-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Η μασκα και ο υπερκλασσικος σχεδιασμος των μπροστινων φαναριων ειναι που χαλανε το συνολο,το βλεπεις και ενω δεν το λες ασχημο σου βγαζει μια απιστευτη νυστα κ βαρεμαρα απο μπροστα.Ενω το πισω μερος...........
-
καλησπέρα, φίλη έχει παραγγείλει το 1.2 tsi στην έκδοση comfortline,η οποία έρχεται με τάσι 185 / 60 R15',κ θέλει να βάλει aftermarket ζάντα ίδιας διάστασης χώρίς να αλλαξει ελαστικά,έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή μάρκα γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω,ή κ κάποιο κατάστημα σε Θεσσαλονίκη ή Σέρρες,ευχαριστώ
-
Το ήξερε κανείς ότι ο 1.2TSI είναι 8βάλβιδος?!?!
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Το ήξερε κανείς ότι ο 1.2TSI είναι 8βάλβιδος?!?!Ναι.
Πως αλλιώς θα είχε τόσο καλές ροπές από χαμηλά; Μην ξεχνάμε πως εμφανίζει μέγιστη ροπή 1500-3500στροφές/λεπτό.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Το ήξερε κανείς ότι ο 1.2TSI είναι 8βάλβιδος?!?!ισχυει?
-
Δεν το ήξερα, και μου έκανε εντύπωση....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ναι.
Πως αλλιώς θα είχε τόσο καλές ροπές από χαμηλά; Μην ξεχνάμε πως εμφανίζει μέγιστη ροπή 1500-3500στροφές/λεπτό.
Σε αλλη περιπτωση, ενας 8βαλβιδος κινητηρας 1200 κυβικων εν ετη 2010 θα θεωρουνταν το λιγοτερο ξεπερασμενος.
-
+G.Punto 1.2 8v 65hp
-
Το παραγγείλαμε κι εμεις τελη Δεκέμβρη και μας είπανε 3 με 3,5 μήνες..
Ελπίζω να βγει 'καλό'. Απο το passat 2,0 fsi Που εχουμε ειμαστε πληρως ευχαριστημενοι μετα απο σχεδον 70,000χλμ@Ζ3ratul το 1.2T παραγγειλες ή το 1.4?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
+G.Punto 1.2 8v 65hpKαι αυτο ταφος ειναι, ποιος ειπε το αντιθετο?
Αλλα γιατι αναφερεις το GP?Eγω απλα εγραψα:
Σε αλλη περιπτωση, ενας 8βαλβιδος κινητηρας 1200 κυβικων εν ετη 2010 θα θεωρουνταν το λιγοτερο ξεπερασμενος.
Στο κατω κατω, το Polo 1.2 8v 70ps (αμεσος ανταγωνιστης του GP 1.2 8v 65hp που αναφερεις) εχει μολις 4 αλογα περισσοτερα, ενω πετυχαινει ιδιες επιδοσεις.
Παρ'ολα αυτα κοστιζει 1850€ παραπανω...Αν ειχα να επιλεξω αποκλειστικα μεταξυ των δυο, φυσικα θα επελεγα το GP.
Tελοσπαντων, εαν το Polo TSi εβγαινε με κινητηρα 16v , εσυ θα αγοραζες το 8βαλβιδο?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tελοσπαντων, εαν το Polo TSi εβγαινε με κινητηρα 16v , εσυ θα αγοραζες το 8βαλβιδο?
Υπομονή λίγο καιρό ακόμα και μετά και θα μπορείς να διαπιστώσεις στο δρόμο τις διαφορές (polo 1.2 tsi- clio 1.2 tce)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπομονή λίγο καιρό ακόμα και μετά και θα μπορείς να διαπιστώσεις στο δρόμο τις διαφορές (polo 1.2 tsi- clio 1.2 tce)
Ρε 'συ, οποτε σε ρωταω κατι συγκεκριμενο, μου απαντας αλλα αντ'αλλων...
-
Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι στο συγκριτικό ανάμεσα σε ένα 8v (polo tsi) και ένα 16v (clio tce).
Τώρα αν εσύ προτιμάς να κάνεις θεωρίες από το pc και όχι έχοντας ιδία προσωπική εμπειρία στο δρόμο αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Ρε 'συ, οποτε σε ρωταω κατι συγκεκριμενο, μου απαντας αλλα αντ'αλλων...Ειδικοτητα vasgti λεγεται και την παιρνεις στο 4ο ετος.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι στο συγκριτικό ανάμεσα σε ένα 8v (polo tsi) και ένα 16v (clio tce).Σε ρωτησα ενα απλo πραμα:
Εαν o 1.2 tsi εβγαινε με 8 & 16 βαλβιδες, ποιο θα επελεγες.Δε σε ρωτησα ποιο 1200αρι θα επελεγες, ουτε ζητησα συγκριτικο μεταξυ των 2.
Τώρα αν εσύ προτιμάς να κάνεις θεωρίες από το pc και όχι έχοντας ιδία προσωπική εμπειρία στο δρόμο αυτό είναι άλλο θέμα.
Εγω κανω θεωριες?
Εκανα απλα μια ερωτηση γι'αυτο ακριβως: δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο!Εσυ δηλαδη εχεις οδηγησει το polo με τον 1.2 tsi ΚΑΙ το TCE τοσο ωστε να βγαλεις συμπερασματα?
-
Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στον 1.200. Βασίζεται πάνω στον 1.400 για λόγους οικονομίας κλίμακος, και ο μικρότερος κυβισμός έχει επιτευχθεί όχι με την μείωση του μήκους πιστονιάς όπως θα περίμενε κανείς αλλά με την μείωση της διαμέτρου του εμβόλου. Παράξενο αλλά αληθινό.
Αυτό φυσικά έφερε αλλαγές στο θάλαμο καύσης και 'έφαγε΄τις μισές βαλβίδες.
Ουδέν το μεμπτόν αν λειτουργεί αξιόπιστα και οικονομικά. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειδικοτητα vasgti λεγεται και την παιρνεις στο 4ο ετος.
Βρε στόκε έχεις να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση ή απλά πετάς τη βλακεία σου;
-
Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι στο συγκριτικό ανάμεσα σε ένα 8v (polo tsi) και ένα 16v (clio tce).
Σε ρωτησα ενα απλo πραμα:
Εαν o 1.2 tsi εβγαινε με 8 & 16 βαλβιδες, ποιο θα επελεγες.Δε σε ρωτησα ποιο 1200αρι θα επελεγες, ουτε ζητησα συγκριτικο μεταξυ των 2.
Εγω κανω θεωριες?
Εκανα απλα μια ερωτηση γι'αυτο ακριβως: δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο!Εσυ δηλαδη εχεις οδηγησει το polo με τον 1.2 tsi ΚΑΙ το TCE τοσο ωστε να βγαλεις συμπερασματα?
Για πήγαινε έξω να δεις, φυσάει..;
Το ερώτημά σου είναι τόσο ανόητο που αρκούσε απλώς να αναρωτηθείς μέσα στην πόλη τι χρειάζεται κανείς; Μήπως όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ροπή και μάλιστα από όσο το δυνατόν ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ στροφές; Αυτό ποιος το προσφέρει ο 8βάλβιδος ή ο 16βάλβιδος;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ειδικοτητα vasgti λεγεται και την παιρνεις στο 4ο ετος.
Βρε στόκε έχεις να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση ή απλά πετάς τη βλακεία σου;
Νευριασαμε αλανι; Εχω να σου προσφερω αλλα δεν κανω τον κοπο.. ας μεινουν οι γνωσεις σου στο επιπεδο του αριθμου πωλησεων..
-
μια χαρα κινητηρας θα ειναι και δεν θα διαφωνησω σε αυτο για κανενα λογο ουτε θα εχω αμφιβολίες
οι vagites που τοσα χρονια μας πρηζουν για να μας πεισουν οτι ο ημιακαμπτος ειναι ξεπερασμενη τεχνολογικα λύση τι θα λενε τωρα?
ελπιζω οχι πως οι 16V κινητηρες ειναι και αυτοί ξεπερασμενοι ε?
VW Polo 2009