-
Μετά την κατάκτηση του φετεινού τίτλου από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Κίμι Ράικονεν έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση:
-
Μετά την κατάκτηση του φετεινού τίτλου από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Κίμι Ράικονεν έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση:
-
-
Που το παραξενο...Εκτος απο μεθυστακας ειναι κ γνωστο κ0λ0παιδο...Ντροπη για το άθλημα... Αλλα όπως μας αποκάλυψε μεγάλος κ έγκυρος δημοσιογράφος της Formula1(έτσι τον χαρακτρίζει δηλαδή το καναλι του,παρ'ολο που παρουσιάει ποδοσφαιρικούς αγώνες,κ παρουσιάζει τα GrandPrix επειδή το κανάλι τσιγκουνεύετε να πάρει ένα παρουσιαστή της προκοπής)το πρωτάθλημα το έχασε εξαιτίας απο τα 'δωράκια' που έδινε ο Montoya στον Alonso...Ε βέβαια...Την βρήκαμε τώρα την λύση...
-
Αν οι δηλωσεις αυτες ειναι πραγματικες γιατι δεν τις ειδα με τα ματια μου , επιτέλους και ενας ανθρωπος(kimi) στην F1 που εχει τα κοτσια να λέει αυτο που πιστευει .....και ισως κάτι ξέρει να ξέρει και παραπάνω , αλλα ας μη μπλέξουμε τωρα με...... 'θεωρίες συνομωσιας'
Επίσης μακαρι ολοι οι 'μεθυστακες' να οδηγουσαν σαν αυτον ...
-
Εγιναν σαν σχολιο καποιον δηλωσεων του Μπατον (που αναφεροταν στον Κιμι), αν δεν κανω λαθος στη Μοντσα. Η ερωτηση ειναι πως τις σχολιαζει.
Και ηταν η σωστη απαντηση. -
Ρε παιδια καλα απαντατε σοβαρα?
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ρε παιδια καλα απαντατε σοβαρα?να διορθώσω ήταν ανταπάντηση σε δηλώσεις του trulli που έγιναν για μια συναντηση που είχαν οι πιλότοι το καλοκαίρι εν μέσω διακοπών τους με τον berny για θεματα ασφαλείας, στο monaco kai δεν πήγε ο kimi και πολλοί άλλοι..
ο trulli είχε πεί ότι όσοι δεν ήρθαν, δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια...
αυτο που βλέπετε ήταν απάντηση στον trulli όταν ρωτήθηκε γιατι το είπε.. -
Ναι εχεις δικιο, στον Τρουλι απευθυνονταν. Το κακο δε βλεπω βεβαια. Παντως επειδη το ειχα δει (μαλλον στη μεταδοση της Μοντσα) δεν ειναι φωτομονταζ.
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Που το παραξενο...Εκτος απο μεθυστακας ειναι κ γνωστο κ0λ0παιδο...Ντροπη για το άθλημα... Αλλα όπως μας αποκάλυψε μεγάλος κ έγκυρος δημοσιογράφος της Formula1(έτσι τον χαρακτρίζει δηλαδή το καναλι του,παρ'ολο που παρουσιάει ποδοσφαιρικούς αγώνες,κ παρουσιάζει τα GrandPrix επειδή το κανάλι τσιγκουνεύετε να πάρει ένα παρουσιαστή της προκοπής)το πρωτάθλημα το έχασε εξαιτίας απο τα 'δωράκια' που έδινε ο Montoya στον Alonso...Ε βέβαια...Την βρήκαμε τώρα την λύση...τι είπες τώρα?
ισχυει το 'είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα'
Aμα ειναι ο Κίμις αυτά, ο παλιοχοντρός ειναι τα δις -
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Που το παραξενο...Εκτος απο μεθυστακας ειναι κ γνωστο κ0λ0παιδο...Ντροπη για το άθλημα... Αλλα όπως μας αποκάλυψε μεγάλος κ έγκυρος δημοσιογράφος της Formula1(έτσι τον χαρακτρίζει δηλαδή το καναλι του,παρ'ολο που παρουσιάει ποδοσφαιρικούς αγώνες,κ παρουσιάζει τα GrandPrix επειδή το κανάλι τσιγκουνεύετε να πάρει ένα παρουσιαστή της προκοπής)το πρωτάθλημα το έχασε εξαιτίας απο τα 'δωράκια' που έδινε ο Montoya στον Alonso...Ε βέβαια...Την βρήκαμε τώρα την λύση...Πο πο κακια...........!!
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μετά την κατάκτηση του φετεινού τίτλου από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Κίμι Ράικονεν έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση:Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αλλαγη στην φωτό, γιατί αυτό το είχαμε δει στην Κων/πουλη σε ασχετη ερώτηση!
Ειναι κρίμα να δημιουργουνται εντυπώσεις για πράγματα που δεν ισχύουν..
Ευκολα απομονώνεις μια εικονα και λες 'το ειπε για αυτο'... Αν ειναι να διαφωνουμε, τουλάχιστον ας ειναι για πράγματα που ισχύουν.
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μετά την κατάκτηση του φετεινού τίτλου από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Κίμι Ράικονεν έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση: -
το συγκεκριμένο κλιπάκι ...το είδα κι εγώ..
αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ακριβεις δηλώσεις στα φιλανδικά ή στα αγγλικά -σε ότι μίλησε ο κιμι- για να δούμε ποιός έκανε υποτιτλισμό και τί στα σκατά έγραφε....Δηλαδή αυτό το ¨¨¨και να είμαι ειλικρινής χέστηκα κιόλας¨¨¨΄ από ποιά ακριβώς φράση αποδίδεται έτσι στα ελληνικά?????
τσάμπα μαγκισμός από πουρναράκη και παλομπαρινι...και εύκολος εντυπωσιασμός για τους ιθαγενείς θαυμαστές των παιδαρελίωνπου οδηγούν .....
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
το συγκεκριμένο κλιπάκι ...το είδα κι εγώ..
αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις ακριβεις δηλώσεις στα φιλανδικά ή στα αγγλικά -σε ότι μίλησε ο κιμι- για να δούμε ποιός έκανε υποτιτλισμό και τί στα σκατά έγραφε....Δηλαδή αυτό το ¨¨¨και να είμαι ειλικρινής χέστηκα κιόλας¨¨¨΄ από ποιά ακριβώς φράση αποδίδεται έτσι στα ελληνικά?????
τσάμπα μαγκισμός από πουρναράκη και παλομπαρινι...και εύκολος εντυπωσιασμός για τους ιθαγενείς θαυμαστές των παιδαρελίωνπου οδηγούν .....
'I don't give a shit' μου φαίνεται και αναφερόταν σε δηλώσεις του Trulli.
aaa δεν καταλαβαίνω που αποσκοπείς διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις...
-
Ρε παιδια καποιος mod να κλειδωσει αυτο το γελοιο thread...Μ αρεσει που λετε κομπλεξικους τους φιλους της mclaren!
-
Χιουμορ κανει ο aaa παιδια, ψυχραιμια.
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μετά την κατάκτηση του φετεινού τίτλου από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Κίμι Ράικονεν έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση:kalo!!
(nai gia ton Trulli elege, afou ton eixe rwthsei o Pournarakis poia einai h gnwmh tou gia kati pou eixe pei o Italos )
-
Πάντως αν όντως ο Kimi είπε 'I don't give a shit' και μεταφράστηκε έτσι, θέλω να πω δύο μεγάλα μπράβο:
-
Στον Kimi που είπε ό,τι σκέφτηκε, χωρία να κάθεται να βρίσκει κυριλέ και 'Politically correct' εκφράσεις
-
Στον alpha που μετέφρασε σωστά, σε αντίθεση με ένα κάρο άλλες περιπτώσεις που οι μεταφραστές 'φοβούνται' να αποδώσουν σωστά το νόημα.
Αν τώρα είναι απλό photoshop, είναι σίγουρα πολύ πετυχημένο!
-
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
(nai gia ton Trulli elege, afou ton eixe rwthsei o Pournarakis poia einai h gnwmh tou gia kati pou eixe pei o Italos )Του είχε πει ο Τάκης: 'μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση, αλλά ο Τρούλι σε κατηγόρησε ότι δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια των οδηγών, επειδή δεν παρευρέθηκες στο μίτινγκ. Τι έχεις να πεις, πρόκειται για παρεξήγηση;'
Είδατε τις δηλώσεις του Κίμι για τον τίτλο του 2005;