-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Προς taurus: Εγώ τουλάχιστον δεν έβαλα καμμία εικόνα να σε εκθέσω Μόνος σου την έβαλες!Δεν έβαλες, αλλά εμένα 'φωτογράφησες'
-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
Ετσι μόνο μπορώ να χαρακτηρίσω το πως περάσαμε. Αυτό γι'αυτούς που δεν ήρθαν ..... και έχασαν
Το σημαντικό είναι ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών δένονται με το καλημέρα και περνάνε φανταστικά !!Από περιγραφές ... οκ τα έγραψαν άλλοι
Θα σταθώ μόνο ..
... στα ωραία στροφιλίκια και την καταπληκτική θέα (είχα χρόνια να πάω και ήταν σαν να πήγαινα πρώτη φορά)
... στο φανταστικό φαγητό (και σε λογικές τιμές !! ) .... αν και λίγο τσιμπήσαμε
... στις οδηγικές ικανότητες όλων των οδηγών
... και φυσικά στην πολύ καλή παρέα !!!Αντε ... και στο επόμενο
ΥΓ1. Τρένα το Megane του cavalino και η γνωστή TS με την Τein !!
YΓ2. 224V ... χωρις σχόλια
ΥΓ3. ΒMW Kouk ... δούλευε ρολόι !! .... εγκάθετοι -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΥΓ3. ΒMW Kouk ... δούλευε ρολόι !! .... εγκάθετοι...το αποδεικνύει και το βίντεο-ντοκουμέντο άλλωστε!
-
Μια ακομη απαντηση για τη κυρια με το Corsa.
Eιναι φιλη της γυναικας μου και απλως μας συντροφευσε στην εκδρομη.Οι συμβολες μου ηταν να προηγηται η να με ακολουθει ,πραγμα το οποιο σε κεινη τη διαδρομη δεν το εκανε,αντιθετως εκανε την λαμακια που δικαια παραπονιεστε.
Πιστευω να καταλαβατε οτι η σχεση της κυριας με το Φορουμ ειναι οση και η σχεση της θαλασσας με το ψαρονεφρι. Αυτα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ3. ΒMW Kouk ... δούλευε ρολόι !! .... εγκάθετοι
...το αποδεικνύει και το βίντεο-ντοκουμέντο άλλωστε!
Ορίστε ρε!Το λέει και ο Βασίλης!!!(το λέει και ο Κρούσης αλλά αυτός μπορεί να μου εχει στήσει κι αλλο video με editing!!! )
Εγκαθετοι!!!
-
Βλεπω οτι ολοι περασαμε πολυ καλα ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!
Εγω ειχα την Παρασκευη το βραδυ την ποιο δυσκολη διαδρομη απο Χανια για Βολο αλλα χαλαλι!!!!
ΚΑι στα επομενα συντομα -
Ας γραψω και γω τωρα που τα εχω ακομα νωπα στη μνημη μου.
Στα συν
Ολα τα κοριτσια της παρεας.
Εγω.
Η απολυτη (?) συμφωνια στη μασα και στο ξενυχτι.
Ολοι οι καινουργιο φιλοι που γνωρισαμε. (Λογω Αλτσχαιμερ δεν μπορω να βαλω ονοματα).
Το Πηλιο ειτε ομιχλωδες και παγωμενο (Χανια) ειτε καλοκαιρινο (Καλα Νερα).
Αυτοι που ηρθαν για να μας δουν.Ο Θεμης,το ζευγος εκ Λαρισσης,ο Κωστας ο sfrag και ο ο ο δεν θυμαμαι αλλον.
Τα καρτελακια του Αγγελου. (Ετσι η γυναικα μου θυμηθηκε πως με λενε.)Στα πλην
Η απουσια και αλλων φορουμαδων.
Ο DAP.
Το 23-23.Κανονικα νικησαμε αλλα ας οψεται το ....'Οτι λεει ο Μαρινακης'
Το ψιλαχασιμο στις Μηλιες.
Το ματς της Εθνικης.
Που δεν βγαλαμε μια φωτο ολοι μαζι. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στα πλην.....
Που δεν βγαλαμε μια φωτο ολοι μαζι.
Ναι ρε γμτ, έπρεπε να βγάλουμε μία...
-
Kαλημέρα σε όλους!
Η παρέα ήταν πραγματικά υπέροχη και ένιωθε κανείς οικειότητα ετών προς όλους, μέσα σε λίγα λεπτά! Είναι πραγματική μαγεία να μεταμορφώνονται τα διαδικτυακά ψευδώνυμα σε ανθρώπους με σάρκα και οστά!
Αντιπαρέρχομαι τα ταπεινά σχόλια των κ.κ. Πετράν και Κουκ για να δηλώσω ότι απλά φχαριστήθηκε η ψυχούλα μας οδήγηση (και κοψίδια...) Το Πήλιο μαγευτικό.
Να συγχαρώ -απ' όσους μπόρεσα να δω- και γραπτώς τους κ.κ. syele και cavallino για το πώς στρίβουν τα αυτοκίνητά τους [και οι δύο πιθανές συντάξεις/αναγνώσεις της φράσης είναι ορθές], τουτέστιν Κορόλλα/Τέιν και Μεγκάν/Μαρακάκης.Εγώ γύρισα τελικά σημερα τα χαράματα, διότι οι Βολιώτες φίλοι μου με κράτησαν εκεί και με έκαναν 'ζάντα' (που λέει κι ο Κρους, αν δεν απατώμαι) στις ρακές.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους Koyk, Camil, Angel13, DAP για την άψογη οργάνωση. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα, με ακόμα περισσότερα μέλη.
-
Το αρχικό ποστ είχε κάποια λαθάκια. Διορθώθηκε και ξαναμπαίνει εδώ.
Λοιπόν, ξεκινώ! Το παρόν ποστ θα γίνεται update, σύνολο περίπου 80 φωτογραφίες και 1 ΚΑΥΤΟ βίντεο!!! ( )
Αρχή στο Σείριο. kouk και TakisB άρχισαν από νωρίς τα όργανα! ...ενώ κάποια κυρία δίπλα επέμενε να πιουν ΜΟΝΟ καφέ!
ΒΑΣΙΛΗΣ, cavallino, coyot και sfrag!
η kamil αγορεύει, η Α/Μ παρακολουθεί!
από δεξιά προς τα αριστερά: hrdoukas, Mrs. hrdouka ( ) και φιλικό τους ζευγάρι που ήρθαν με μηχανή ΧΤ660!
το saxorallo του taurus και... το μεταφορικό μου μέσο (η Lancia HF turbo του ΒΑΣΙΛΗΣ δηλαδή )
το πρωί του Σαββάτου, είχε +7 βαθμούς κελσίου και ομίχλη!
όπως φαίνεται και από το ρολόι μου (ποιος την τράβηξε αυτή ρε?), η ώρα του πρωινού ήταν περίπου 10:30:
κυρίες και κύριοι, Maserati 224.V!
Να και κάποιος που θα γίνει ban από το GRC
Tο... ιπποφορβείο της HF του ΒΑΣΙΛΗ. Το ότι πρόκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκίνητο, περιττό να το γράψω έτσι? 200++ άλογα και φρέσκο λάστιχο, ΟΟΟΟΟΟΛΕ!!!
Ο κύριος n_olympios, ως μη-γνώστης της ιταλικής αυτοκίνησης, απορεί πώς γίνεται αυτή η... παλιομασεράτι να καπνίζει μόνο από τη μία εξάτμιση...
Γνωστός και μη εξαιρετέος, εγκάθετος και προκλητικός γιαπωνέζος mod του 4TF, εθεάθη να σφίγγει μερικά ΚΛΙΚ την ΤΕΙΝ του αργαλειού... εεεε... της TS του πριν ξεκινήσουμε το πρωί... αργότερα, ο φακός του παπαράτσι τον έπιασε να ζαχαρώνει ένα TypeR!!!
αργότερα, ο ΙΔΙΟΣ ο παπαράτσι συνελήφθη να ζαχαρώνει το TypeR
το μοτέρ του saxo του taurus. Με τέτοιο αυτοκόλλητο, δεν ξέρω πώς κρατιέμαι και δεν το βάζω στο 'αυστραλοτόπικ'!!!
Mr. and Mrs Pai Mei και λευκό ΜΑΜΑ Ραλί!
Tα αυτοκίνητα της εκδρομής σε παράταξη
kamil και το 'μηχανόβιο' ζευγάρι με την ΧΤ660
ποιος ξέρει ποιανού είναι αυτή η ζάντα?
καγκουριασμένο RX8... θα το δείτε και στο αυστραλοτόπικ
επιδρομή του 4TF στον Αη-Γιάννη για καφέ. Ο μαγαζάτορας στα δεξιά, έχει ΠΗΞΕΙ!
ο σταθμός του τρένου στις Μηλιές
Mrs taurus, Mrs kouk, nass, kouk
kamil, Mr and Mrs tsilis, mpeizanis, chrmes
Mr and Mrs n_olympios, Mrs kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ
mpeizanis, chrmes, Go_For_Pole
Carspotting: μια πανέμορφη 156 CrossWagon, ανήκε σε φίλο του Coyot που μας επισκέφθηκε
αφιερωμένο εξαιρετικά στον κύριο ΠΙΝΑΤΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!
στο δρόμο της επιστροφής... δείτε τι γράφει η ταμπέλα που διακρίνεται στο βάθος πάνω από τον καθρέφτη της HF!!!
και..... LAST BUT NOT LEAST.....................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
το καυτό βίντεο που υποσχέθηκα!!! Ο κύριος koyk, με θερμοκρασία +7 βαθμούς Κελσίου, βγαίνει έξω στο κρύο να δοκιμάσει αν το καμάρι του θα του κάνει την τιμή να πάρει μπρος!ΟΛΟΙ, έτρωγαν πρωινό εκείνη την ώρα... ΟΛΟΙ? Όχι! ΚΑΠΟΙΟΣ, άφησε το φαΐ του δίπλα στο τζάκι, για να απαθανατίσει το μεγαλείο της στιγμής. ENJOY!!! (.avi, 8,5MB)
Click here to watch 4TF_Panellhnia_No3_041 -
Να πω κι εγώ το κατιτίς μου... Καταπληκτικό τριήμερο! Ολα όσα είπαν οι πρηγούμενοι για φαγητό, στροφιλίκια (είχε και μια ss δανεική από το Ρ.Κορσικής!), quiz και δε συμμαζεύεται... ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ! (γι'αυτό και δεν θα επεκταθώ ;))
Για 'μενα που δεν είχε τύχει να ξανασυναντηθώ με μέλη του forum ήταν ξεχωριστό Σ/Κ και λόγω του οτι 'απέκτησαν υλική υπόσταση' αρκετοί από τους φορουμίστες που μέχρι την Παρασκευή υπήρχαν μόνο virtualy. Οι υπόλοιποι εξακολουθείτε να μην υπάρχετε. Ελπίζω να 'ενσαρκωθείτε' στην επόμενη συνάντηση (ΠόΤΕ;;;;;))
Καταπληκτικό το Πήλιο, πανέμορφα τα χωρια, και ένα χαμόγελο συνέχεια ζωγραφισμένο στα πρόπωπα όλων!
Η επιστροφή για τη Θάσο εξελίχτηκε σε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε το (ενδεχόμενο) έκτακτο δρομολόγιο των 18:15 από Κεραμωτή γιατί υπήρχε φόβος για απαγορευτικό. Τελικά μετά από συστηματική και κατ' εξακολούθηση παραβίαση του ορίου ταχύτητας φτάσαμε στην ώρα μας και χρειάστηκε να περιμένουμε κιολας μια και απαγορευτικό τελικά δε βγήκε. Δυστυχώς λόγω του 'τα-πόδια-στους-ώμους' mode δεν κατέστη δυνατή η απαθανάτιση ενός φορτηγού (αυτά τα μεσαίου μεγέθους που χρησιμοποιών οι μεταφορικές) το οποίο είχε φορτωμένο ένα πράσινο VW Lupo!!! Το πιο πιθανό βέβαια είναι οτι ήταν η μούρη από τρακαρισμένο και όχι ολόκληρο το αυτοκίνητο αλλά όπως και να'χει ήταν κάτι που δεν περιμένει να δει κανεις...Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ήδη αρχίζω να ξεσκονίζω τα sos (χιλιόμετρα οδηγών στη F1, νούμερο παπουτσιού συνοδηγών στο WRC, μέγεθος ρεζερβουάρ στα NSU και στα Zastava...) για το quiz της επόμενης συνάντησης
(Μ'αρέσει ο τίτλος του thread. Δεν ξέρω... αλλά μου θυμίζει το προηγούμενό μου avatar)
-
ήταν όλα τέλεια...η παρέα υπέροχη...
άντε και το επόμενο στη Μάνη...by the way... KAMIL παιδιά όχι CAMIL...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
..........(Μ'αρέσει ο τίτλος του thread. Δεν ξέρω... αλλά μου θυμίζει το προηγούμενό μου avatar)
Η επόμενη του χρόνου Χρήστο!!!
edit
Και κάτι που ξεχάσαμε να αναφέρουμε!Πολλά ευχαριστώ και μπράβο στην Camil...εεεε....kamil,( ) για την εύρεση του ξενοδοχείου, τις συνενοήσεις και όλη την βοήθεια!
Τελικά η Πανελλήνια Συγκέντρωση θέλει την kamil της για να πετύχει!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άντε και το επόμενο στη Μάνη...
Πω πω! Μας βάζεις δύσκολα τώρα!!!
-
Αυτές οι συγκεντρώσεις της ΠΑΡΕΑΣείναι που με κάνουν κάθε φορά να σας συναισθάνομαι σαν δικούς μου ανθρώπους.
Χάρηκα ιδιαίτερα που μορφοποίησα τα 'παρατσούκλια' και που ένοιωθα σαν να σας ξέρω χρόνια.Η άνεση της παρέας να 'χωνεύει' και να αξιοποιεί όλους όσους είναι παρόντες είναι μοναδική.Άνθρωποι που είδαν απ'έξω ........ευχαριστήθηκαν το ίδιο.
Αν κάποιους 'πείραξα' λίγο παραπάνω ...............κυρίως με το τσιγάρο να ξέρετε οτι σας αγάπησα περισσότερο γιαύτο και το έκανα.Θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο με όλους ..........όμως το άφησα για την επόμενη φορά.
Μακάρι να είμαστε καλά να κάνουμε έτσι αβίαστα αυτά που μας αρέσουν και να βλέπω πάντα χαμόγελα και αισιοδοξία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
-
Κατ'αρχάς,αποβλήθηκε αυτός ο cmarin ή ακόμη?
Κατά τα λοιπά,ήταν καταπληκτική παρέα και φυσικά πανέμορφος προορισμός!
Εμείς με το Π(Κ)όλο κινηθήκαμε στο πνεύμα της ΕΛΠΑ (λέσχη ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ! ),οπότε για το παρακάτω,ένα έχω να πω:
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
... στις οδηγικές ικανότητες όλων των οδηγών
Eυγενικέ μου Βασίλη!
Άντε και το επόμενο στη Μάνη,και το μεθεπόμενο Καβάλα (Σωστός hrdoukas? )...[/u][/b]
-
Ορίστε και μερικές φωτό, αλλά όχι όλες όπως ακριβώς βγήκαν...
Σε όλες έχω ρίξει την ανάλυση, για λόγους χώρου, αν κάποιος θέλει κάποια συγκεκριμένη, pm σε εμένα να σταλεί με e-mail...
Enjoy:
Kατ' αρχάς... τσιμπήσαμε λίγο:
Κατόπιν, ακολούθησε συζήτηση γύρω από το τραπέζι και το τζάκι:
Με αυτά και με άλλα, ξυπνήσαμε όλοι ορεξάτοι το άλλο πρωί:
Και πήγαμε να δούμε αν τα άτια μας είναι έτοιμα για βόλτα:
Και δυο φωτό των 'εργαλείων' (και των 'αργαλιών' ) μας σε παράταξη:
(to be continued...)
-
Ρε,εσείς πρέπει να περάσατε καλά ρε!!!!
Αϊντε καί τού χρόνου,σέ ημερομηνία εκτός σαιζόν όμως.
-
-
:: ΙΙΙ Π.Σ. 4ΤF :: Βρε καλώς τα παιδιάαα!!! :-)