-
Οκ τα ειπαμε, μολις μαθω τι βλαβη εχει τ αμαξι μου θα σας ενημερωσω και θα σας συγχαρω που την βρηκατε πρωτοι απ ολους!
-
Μηπως υπαρχει καμμια ενημερωση για το polo blue gt?Κατι ειχα διαβασει για τελη ετους..Επισης ξερει κανεις που θα κατασκευαζεται?(μαλλον made in spain το βλεπω κιαυτο δηλαδη..)
-
Καλησπερα παιδια, ψαχνω για αυτοκινητο και εξεταζω διαφορα.. Οσον αφορα το polo εχω μια απορια.
ΓΙα το ηχοσυστημα λοιπον.. Δεν θελω εαν ειναι να μου ερθει με το βασικο. Σκεφτομουν λοιπον να βαλω το rns 310. Τι λετε; Ποια ειναι η αποψη σας; Να παω σε κατι λιγοτερο ή σε κατι καλυτερο ή ειναι το ιδανικο; Ακομη, εχει navi; Πσο παει το μαλλι;
Και κατι τελευταιο τωρα που το θυμηθηκα. Στην highline το τιμονι ειναι δερματινο και πολυλειτουργικο; Η ειναι εξτρα; -
χωρίς να είμαι σίγουρος, όταν το είχα ψάξει, (πέρσυ τέτοια εποχή, περίπου) έδιναν νομίζω στην highline το δερμάτινο τιμόνι, αλλά για κανέναν λόγο τις λειτουργίες, οι οποίες χρεωνόντουσαν έξτρα. Το ίδιο ισχύει και για τον κλιματισμό που δεν έχει το highline, τις 16άρες, (αν και αυτό είναι πιο εύκολο), και πολλά πολλά άλλα...
-
Καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το polo 1.6 με 90 άλογα πετρέλαιο. Εντάσεται στην Blue έκδοση λόγω χαμηλών ρύπων! Απλά στοιχίζει κάτι παραπάνω από την βενζίνη. Θέλω επίσης να ρωτήσω αν για ταξίδια καλύτερος είναι ο συγκεκριμένος ή ο 1.2 αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πρώτος είναι the best of the best με διαφορά! Περίμενω τις γνώμες σας. Σκέφτομαι για αγορά καινούργιου γι αυτό ρωτάω. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλή αντιπροσωπεία που να δίνει κανα δώρο και να κάνει μια καλύτερη τιμή αν τα δώσεις μετρητής πείτε! Ευχαριστώ πολυ!
-
Στο τελευταίο Drive το έχει συγκριτικό με το Yaris diesel. Λέει ότι καλύτερα το 1.2 Tsi.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο τελευταίο Drive το έχει συγκριτικό με το Yaris diesel. Λέει ότι καλύτερα το 1.2 Tsi. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Στο τελευταίο Drive το έχει συγκριτικό με το Yaris diesel. Λέει ότι καλύτερα το 1.2 Tsi.
Το yaris diesel έχει παρόμοιες ρεπρίζ με το polo 1.2 tsi απ'ότι είχα διαβάσει στους 4τροχούς,με μόνη διαφορά την επιτάχυνση στο 0-100.Αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα σίγουρα συμφέρει το πετρέλαιο,εξάλλου σύμφωνα με τα νούμερα που έδινε το περιοδικό αν και diesel (και γιάρις )μια χαρά γρήγορο είναι.
Το 85άρι TSi όμως. Το 105άρι δεν το βλέπει πουθενά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το yaris diesel έχει παρόμοιες ρεπρίζ με το polo 1.2 tsi απ'ότι είχα διαβάσει στους 4τροχούς,με μόνη διαφορά την επιτάχυνση στο 0-100.Αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα σίγουρα συμφέρει το πετρέλαιο,εξάλλου σύμφωνα με τα νούμερα που έδινε το περιοδικό αν και diesel (και γιάρις )μια χαρά γρήγορο είναι.
Καλά, μη βάζεις και στοίχημα... Στους 4Τροχούς Μαρτίου που είχε συγκριτικό Yaris d4d κόντρα σε Polo tsi 85hp, έγραφε πως σε ρεπρίζ είναι ελαφρώς καλύτερο το yaris diesel και από το 105 tsi, και είχε και ένα αντίστοιχο πινακάκι που σύγκρινε τα 2 tsi με το yaris και με το corsa diesel αν θυμάμαι καλά. Επίσης στο autobild που είχε συγκριτικό Clio diesel 105 vs Polo tdi 90hp έγραφε πως δε μπορεί να μην αναφέρει πως και το yaris έχει καλές επιδόσεις(0-100 μισό δευτερόλεπτο πιο αργό το yaris από το clio, αλλά ρεπρίζ 60-100 με 3η και 80-120 με 5η ακριβώς τις ίδιες στα 2 αυτοκίνητα, οι οποίες με τη σειρά τους ήταν περί το 1,5' χαμηλότερες από του 1.2 tsi των 105 ίππων).
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλά, μη βάζεις και στοίχημα... Στους 4Τροχούς Μαρτίου που είχε συγκριτικό Yaris d4d κόντρα σε Polo tsi 85hp, έγραφε πως σε ρεπρίζ είναι ελαφρώς καλύτερο το yaris diesel και από το 105 tsi, και είχε και ένα αντίστοιχο πινακάκι που σύγκρινε τα 2 tsi με το yaris και με το corsa diesel αν θυμάμαι καλά. Επίσης στο autobild που είχε συγκριτικό Clio diesel 105 vs Polo tdi 90hp έγραφε πως δε μπορεί να μην αναφέρει πως και το yaris έχει καλές επιδόσεις(0-100 μισό δευτερόλεπτο πιο αργό το yaris από το clio, αλλά ρεπρίζ 60-100 με 3η και 80-120 με 5η ακριβώς τις ίδιες στα 2 αυτοκίνητα, οι οποίες με τη σειρά τους ήταν περί το 1,5' χαμηλότερες από του 1.2 tsi των 105 ίππων).
Ωρες ωρες ειναι τραγικοι. Ειδες ποιες ρεπριζ συνεκριναν; Κατι ταξιτζιδικες με 6η απο τα 80 χ.α.ω. Σε ενα 120-140 με 4η η 80-110 με 3η δεν υπαρχει επαφη με τη βενζινη. Οποιος βιαζεται να προσπερασει αυτες θα χρησιμοποιησει, κατεβαζωντας ταχυτητα. Οι αλλες ειναι για ταριφες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δε νομίζω πως είναι έτσι ακριβώς. Και σε 80-110 με 3η πρέπει να ήταν ελαφρώς γρηγορότερο. Δε μπορώ να τσεκάρω και το τεύχος τώρα γιατί είμαι διακοπές. Δεν είναι παράλογο πάντως. Έχει και 3kgrm παραπάνω ροπή ο diesel. Οδηγώντας το πάντως δίνει την αίσθηση του αρκετά σβέλτου (αν έχεις περάσει τις 1800σαλ εννοείται...)
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Δε νομίζω πως είναι έτσι ακριβώς. Και σε 80-110 με 3η πρέπει να ήταν ελαφρώς γρηγορότερο. Δε μπορώ να τσεκάρω και το τεύχος τώρα γιατί είμαι διακοπές. Δεν είναι παράλογο πάντως. Έχει και 3kgrm παραπάνω ροπή ο diesel. Οδηγώντας το πάντως δίνει την αίσθηση του αρκετά σβέλτου (αν έχεις περάσει τις 1800σαλ εννοείται...)Λειπει κι ο φιλος μου ο ΙΚΕ να αρχισει τα περι πραγματικης δυναμης στους τροχους. Η ιπποδυναμη και η κλιμακωση μετρανε και το βαρος φυσικα. Σε απολυτους αριθμους μπροστα η βενζινη, ειδικα ψηλα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Δε νομίζω πως είναι έτσι ακριβώς. Και σε 80-110 με 3η πρέπει να ήταν ελαφρώς γρηγορότερο. Δε μπορώ να τσεκάρω και το τεύχος τώρα γιατί είμαι διακοπές. Δεν είναι παράλογο πάντως. Έχει και 3kgrm παραπάνω ροπή ο diesel. Οδηγώντας το πάντως δίνει την αίσθηση του αρκετά σβέλτου (αν έχεις περάσει τις 1800σαλ εννοείται...)χαμηλά είναι τραγικός ο ντιζελ της τουοτα... και επειδή έκανα μπολικα κμ μαζί του δεν μπορώ να καταλάβω που υπερισχύει του αντιστοιχου της ρενο...
-
Δεν είπε κανείς ότι υπερισχύει. Απλά γράψανε πως ήταν μόλις μισό δευτερόλεπτο πιο αργό στα 100 το Yaris από το Clio, αλλά είχε παρόμοιες ρεπρίζ. Πράγμα που δεν είναι καθόλου άσχημο αν αναλογιστούμε πως έχει 15 άλογα και 3,5kgrm λιγότερα. Η αλήθεια είναι πως κάτω από τις 1800 δεν τραβάει ο d4d, και χρειάζεται να παίζεις με το κιβώτιο για να μη βρεθείς εκεί. Ειλικρινά απορώ με αυτό που μου είπε πωλητής σε Toyota πως το έχουν δοκιμάσει και ξεκινάει και με 5η. Με 3η δοκίμασα αφού το πήρα σε κάποια φάση και δεν τράβαγε με τίποτα. Αλλά και το dci 105 Clio που έκανα test drive μόνος μου, στο ξεκίνημα ήταν αρκετά διστακτικό, και μόλις πέρναγε το ίδιο όριο τράβαγε ικανοποιητικά. Το Yaris μου φάνηκε πιο άμεσο στην εκκίνηση με 1η. Και ειδικά όταν το είχα κάνει test drive που ήμασταν και 3 άτομα μέσα, λίγο πολύ με εξέπληξε θετικά και όταν στην αρχή οδηγώντας ο πωλητής το γκάζωσε πολύ, και έπειτα το πήρα κι εγώ.
-
Βαριομουν και σουλουπωσα λιγο την καμπυλη αποδοσης του 1.2 tsi (105), ωστε να ειναι πιο ευαναγνωστη.
Την βαζω εδω γιατι εχει πιο πολυ κινηση το τοπικο...
-
Πολυ καλη. αψογα νουμερα
- με ένα προγραμματακι για + 10 άλογα μετά τις 4200 θα είναι
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πολυ καλη- με ένα προγραμματακι για + 10 άλογα μετά τις 4200 θα είναι
Μπα με προγραμμα παει 130 αλογα και 23 κιλα ροπη. Ιδια καμπυλη ακριβως, απλα λιγο πιο φουσκωμενη στην αρχη...
Εγω προσωπικα δε θα το εκανα... Ουσιαστικα δε θα κερδισεις τιποτα τρομερο σε επιδοσεις. Τσαμπα κουραζεις τον κινητηρα στο 1,1 bar μονιμα... Ενω τωρα ειναι στο 0,9 τουλαχιστον... -
130 τροχο παει με το προγραμμα?
εσενα τα 114 είναι τροχό ή στο στροφαλο υπογιζοντας απώλειες? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
130 τροχο παει με το προγραμμα?
εσενα τα 114 είναι τροχό ή στο στροφαλο υπογιζοντας απώλειες?Δεν ειναι δικια μου η δυναμομετρηση για να σου πω παραπανω πληροφοριες... Απο 113 παει στα 130 με προγραμμα και φιλτρο. Υπαρχει ετοιμο kitακι σε γνωστο βελτιωτικο οικο της αττικης.
Αλλα το μεγαλο 'προβλημα' του κινητηρα οτι ψοφαει στις 5.500 δε λυνεται παλι... (ο κοφτης ειναι στις 6.300 χωρις λογο) -
προφανώς 130 θα είναι μαζί με τις απώλειες για ρώτα
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αλλα το μεγαλο 'προβλημα' του κινητηρα οτι ψοφαει στις 5.500 δε λυνεται παλι... (ο κοφτης ειναι στις 6.300 χωρις λογο)
περίεργο. με όλα προγράμματα ισχύει αυτό ή με το συγκεκριμένο?
VW Polo 2009