-
Σε πόλεις δουλεύουν αυτά Βασίλη.
Δεν ρίχνουν και κανονιές, ένα μικρό κρότο για να τα τρομάξουν μόνο και σε ώρες αιχμής. -
Βγες με μια καραμπίνα με πιπέρι μια δυο φορές τη μέρα, να το διασκεδασεις κι όλας ρε παιδί μου!
Θα σου πω τί έκανε ο πατέρας φίλου(αλλά δεν ενδείκνυται για την περιπτωσή σου, γιατι δεν θέλεις hardcore μεθόδους )
Πίτουρο με ούζο μεθυσμένα περιστέρια σε τρελή πορεία
-
Σκιάχτρο.
Ένα ξύλο με λωρίδες πανιού επάνω του να ανεμίζουν. Απλά πράγματα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Βγες με μια καραμπίνα με πιπέρι μια δυο φορές τη μέρα, να το διασκεδασεις κι όλας ρε παιδί μου!Θα σου πω τί έκανε ο πατέρας φίλου(αλλά δεν ενδείκνυται για την περιπτωσή σου, γιατι δεν θέλεις hardcore μεθόδους )
Πίτουρο με ούζο μεθυσμένα περιστέρια σε τρελή πορεία
Τι μου θύμισες τώρα... Το είχα κάνει στις κότες στο κτήμα, μιλάμε για πολύ γέλιο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σκιάχτρο.Ένα ξύλο με λωρίδες πανιού επάνω του να ανεμίζουν. Απλά πράγματα.
Σιγά μην πιάνει αυτό στα περιστέρια, ρε Νίκο.
Ίσως για καμιά εβδομάδα, αλλά μετά ... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σκιάχτρο.
Ένα ξύλο με λωρίδες πανιού επάνω του να ανεμίζουν. Απλά πράγματα.
Σιγά μην πιάνει αυτό στα περιστέρια, ρε Νίκο.
Ίσως για καμιά εβδομάδα, αλλά μετά ...Μη το λές. Πιάνει. Στο χωριό ακόμα με σκιάχτρα διωχνουν τα πουλιά. Και δεν χάνει και τίποτα να δοκιμάσει.
Οι υπόλοιπες λύσεις είναι δύσκολες έως ανέφικτες. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Έχει κανείς καμμιά ιδέα...
Σε μπαλκόνι σπιτιού που χρησιμοποιείται 1-2 φορές το χρόνο, κάνουν φωλιές περιστέρια κλπ.
Γνώμες για απώθηση, εκτός από δηλητήρια κλπ.
Σκεφτήκαμε δίχτυα ή κάτι παρόμοιο, αλλά η εφαρμογή είναι ψιλοδύσκολη.
Πρόκειται για μπαλκόνι πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, με ότι αυτό συνεπάγεται.γατο αλανιαρη και νταβραντισμενο, δεν θα μεινει ουτε ο ισκιος απο τα πουπουλα των ιπταμενων αρουραιων
-
Στα περιστέρια ποτέ μην κάνετε το λάθος να τα ταΐσετε σε κάποιο μπαλκόνι σας ή μέρος που χρησιμοποιείτε. Έστω και μια φορά να το κάνετε, μετά θα τα έχετε μόνιμους επισκέπτες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σκιάχτρο.
Ένα ξύλο με λωρίδες πανιού επάνω του να ανεμίζουν. Απλά πράγματα.Σιγά μην πιάνει αυτό στα περιστέρια, ρε Νίκο.
Ίσως για καμιά εβδομάδα, αλλά μετά ...Μη το λές. Πιάνει. Στο χωριό ακόμα με σκιάχτρα διωχνουν τα πουλιά. Και δεν χάνει και τίποτα να δοκιμάσει.
Οι υπόλοιπες λύσεις είναι δύσκολες έως ανέφικτες.Σωστό κι αυτό, Ευριπίδη βουρ, αλλά μαζί με τα κουρέλια βάλε και κανένα κομμάτι από πλαστική σακούλα. Γυαλίζει και κάνει και θόρυβο, άρα ... καλή δουλειά.
-
Θα το προτείνω. Το πρόβλημα είναι πως λείπουν από το σπίτι, έρχονται κάνα-δυο φορές το χρόνο.
Το αισθητικό δεν είναι πρόβλημα. Δουλειά να γίνει.
Ευχαριστώ για τις γνώμες. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στα περιστέρια ποτέ μην κάνετε το λάθος να τα ταΐσετε σε κάποιο μπαλκόνι σας ή μέρος που χρησιμοποιείτε. Έστω και μια φορά να το κάνετε, μετά θα τα έχετε μόνιμους επισκέπτες.Nαι, άστα να πάνε, και εγώ έχω πρόβλημα στο μπαλκόνι μου...
Μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε το λάθος...
Είναι και ο τοίχος του απέναντι σπιτιού που προσφέρεται για περιστερώνας, και όλο μου το κουτσουλάνε τα σκασμένα. -
Οι απέναντί μου κρέμασαν τούλια και δεν είδα να έχουν ξανά πρόβλημα.
Εγώ θα πρότεινα ναπαλμ, που δεν αφήνει και ίχνη (απ' τα περιστερια)
-
Nαι να βάλλουμε και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να φωνάζει:GOOOOOOD MORNING VIETNAAAAAAAM!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι απέναντί μου κρέμασαν τούλια και δεν είδα να έχουν ξανά πρόβλημα.Εγώ θα πρότεινα ναπαλμ, που δεν αφήνει και ίχνη (απ' τα περιστερια)
+10 στο ναπάλμ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι απέναντί μου κρέμασαν τούλια και δεν είδα να έχουν ξανά πρόβλημα.
Εγώ θα πρότεινα ναπαλμ, που δεν αφήνει και ίχνη (απ' τα περιστερια)
+10 στο ναπάλμ.
μου θύμησες μια ερώτηση που ήθελα να κάνω στο περί σεισμών
-
Καλημέρα σε όλους!
Ωραία μέρα αλλά ο αλουμινάς μας την χάλασε!
μετά από καμιά 40αριά χρόνια σάπισε το χώρισμα που έχουν τα μπαλκόνια και χωρίζει την μια πολυκατοικία από την διπλανή.
Αυτό το μεγάλο σιδερένιο πλαίσιο με το τζάμι στη μέση.Χρειάζεται αλλαγή και ο αλουμινάς ζήτησε 1000 ευρώ!
Μου φάνηκε τρομερό ποσό ...
τι λέτε εσείς??
-
SirGus
πολύ στρογγυλοποιημένη η τιμή...
αυτό ειναι που με τσατίζει...
να έκανε ρε γμτ 1035 ευρώ, να πω, εντάξει, τόσο είναι...
αλλά να κάνει 900 ευρώ (σιγά μην κάνει κ τόσο) κ να σου το στρογγυλεύει στα 1000, είναι καταφανής κοροϊδία...
-
είναι και αυτό που λες!
Αλλά εγώ περίμενα το πολύ τα μισά!1000 ευρώ ρε παιδιά για τζάμι,αλουμίνιο και τοποθέτηση?
Απίστευτη τιμή!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
είναι και αυτό που λες!
Αλλά εγώ περίμενα το πολύ τα μισά!1000 ευρώ ρε παιδιά για τζάμι,αλουμίνιο και τοποθέτηση?
Απίστευτη τιμή!
το ότι είναι πολλά, εξυπακούεται...
κ εγώ τα μισά θα υπολόγιζα...
μήπως το τζάμι είναι αντιθραυστικό κ κοστίζει τόσο...?
εμείς έχουμε κάτι μεγάλα τζάμια στις μπαλκονόπορτες (1,5-2 μετρα το καθένα) κ βάλαμε τέτοια για να μην γίνει κανενα ατυχημα... δεν θυμαμαι ποσο κοστισαν...ρώτα κ αλλού... ρώτα κ σε τζαμά...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!Ωραία μέρα αλλά ο αλουμινάς μας την χάλασε!
μετά από καμιά 40αριά χρόνια σάπισε το χώρισμα που έχουν τα μπαλκόνια και χωρίζει την μια πολυκατοικία από την διπλανή.
Αυτό το μεγάλο σιδερένιο πλαίσιο με το τζάμι στη μέση.Χρειάζεται αλλαγή και ο αλουμινάς ζήτησε 1000 ευρώ!
Μου φάνηκε τρομερό ποσό ...
τι λέτε εσείς??
Οχι, είναι πολλά.
Χιλιάρικο πάει ένα κούφωμα αλουμινίου κομπλέ.
Οι αλουμινάδες (και όχι μόνο) χρεώνουν υπέρογκα όταν πρόκειται για ένα μεμονωμένο μερεμέτι.
Ψάξε γι' αλλον.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ