-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
αυτο ειναι μονο για Polo?ξερεις πως ενεργοποιειται?
Αν ειχα Polo μπορει να το ηξερα.. (μ'αρεσει να ψαχνομαι με τα διαφορα πραγματα του αυτοκινητου.) Σιγουρα παντως θελει Vag Com
-
Γινεται να βαλεις usb μετεπειτα? Ισως χρειαστει να αλλαξεις ολο το ηχοσυστημα..
(Εν τω μεταξυ ειδα ενα ακομα Polo Bluemotion και καθε φορα στριφογυρνα η σκεψη στο μυαλο του πως θα ηταν αν ειχε 17αρες σπορ ζαντες )
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
θα ηθελα για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας.σκεφτομαι να αγορασω αλουμινενια καλλυματα για τα πενταλ του πολο μου.απ'οτι εχω ακουσει κανουν γυρω στα 45 ευρω απο την αντιπροσωπεια.πιστευετε πως αξιζουν?αν καποιος εχει βαλει θα ηθελα εντυπωσεις.και ακομη λεω να βαλω θυρα usb επειδη δεν εχει.εχω το rcd 210.ξερετε ποσο περιπου μπορει να κοστισει(στην αντιπροσωπεια παντα)και ποσο μπορει να παρει η εγκατασταση?Όσον αφορά τα αλουμινένια καλύμματα για τα πεντάλ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις προς ebay μεριά. Θα τα βρεις στη μισή τιμή. Όσο για το usb, μπαίνει και μετά (ούτε εγώ δεν το έβαλα, έκανα κι εγώ μακακία) και κοστίζει γύρω στα 160€ με 180€.
-
Γνωρίζει κανείς πού κατασκευάζονται τα πόλο που έρχονται στην Ελλάδα;Ισπανία
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44025 -
Και κάτι άλλο παιδιά που ήθελα να ρωτησω,επειδή φεύγω για διακοπές.Στην τάπα της βενζινης γραφει οτι η πίεση για όταν είναι φορτωμένο πρέπει να ειναι 2,4 μπροστά και 2,6 πίσω.Να τα φουσκώσω όσο λέει ή είναι πολύ?Αφου το λεει ο κατασκευαστης τι ρωτας;
-
Γιατί σε κάποιο συνεργείο ή βενζινάδικο του είπαν ότι είναι πολύ... (ο μαστρομήτσος της γειτονιάς ξέρει καλύτερα από τον κατασκευαστή...)
Βάλε όσο λέει ο κατασκευαστής, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Καλύτερα κοίτα τα psi γιατί το 2.4 από 2.3 μπορεί να έχει μεγαλη διαφορά. Σε psi η κλίμακα είναι πιο 'άνετη'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και κάτι άλλο παιδιά που ήθελα να ρωτησω,επειδή φεύγω για διακοπές.Στην τάπα της βενζινης γραφει οτι η πίεση για όταν είναι φορτωμένο πρέπει να ειναι 2,4 μπροστά και 2,6 πίσω.Να τα φουσκώσω όσο λέει ή είναι πολύ?
Αφου το λεει ο κατασκευαστης τι ρωτας;
σωστοςςςς
-
@__amazing__
Ναι, έχει βγεί και νέο update
-
Δοκίμασε με το VAG COM. Πστεύω πως γίνεται εύκολα.
-
Γιατι βρε να τα σβησεις;
Περνα μια βολτα απο την αντιπροσωπεια που θα εχει διαγνωστικο vag com και θα στα σβησουν -
Γιατι βρε να τα σβησεις;
Περνα μια βολτα απο την αντιπροσωπεια που θα εχει διαγνωστικο vag com και θα στα σβησουνΑπλα δε χρησιμευουν σε κατι,στο Ellada,αφου αντι απλα να με βλεπουν και να προσεχουν,που ειναι και ο σκοπος που τα τοποθετουν,οσοι τα βλεπουν αναμμενα μου σπανε τα νευρα και μ λενε να τα σβησω επειδη λεει καταναλωνω τσαμπα βενζινη.Και οχι τπτ αλλα καποιοι που ειναι μπροστα μου κοβουν ταχυτητα στην προσπαθεια τους να μου πουν οτι τα εχω αναμμενα.
Φίλε, χρήσιμα είναι. Ασ' τους να λένε.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Φίλε, χρήσιμα είναι. Ασ' τους να λένε.+1.000.000
-
κυκλοφορούσε μια φήμη οτι έπαιζε για το ΜΥ2012 να βγει Polo με 1,4 150 αντίστοιχο του ΙΒΙΖΑ FR δηλαδή.
έχουμε μάθει τίποτα σχετικό? -
Υπήρχε μια φήμη που έλεγε πως θα κυκλοφορούσε Polo GT με 150 ίππους άλλα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία μέχρι στιγμής
-
http://www.autoblog.gr/2011/09/23/spy-p ... en-polo-r/
για να δούμε τι θα μαγειρέψει εδώ η vw . -
Για διάβασε και αυτό http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... t&p=463883 μήπως βοηθάει!
-
Λογικα τρελάθηκε αυτό:
στο δικο μου παντως αυτο ηταν κ το έφτιαξα μονος ρίχνοντας λίγο wd30 εδω μέσα:
βεβαια γνωρίζοντας γερμανικά ειχα ακριβώς τις οδηγίες:
http://www.polo9n.info/Wissen/anleitung ... n-tauschen
η αντιπροσωπία πάντως βγαζει ολο το ταμπλο για να το αλλάξει
-
Μαλλον ειναι καποιο μοτερακι κλαπετου. Εχει χαλάσει και δεν κλεινει καλα με αποτελεσμα να φερνει ζεστο αέρα απο την μηχανη (με κλειστο κλιματισμο). Θελει ενα λυσιματακι το ταμπλο και αλλαγη. Το ειχα παθει στο Polo 9N. Απο τετοια πασχουν τα polo.
-
Ειναι το συγκεκριμένο μοτερακι που έβαλα πάνω akolias (το ξερεις μιας κ το άλλαξες), αλλα οπως είπα πάνω με λιγη δεξιοτεχνία κ αρκετή υπομονή φτιάχνεται χωρις λυσιμου του ταμπλου!
amazing δεν εχει σχέση αν λειτούργησες το κλιματισμό, το συγκεκριμένο κλαπετο λειτουργία πάντα, απλα κολλάει κ λειτουργεί κάποια στιγμή μόνο σε δυο θέσεις (τερμα κρυο η τερμα ζεστο) κ οχι ενδιάμεσα!
Εμενα μου πηρε κανένα 6ωρο στο 9Ν να φτιάξω τα δυο κλαπετα του climatic (αυτόματος κλιματισμός εχει 4 τετοια μοτερακια συνολικά)
-
Στο τεύχος Νοεμβρίου 2011 των 4Τ σε συγκριτικό τεστ Yaris 1.33, Fiesta 1.4, Corsa 1.4 & Polo 1.2 TSi, τα αυτοκίνητα υποβάλλονται στη διαδικασία του σλάλομ, με ταχύτητα εισόδου τα 60 χλμ./ώρα.
Αντιγράφω από τη σελ. 108, όπου αναφέρεται στο Polo 1.2 TSi: 'Ύστερα από ένα, δύο περάσματα, διαπιστώνουμε ότι το γερμανικό αυτοκίνητο αρνείται να ολοκληρώσει τη διαδικασία με ταχύτητα εισόδου 60 χλμ./ώρα. Η απάντηση είναι ότι η ανάρτηση είναι τόσο μαλακή, που δεν προλαβαίνει να ελέγξει τις κλίσεις του αμαξώματος στις συνεχόμενες αλλαγές, και σε αυτό δε βοηθούν ούτε τα ελαστικά 185/60 15. Χαμηλώνοντας σταδιακά την ταχύτητα εισόδου μέχρι τα 54 χλμ./ώρα, το Polo ολοκληρώνει τη διαδικασία σε 5,66 δλ., όπου και πάλι δυσκολεύεται αρκετά στις δύο τελευταίες κορύνες'.
Τα τρία υπόλοιπα αυτοκίνητα ολοκληρώνουν κανονικά την ίδια δοκιμασία, με ταχύτητα εισόδου τα 60 χλμ./ώρα.
Το ερώτημα/προβληματισμός που που μου δημιουργήθηκε είναι: Αυτή η οδική συμπεριφορά του Polo στη συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά και στη συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου (επειδή όπως αναφέρει το περιοδικό στη σελ. 106 υπάρχει και έκδοση με 'σφικτότερη ανάρτηση' και μεγαλύτερους τροχούς), έχει αντίκρυσμα/συνέπειες και στην οδική συμπεριφορά σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο; Με άλλα λόγια, συνιστά μειονέκτημα στην οδική συμπεριφορά σε πραγματικές συνθήκες της συγκεκριμένης έκδοσης του αυτοκινήτου, ή είναι απλά μια μέτρηση σε ελεγχόμενο περιβάλλον που δεν έχει άμεση σχέση με την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο ?
Jacob
VW Polo 2009