-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Από την άλλη, αν μπορούσαμε να βάλουμε πλακάκια στο αυτοκίνητο, το αποτέλεσμα με το νερό θα ήταν 100 φορές καλύτερο απ' ότι με το κερί. Βρε, λες;Μάλλον το ίδιο νερό θα κρατούσε κ η κερωμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου, αν το φέρναμε στο μπάνιο.
Αναρωτιέμαι, εκεί στο top gear έχουν κάνει καμιά τέτοια δοκιμή;Κι όμως έχουν κάνει! Είχα δει το προ-προηγούμενο επεισόδιο (Σάββατο 6/12) που ο Κλάρκσον είχε μετατρέψει μία Μερσέντες σε σπίτι!! (να μοιάζει δηλαδή σαν το σπίτι του). Πλακάκια, τσιμέντα κι όλα τα σχετικά!
-
Και με ξύλινο πάτωμα....και όταν έφτασε στην πρώτη στροφή ξεράθηκα στα γέλια!
-
για πες τι έγινε γιατί το χασα..
-
Η mercedes είχε αποκτήσει ξυλόσομπα (με καμινάδα που έσπασε στα 70 χλμ/ωρα), ξύλινο λουστραρισμένο πάτωμα (πάνω από το τσιμέντο), βιβλιοθήκη, καναπέ και δύο ξύλινες καρέκλες!!
Στην πρώτη αριστερή στροφή ο Χάμστερ έφυγε μαζί με την καρέκλα και κόλλησε στην άλλη άκρη!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=9VQsF5Pv ... xt_from=QL
H μεταγλώτιση έχει τρελό γέλιο!!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Κι όμως έχουν κάνει! Είχα δει το προ-προηγούμενο επεισόδιο (Σάββατο 6/12) που ο Κλάρκσον είχε μετατρέψει μία Μερσέντες σε σπίτι!! (να μοιάζει δηλαδή σαν το σπίτι του). Πλακάκια, τσιμέντα κι όλα τα σχετικά!Όχι μέσα, εξωτερικά να το καλύψουν με πλακάκια έλεγα εγώ.
Ναι το είδα, πολύ χαζός ο Κλάρκσον... Κάποιος έπρεπε να του μιλήσει για τον περλίτη, θα γλίτωνε μια 500αριά κιλά απ' το μπετόν. -
Από ποιο επεισόδιο είναι αυτό ρε σεις;
-
.. απο αυτα που στελνουν ... στη ρωσσια!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από ποιο επεισόδιο είναι αυτό ρε σεις;Ο Σκαι το εδειξε το προηγουμενο σαββατο νομιζω.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν κάνουν. Στα μπάνια, το ίδιο με την υγρασία συμβαίνει και με τους καθρέπτες. ................Μυστικό μιας μικρής νοικοκυράς:
Για να μην θαμπώνουν οι καθρέπτες στο **wc **μετά απο ενα καυτό απολαυστικό μπανιο κάντε το εξής
Καθαρίστε το καθρέπτη σας με το αζαξ όμορφα και ωραία. Μετά, πέρνετε χαρτί κουζίνας και πάνω ρίχνετε μια-δυο σταγόνες 'σβέλτο' (υγρό πλυσιματος πιατων). Με αυτο, 'πασαλύφετε' ολο το καθρέπτη, και συνεχιζετε να το απλωνεται μεχρι να εξαφανιστει και να μεινει ο ολοκάθαρος καθρεπτης.
Δεν ξεβγάζετε, ουτε βαζετε νερο με το 'σβελτο'.. Σκέτο, με μια χαρτοπετσετα/χαρτι κουζίνας
Οταν θα βγείτε απο το μπανιο, θα δείτε το θαυμα του 'μη θαμπωματος' των καθρεπτων!!!!!!!!! -
Aυτό το κάνουμε και στα κράνη της μοτοσυκλέτας για να μην θαμπώνουν από μέσα.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
...στο vw...Πάντα το έλεγα ότι αυτή η μάρκα βγάζει καλές μπανιέρες.
WC? (water closet)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...στο vw...
Πάντα το έλεγα ότι αυτή η μάρκα βγάζει καλές μπανιέρες.
WC? (water closet)
Επηρεασμενη απο το Αυτοκινητοφορουμ!!!!!!!!!!!
-
Την έχεις σε εκτίμηση την VW για να την μπερδεύεις.
Πάντως το απορρυπαντικό κάνει ακριβώς το αντίθετο με το κερί (υδρόφοβο) και δεν δημιουργεί σταγονίδια.
-
Ερώτηση: Σε πρίζα σούκο διαμερίσματος, αν προσπαθήσω να μετρήσω διαφορά δυναμικού μεταξύ φάσης (μονοφασική παροχή) και γείωσης, το αναμενόμενο είναι ότι θα πάρω ένδειξη ίδια με τη μέτρηση μεταξύ φάσης ουδετέρου, ήτοι γύρω στα 230V ?
-
Ναι,
αν έχει γίνει ουδετερογείωση είναι ακριβώς το ίδιο (έτσι όμως δεν μπορεί να δουλέψει το αντιπληξιακό γι αυτό το ουδέτερο ΔΕΝ γειώνεται μετά το αντιπληξιακό). -
για την κατασκευή του πάγκου στο μπάνιο για το νιπτήρα, λέμε να γίνει με πόδια eaton, να μπει ένα μάρμαρο επάνω από τα πόδια με την αναγκαία τρύπα για το νιπτήρα και από επάνω να γεμίσει με eaton και πάλι για να έρθει στο πάχος και ύψος που θέλουμε. μετά όλο θα ντυθεί με πλακάκι και στο κάτω μέρος θα έχω ένα άνοιγμα για αποθήκευση.
ακούγεται σωστό ? η λογική είναι ότι το μάρμαρο θα δώσει την 'ακινησία' και υποστήριξη για να κάτσουν τα eaton που θα αγκαλιάσουν το νιπτήρα.υπάρχει και η γνώμη να καλουπώσουμε και να ρίξουμε πλάκα από μπετόν αλλά μου ακούγεται κάπως 'παλαιών αρχών'
γνώμες / εμπειρίες ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για την κατασκευή του πάγκου στο μπάνιο για το νιπτήρα, λέμε να γίνει με πόδια eaton, να μπει ένα μάρμαρο επάνω από τα πόδια με την αναγκαία τρύπα για το νιπτήρα και από επάνω να γεμίσει με eaton και πάλι για να έρθει στο πάχος και ύψος που θέλουμε. μετά όλο θα ντυθεί με πλακάκι και στο κάτω μέρος θα έχω ένα άνοιγμα για αποθήκευση.
ακούγεται σωστό ? η λογική είναι ότι το μάρμαρο θα δώσει την 'ακινησία' και υποστήριξη για να κάτσουν τα eaton που θα αγκαλιάσουν το νιπτήρα.υπάρχει και η γνώμη να καλουπώσουμε και να ρίξουμε πλάκα από μπετόν αλλά μου ακούγεται κάπως 'παλαιών αρχών'
γνώμες / εμπειρίες ?
αυτό δε το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια. Θα βάλεις μάρμαρο και από πάνω YTONG;; Τό μάρμαρο δηλαδή θα είναι εμφανές;;Αν όχι, γιατί να το βάλεις;;
(το eaton που γράφεις μάλλον είναι επηρεασμένο από...κομπρέσσορες!)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι,
αν έχει γίνει ουδετερογείωση είναι ακριβώς το ίδιο (έτσι όμως δεν μπορεί να δουλέψει το αντιπληξιακό γι αυτό το ουδέτερο ΔΕΝ γειώνεται μετά το αντιπληξιακό).Νομίζω με τον καινούργιο κανονισμό εσωτερικών εγκαταστάσεων, απαγορεύεται η ουδετέρωση
Κανονικά θα σου δείξει ~230 πάντως -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ναι,
αν έχει γίνει ουδετερογείωση είναι ακριβώς το ίδιο (έτσι όμως δεν μπορεί να δουλέψει το αντιπληξιακό γι αυτό το ουδέτερο ΔΕΝ γειώνεται μετά το αντιπληξιακό).Νομίζω με τον καινούργιο κανονισμό εσωτερικών εγκαταστάσεων, απαγορεύεται η ουδετέρωση
Κανονικά θα σου δείξει ~230 πάντωςΣίγουρα απαγορεύεται, μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά, μέχρι θάνατο...
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ