-
Παιδια ξερει κανεις αν η εκδοση highline εχει χειριστηρια ραδιοφωνου στο τιμονι κ bluetooth?
Κ κατι αλλο. Τα φωτα ημερας που εχει ειναι Led σαν την audi? Σε ποιο σημειο του αυτοκινητου ειναι, στα προβολακια η στα κυριως φωτιστικα σωματα? Αυτα ανοιγουν αυτοματα με την εκκινηση του κινητηρα ή χειροκινητα με καποιο διακοπτη?
-
Tα χειριστήρια στο τιμόνι δεν ειναι στάνταρ στην highline. Κοστίζουν 125Ε. Το bluetooth δεν ειναι στανταρ επισης,κοστιζει κι αυτο, αρκετα παραπάνω μάλιστα.
Όσο για τα φώτα ημέρας, σε όλες τις εκδοσεις πλήν της trendline βρισκονται κάτω στους προβολείς ομίλης με ξεχωριστο λαμπτήρα (νομιζω).
Στην trendline βρίσκονται στα κανονικά φώτα και δεν είναι led. Ενεργοποιουνται κάθε φορα που εκκινείς το αυτοκίνητο. -
εχει στον βασικο το σύστημα που οταν στριβεις το τιμονι προς μια κατευθυνση αναβει και ο αντίστοιχος προβολέας ομιχλης?
-
Comfortline & Highline ναι
-
Να φανταστω οτι και η συνδεση usb ειναι στα εξτρα ε?
Σε 3θυρο βγαινει πλεον,(?) γιατι πριν απο 2 μηνες που πηγα στην VW μου ειπαν οτι το 3θυρο θα ερθει αρχες καλοκαιριου.
Γνωριζει καποιος αν το παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα, ποσο καιρο θα κανουνε να μου το παραδωσουνε?Γιατι παλιοτερα μου ειχαν πει τουλαχιστον 3 μηνες.
-
Είχα μάθει από γνωστή αντιπροσωπεία της Λ. Αλεξάνδρας ότι τα πρώτα TSI που θα έρθουν θα είναι τρίθυρα και θα ακολουθήσουν τα πεντάθυρα. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αλλά μπορεί να είναι η πολιτική της Kosmocar μιας και ο κινητήρας αυτός είναι ο πλέον σπορτίφ στο Polo προς το παρόν.
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Να φανταστω οτι και η συνδεση usb ειναι στα εξτρα ε?Σε 3θυρο βγαινει πλεον,(?) γιατι πριν απο 2 μηνες που πηγα στην VW μου ειπαν οτι το 3θυρο θα ερθει αρχες καλοκαιριου.
Γνωριζει καποιος αν το παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα, ποσο καιρο θα κανουνε να μου το παραδωσουνε?Γιατι παλιοτερα μου ειχαν πει τουλαχιστον 3 μηνες.
Εαν προβείς σε ειδική παραγγελία και δεν υπάρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο, τότε θα κάνει 3 με 3,5 μήνες
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Εαν προβείς σε ειδική παραγγελία και δεν υπάρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο, τότε θα κάνει 3 με 3,5 μήνες
Ειχα ρωτησει και πριν απο 1 μηνα στην VW για το polo 85hp την εκδοση Highline αλλα και παλι μου ειπανε 3 μηνες το λιγοτερο γιατι υπαρχει μεγαλη λιστα αναμονης.
Κ φανταζομαι οτι και για το tsi που μολις βγηκε θα υπαρχει κ για αυτο λιστα αναμονης.Ενα τηλεφωνο αυριο στην VW θα με πεισει.
-
Σε όλα τα μοντέλα, αν παραγγείλετε διάφορα εξτρα, θα πάει στους 4 μήνες περίπου. Αν συμβιβαστείτε σε εξοπλισμό, μπορείτε να βρείτε και ετοιμοπαράδοτο.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Σε όλα τα μοντέλα, αν παραγγείλετε διάφορα εξτρα, θα πάει στους 4 μήνες περίπου. Αν συμβιβαστείτε σε εξοπλισμό, μπορείτε να βρείτε και ετοιμοπαράδοτο.Δηλ. μπορώ να ζητήσω ένα Polo 1.2 tsi, πχ comfortline, όπως ακριβώς είναι, χωρίς άλλα μπιχλιμπίδια, και να το έχω εντός μηνός;; Ενδιαφέρον...
-
Μπορεί κανείς κάτοχος νέου Polo (Mark V) 2009 να επιβεβαιώσει ότι όταν βάζεις όπισθεν ανάβει μόνο το ένα λευκό φωτάκι πίσω και όχι και τα δύο? Νόμισα ότι υπήρχε καμμένη λάμπα αλλά από karenta είπαν ότι ανάβει μόνο το ένα (το δεξί νομίζω). Ευχαριστώ, ΙΠΖ
-
Το δεξί ανάβει μόνο, στο αριστερό υπάρχει το φως ομίχλης (παρατήρησε ότι είναι κόκκινο μέσα).
-
Ισχύει. Στα vw μόνο το ένα ανάβει.
-
Ο χρήστης vasgti έγραψε:
Ισχύει. Στα vw μόνο το ένα ανάβει.Διόρθωση: Σε ορισμένα vw μόνο το ένα ανάβει.
Δηλαδή γιατί στο προηγούμενο Polo άναβαν δύο λευκά φωτάκια για την όπισθεν
το καθένα στο κάθε ένα πίσω φανάρι ;
Φτήνιες στο νέο Polo. -
στα περισσότερα νέα μοντέλα ανεξαρτήτου μάρκας, υπάρχει ένα φως όπισθεν. βέβαια σε κάποια, για παράδειγμα στο focus, υπήρχε πάντα ένα. το σημαντικό λένε είναι οτι πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία για επαρκη φωτισμό. προσωπικά, κ εγω προτιμώ τα δύο φώτα γιατι φαίνονται καλύτερα από τους άλλους οδηγούς και πεζούς
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Να φανταστω οτι και η συνδεση usb ειναι στα εξτρα ε?+150€
στα περισσότερα νέα μοντέλα ανεξαρτήτου μάρκας, υπάρχει ένα φως όπισθεν. βέβαια σε κάποια, για παράδειγμα στο focus, υπήρχε πάντα ένα. το σημαντικό λένε είναι οτι πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία για επαρκη φωτισμό. προσωπικά, κ εγω προτιμώ τα δύο φώτα γιατι φαίνονται καλύτερα από τους άλλους οδηγούς και πεζούς
Στμφωνώ αμα έχει 2 φώτα βλέπει και οδηγός λίγο καλύτερα στα πλάγια όταν έχει μαύρα σκοτάδια.
-
Ευχαριστώ όλους όσους είχαν την ευγενή διάθεση να απαντήσουν στο ερώτημά μου χθες, ΙΠΖ
-
Είχα διαβάσει παλιότερα ότι βάζουν ένα μόνο γιατί στις πολιτισμένες κοινωνίες παρκάρουν μόνο απο τη μια πλευρά του δρόμου. Όταν όμως περνούσαν τα χρόνια κατάλαβα ότι είναι τσιγκουνιες απλά. Γιατί π.χ. Στο Πασατ ανάβουν δυο η στη BMW 3 επίσης δυο;
Στο Πολο και στο γκολφ εδώ και χρόνια τους έπιασαν οι οικονομίες και βάζουν ένα μόνο. Βρήκαν τη λύση να «κοκκινιζουν» εξωτερικα το άσπρο για να μη φαίνεται άσχημο και ο μήνας έχει εννιά .
-
Και στο Passat ένα φως της όπισθεν υπάρχει και αναβει ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει το ομίχλης.
σε αντίθεση με το αμερικάνικο αντίστοιχο
Δεν νομίζω να είναι θέμα τσιγκουνιάς αλλά θέμα νομοθεσίας!
-
Όταν πχ στο Polo της προπροηγούμενης γενιάς ήταν 1 φως για την όπισθεν,
στο στρογγυλοφάναρο Polo έγιναν 2 φώτα για την όπισθεν,
στο facelift του στρογγυλοφάναρου τα 2 έγιναν ξανά 1 ,
και στο νέο έχουν πάλι 1 ,
τότε δε μιλάμε για νομοθεσία αλλά για τσιγκουνιά.Ό,τι επιτάσσει ο νόμος κατ' ελάχιστον, αυτό βάζουμε.
Και μόνο.Όσα δε βλέπει η πεθερά δηλαδή ένα πράμα...
(Εκτός εάν χτυπάει άσχημα στην περίπτωση που δεν το βάλουμε και το αφήσουμε απ' έξω,
αλλά αυτό φαίνεται δεν συμβαίνει με το μονό φως για την όπισθεν στα τελευταία μικρά-μεσαία vw...Γιατί παλιότερα που η vw δεν είχε πείσει για το ακαταλόγιστο περί ποιότητας
ακόμα και το μίνι Lupo είχε 2 φώτα όπισθεν.Αντίθετα σε κανένα τωρινό Phaeton ή Touareg τα πράγματα είναι πιο στριμόκ@λα
και δε λέει να μας πουν τους φτηνιάρηδες του segment...)
VW Polo 2009