-
Thanks
-
Υδρόχρωμα κακής ποιότητας έχουν τώρα τα ταβάνια σου. Μάλλον το έφτιαχναν οι μπογιατζήδες (δεν αγόραζαν έτοιμο) και έβαζαν πολύ στόκο και ελάχιστη κόλλα.
-
ο ιονιστής είναι ικανός να καθαρίσει την τσιγαρίλα από έναν χώρο? θέλουμε για το γραφείο κάτι που να τραβάει τη τσιγαρίλα και τον καπνό
-
Ναι, είναι. Αλλά θα θελει πολλά λεφτά για αλλαγή φίλτρων.
Δεν μπορούν να σταματήσουν να καπνίζουν μέσα στον χώρο? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μπορούν να σταματήσουν να καπνίζουν μέσα στον χώρο?Σώθηκες
-
Εμεις τους μη καπνιστες τους βαλαμε σε isobox κ αν δεν συνετιστουν θα τους στειλουμε στο σπιτι τους
-
Μην αρχίσω να κράζω καπνιστές για το τι κάνουν τριγύρω μας...
Εξαερισμός είναι η 2η λύση αλλά θέλει εγκατάσταση. Πιο απλά, παράθυρα ανοιχτά και ένα αποσμυτικό δεντράκι κρεμασμένο στην μύτη σου -
Στο αλυσοπρίονο, μπορώ να βάλω λάδι 5-40 που έχω για το αυτοκίνητο, για την λίπανση της αλυσίδας? Η πρέπει να πάρω ειδικό λάδι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο αλυσοπρίονο, μπορώ να βάλω λάδι 5-40 που έχω για το αυτοκίνητο, για την λίπανση της αλυσίδας? Η πρέπει να πάρω ειδικό λάδι?Ενα απλο 30αρι δεν θα σου ερθει φτηνοτερο;
-
Έχω ήδη λάδι και έλεγα να μην πάω να αγοράσω άλλο.
-
Το κακομαθαινεις
αυτο βαζουμε .ρυθμισε την τροφοδοσια της αλυσιδας ,μην τσιγκουνευεσαι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο αλυσοπρίονο, μπορώ να βάλω λάδι 5-40 που έχω για το αυτοκίνητο, για την λίπανση της αλυσίδας? Η πρέπει να πάρω ειδικό λάδι?μονον αμα ειναι GROUP IV/V
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Το κακομαθαινεις
αυτο βαζουμε .ρυθμισε την τροφοδοσια της αλυσιδας ,μην τσιγκουνευεσαιΟΚ. Θα πάω να πάρω ένα 30άρι...
Γιώργο, δεν κατάλαβα τι λες. Να βάλω το 5/40 και να περιορίσω λίγο την τροφοδοσία λαδιού στην αλυσίδα?
-
Για την αλυσιδα προκειται ,δεν χρειαζεται να τρεχεις να αγορασεις ,απλως αυξομειωνουμε την τροφοδοσια της αλυσιδας κ παντα στο λιγο περισσοτερο .
Ξερεις να το τεσταρεις -
Να τεστάρω την ροή του λαδιού? Εχμμμ....και πως θα ξέρω πόσο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τρέχει?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Να τεστάρω την ροή του λαδιού? Εχμμμ....και πως θα ξέρω πόσο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τρέχει?
- Πλησιαζεις στα 10 εκ. σε μια στεγνη επιφανεια, καθετα την αλυσιδα, με φουλ τα γκαζια κ παρατηρεις ποσο γρηγορα λαδωνεται η επιφανεια.
- Οταν κοβεις ξυλα με μεγαλη διαμετρο ,στο τελειωμα ακουμπας προσεκτικα την αλυσιδα (εννοειται σταματημενη) για να ελεγχεις την θερμοκρασια της .Αν διαπιστωνεις οτι υπερθερμαινεται αυξανεις την ροη .
3)Η αλυσιδα σου μετα απο καθε χρηση δεν πρεπει να δειχνει στεγνη στο σημειο κυλησης .
-
Οκι Ντόκι!!
-
-
-
Τελικά, μοιάζουν πολύ με ξύλο. Δεν είναι παράταιρα!!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ