-
ρε πηγμενε προγραμματιστη-καλιτεχνη, εγω εννοουσα οσον αφορα τον ΦΟΒΟ ,
οχι τον προγραμματισμοκωδικα καποια στιγμη θα βαρεθεις να γραφεις..remember me
και την χαρα της δημιουργιας (αφου την ευχαριστηθεις) ευκολα να την ανταλαξεις με την χαρα της εισπραξης
ο καλος αγροτης, και σπερνει και θεριζει
-
και την χαρα της δημιουργιας (αφου την ευχαριστηθεις) ευκολα να την ανταλαξεις με την χαρα της εισπραξης
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κωδικα καποια στιγμη θα βαρεθεις να γραφεις..remember meΧλωμό! Μου αρέσει πολύ ο προγραμματισμός.
Φιλοδοξώ κάποια στιγμή να τα συνδυάσω και τα δύο, ίσως σε άλλη χώρα γιατί στο ελλάντα προγραμματιστής=μαύρος.
ΥΓ: Δεν διαχωρίζει κάποιος mod τα τελευταία posts σε ένα νέο topic με τίτλο π.χ. Περί προγραμματισμού Η/Υ; Πρέπει να υπάρχουν αρκετοί σχετικοί στο φόρουμ.
-
κι εσυ τι εισαι? mod-τεμπελης?
αστα εδω καλα ειναι..
ερχεται κι ο φιλος σου για καφε, θα σ4ε μπινελικωσουμε together σε λιγη ωριτσα.. χεχε
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
δικαιωμα του καθενος να αισθανεται οσο μαυρος αλυσοδεμενος σκλαβος γουσταρει kyan.
Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι, αντίθετα μορώ να πω πως αισθάνομαι λίγο σαν καλλιτέχνης, η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη στο επάγγελμά μου (μας?). Αδικημένος αισθάνομαι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο topic.
Πόση 'χαρά της δημιουργίας' μπορεί να αισθανθεί ένας 'account manager' και γενικότερα ένας 'manager' άραγε;
Να σου πω εγω που είμαι account manager.......Πολλή!
Βλέπεις, έχει να κάνει με τι ευχαριστεί τον καθένα!
Σαν ΑΜ μου αρέσει να 'δουλεύω' με ανθρώπους!
Σε έναν προγραμματιστή, πιθανόν, να αρέσει να 'δουλεύει' με bits και Bytes!
Πιθανόν κάποιος Account Manager να θεωρεί την δουλειά του προγραμματιστή, γαλέρα!!Το θέμα είναι λοιπόν προσωπικό!
-
ρε πως φαινεται ο παλιος.... kouk το καραβοσκυλο το μαυρο!!
η δουλεια του προγραμματιστη ειναι κατα βαση δουλεια μοναχικη.
αυτο δεν μου αρεσει απο ενα σημειο και μετα.
ειναι ομως αναλογα την προσωπικοτητα του καθενος...
αναμφισβητητα ομως ειναι μια δουλεια πολυ πνευματικη και πολυ της γνωσης..kyan, χτες στο'κλεισε στην μουρη, αλλα θα σε παρει τηλεφωνο αργοτερα λεει
τι να του κανω? πεσμου!! -
Α ρε Πέτρε ατελείωτε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
δικαιωμα του καθενος να αισθανεται οσο μαυρος αλυσοδεμενος σκλαβος γουσταρει kyan.
Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι, αντίθετα μορώ να πω πως αισθάνομαι λίγο σαν καλλιτέχνης, η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη στο επάγγελμά μου (μας?). Αδικημένος αισθάνομαι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο topic.
Πόση 'χαρά της δημιουργίας' μπορεί να αισθανθεί ένας 'account manager' και γενικότερα ένας 'manager' άραγε;
Να σου πω εγω που είμαι account manager.......Πολλή!
Βλέπεις, έχει να κάνει με τι ευχαριστεί τον καθένα!
Σαν ΑΜ μου αρέσει να 'δουλεύω' με ανθρώπους!
Σε έναν προγραμματιστή, πιθανόν, να αρέσει να 'δουλεύει' με bits και Bytes!
Πιθανόν κάποιος Account Manager να θεωρεί την δουλειά του προγραμματιστή, γαλέρα!!Το θέμα είναι λοιπόν προσωπικό!
Πόσους ανθρώπους έχεις δημιουργήσει;
Σοβαρά τώρα, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
-
Σαφώς και όπως την βρίσκει!
Απάντησα γιατι μου φάνηκε λίγο σαν να υποτιμάς την δουλειά κάποιου άλλου!
α...έχω δημιουργήσει δύο (τους βοηθούς μου όταν ήμουν σκέτο manager! ).
Αλλά μίλαγα για μια δουλειά που σου επιτρέπει να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους! Σε αντίθεση με μια που υποχρεωτικά είσαι απομονωμένος!
Εχει να κάνει με τον χαρακτήρα, έχεις δικηο! -
Δεν υποτιμάω απολύτως κανένα επάγγελμα, ούτε εκείνο του σκουπιδιάρη. Αυτό που εννοούσα είναι ότι το μανατζεριλίκι δε μου ταιριάζει γιατί δεν θα μου δίνει τη χαρά της δημιουργίας. Σύμφωνα με ένα ψυχομετρικό εργαλείο (ερωτηματολόγιο) για επαγγελματικό προσανατολισμό που έχω δοκιμάσει είσαι (μάλλον) 'επικοινωνιακός' τύπος και είμαι 'ερευνητικός'.
Πάντως δεν μπορείς να πεις ότι 'δημιούργησες' τους βοηθούς σου αλλά ότι -ας πούμε- τους 'coachάρισες' ώστε να γίνουν το καλύτερο που μπορούσαν. Όντως ωραίο συναίσθημα και αυτό, ο Γιαννάκης π.χ. φαίνεται πανευτυχής.
-
Σωστά!
Το 'δημιουργώ' είναι βαριά έκφραση!Ε, γι αυτό υπάρχουν και διαφορετικά επαγγέλματα!
Για να καλύπτουν τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων!Καθένας στον τομέα του και ο Λουμίδης στους καφέδες!!!
Πάντως και ο τομέας των πωλήσεων σαφώς σου δίνει την χαρά της δημιουργίας!
Καλύτερων διαδικασιών, καλύτερων τεχνικών κλπ!
Εργασία και χαρακτήρες ανθρώπων