-
.
Παρακινημένος από το 4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Περί αυτοκίνησης > Τι πληρώνετε για πάρκινγκ?
είπα να κάνουμε μία δημοσκόπηση για να δούμε που βρίσκεται η πλειονότητα.
Σημειώστε ότι η ερώτηση είναι ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ και ΣΥΝΟΛΙΚΑ (άθροισμα κόστους για εργασία και κατοικία).
.
-
.
Παρακινημένος από το 4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Περί αυτοκίνησης > Τι πληρώνετε για πάρκινγκ?
Σημειώστε ότι η ερώτηση είναι ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ και ΣΥΝΟΛΙΚΑ (άθροισμα κόστους για εργασία και κατοικία).
.
-
.
.
-
.
Αν μπορεί κάποιος μοντ ας διορθώσει τον τίτλο της ψηφοφορίας από:
[list:3jf0epvl][:3jf0epvl]'Τι πληρώνετε το μήνα για στάθμευση; (ΑΝΑ ΜΗΝΑ / ΕΥΡΩ / ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ)'[/3jf0epvl][/list:u:3jf0epvl]σε [list:3jf0epvl][:3jf0epvl]'Τι πληρώνετε το μήνα για στάθμευση; (ΑΝΑ ΜΗΝΑ / ΕΥΡΩ / ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ)'[/
3jf0epvl][/list:u:3jf0epvl]
.
-
Επίσης και ανά αυτοκίνητο.
-
.
Σωστό!
Ας ψηφίσουμε το συνολικό κόστος που επιβαρυνόμαστε μηνιαίως για στάθμευση...
.
-
μηδεν για μενα.
ευτυχως στη δουλεια μου εχει παρκινγκ (ελπιζω να μεινει ετσι!) και στο σπιτι επισης εχω δικο μου.
-
Καλημέρα.
Για την οικία μου πληρώνω 30€ ενσωματωμένα στο ενοίκιο ενώ στην εργασία μου έχω πάντα χώρο ελεγχόμενο και φυλασόμενο*..
*: Στρατόπεδο
-
Μηδεν κοστος και για μενα....
Βρισκω parking αλλωτε πιο ευκολα και αλλωτε πιο δυσκολα τοσο στο σπιτι μου οσο και στην δουλεια
-
εργασία και κατοικία 0 και για τα δύο αυτοκίνητα.
Συνολικά το έτος για δύσκολες καταστάσεις (βιαστικές δουλειές κέντρο Αθήνας-Πειραιά που δεν βολεύει ΜΜΜ) γύρω στα 30 ευρώ.
Στα Σπάτα επισης αν και τα περισσότερα είναι επαγγελματικά
-
ΜΗΔΕΝ (0)
Parking και στο σπίτι και στη δουλειά. Από τα 'τυχερά' μου (για την ώρα) σε αυτήν την ζωή -
Για το σπιτι 0
Για τη δουλειά...παλι 0 -
Εκει που μένω (Παλληνη) εχει ανοικτό χώρο που χωράνε αρκετά αυτοκίνητα. Αν τυχει να μη βρω εκεί, παρκάρω στην πιλωτή μου... Οπως καταλαβαίνετε ψήφισα 0.
-
Μηδέν.
Το ένα αυτοκίνητο της οικογένειας σε γκαράζ στο υπόγειο της πολυκατοικίας ('πακέτο' με το σπίτι)
Το άλλο στο δρόμο (είναι παλιό και μικρό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα)
Η μηχανή στο δρόμο ή στο γκαράζ -
.
Χμμ, φαντάζομαι ότι είναι αντιληπτό ότι μιλάμε για πάγια έξοδα και όχι για έκτακτα, για το λόγο αυτό δλδ αναφέρω ανα μήνα.
Αν π.χ. πάμε σινεμά και πληρώσουμε για στάθμευση δεν θα το συμπεριλάβουμε ως πάγιο έξοδο στάθμευσης...
Πάγια έξοδα στάθμευσης είναι αυτά που πληρώνουμε για τη στάθμευση στην κατοικία και την εργασία μας. Αν η εργασία περιλαμβάνει συχνή μετακίνηση (π.χ. επισκέψεις στο Ελ.Βεν.) και τα βάζουμε από την τσέπη μας τότε τα προσθέτουμε και αυτά...
.
-
**Στο σπίτι έχω δικό μου γκαράζ όσο για τη δουλειά στο πάρκιν του μετρό,& είμαι & από τους τυχερούς που έχω & σκιά όλο το καλοκαίρι & δεν το βλέπει ο ήλιος καθόλου το αμάξι!! **
-
70 euro ανοιχτο παρκινγκ
-
ψήφησα μηδέν!
Ο λόγος?
στο σπίτι έχω υπόγειο κλειστό προσωπικό πάρκινγκ κ στο γραφείο τα καλύπτει η εταιρία (90 ευρώ τον μήνα πληρώνει για την θέση μου)EDIT (6/10/05): ξέχασα το σπίτι στην Πάτρα εκεί πληρώνουμε μία θέση πάρκινγκ, 53 ευρώ το μήνα....
-
Μηδεν και εδω.
Γκαραζ στο σπιτι και δουλεια αναγκαστικα εξω καθοτι κουβαλαω και ενα τονο εργαλεια...
Ευτυχως που υπαρχει γκαραζ στο σπιτι παντως..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηδέν.
Το ένα αυτοκίνητο της οικογένειας σε γκαράζ στο υπόγειο της πολυκατοικίας ('πακέτο' με το σπίτι)Λαμβάνωντας αφορμή το παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Για το ποσό που έχουμε δώσει για να αγοράσουμε μία θέση πάρκινγκ πώς μπορούμε να υπολογίσουμε την απόσβεση του;;;;
Mπορεί να μας φαίνεται ότι είναι σαν να μην δίνουμε τίποτα αλλά κάποιο μεγάλο ποσό έχει ήδη προκαταβληθεί...
Τι πληρώνουμε για στάθμευση; [ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ]