-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Επιτέλους προχωρά η αυτοκίνηση... άντε να δούμε και τα αυτοκίνητα αυτά στους δρόμους...
Civic και Lancer μου φαίνεται ότι μας δίνουν -επιτέλους- σημάδια για το πως θα είναι τα αυτοκίνητα στο μέλλον... Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η τάση και να διευρυνθεί η εξέλιξη στον σχεδιασμό των αυτοκινήτων...Δε νομίζω ότι η αυτοκίνηση προχωράει με ένα απλό sedan που ναι, είναι πανέμορφο, ναι, έχει πολύ σωστές αναλογίες αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή μην τρελλαινόμαστε επειδή δε θυμίζει ταξί.
Και τη γιαπωνέζικη κουλτούρα τη βλέπω στο εμπρός μέρος (συνδυασμένη με το trend της Audoμάσκας) αλλά όλο το υπόλοιπο είναι απλά ένα πετυχημένο κράμα άλλων αυτοκινήτων (προπροηγούμενη 3άρα, accord πχ) οπότε δε μιλάμε και για καμια τρομερή προσωπικότητα που ξεχωρίζει.
-
μάλλον στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η καινούργια corolla (η τουλάχιστον κάποιο σχέδιο)
-
Απο πίσω είναι μια χαρά, απο μπροστά θα τρομάξει πολύ κόσμο αν κυκλοφορήσει έτσι.
-
Κι από πίσω κι από μπρος είναι...
από πίσω φέρνει κάτι σε AR? -
ΑΝΤΥΠΑΣ
LIVE + 5ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ
ΔΕΝ Σ' ΑΛΛΑΖΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΜΙΑ
ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
ΕΝΑ ΣΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΜΟΝΟ
ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ
ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ 'ΣΟΥΝ ΕΔΩ
ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ
ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ Σ' ΟΛΕΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΝΤΕ ΛΑ ΜΑΓΚΕ ΤΕ ΒΟΤΑΝΙΚ
ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33
ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ( VERSION II )
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
ΠΟΣΟ ΘΑ 'ΘΕΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΓΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ
Σ' ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ (ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ)
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ
ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑΤελικά είμαι πολύ ανεβασμένος.... γιατρέ είμαι καλά????? Το θέλω τώρα!!!!
-
Λίγο δύσκολο να είναι έτσι στην τελική του μορφή.
Αυτό στην οροφή είναι λίγο τραβηγμένο για πολιτική έκδοση, δε νομίζετε; -
Πολλές ακμές βλέπω στα αεροδυναμικά βοηθήματα που χαλάνε το τέλειο σύνολο των φωτό στην πρώτη σελίδα στο μπορντώ χρώμα. Η μινιατούρα γιατί μινιατούρα είναι δεν νομίζω να είναι ακριβές αντίγραφο γιατί μοιάζει σαν εξέλιξη απο συνοικιακό συνεργείο.
-
Μπορεί να είναι πιθανή εκδοχή του WRC.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απο πίσω είναι μια χαρά, απο μπροστά θα τρομάξει πολύ κόσμο αν κυκλοφορήσει έτσι.
Μπααα δε πειράζει για το μπροστά μέρος ας είναι όπως θέλει.
Αφού οι περισσότεροι το πίσω θα βλέπουν κι αυτό για λίγο.(Τα σήματα απαγορεύονται οι φωτογραφίες γιατί τα έχουν βάλει; )
-
Πολυ κακο και εντυπωσιακο, αλλα θα ηθελα τα πισω φαναρια να ξεκιναν απο κατω προς τα πανω και οχι απο πανω προς τα κατω...
Επισης, οι διπλες εξατμισεις στις ακρες χαλανε το WRC στυλακι πιστευω...
Στη μινιατουρα δεν εχει πλαϊνους καθρεφτες...γιατι???
-
Τό'χουν αυτό οι 'φτερούγες',καί ευτυχώς που δέν έχει καμία απολύτως σημασία
-
μαρέσει πάντως που έχει και σηματάκι απαγορεύονται οι φωτογραφίες
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μαρέσει πάντως που έχει και σηματάκι απαγορεύονται οι φωτογραφίεςΟύτε επίτηδες να τίς είχανε βάλει έ;
-
Που να δείτε στη Formula 1 καγκουριές, φαρδιά λάστιχα σε 13άρες ζάντες, αεροτομές παντού, φρύδια, λαμπάκια πισω να αναβοσβήνουν κλπ
Μια χαρά είναι το Χ
-
μπααα εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι παραείναι φορτομένο
π.χ. η τρίτη εισαγωγή στο καπό για πιο λόγο την βάλαν...όπως και την εισαγωγή οροφής
επίσης από πίσω κάτι δεν μου κάθετε καλά -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Που να δείτε στη Formula 1 καγκουριές, φαρδιά λάστιχα σε 13άρες ζάντες, αεροτομές παντού, φρύδια, λαμπάκια πισω να αναβοσβήνουν κλπΜια χαρά είναι το Χ
Μεχρι και 'καρμπονφάιμπρ' τιμόνι με 'κουμπάκια' και 'μανετίνο'έχουν,οι παλιοαυστραλέζοι
ΟΥ ΡΕ!!!! -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μπααα εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι παραείναι φορτομένο
π.χ. η τρίτη εισαγωγή στο καπό για πιο λόγο την βάλαν...όπως και την εισαγωγή οροφής
επίσης από πίσω κάτι δεν μου κάθετε καλάΜοιαζει με 156/159/cordoba?
-
Καί με Χιουντάι Σονάτα.
εμένα πάντως μού άρεσε αρκετά
-
http://www.leftlanenews.com/2006/09/26/ ... roit-show/
*
Three new Mitsubishi vehicles will make their public debuts at the North American International Auto Show in Detroit, January 7th-9th. The next-generation Lancer sedan — based on the Mitsubishi Concept X (pictured) — is already widely expected to break cover at the show. In fact, the car will debut and go on sale in America first — even before sales begin in the automaker's homeland of Japan.* -
Μitsubishi Lancer Evo X