-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Thanks. Τα έκανα αυτά, σήμερα έγινε και το τελευταίο update. Ξέρουμε μήπως τι βελτιώνει το update;τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις... απντέιτ και συμπιεστό φαουβε ---> ρίχνουν την απόδοση του μοτέρ....
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αυτό που είπες για το τούρμπο στην 1η το ξέρω αλλά έπρεπε να το πατήσεις για να ανοίξει,ενώ τώρα μπαίνει σχεδόν όπως και στις υπόλοιπες ταχύτητες.Επικινδυνο αυτο... Η πρωτη του ειναι λιγο δολοφονικη ειδικα οταν εχεις στριμενο το τιμονι... Αν τουρμπιζει δηλαδη κανονικα, παιζει το esp και το asr να βαρανε υπερωριες σε καθε φαναρι με την καταπληκτικη ασφαλτο που εχουμε εδω στο Ελλαντα...
-
Συνηθειο ειναι, αλλιως ολοι θα ειχαν καρφωθει σε κολωνες, βιτρινες μαγαζιων κλπ, εκτος κι αν ολα τα αλλα τουρμπο ειναι λιγοτερο δολοφονικα οταν επιταχυνεις στριβωντας το τιμονι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
απίστευτοι αυτοί στην φαουβε... πριν καν κυκλοφορήρει μοιάζει γερασμένο...Μετα απο 5 χρόνια βάλε δίπλα δίπλα το Πολο και ενα απο τα ιταλικά/γαλλικα/κορεάτικα/γερμανικά (βλεπε Φορτντ και Οπελ) εξαμβλωματα σχεδιαστικής φλυαρίας και μάλλον το Πολο θα ειναι ενα εστω διαχρονικό και ουδέτερο σχήμα. Εκτος ενα σκοπέυετε όπως κάνατε να παίρνετε δάνεια καθε 3 χρόνια για νέο αυτοκίνητο.
Αλλα το πόπολο θελει γραμμές και στυλ ε? -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
απίστευτοι αυτοί στην φαουβε... πριν καν κυκλοφορήρει μοιάζει γερασμένο...
Μετα απο 5 χρόνια βάλε δίπλα δίπλα το Πολο και ενα απο τα ιταλικά/γαλλικα/κορεάτικα/γερμανικά (βλεπε Φορτντ και Οπελ) εξαμβλωματα σχεδιαστικής φλυαρίας και μάλλον το Πολο θα ειναι ενα εστω διαχρονικό και ουδέτερο σχήμα. Εκτος ενα σκοπέυετε όπως κάνατε να παίρνετε δάνεια καθε 3 χρόνια για νέο αυτοκίνητο.
Αλλα το πόπολο θελει γραμμές και στυλ ε? -
Μετα απο 5 χρόνια βάλε δίπλα δίπλα το Πολο και ενα απο τα ιταλικά/γαλλικα/κορεάτικα/γερμανικά (βλεπε Φορτντ και Οπελ) εξαμβλωματα σχεδιαστικής φλυαρίας και μάλλον το Πολο θα ειναι ενα εστω διαχρονικό και ουδέτερο σχήμα. Εκτος ενα σκοπέυετε όπως κάνατε να παίρνετε δάνεια καθε 3 χρόνια για νέο αυτοκίνητο.
Αλλα το πόπολο θελει γραμμές και στυλ ε?Άρα παίρνουμε τώρα αμάξι για να είναι σε 5 χρόνια διαχρονικό και ουδέτερο.
YΓ: η πλεμπα θέλει γραμμές και στυλ, όχι το πόπολο. Όλα κι όλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα παίρνουμε τώρα αμάξι για να είναι σε 5 χρόνια διαχρονικό και ουδέτερο.YΓ: η πλεμπα θέλει γραμμές και στυλ, όχι το πόπολο. Όλα κι όλα.
drdino, δε ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά προσωπικά ναι, θα ήθελα το αυτοκίνητό μου μετά απο 3-5-10 χρόνια να εχει ενα αξιοπρεπές σχήμα και όχι μια ξεπερασμένη καραυγαλέα αισθητική.
Οσο για το φαν-μπόι, ναι, προσωπικά μου αρέσει η στρατηγική των γερμανών (αλλά με ιταλό αρχισχεδιαστή όπως και λατίνους σχεδιαστες υπέθυνους για πολλά γερμανικά αυτοκίνητα) του VW group με τις απλές φόρμες (κατα άλλους γερασμένα και ανέμπνευστα..οκ, πάσο για τους κριτες της καινοτομίας και αισθητικής). Φαν ήμουν του Παντα του '80 και άλλων ιταλικών (οχι, φαν Οπελ και Φορτν δεν ήμουν/ειμαι ουτε και Κορεατών.... πάντα απο πλευρα σχεδιασμού) αλλα οχι πια.Κατι που με εχει ξενερωσει απο το 90 και μετα στην αυτοκίνηση ειναι η υπερβολή και η καφριλα και πιστευω οτι το VW group κρατα μια αξιοπρεπή στάση μεσα απο το σχδιασμό και τεχνολογία (εως ενα βαθμό) στο χωρο. Αυτα.
-
Αλλα το πόπολο θελει γραμμές και στυλ ε?στυτική δυσλειτουργία ??
-
λουστικα και με ultrex, δεν ειδα αποτέλεσμα και ειπα να γράψω εδω υπερ του Πολο μπας και δω και εγω αποτέλεσμα.
το αφήνω εδω.
-
Άρα παίρνουμε τώρα αμάξι για να είναι σε 5 χρόνια διαχρονικό και ουδέτερο.
drdino, δε ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά προσωπικά ναι, θα ήθελα το αυτοκίνητό μου μετά απο 3-5-10 χρόνια να εχει ενα αξιοπρεπές σχήμα και όχι μια ξεπερασμένη καραυγαλέα αισθητική.
Δηλαδή το 206 και το Punto (του πόπολου έτσι; μην ξεχνιόμαστε ) παρακάτω έχουν ξεπερασμένη και κραυγαλέα αισθητική και αναξιοπρεπές σχήμα;
Αξιοπρεπές σχήμα:
Bγάλε τα γυαλιά σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα παίρνουμε τώρα αμάξι για να είναι σε 5 χρόνια διαχρονικό και ουδέτερο.
Δηλαδή το 206 και το Punto (του πόπολου έτσι; μην ξεχνιόμαστε ) παρακάτω έχουν ξεπερασμένη και κραυγαλέα αισθητική και αναξιοπρεπές σχήμα;
Αξιοπρεπές σχήμα:
Bγάλε τα γυαλιά σου
ειδικά το 206 είναι η επιτομή του διαχρονικού ντιζαιν...
-
λουστικα και με ultrex, δεν ειδα αποτέλεσμα και ειπα να γράψω εδω υπερ του Πολο μπας και δω και εγω αποτέλεσμα.το αφήνω εδω.
έχεις παλιο φαουβε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αξιοπρεπές σχήμα:
Αυτό αρκούσε ως απάντηση.
-
Ναι, ή και 5w-40 αν δεν ακολουθείς longlife service. Ή οποιοδήποτε άλλης μάρκας λάδι που τηρεί τις προδιαγραφές της VW.
-
Ναι, ή και 5w-40 αν δεν ακολουθείς longlife service. Ή οποιοδήποτε άλλης μάρκας λάδι που τηρεί τις προδιαγραφές της VW.
Ευχαριστώ για την απάντηση .Εσύ τί λάδια βάζεις? Σκέφτομαι και για mobil 1 ESP μιας και κοντεύει χρόνος γιατί αποκλείεται να ακολουθήσω την ένδειξη....
Edit:Θέλω ακόμη μια πληροφορία.Το φίλτρο λαδιού πού ακριβώς βρίσκεται και κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή?είναι κανόνας να αλλάζεις το φίλτρο μαζί με τα λάδια... το κόστος του έτσι και αλλιώς είναι αστείο...
αν έχεις λονγκλαιφ λάδια δεν έχεις πρόβλημα να ακολουθήσεις την ένδειξη -
Τα Castrol Edge βάζω, τα αλλάζω κάθε 15,000 χλμ. δεν ψάχτηκα περαιτέρω για τα λάδια, αλλά για τα Mobli ακούω κι εγώ τα καλύτερα, οπότε ίσως θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. Το φίλτρο λαδιού είναι πάνω πάνω, έχεις πανεύκολη πρόσβαση και όπως είπε και ο redmonster, με κάθε αλλαγή λαδιών το αλλάζω κι αυτό. Και στην αντιπροσωπεία νομίζω βάζουνε της Mann, το οποίο αν θς μπορείς να το προμηθευτείς και απέξω.
-
http://www.google.gr/imgres?q=vw+1.2+tsi+engine&start=114&hl=el&biw=1440&bih=687&gbv=2&tbm=isch&tbnid=LgQ2PzFa4SHJQM:&imgrefurl=http://www.sportdrive.gr/2010/11/19/skoda-fabia-2010-facelift-1.2-tsi-testdrive&docid=3qbquoJf19xgnM&imgurl=http://www.sportdrive.gr/assets/reviews/2010/11/skoda-fabia-1.2-tsi/skoda-fabia_eng_01.jpg&w=1024&h=683&ei=ovZcT7qgCcKy0QWF29jZDQ&zoom=1&iact=rc&dur=419&sig=100259855805804386145&page=6&tbnh=150&tbnw=191&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:114&tx=114&ty=101
Είναι αυτό το μαύρο στρογγυλό μπροστά αριστερά,δίπλα από το νερό των υαλοκαθαριστήρων?Δεξια απο το δοχειο για το νερο υαλοκαθαριστήρων,αναμεσα σε αυτο και στην λαμαρινα που καλυπτει την πολλαπλη.Οντως πανευκολη προσβαση.
-
http://www.google.gr/imgres?q=vw+1.2+tsi+engine&start=114&hl=el&biw=1440&bih=687&gbv=2&tbm=isch&tbnid=LgQ2PzFa4SHJQM:&imgrefurl=http://www.sportdrive.gr/2010/11/19/skoda-fabia-2010-facelift-1.2-tsi-testdrive&docid=3qbquoJf19xgnM&imgurl=http://www.sportdrive.gr/assets/reviews/2010/11/skoda-fabia-1.2-tsi/skoda-fabia_eng_01.jpg&w=1024&h=683&ei=ovZcT7qgCcKy0QWF29jZDQ&zoom=1&iact=rc&dur=419&sig=100259855805804386145&page=6&tbnh=150&tbnw=191&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:114&tx=114&ty=101
Είναι αυτό το μαύρο στρογγυλό μπροστά αριστερά,δίπλα από το νερό των υαλοκαθαριστήρων?Δεξια απο το δοχειο για το νερο υαλοκαθαριστήρων,αναμεσα σε αυτο και στην λαμαρινα που καλυπτει την πολλαπλη.Οντως πανευκολη προσβαση.
[noob mode on/]Μη μου αρχίζεις με πολλαπλές και άλλα τέτοια γιατί είναι η 1η φορά που τα ακούω όλα αυτά και προσπαθώ σιγά σιγά να τα μάθω .Τελικά είναι δηλαδή αυτό που περιγράφω πιο πάνω,σωστά?[/noob mode off]
Uploaded with ImageShack.us
Oπως το ειπες -
Μεταλλικό ειναι ξανα στο νεο πολο?? Μονο στο δικο μου εχουν θήκη και βάζεις χαρτινο!
-
σε τι ωραία θέση είναι στο πόλο ...
VW Polo 2009