-
Πάρε μαζί σου φρέσκο μίγμα για την περίπτωση που δεν παίρνει.
99% δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά αν είσαι γκαντέμης, θα έχει καταστραφεί η μεμβράνη του καρμπυρατέρ.
Τους νέους μην τους ακούς, δεν ξέρουν τι σημαίνει το παραπάνω. -
πστ, κυριος! καπου εχουμε και ενα καρτακι.. και καπου εχει ενα απο δαυτα που λες!
-
ΟΚ. Θα προσθεσω και λαδι, σε αναλογία 30ml/1 λίτρο, για να έχω καλύτερη λίπανση.
Πάντως, μετά το ξεθέωμα που έφαγε την προηγούμενη φορά, ότι και να έχει πάθει, δικαιολογημένο.
Θα βάλω και τον δίσκο αφού τα χόρτα είναι σχεδόν 1 μέτρο ψηλά!!!
-
@tm
Δλδ τώρα εσύ είσαι νέος, έ;
Να θυμάσαι ότι το είπες αυτό.
Και να σου πω, το δίχρονο καρτάκι σου δουλεύει με μίγμα κι αφήνεις το ντεπόζιτο γεμάτο;@Koyk
1 μέτρο και ξερά φαντάζομαι, έ;
Και υπήρχε περίπτωση να τα κόψεις αυτά με πετονιά, ρε απίθανε; -
γεματο οχι, αλλα το τεποζιτο δεν ειναι αδειο... ή αν θες, στο καρμπυρατερ υπαρχει καυσιμο, ναι
λες να παω καμμια μεχρι βορεια, να δοκιμασω να το βαλω μπρος? -
Λέω.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
@Koyk
1 μέτρο και ξερά φαντάζομαι, έ;
Και υπήρχε περίπτωση να τα κόψεις αυτά με πετονιά, ρε απίθανε;Χλωρά τα έκοψα με πετονιά!!! Γι' αυτό τα είδε όλα το μηχανάκι και έλυωσε μέχρι και το πλαστικό δαχτυλίδι που έχει στην βάση του άξονα!!
Τώρα θα ειναι ψιλοξερά...
-
δεν εχει προβλημα ρε.. .ειναι ... αγωνιαρικο!
-
Να σου πω, κάνε αυτό που σου είπε ο Κρούσης καλύτερα κι έλα κάτω να σου δώσω καινούριο.
Αν δεν βάλεις γράσο στο 'γόνατο', όπου η κίνηση γυρίζει γωνιακά για να γυρίσει την κεφαλή, ελπίζω να γυρίσει το ίδιο το μηχανάκι να σου δώση μια γερή στην ξεροκεφαλή σου.
-
Γράσο θα βάλω αυτή την φορά...
-
Τι κάνουμε με τα εξωτερικά στόρια/ρολά που κολλάνε και δεν κατεβαίνουν εύκολα?
-
Σήμερα είχα την υποψία οτι κυκλοφορεί κατσαρίδα στο δωμάτιό μου,και -δυστυχώς- επιβεβαιώθηκα. Την τακτοποίησα βέβαια (συν άλλη μία στο μπάνιο), αλλά εκτός από το να σκοτώνουμε αυτές που εμφανίζονται, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να καταστήσουμε σαφές οτι είναι ανεπιθύμητες;
Το σπίτι είναι ισόγειο και γειτονεύει με χωράφι (πορτοκαλιές) -
βάλε κατσαριδοπαγίδες...
κάνουν καλή δουλειά...
αλλαγή κάθε 3 μήνες...
εμένα έχουν οι ένοικοι 2 ορόφους κάτω...
εγώ δεν έχω δει καμία τώρα 10 χρόνια στο σπίτι...
επίσης ψέκασε που και που την πόρτα κάτω...
τέλος πρόσεξε και τα σιφώνια... κάλυψέ τα κτλ... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι κάνουμε με τα εξωτερικά στόρια/ρολά που κολλάνε και δεν κατεβαίνουν εύκολα?Ποτέ μη βάλεις λάδι ή γράσσο. Με το καιρό θα μαζέψει σκόνη, θα ξεραθεί και θα εμποδίζει το ρολό να κινηθεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι κάνουμε με τα εξωτερικά στόρια/ρολά που κολλάνε και δεν κατεβαίνουν εύκολα?Κατα πασα πιθανοτητα, κατεβαινει στραβα το ρολο και βρισκει στη ραγα.
Κατεβασε το ολο, στην αναγκη τραβα το να κατεβει με το χερι, και μετα ανεβασε το ισια σιγα-σιγα.
Επισης δες αν εχει στραβωσει πουθενα η ραγα. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σήμερα είχα την υποψία οτι κυκλοφορεί κατσαρίδα στο δωμάτιό μου,και -δυστυχώς- επιβεβαιώθηκα. Την τακτοποίησα βέβαια (συν άλλη μία στο μπάνιο), αλλά εκτός από το να σκοτώνουμε αυτές που εμφανίζονται, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να καταστήσουμε σαφές οτι είναι ανεπιθύμητες;
Το σπίτι είναι ισόγειο και γειτονεύει με χωράφι (πορτοκαλιές)Είναι αργά να κάνεις κάτι δραστικό. Αυτά θέλουν μια γερή απεντόμωση στα τέλη της άνοιξης (σιφόνια, αποχετεύσεις, κλπ). Το εφαρμόζουμε εδώ και λίγα χρόνια στο σπίτι και έχουμε ησυχάσει (σε μεγάλο βαθμό, γιατί πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι γείτονες).
-
Θα το έχω υπόψιν για την επόμενη άνοιξη. Μέχρι τότε, τακτικό ψέκασμα και θα δω για παγίδες..
Ευχαριστώ για τις προτάσεις -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι κάνουμε με τα εξωτερικά στόρια/ρολά που κολλάνε και δεν κατεβαίνουν εύκολα?
Ποτέ μη βάλεις λάδι ή γράσσο. Με το καιρό θα μαζέψει σκόνη, θα ξεραθεί και θα εμποδίζει το ρολό να κινηθεί.
Το φάρμακο δια πάσα νόσο (WD40)?
-
-
Update
Το θαμνοκοπτικό πήρε μια χαρά και ο δίσκος βοηθησε να τελειώσω σχετικά εύκολα
Το μόνο μπέρδεμα είναι ότι πρέπει να βάζω και την πετονιά για να καθαρίσω τις πλάκες και το δρομακι!!!
Ηλία, για να βάλω γράσσο χαλκού πρέπει να ξεβιδώσω εκείνη την βίδα στο 'γόνατο'?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ