-
Αυτό δεν είναι το Lancer Ralliart αλλά το Evo X 'tuned by Ralliart'. Πάντως και τα 2 είναι/θα είναι 4κίνητα.
Για μένα πάντως, το Χ με τα ...195 lt χώρου αποσκευών είναι πλέον no-no Αν είναι δυνατόν...
-
Εισαι σιγουρος πως ειναι μονο τοσα;
Απιθανο μου φαινεται! -
Δυστυχώς ναι Ανοιξα και αντίστοιχο θέμα σε ξένο Forum και μου το επιβεβαίωσαν. Σε έναν από το Colorado που έχει μωρό 'χωράει μόνο το καρότσι και η τσάντα με τις πάνες'
Εχει πλάκα που κάτι τέτοιο, που για μερικούς ανθρώπους είναι πραγματικό 'stopper' (δεν μπορώ να αγοράσω αυτοκίνητο 60Κ ευρώ για να μην μπορώ να βάλω μέσα την οικογένειά μου και να στέλνω το μωρό μου με το λεωφορείο ) έχει συζητηθεί ελάχιστα, ενώ για το αν ο αλουμινένιος 4Β11Τ μπορεί να 'σηκώσει' 1000 άλογα όπως ο μαντεμένιος 4G63 (λες και πόσοι θα τα αυξήσουν τόσο...) έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες.
Επιπλέον είναι γελοίο σαν engineering να έχεις ένα αυτοκίνητο 4.5 μέτρων και 1550 κιλών με πορτ-μπαγκάζ μεγέθους supermini και αν... (αλλά για τη φοβερή βελτίωση στην κατανομή βάρους από 60-40 σε 59-41 λόγω της μετακίνησης της μπαταρίας πίσω ακούσαμε επίσης...)
-
Nάσο, μήπως έχει γίνει κάποιο μπλέξιμο με τις μονάδες μέτρησης; Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο, να έχει μειωθεί η χωρητικότητα στα 190Lt, -στα οποία δεν χωράει καν καρότσι μωρού-, από τα 430Lt του ΙΧ.
Aυτό το οποίο ξέρω, χωρίς να έχω διαθέσιμη τιμή, είναι ότι η χωρητικότητα μειώθηκε ελάχιστα εξαιτίας της μετακίνησης πίσω της μπαταρίας και του δοχείου για το πλυστικό υγρό. Πόση χωρητικότητα να καταλαμβάνουν αυτά τα δύο; Το βασικό layout του engineering δεν μεταβλήθηκε άλλωστε -ουσιαστικά η βασικότερη διαφορά είναι η περιστροφή του κινητήρα-, ενώ και οι διαστάσεις έμειναν στα ίδια επίπεδα [διαφορές σε χιλιοστά]. Άρα, δεν δικαιολογείται εκ των πραγμάτων η τραγική διαφορά των 240Lt μεταξύ των δύο.
Υβριδικό δεν είναι, να του τρώνε χώρο οι μπαταρίες πίσω, άρα δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο να έχει μειωθεί τόσο πολύ ο χώρος αποσκευών.
Ως εκ τούτου θεωρώ λογική -και πιθανή- μια χωρητικότητα της τάξεως των 400Lt, μέχρι τουλάχιστον να ανακοινώσει τιμές και η ίδια η Mitsubishi. -
Μακάρι να έχεις δίκιο... Αλλά όπου είδα προδιαγραφές, έλεγαν 6.5 cu.ft = 195 lt. Δες και αυτό το θέμα: http://www.evoxforums.com/forums/showthread.php?t=2628
-
To 'χωράει μόνο το καρότσι και τις πάνες' είναι ενδεικτικό πάντως.
-
ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ AUTOTRITH??
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ Κ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ 8Α ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ @@ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To 'χωράει μόνο το καρότσι και τις πάνες' είναι ενδεικτικό πάντως.Μήπως εννοούσε κανά τέτοιο όπως είναι;
-
Στην αυστραλία το μετρήσανε στα 400 λίτρα
http://www.drive.com.au/Editorial/Artic ... 48966&vf=2
-
Το απλό είναι, όχι το Evo X...
-
Δεν είναι και τόσο αντιληπτό από την φωτό, αλλά μάλλον δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 400lt.
Πέραν των όποιων (κατανοητών ) επιθυμιών, μια οικογένεια πρέπει να εξυπηρετείται κιόλας. Άρα κι εγώ αν μπορούσα, θ' αναγκαζόμουν να το αποκλείσω από τις επιλογές μου ... -
Πράγματι, από τη φωτό τουλάχιστον δεν δείχνει για 400Lt, αλλά ούτε και για 195Lt.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, 185Lt χώρο αποσκευών έχει το 500αράκι, 170 το Matiz και 186 το Atos, θα είναι τραγικό αν το Evo είναι στα 195 αλλά κυρίως είμαι περίεργος να μάθω το γιατί είναι στα 195...
Eντελώς εμπειρικά, χονδρικά και με το μάτι, θα το τοποθετούσα γύρω στα 300Lt. Aυτό στο πλάι, subwoofer είναι;
-
Nαι, subwoofer.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πράγματι, από τη φωτό τουλάχιστον δεν δείχνει για 400Lt, αλλά ούτε και για 195Lt.Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, 185Lt χώρο αποσκευών έχει το 500αράκι, 170 το Matiz και 186 το Atos, θα είναι τραγικό αν το Evo είναι στα 195 αλλά κυρίως είμαι περίεργος να μάθω το γιατί είναι στα 195...
Eντελώς εμπειρικά, χονδρικά και με το μάτι, θα το τοποθετούσα γύρω στα 300Lt. Aυτό στο πλάι, subwoofer είναι;
Τι να πει κανείς ...
-
(Σχετικά με τους χώρους)
Evo IX MR Station Wagon !!
Δεν παίζονται οι άνθρωποι !! -
nass καποιο λαθος εχει γινει σχετικα ή με την μοναδα μετρησης,ή με τυπογραφικο!
δεν γινετε αυτοκινητο με 4,5 μετρα μηκος να εχει ιδιο πορτ μπαγκαζ με ματιζ
μπορει να ειναι οριακα μικροτερο απο το 9αρι λογω μπαταριας και δοχειου υγρου παρμπριζ αλλα οχι και ετσι!
και απο τις φωτο δεν νομιζω να σου φαινετε για χωρητικοτητα πορτ μπαγκαζ σαν του ματιζ -
Συνεχίζω να ψάχνω τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών 'φάντασμα'
γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και εμένα ο τρομερά περιορισμένος χώρος.
Στη σελίδα του Car and Driver,
http://www.caranddriver.com/reviews/hot ... rison_testκαι στο Vehicle Chart αναφέρει το οτι ο χώρος είναι 7 κυβικά πόδια,ήτοι 196 λίτρα.Το πώς βέβαια το απλό Lancer έχει 325 (σύμφωνα με το αμερικανικό επίσημο site)(οι αυστραλοί 400 λίτρα) είναι απορίας άξιο (τόσο πολύ αφαιρεί το 4wd??).
-
Έτυχε σήμερα να δω από κοντά τον χώρο αποσκευών του απλού Lancer και είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν που απεικονίζεται στη φωτογραφία, άνευ subwoofer, μπαταρίας και δοχείου υγρού.
Άρα, αφαιρέστε από τα 400Lt του απλού, όσα καταλαμβάνουν τα ανωτέρω κι έχουμε τη χωρητικότητα του Evo. Το Subwoofer είναι και προαιρετικό, άρα η διαφορά είναι ακόμα μικρότερη.
-
δηλ το πάνω πόσο είναι;
λιγότερο ή περισσότερο από 400 lt ;
-
Για το απλό όπου έχω δει λένε 400 lt. Βέβαια, ασχέτως των subwoofer, μπαταρίας, πλυστικού, μου φαίνεται παράξενο να είναι εξίσου βαθύ το απλό με το X, που έχει και ένα πίσω διαφορικό από κάτω.
Ισως είναι κάποια διαφορά στη μέθοδο μέτρησης -όπως και να έχει, θα περιμένω να έρθει και θα δω...
Μitsubishi Lancer Evo X