-
αντε να δουμε!
ευχαριστω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λογικα χθες/σημερα εκτελωνιζεται το auris της μαμας...
σε 2/3 μερες θα το εχει!τι κανεις ρε???
πουλα τα ολα να παρεις το καλο!!!!
-
αυτο δεν το ακουμπαμε
στα αλλα βαζουμε τρελλο χερι..
ηδη το πεζω καπαρωθηκε!
κανα τεστ drive πρεπει να κανουμε για να παρθουν οι οριστικες αποφασεις (ξερεις .. το ποτε ακριβως! )
εχω τρελλο τρεξιμο αυτες τις μερες και μου ελειψε η κουβεντα μας στο msn ρε σπυρο... -
θα το ξανασυζητησουμε το θεμα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτο δεν το ακουμπαμε
στα αλλα βαζουμε τρελλο χερι..
ηδη το πεζω καπαρωθηκε!
κανα τεστ drive πρεπει να κανουμε για να παρθουν οι οριστικες αποφασεις (ξερεις .. το ποτε ακριβως! )
εχω τρελλο τρεξιμο αυτες τις μερες και μου ελειψε η κουβεντα μας στο msn ρε σπυρο...Τι...ζημιά πας να κάνεις 30φυλλε;
-
να βαλεις κανα msn, να συζηταμε τα απογευματα...
αυτα ειναι απαγορευμενα πραγματα!!
ας πουμε οτι αν (οταν) γινει, θα με συμπαθησει ο Random! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να βαλεις κανα msn, να συζηταμε τα απογευματα...
αυτα ειναι απαγορευμενα πραγματα!!
ας πουμε οτι αν (οταν) γινει, θα με συμπαθησει ο Random!Ελπίζω να μην θέλεις να σε...λατρέψει και να πας προς το...νησί αντί για την...χερσόνησο!
Γιατί το νησί βγάζει ωραία πράγματα, ενώ οι απέναντι, για καμιά τηλεόραση και DVD καλοί είναι, στα υπόλοιπα, όχι ακόμη...
Όσο για msn, θα δούμε...Εχω χρόνια που τα άφησα πίσω αυτά, αλλά ίσως είναι καιρός να θυμηθώ την παλιά ...τέχνη μου! -
Νησι, νησι!
δεν σου ειπα να ξαναθυμηθεις την τεχνη σου..
σου ειπα να βαλεις κανενα msn να λες καμμια κουβεντα με γνωστους και φιλους! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Νησι, νησι!
δεν σου ειπα να ξαναθυμηθεις την τεχνη σου..
σου ειπα να βαλεις κανενα msn να λες καμμια κουβεντα με γνωστους και φιλους!Ε ναι, γιατί έτσι και την ξαναθυμηθώ, θα φάω κάνα mule στο κεφάλι (οι παντόφλες είναι passe πια!)
-
εεετσι..
ειδες πως σε καταλαβαινω? -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ναι μέν, αλλά:- Είναι αξιόπιστο (και άμα αρχίζει να βγάζει τίποτε προβλήματα θα νιώθεις μ@λ@κ@ς που δεν πήρες κάτι λιγότερο 'αξιόπιστο' αλλά περισσότερο αυτοκίνητο)
- Είναι τόσο όμορφο που το παίρνεις με κλειστά μάτια (γιατί όταν τα ανοίξεις ... και δεις μπροστά σου τον στραβοχυμένο λουκουμά ....)!!!
+10000000!!!!
Πήγα τις προάλλες να δω το άουρις και έσπασα στο γέλιο!!!
Ρε παιδια, ας έρθει κάποιος να μου πεί οτι αυτός ο λουκουμάς είναι ποιοτικός!! χτύπησα τα πλαστικά με το νυχι και που ακούσετε αυτό το γελοίο τικ-τικ-τικ.Ποιά ποιότητα γμτ;;; Ποιά; Έχουν μπει σε φοκους,αστρα ή γκόλφ; Τα πλαστικα είναι φυσικά ποιοτικά για τους τογιοτάκηδες που απο την κορόλλα του '90 που ειχαν,μπαινοντας στο άουρις παθαίνουν πλάκα!! Οδική συμπεριφορα; Δεν το οδήγησα αλλα σε 5 χρόνια όταν θα βγει ένα νέο αουρις φαντάζομαι το άρθρο στο περιοδικό: ''Εμφανώς εξευρωπαϊσμένη η συμπεριφορά σε σχεση με τον προκάτοχό του''.Πιστεύω να καταλάβατε... Τελικά τρώμε κοροιδία απο τους 4Τ ε; Αλλα ξέχασα,όλα τα dvd που δημοσιεύει έχουν τη χορηγία της τουοτας!!! Κ μετα η τιμή για το 1.4;....18000€
Σημειοτέων οτι το υπέροχο άστρα GTC 1,4Sport είναι στα 17000€.Αλλα ξεχασα,τα όπελ δεν έχουν θηκες για μικροαντικείμενα και είναι αντιεργονομικά!!! Αντίθετα αυτό το άκομψο μαρκουτσι για χειρόφρενο και ο λεβιές σε ύψος ημαλαϊων είναι εργονομικά!!!.Εγώ γιατί την πόρτα την είδα λίγο ψεύτική;;; Επίσης η ατελής συγκόληση στις γωνίες της μπροστά πόρτας γιατί δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή απο τους δαιμόνιους συντάκτες; Τελικά ήταν πέρα απο αληθής η επιστολή που δημοσιεύτηκε στο τεύχος ιουνίου αλλα και η απάντηση που ήταν προσπάθεια να σωθούν τα άσωστα φανέρωσε τι πραγματικά συμβαίνει με την αντικειμενικότητα.... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Τελικά ήταν πέρα απο αληθής η επιστολή που δημοσιεύτηκε στο τεύχος ιουνίου αλλα και η απάντηση που ήταν προσπάθεια να σωθούν τα άσωστα φανέρωσε τι πραγματικά συμβαίνει με την αντικειμενικότητα....για πες περισσοτερα...
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημένο ?Πολλά λεφτά (~ 20.000) και sorry παίδες αλλά να έδινα 7.000.000 δρχ. για να έπαιρνα κάτι που η υφή των πλαστικών του μου θυμίζει lada niva και χωρίς να δίνει κάτι ιδαιίτερο και διαφορετικό στον εξοπλισμό .... ε όχι δεν θα το αγόραζα.
Και τελικά κανείς μα κανείς (ούτε τα περιοδικά) δεν έχει αναφέρει ένα σοβαρό επιχείρημα (εκτός βέβαια από υποκειμενικές κρίσεις) γιατί υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.
.
Γιατι κανένα περιοδικό -και κυρίως οι 4Τ που θέλουν να λέγονται εγκυκλοπαίδεια του αυτοκινήτου και που δεν είναι μακρια απο αυτό-
ΠΟΤΕ δεν αφόρησαν τα άθλια πλαστικά,τις χωρις τάσι σιδερένιες ζάντες,τις χειρολαβές απο κάρο,τις πόρτες με πάχος τσιγαρόχαρτου!! Τη φονική συμπεριφορα με τους ακαμπτους άξονες που σε έβγαζαν έξω στην παραμικρη στροφη!Φυσικά η άνεση για τους σχιστομάτηδες σήμαινε επικύνδυνες μαλακές αναρτήσεις και τα κρατηματα αντίστοιχες σκληρες που σε έστελναν στον ορθοπαιδικό για θεραπεία μέσης!!! Όχι οι 4Τ ΠΟΤΕ δεν αφόρισαν αυτα τα σάπια γιαπωνέζικα!!!! ΠΟΤΕ! Κατ'αυτούς πάντοτε ήταν καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα!! Σορυ για τα οφφ τόπικ παιδιά αλλα πιστεύω οτι οι γερμανόφιλοι τουλάχιστον με καταλαβαίνουν....! -
Μπορεί κάποτε να ήταν έτσι η κορόλλα, αλλά απέχει πολύ σήμερα από την εικόνα που παρουσιάζεις, μην τρελαθούμε κιόλας.
-
σουπερ κατασταση..
αυριο παραλαμβανουμε
(μας τρεναραν ρε γαμωτο... ) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τελικά ήταν πέρα απο αληθής η επιστολή που δημοσιεύτηκε στο τεύχος ιουνίου αλλα και η απάντηση που ήταν προσπάθεια να σωθούν τα άσωστα φανέρωσε τι πραγματικά συμβαίνει με την αντικειμενικότητα....
για πες περισσοτερα...
Δυστυχώς έχω χάσει το τεύχος και δεν υπάρχει στο on-line αρχείο...
Ήταν μια επιστολή που έλεγε οτι στην ουσία οι συντάκτες κολλώνουν να αφορήσουν ένα άχρηστο αυτοκίνητο γιατί οι αντιπροσωπίες δεν θα δίνουν τα αυτοκίνητά τους για δοκιμές και οτι θα πρέπει να τα νοικιάσουν. Γ το συκεκριμένο θέμα μάλιστα έλεγε την εξής φράση: ' Έχετε τα κότσια κύριε Καββαθά να είστε για άλλη μια φορα πρωτοπόρος;'
Έλεγε μάλιστα παρακάτω οτι είχε βρεί έναν γνωστό του συντάκτη που δοκίμαζε ένα κορεάτικο 4x4 και οτι ο ίδιος συντάκτης το έλεγε άχρηστο,στο άρθρο όμως έγραφε τις γνωστες απροσδιοριστίες,οτι είναι ο χαρακτηρας του οχήματος έτσι και άλλα τετοια αηδιαστικά...
Πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή!! Πρέπει να το βρω το τεύχος.Αν κάποιος το έχει (4Τ Ιουνιου-με το Μοντεο στο εξώφυλλο) ας τη βρεί και ας τη δημοσιεύσει!!!... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημένο ?
Πολλά λεφτά (~ 20.000) και sorry παίδες αλλά να έδινα 7.000.000 δρχ. για να έπαιρνα κάτι που η υφή των πλαστικών του μου θυμίζει lada niva και χωρίς να δίνει κάτι ιδαιίτερο και διαφορετικό στον εξοπλισμό .... ε όχι δεν θα το αγόραζα.
Και τελικά κανείς μα κανείς (ούτε τα περιοδικά) δεν έχει αναφέρει ένα σοβαρό επιχείρημα (εκτός βέβαια από υποκειμενικές κρίσεις) γιατί υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.
.
Γιατι κανένα περιοδικό -και κυρίως οι 4Τ που θέλουν να λέγονται εγκυκλοπαίδεια του αυτοκινήτου και που δεν είναι μακρια απο αυτό-
ΠΟΤΕ δεν αφόρησαν τα άθλια πλαστικά,τις χωρις τάσι σιδερένιες ζάντες,τις χειρολαβές απο κάρο,τις πόρτες με πάχος τσιγαρόχαρτου!! Τη φονική συμπεριφορα με τους ακαμπτους άξονες που σε έβγαζαν έξω στην παραμικρη στροφη!Φυσικά η άνεση για τους σχιστομάτηδες σήμαινε επικύνδυνες μαλακές αναρτήσεις και τα κρατηματα αντίστοιχες σκληρες που σε έστελναν στον ορθοπαιδικό για θεραπεία μέσης!!! Όχι οι 4Τ ΠΟΤΕ δεν αφόρισαν αυτα τα σάπια γιαπωνέζικα!!!! ΠΟΤΕ! Κατ'αυτούς πάντοτε ήταν καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα!! Σορυ για τα οφφ τόπικ παιδιά αλλα πιστεύω οτι οι γερμανόφιλοι τουλάχιστον με καταλαβαίνουν....!Έλεος ποια δεν είναι ανάγκη να ισοπεδώνουμε κάτι όταν δεν μας αρέσει...
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημένο ?
Πολλά λεφτά (~ 20.000) και sorry παίδες αλλά να έδινα 7.000.000 δρχ. για να έπαιρνα κάτι που η υφή των πλαστικών του μου θυμίζει lada niva και χωρίς να δίνει κάτι ιδαιίτερο και διαφορετικό στον εξοπλισμό .... ε όχι δεν θα το αγόραζα.
.
ΠΟΤΕ δεν αφόρησαν τα άθλια πλαστικά,τις χωρις τάσι σιδερένιες ζάντες,τις χειρολαβές απο κάρο,τις πόρτες με πάχος τσιγαρόχαρτου!! Τη φονική συμπεριφορα με τους ακαμπτους άξονες που σε έβγαζαν έξω στην παραμικρη στροφη!Φυσικά η άνεση για τους σχιστομάτηδες σήμαινε επικύνδυνες μαλακές αναρτήσεις και τα κρατηματα αντίστοιχες σκληρες που σε έστελναν στον ορθοπαιδικό για θεραπεία μέσης!!! Όχι οι 4Τ ΠΟΤΕ δεν αφόρισαν αυτα τα σάπια γιαπωνέζικα!!!! ΠΟΤΕ! Κατ'αυτούς πάντοτε ήταν καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα!! Σορυ για τα οφφ τόπικ παιδιά αλλα πιστεύω οτι οι γερμανόφιλοι τουλάχιστον με καταλαβαίνουν....!Να εισαι σιγουρος......
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
ΠΟΤΕ δεν αφόρησαν τα άθλια πλαστικά,τις χωρις τάσι σιδερένιες ζάντες,τις χειρολαβές απο κάρο,τις πόρτες με πάχος τσιγαρόχαρτου!! Τη φονική συμπεριφορα με τους ακαμπτους άξονες που σε έβγαζαν έξω στην παραμικρη στροφη!Φυσικά η άνεση για τους σχιστομάτηδες σήμαινε επικύνδυνες μαλακές αναρτήσεις και τα κρατηματα αντίστοιχες σκληρες που σε έστελναν στον ορθοπαιδικό για θεραπεία μέσης!!! Όχι οι 4Τ ΠΟΤΕ δεν αφόρισαν αυτα τα σάπια γιαπωνέζικα!!!! ΠΟΤΕ! Κατ'αυτούς πάντοτε ήταν καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα!! Σορυ για τα οφφ τόπικ παιδιά αλλα πιστεύω οτι οι γερμανόφιλοι τουλάχιστον με καταλαβαίνουν....!Αρχίζω και το γουστάρω τρελλά αυτό το thread! Έχει γίνει ... γήπεδο! Ο κάθένας λέει τη λ@λακία του!
Πάλι με τα άθλια πλαστικά. Αν παιδιά έχετε βίτσιο να χαιδεύετε το αμάξι όλη την ώρα, έχω δυο-τρια κατάλληλα φορουμάκια. Το πώς αν τα χαιδεύετε κάνει το αμάξι να πάει πιό γρήγορα είναι απορίας άξιο βέβαια.
Συνεχίζουμε: Ω ναι πρέπει να το παραδεχτώ. Η πόρτα του άουρις είναι πιό λεπτή από πόρτα Scania τριαξονικού. Και επίσης από πότε ο ημιάκαμπτος είναι εξορισμού σκληρός και σε στέλνει στο νοσοκομείο είναι μια νέα γνώση που την έμαθα εδώ. Επίσης έμαθα ότι είναι σάπια. Άρα η 12χρονη αντισκωριακή προστασία είναι μπλόφα. Κρίμα... Και καλά άστο αυτό. Εμένα που μετά από 22 συναπτά έτη δεν έχει πετάξει ούτε κουκκίδα σκουριάς παρακαλώ να εξηγηθεί.Παίδες, παίχτε πρώτα μπάλλα σε καμια αλάνα και μετά βρίστε το διαιτητή ε? Μας τα πρήξατε...
-
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα πραγματικα εχει χαθει το μετρο σε οσους αγοραζουν αμαξι και δεν εχουν την τυχη να εχουν εταιρικο. Πριν απο 18 μηνες πηρα το Μεγκαν το 1.6 το 3πορτο με μεταλλικο με πανοραμικη ηλιοροφη με εργοστασιακο δερματινο σαλονι με ολο τον εξοπλισμο της εκδοσης dynamique με εργοστασιακο παρκτρονικ και ολα τα κολπα αυτοματα φωτα, υαλοκαθαριστηρες με την καρτα στο χερι 18.600 ευρω. Που απλα σημαινει οτι αν αφαιρεσω μεταλλικο 450 ευρω πανοραμικη περιπου 1000 και δερματινο 1200 ευρω το πηρα το αμαξι με 16.000 ευρω. Συν οτι οι ανθρωποι με το 1/4 μπροστα μου δωσαν και ατοκο διακανονισμο που απλα με βαση το υπολειπομενο κεφαλαιο και τα επιτοκια ισον με 2000 ευρω ....αρα τελικη τιμη για το αμαξι μονο 14.000. Προτου πει κανενας οτιδηποτε οτι δεν συγκρινεται ρενο με τουοτα θα του πω να ηρεμησει γιατι το ρενο στριβει και φρεναρει και τα κορολλα ειναι ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ κατα την γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρια. Ποιοτικα το αμαξι δεν κανει ουτε τσικ που λεμε και απλα δεν μου εχει βγαλει τιποτα ....χτυπαω ξυλο. Το νεο κορολλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αισθητικα και το βρισκω πολυ υποδυεστερο απο το δικο μου σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις. Και για να μην πει κανενας οτι ειμαι κολλημενος με το δικο μου πιστευω οτι το ΓΚΟΛΦ ειναι βαρβατη επιλογη στα λεφτα που κανει κλασεις ανωτερο απο τον ανταγωνισμο, το ιδιο ισχυειει κατα την γνωμη μου και για την Αλφα Ρομεο 147 που απλα ειναι ενα υπεροχο αμαξι ακομη και σημερα και θετει τα στανταρτ.
Να ηρεμησουμε λοιπον και να σκεφτουμε λιγο. Το πεζο 307 που αλλαζει μοντελο αυριο που λεει ο λογος ειναι 10 σκαλες ανωτερο σε ασφαλεια και ανεση και με πλεον αποδεδειγμενη αξιοπιστια.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσω τοσα λεφτα γιατι η τουοτα αποφασισε να φτιαχνει τα αμαξια της στην Αγγλια-ως γνωστον η λιρα ειναι ακριβη-, γιατι πρεπει να συντηρω εγω αυτες τις υπεροχες εκθεσεις και συνεργεια και γιατι στο κατω κατω να πληρωσω τοσα λεφτα για μια ενδεχομμενη αξιοπιστια οταν πλεον κανενας μας δεν κραταει αμαξι πανω απο 5 χρονια. Και μην μου πουλησετε παραμυθια για μεταπωλητικη αξια γιατι το αμαξι πλεον ειναι καταναλωτικο αγαθο και την μερα που το παινεις χανεις επιτοπου 20% αλλα και γιατι με την πληθωρα των εταιρικων που θα χτυπησουν την αγορα σε 3 χρονια οι τιμες θα παρουν οχι την κατηφορα αλλα τον γκρεμο.Αρκετα, αρκετα................
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007