-
Καλησπερα σε ολους!
Θελω να αγορασω το καινουργιο polo 1.4 85ps σαν δευτερο αυτοκινητο.θελω να ακουσω γνωμες οσον αφορα το χρωμα λεω λευκο εσεις? -
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!
Θελω να αγορασω το καινουργιο polo** 1.4 85ps** σαν δευτερο αυτοκινητο.θελω να ακουσω γνωμες οσον αφορα το χρωμα λεω λευκο εσεις?καλυτερα να σε απασχολησει ο κινητηρας...
-
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ?Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ 1.2 TSI?ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΤΛ(ΒΛΕΠΕ ΟΔΗΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ)!!!!
-
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ?Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ 1.2 TSI?ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΤΛ(ΒΛΕΠΕ ΟΔΗΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ)!!!!Δεν εχει σημασια σημασια για ποιον ειναι... απλα ο 1.2 TSI ειναι επαρκης κινητηρας και θα κινησει το οχημα αξιοπρεπως... και θα σου εξασφαλισει και μικροτερα τελη και ασφαλιση. Ο 1.4... αστον... για την προηγουμενη δεκαετια καλος ηταν. Τωρα οχι...
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΞΑΝΑ....ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΞΑΝΑ....ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?Εμένα το λευκό μου αρέσει πολύ και στο polo. Μετά μαύρο, μετά κόκκινο και πολύ μετά ασημί. Όντως αν δεν το βιάζεσαι πολύ, καλύτερα να περιμένεις το 1.2 tsi, να δείς τις τιμές τουλάχιστο.
-
θα τα βαλω κατω και θα σου πω τι θα γινει τλκ. ευχαριστω για την βοηθεια...!!!!!
-
Με τη σειρά μου θα σου πω κι εγώ να περιμένεις όπωςσηποτε τον 1,2 tsi για τους λόγους που προανέφερε ο φίλος πιο πάνω.. Όσο για το χρώμα , ασπρο μάυρο και ασημί πιστευω του πάνε πιο πολύ, αλλά αυτό ειναι τελείως υποκειμενικό θέμα! Πάντως στο θεμα του κινητηρα δε το συζητώ! Κάνε λίγο υπομονή!
-
Εχετε δικιο για τον κινητηρα παιδια αλλα δυστυχως χρειαζομαι το αυτοκινητο οσο πιο γρηγορα γινεται και δεν θα μπορεσω να περιμενω τον tsi αλλα ελπιζω να μην μου βγει προβληματικος ο 1.4 γιατι εχω ακουσει διαφορα τα οποια βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.....
-
Εχετε δικιο για τον κινητηρα παιδια αλλα δυστυχως χρειαζομαι το αυτοκινητο οσο πιο γρηγορα γινεται και δεν θα μπορεσω να περιμενω τον tsi αλλα ελπιζω να μην μου βγει προβληματικος ο 1.4 γιατι εχω ακουσει διαφορα τα οποια βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.....αν δεν μπορεις να παρεις το tsi δεν βλεπω κανενα λογο να παρεις το polo οταν υπαρχουν πολυ καλυτερα μοντελα σε χαμηλοτερη τιμη
-
Εχετε δικιο για τον κινητηρα παιδια αλλα δυστυχως χρειαζομαι το αυτοκινητο οσο πιο γρηγορα γινεται και δεν θα μπορεσω να περιμενω τον tsi αλλα ελπιζω να μην μου βγει προβληματικος ο 1.4 γιατι εχω ακουσει διαφορα τα οποια βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.....Τι προβλήματα έχεις ακούσει; Δε νομίζω να υπάρχει σημαντικό προβλημα..Στα πιο παλιά Polo ακουγόταν κάποια προβλήματα αλλά στο τελευταιο δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο.. Βέβαια δεν είμαι και ειδήμων και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αν δεν μπορεις να παρεις το tsi δεν βλεπω κανενα λογο να παρεις το polo οταν υπαρχουν πολυ καλυτερα μοντελα σε χαμηλοτερη τιμη
+1000
Αν μη TSi Polo... τοτε αλλο αμάξι!
-
κατι εχω ακουσει οτι καει λαδι και για καποια προβληματα με ηλεκτρολογικα....ελπιζω φημες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αν δεν μπορεις να παρεις το tsi δεν βλεπω κανενα λογο να παρεις το polo οταν υπαρχουν πολυ καλυτερα μοντελα σε χαμηλοτερη τιμη
+1000
μπα παιδες για μενα το αμαξι δεν ειναι μονο επειδοσεις επειδη ειδα ολα τα αλλα του ανταγωνισμου μπορω να σας πω οτι κανενα δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης και την συναρμογη του πολο.π.χ. ειδα και το φιεστα...οκ πολυ ομορφο αλλα το μεσα απο εικονα ειναι οκ απο ποιοτητα...μετριο το νικελ στο ταμπλο ειναι βαμενο πλαστικο!!!!και δεν χρειαζετε να συγκρινω σε αυτον τον τομεα ibiza ktl. και οδηγικα σαν πατημα και κυλιση πιστευω οτι ειναι στην κορυφη της κατηγοριας!Και να φανταστειτε οτι θα ειναι το πρωτο μου vw (δεν ειμαι προκατηλλημενος).
-
Εγώ σε αντίθεση με τους υπόλοιπους θα σου πω να το πάρεις το αυτοκίνητο.Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορο,είναι όμως πολύ καλό στους άλλους τομείς και εξαιρετικά ασφαλές(standar esp!).Οπότε προχώρα.
-
+1000
μπα παιδες για μενα το αμαξι δεν ειναι μονο επειδοσεις επειδη ειδα ολα τα αλλα του ανταγωνισμου μπορω να σας πω οτι κανενα δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης και την συναρμογη του πολο.π.χ. ειδα και το φιεστα...οκ πολυ ομορφο αλλα το μεσα απο εικονα ειναι οκ απο ποιοτητα...μετριο το νικελ στο ταμπλο ειναι βαμενο πλαστικο!!!!και δεν χρειαζετε να συγκρινω σε αυτον τον τομεα ibiza ktl. και οδηγικα σαν πατημα και κυλιση πιστευω οτι ειναι στην κορυφη της κατηγοριας!Και να φανταστειτε οτι θα ειναι το πρωτο μου vw (δεν ειμαι προκατηλλημενος).
κοιτα, αν το κριτηριο αγορας σου ειναι η ποιοτητα των πλαστικων, τοτε οκ, να τρεξεις με τα 1000 να το παρεις, αλλα το αυτοκινητο, δεν ειναι μονο πλαστικα και συναρμογη..
ειναι και κινητηρας οδικη συμπεριφορα, εμφανιση-σχεδιασμος συντηρηση ,παγια εξοδα, ποιοτητα κυλησης, ευχαριστηση... το polo μονο 2 απο αυτους τους τομεις πλοιρει(ποιτητα εσωτερικου,ποιοτητα κυλισης) και ο ανταγωνισμος ακομα και σε αυτους τους τομεις που το polo υπερτερει, ειναι σε αποσταση αναπνοης, αν βαλεις και στην εξισωση το ποσο παραπάνω θα σου στοιχισει το polo, τοτε μαλλον μιλαμε για φυκια για μεταξωτες κορδελες
-
Δείτε πρώτα τον εξοπλισμό του Polo και μετά κατηγορήστε για την τιμή. Ειδικά στην Highline έκδοση έχει τα πάντα, ενώ ακόμα και οι πιο φτωχές εκδόσεις έχουν το ESP στον βασικό εξοπλισμό.
Επίσης το δίκτυο από ότι έμαθα λαμβάνει προκαταβολές και μπαίνει κανείς στη λίστα για να παραλάβει ένα από τα πρώτα TSI που θα έρθουν στις αρχές του 2010.
-
Vasgti θυμαμαι είχες οδηγησει ενα πολο 1,4.. Οι επιδόσεις του πως ειναι σε σχεση με τον ανταγωνισμο;;; (πχ fiesta, corsa 1.4 , 207 1.4)
Δεν εχει τύχει να οδηγήσω ουτε να συνοδηγήσω πολο 1,4.. Κορσα 1,4 οδήγησα και μου φανηκε αργό....
Επειδή είναι υποψήφιο στην οικογένεια και δεν επείγει γι αυτό και περιμένω να δω το 1,2Τ (αρκει βεβαια να ερθει κ σε λογική τιμή ) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δείτε πρώτα τον εξοπλισμό του Polo και μετά κατηγορήστε για την τιμή. Ειδικά στην Highline έκδοση έχει τα πάντα, ενώ ακόμα και οι πιο φτωχές εκδόσεις έχουν το ESP στον βασικό εξοπλισμό.Επίσης το δίκτυο από ότι έμαθα λαμβάνει προκαταβολές και μπαίνει κανείς στη λίστα για να παραλάβει ένα από τα πρώτα TSI που θα έρθουν στις αρχές του 2010.
ναι,αλλα βλεπουμε και την τιμη του, αλλά και το πακετο σαν συνολο...
δεν βλεπω να υπερτερει καπου στον ανταγωνισμο των fiesta,clio,207, τα οποια σημειωτεων εχουν αρκετα χρονια στην πλατη (πλην fiesta) αντιθετως κυριως υστερει...
με TSi βεβαια αλλαζουν πολύ τα δεδομενα
-
Εντάξει, για να μην γινόμαστε και υπερβολικοί, δεν είναι και κανένα χρέπι το νέο polo 1.4 (85 hp). Και αν το 1.2 tsi έρθει κάνα 1500άρι ακριβότερα (όπως το βλέπω να είναι στα γερμανικά sites), παραμένει μια καλή λύση συμβιβασμού.
VW Polo 2009