-
Η δουλειά μου δεν μας παρέχει πάρκινγκ... Ετσι αναγκάζομαι να τα 'ακουμπάω' για μηνιαίο πάρκινγκ, προκειμένου να φθάνω στη δουλειά μου άνετα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία των δημόσιων συγκοινωνιών. Ομως οι τιμές των πάρκινγκ της περιοχής μου φαίνονται εξωφρενικές- 150 ευρώ το μήνα!
Εσείς πόσο πληρώνετε? Σας εξασφαλίζει ο εργοδότης σας και θέση στάθμευσης? Πόσα ευρώ το μήνα θεωρείται το 'νορμάλ'? -
Η δουλειά μου δεν μας παρέχει πάρκινγκ... Ετσι αναγκάζομαι να τα 'ακουμπάω' για μηνιαίο πάρκινγκ, προκειμένου να φθάνω στη δουλειά μου άνετα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία των δημόσιων συγκοινωνιών. Ομως οι τιμές των πάρκινγκ της περιοχής μου φαίνονται εξωφρενικές- 150 ευρώ το μήνα!
Εσείς πόσο πληρώνετε? Σας εξασφαλίζει ο εργοδότης σας και θέση στάθμευσης? Πόσα ευρώ το μήνα θεωρείται το 'νορμάλ'? -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Η δουλειά μου δεν μας παρέχει πάρκινγκ... Ετσι αναγκάζομαι να τα 'ακουμπάω' για μηνιαίο πάρκινγκ, προκειμένου να φθάνω στη δουλειά μου άνετα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία των δημόσιων συγκοινωνιών. Ομως οι τιμές των πάρκινγκ της περιοχής μου φαίνονται εξωφρενικές-** 150 ευρώ το μήνα!**
Εσείς πόσο πληρώνετε? Σας εξασφαλίζει ο εργοδότης σας και θέση στάθμευσης? Πόσα ευρώ το μήνα θεωρείται το 'νορμάλ'?Με τόσα λεφτά σε 6 μήνες παίρνεις μηχανάκι μεταχειρισμένο!!!
Ήμαρτον!!!
-
Πάρκινγκ?Τι είναι αυτό?Εδω ο εργοδότης δεν μας κάνει αύξηση,πάρκινγκ θα μας παρέχει?Μάλιστα ο εργοδότης μου είναι τόσο καβούρι που έρχεται στην εταιρεία του με τις συγκοινωνίες - πάρκινγκ έχει ακριβώς δίπλα...φασούλι φασούλι γεμίζουν το σακούλι!Πάντως οι συγκοινωνίες είναι πολύ βολικές στις περισσότερες των περιπτώσεων.
-
150E για πάρκινγκ στη δουλεία;;; Δε θα τα έδινα ποτέ. Για πάρκινγκ στο σπίτι ναι, αλλά για τη δουλειά, καλύτερα να πηγαίνει είτε με τη συγκοινωνία, είτε να πηγαίνεις με το αυτοκίνητο μέχρι κάποιο σταθμό. Εξαρτάται πού δουλεύεις.
Εγώ πάντως που δουλεύω Ιλίσια (που υπάρχει έντονο πρόβλημα θέσεων) χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μόνο το καλοκαίρι που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, και τη συγκοινωνία το χειμώνα, που η εύρεση θέσεως είναι πραγματικός Γολγοθάς.
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
προκειμένου να φθάνω στη δουλειά μου άνετα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία των δημόσιων συγκοινωνιών.Ομως οι τιμές των πάρκινγκ της περιοχής μου φαίνονται εξωφρενικές- 150 ευρώ το μήνα!
Κάθε επιλογή που κάνουμε έχει το κόστος της (ξανασκέψου εκείνο το '140'...)
-
Συγκοινωνίες! Ξεκίνα λίγο νωρίτερα και θα είσαι μια χαρά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
προκειμένου να φθάνω στη δουλειά μου άνετα και γρήγορα, χωρίς την ταλαιπωρία των δημόσιων συγκοινωνιών.
Ομως οι τιμές των πάρκινγκ της περιοχής μου φαίνονται εξωφρενικές- 150 ευρώ το μήνα!
Κάθε επιλογή που κάνουμε έχει το κόστος της (ξανασκέψου εκείνο το '140'...)
Πολλές φορές υπάρχουν και θέσεις στο δρόμο, αν ξέρεις τα κατατόπια!
Ομως, το αυτοκίνητό μου δεν είναι από αυτά που παρατάει κανείς εύκολα στο δρόμο... -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Ομως, το αυτοκίνητό μου δεν είναι από αυτά που παρατάει κανείς εύκολα στο δρόμο...
Κ τι αυτοκίνητο ειναι αυτο???? Τσίμπησα εγω το ψαράκι!!!
-
Αν έχεις αυτοκίνητο που δεν το αφήνεις εύκολα στο δρόμο, τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να παίρνεις συγκοινωνία. Αλλά πάλι, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που δεν το αφήνεις εύκολα στο δρόμο, μάλλον δεν θα έπρεπε να παραπονιέται για 150 ευρώ το μήνα για πάρκινγκ.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ομως, το αυτοκίνητό μου δεν είναι από αυτά που παρατάει κανείς εύκολα στο δρόμο...
Κ τι αυτοκίνητο ειναι αυτο???? Τσίμπησα εγω το ψαράκι!!!
Είναι αρκετά προκλητικό!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλλά πάλι, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που δεν το αφήνεις εύκολα στο δρόμο, μάλλον δεν θα έπρεπε να παραπονιέται για 150 ευρώ το μήνα για πάρκινγκ.ΟΚ, τώρα αρχίζω να νιώθω καλύτερα!
-
Με υπόγειο όταν πηγαίνω στα γραφεία μας στο κέντρο και έχουμε Parking στα υπόλοιπα.
Αν το αμάξι σου το θεωρείς πολύ καλο για να παρκάρεις χύμα κοντά στην δουλειά σου, πάρε ένα μηχανάκι, για τους στεγνούς μήνες, και δημοσια συγκοινωνία τον χειμώνα.Στο σπίτι έχουμε κοινό outdoor parking με το υπόλοιπο κτίριο.
-
εγώ πάλι ούτε το παλιό citroen δεν θέλω να αφήνω στο δρόμο αφού κ χτυπημένο το έχω βρει αλλά κ 2 φορές παραβιασμένο χωρίς τελικά να πάρουν τίποτα!
Έτσι στην συμφωνία με την δουλειά ήταν κ το πάρκινγκ όπου από όσο γνωρίζω κοστίζει 90 ευρώ το μήνα!Το κακό είναι ότι παρκάρουν τα αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο κ αν κ είναι πολύ προσεκτικοί οι παρκαδόροι κ το δικό μου με αφήνουν να το παρκάρω μόνος μου ενώ τα άλλα εκείνοι, όταν τα ζώα έρχονται να πάρουν τα αυτοκίνητα δεν προσέχουν με τις πόρτες, ειδικά αυτοί με τα μεγάλα τζίπ, κ μου τα έχουν γεμήσει λακουβίτσες στα πλάγια!
Βέβαια στο δρόμο το πιθανότερο θα μου έτρωγαν προφυλακτήρες, θα γρατζούνιζαν χρώμα κλπ κλπ συν το χρόνο που θα έψαχνα για πάρκινγκ συν πιθανές κλήσεις συν πιθανές διαρήξεις, καλύτερα είναι...
-
Δεν παίρνω το αυτοκίνητο στη δουλειά -Μιχαλακοπούλου γαρ- καθώς δεν θέλω καν να σκέφτομαι το έξοδο του πάρκινγκ.
Την Κυριακή όμως πήγα στον Πειραιά και αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ. €8 η πρώτη ώρα και €1 κάθε επιπλέον ώρα. Είναι απλώς τραγικό! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν παίρνω το αυτοκίνητο στη δουλειά -Μιχαλακοπούλου γαρ- καθώς δεν θέλω καν να σκέφτομαι το έξοδο του πάρκινγκ.
Την Κυριακή όμως πήγα στον Πειραιά και αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ.** €8 η πρώτη ώρα **και €1 κάθε επιπλέον ώρα. Είναι απλώς τραγικό!Να ζήσει η φτωχή ελλάδα
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Αν το αμάξι σου το θεωρείς πολύ καλο για να παρκάρεις χύμα κοντά στην δουλειά σου, πάρε ένα μηχανάκι, για τους στεγνούς μήνες, και δημοσια συγκοινωνία τον χειμώνα.
Αυτο ακριβως.
-
Αν είναι να πληρώνω 150 x 12 = 1800 euro το χρόνο για να είναι (υποτίθεται) ασφαλισμένο (λέμε τώρα..) το αμάξι μου κάποιες ώρες την ημέρα, τότε θα φτάσω στο σημείο να δουλεύω εγώ για το αμάξι και όχι το αμάξι μου για μένα!!!!
-
εγω στην γειτονια μου σε ανοιχτο παρκινγκ δινω 70 ευρω το μηνα ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι μου αλλα το περπαταω τι να κανω.αφου τα παρκινγκ που ειναι πολυ κοντα μου 2 λεπτα με τα ποδια θελανε 100-120 ευρω.δεν εχω τοσα λιεεμεεεε
Τι πληρώνετε για πάρκινγκ?