκος πως είναι...
σε σωληνάριο? σε δοχείο? πως εφαρμόζεται καλύτερα?
και κάποια προτίμηση σε μάρκα-είδος?
άντε γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι τώρα απο σιλικόνεςΣακουλάκια με σκόνη που μοιάζει με χρωματισμένο τσιμέντο. Διάβασε την αναλογία πρόσμιξης με νερό, και κάνε ένα μίγμα λιγάκι υδαρό, τόσο ώστε να μην τρέχει σα νερό, αλλά και να μην είναι τόσο σφιχτό ώστε να μη μπαίνει στον αρμό. Πρίν αρχίσει να στεγνώνει, με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι (όχι πολλά νερά), το σκουπίζεις για να ομαλοποιηθεί και να κλείσουν οι μικροατέλειες. Όταν στεγνώσει πλήρως, με λίγο ψιλό συρματάκι για κατσαρόλες το λειαίνεις και διώχνεις τα περισσεύματα γύρω από τον αρμό.
Από μάρκες έχω δοκιμάσει Ντουροστίκ και μου φαίνεται μια χαρά. -
-
Εγώ χρησιμοποιώ της Durostik. Συνιστώ την χρήση πρόσθετης ρητίνης της ίδιας εταιρείας, θεωρώ ( με βάση την εμπειρία μου ) οτι βελτιώνει σημαντικά το τελικό προϊον από άποψη αντοχής και στεγανότητας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ψάξε καλά γιατί πολλές φορές οι εκτός στοιχίζουν περισσότερο από τους εντός ( και την αλλά γιατρός επίσκεψη τους ) λόγω ασχετοσύνης με την καινούργια τεχνολογία ή με την εν λόγω μάρκα. Μιλάω από προσωπική πείρα...Πλυντήριο που και καλά ήταν άχρηστο -κατά τον μάστρο Μήτσο- επισκευάστηκε με ανταλλακτικό αξιάς 10000δρχ την επόμενη μέρα από το service της αντιπροσωπείας και κράτησε άλλα 15 χρόνια.37 ευρώ! Για 37 ευρώ τόσος μπελάς! Δεν είχε καεί τίποτα στην κουζίνα, απλώς είχε μπλοκάρει κάτι ηλεκτρονικό ('μία στο εκατομμύριο' είπε ο τεχνικός ). Αν είχε καεί η πλακέτα βέβαια, το μαλλί θα έφτανε τα 200.
Σήμερα θα έχω γεμιστά! -
Καλοφάγωτα λοιπόν...
Just for the record εξουσιοδοτημενός ή μη? -
Επίσημη αντιπροσωπεία. Ένας μάστορας μου είπε τηλεφωνικά ότι μάλλον δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν είναι ηλεκτρονικό το θέμα, άλλος έλεγε κάτι τρελά για παράκαμψη του ρολογιού και λειτουργία χωρίς αυτό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα φύλλο γυψοσανίδα θα είναι μια χαρά.Κατι παραπανω?
(θα αποροφα τη ζεστη? που το βρισκω? παχος? τιμη? )
-
Είχα χρησιμοποιήσει ένα φύλλο μεταξύ μικρού φούρνου και ψυγείου (εργένης σε γκαρσονιέρα). Δεν άφηνε τη ζέστη να περάσει αισθητά και ως λύση ήταν φθηνή και εύκολη. Γυψοσανίδες πουλάνε όλα τα καταστήματα με είδη για χτίσιμο, ίσως και τα χρωματοπωλεία. Πάχος 1-2 εκ. Προσοχή θέλει μόνο στο να μην την κοπανάς κάτω, σπάει και διαλύεται.
-
σε μια τηλεόραση sony trinitron παλιά 24ρα που έχουμε, τα χει παίξει το δεξί ηχείο, κάνει βλακείες και χρούτσου χρούτσου και τέτοια. Μπορώ ν'ανοίξω την τηλεόραση και ν'αλλάξω το ηχείο χωρίς να υπάρξει η πιθανότητα να με χτυπήσει κανα δυνατό ρεύμα απ'αυτά που συσσωρεύονται στις τηλεοράσεις?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σε μια τηλεόραση sony trinitron παλιά 24ρα που έχουμε, τα χει παίξει το δεξί ηχείο, κάνει βλακείες και χρούτσου χρούτσου και τέτοια. Μπορώ ν'ανοίξω την τηλεόραση και ν'αλλάξω το ηχείο χωρίς να υπάρξει η πιθανότητα να με χτυπήσει κανα δυνατό ρεύμα απ'αυτά που συσσωρεύονται στις τηλεοράσεις?Βγάζεις τη συσκευή από τη μπρίζα με κλειστό τον διακόπτη, ανάβεις τον διακόπτη για να 'ξοδέψει' η συσκευή το ρεύμα που είναι αποθηκευμένο στο μετασχηματιστή και περιμένεις καμιά ώρα. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει κρατηθεί τάση κάπου μέσα στη συσκευή. Το κάνω πάντως εγώ όποτε ανοίγω το PC για εσωτερικές δουλειές και ως σήμερα δεν μ' έχει χτυπήσει ρεύμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
σε μια τηλεόραση sony trinitron παλιά 24ρα που έχουμε, τα χει παίξει το δεξί ηχείο, κάνει βλακείες και χρούτσου χρούτσου και τέτοια. Μπορώ ν'ανοίξω την τηλεόραση και ν'αλλάξω το ηχείο χωρίς να υπάρξει η πιθανότητα να με χτυπήσει κανα δυνατό ρεύμα απ'αυτά που συσσωρεύονται στις τηλεοράσεις?
Βγάζεις τη συσκευή από τη μπρίζα με κλειστό τον διακόπτη, ανάβεις τον διακόπτη για να 'ξοδέψει' η συσκευή το ρεύμα που είναι αποθηκευμένο στο μετασχηματιστή και περιμένεις καμιά ώρα. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει κρατηθεί τάση κάπου μέσα στη συσκευή. Το κάνω πάντως εγώ όποτε ανοίγω το PC για εσωτερικές δουλειές και ως σήμερα δεν μ' έχει χτυπήσει ρεύμα.
+1
Αν την αφήσεις και όλο το βράδυ ακόμα καλύτερα.
Και πρόσεχε πάρα πολύ μην τραβήξεις ή κουνήσεις απότομα κάποιο απο τα δεκάδες καλωδιάκια γιατί ξεκολάνε για πλάκα σε παλιές συσκευές (προσωπικό δράμα ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγάζεις τη συσκευή από τη μπρίζα με κλειστό τον διακόπτη, ανάβεις τον διακόπτη για να 'ξοδέψει' η συσκευή το ρεύμα που είναι αποθηκευμένο στο μετασχηματιστή και περιμένεις καμιά ώρα. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει κρατηθεί τάση κάπου μέσα στη συσκευή. Το κάνω πάντως εγώ όποτε ανοίγω το PC για εσωτερικές δουλειές και ως σήμερα δεν μ' έχει χτυπήσει ρεύμα.
Νομιζω οτι για τις τάσεις που βρισκουμε σε ενα PC, 1-2 λεπτα εκφορτισης ειναι αρκετά για να μην υπάρχει προβλημα, δεν χρειάζεται να περιμένεις παραπάνω . Τωρα για την τηλεόραση δεν ξερω
Και καποιες γενικότερες συμβουλες οταν δουλευουμε κοντα σε ρευματα (στο σπιτι κυριως)
-
Ενα σετακι εργαλειων με μονωση καλης ποιοτητας κατα το δυνατόν (Εχω ενα σετακι της Facom - ακριβουτσικα αλλα κανουν δουλειά)
-
Εαν ειναι ευκολο φοραμε λαστιχενια παπουτσια
-
Οχι πολυμετρα/δοκιμαστικά ή ελεγκτές τασης των 3-5 Ευρώ για να τσεκαρουμε τασεις & ρευματα Με το ρευμα δεν παιζουμε, αξιζει να δωσουμε κατι παραπάνω να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.οταν αγοράζουμε τετοια όργανα...
-
Ο ΔΔΕ (διακοπτης διαφυγης εντασης - ρελέ) ειναι πλεον υποχρεωτικος σε ολες τις κατοικίες. Ας το εχουμε υποψη μας. 50-60 Ευρω ειναι πολύ λιγα για τη ζωή μας..
..
-
-
[quote='prometheas]Ο ΔΔΕ (διακοπτης διαφυγης εντασης - ρελέ) ειναι πλεον υποχρεωτικος σε ολες τις κατοικίες. Ας το εχουμε υποψη μας. 50-60 Ευρω ειναι πολύ λιγα για τη ζωή μας.[\quote]
Μιλώντας για ρελέ προστασίας, εγώ άλλαξα τον δικό μου και έβαλα έναν καινούριο πριν 1 χρόνο περίπου. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν έπεσε ούτε μία φορά! Ωσπου πριν από μια βδομάδα περίπου, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ κοιμόμουν και καμία ηλεκτρονική συσκευή δεν ήταν σε λειτουργία (εκτός από το ψυγείο και το βίντεο, το οποίο έγραφε μια ταινία από την τηλεόραση), έπεσε ξαφνικά το ρελέ προστασίας. Απ 'οσο ξέρω, πέφτει μόνο σε περιπτώσεις βραχυκυκλώματος. Αλλά τι βραχυκύκλωμα μπορεί να συνέβη τέτοια ώρα και χωρίς μηχανήματα σε λειτουργία?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ