-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
..................Κάποιοι, ίσως προτιμούν να έχουν τα μάτια ανοιχτά όταν αγοράζουν αυτοκίνητο....[/b]Μάλλον δέν διάβασες σωστά τι λέω. Μάλλον οχι...........να το θέσω αλλιώς..........το σωστό είναι οτι το βλέπεις απο άλλη σκοπιά. Κανείς μας δέν γεννήθηκε με ενα τιμόνι στο χέρι. Όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης στην οδήγηση τους. για τους αισθητήρες θα ήθελα να πω οτι παίζει πάρα πολύ το περιθώριο λάθους ανάγνωσης και να φέρω το παράδειγμα της ένδειξης (check engine). Σε πάρα πολλά αυτοκίνητα ανάβει αυτό το λαμπάκι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό το λαμπάκι λοιπόν λόγω κάποιας στιγμιαίας λανθασμένης ανάγνωσης τρομοκρατεί τον περισσότερο κόσμο που θα το δεί. Το ίδιο έπαθε και ο φίλος μας με τον αισθητήρα που καταλαβαίνει πότε απομακρύνεσαι απο το αυτοκίνητο για να το κλειδώσει. Όλα λοιπόν χαλάνε και δέν υπάρχει τίποτα που να δουλεύει για πάντα.
Τώρα για το auris δέν είπα οτι είναι κορυφαίο της κατηγορίας του. είπα οτι προέρχεται απο μία εταιρεία η οποία βγάζει πολύ καλά αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις φυσικά και δείχνουν πάρα πολλά. Οσο για την GM μην φέρνεις τόσο άστοχα παραδείγματα τύπου aveo γιατι GM σημαίνει κι’άλλα αυτοκίνητα όπως HUMMER BUICK CADILLAC OPEL SAAB GMC TRUCKS αλλα και την DAEWOO και άλλες δυό τρείς που ξεχνάω. -
ουπς............ξέχασα την Chevrolet.........ατιμο blazer τι μου έχεις κάνει
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
..................Κάποιοι, ίσως προτιμούν να έχουν τα μάτια ανοιχτά όταν αγοράζουν αυτοκίνητο....[/b]
Μάλλον δέν διάβασες σωστά τι λέω. Μάλλον οχι...........να το θέσω αλλιώς..........το σωστό είναι οτι το βλέπεις απο άλλη σκοπιά. Κανείς μας δέν γεννήθηκε με ενα τιμόνι στο χέρι. Όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης στην οδήγηση τους. για τους αισθητήρες θα ήθελα να πω οτι παίζει πάρα πολύ το περιθώριο λάθους ανάγνωσης και να φέρω το παράδειγμα της ένδειξης (check engine). Σε πάρα πολλά αυτοκίνητα ανάβει αυτό το λαμπάκι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό το λαμπάκι λοιπόν λόγω κάποιας στιγμιαίας λανθασμένης ανάγνωσης τρομοκρατεί τον περισσότερο κόσμο που θα το δεί. Το ίδιο έπαθε και ο φίλος μας με τον αισθητήρα που καταλαβαίνει πότε απομακρύνεσαι απο το αυτοκίνητο για να το κλειδώσει. Όλα λοιπόν χαλάνε και δέν υπάρχει τίποτα που να δουλεύει για πάντα.
Τώρα για το auris δέν είπα οτι είναι κορυφαίο της κατηγορίας του. είπα οτι προέρχεται απο μία εταιρεία η οποία βγάζει πολύ καλά αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις φυσικά και δείχνουν πάρα πολλά. Οσο για την GM μην φέρνεις τόσο άστοχα παραδείγματα τύπου aveo γιατι GM σημαίνει κι’άλλα αυτοκίνητα όπως HUMMER BUICK CADILLAC OPEL SAAB GMC TRUCKS αλλα και την DAEWOO και άλλες δυό τρείς που ξεχνάω.Aκριβώς αυτό λέω κι εγώ: ΟΛΑ χαλάνε, μπορεί να χαλάσει και ο διακόπτης των φώτων, και οι λάμπες και η μπαταρία και το δυναμό και και... Γιατί να μας χαλάει ο αισθητήρας; Καλό είναι να υπάρχει! Ενοχλεί κάπου; Είναι ένα χρήσιμο και φθηνό αξεσουάρ και θα έπρεπε να υπήρχε σε όλα τα αυτοκίνητα! Επίσης, κάνει την οδήγηση πιο ξεκούραστη , όπως και όλοι οι αυτοματισμοί! Με την λογική σου, οτιδήποτε αυτόματο, θα έπρεπε να καταρηγθεί ή να μην υπάρχει! Πχ να καταργήσουμε και τ' αυτόματα κιβώτια; Μήπως όποιος αγοράζει τέτοιο αυτοκίνητο είναι...κουλός;
Οσο για την GM, εγώ έδωσα ακραίο παράδειγμα με το Aveo, αλλά γιατί το Auris να μην είναι ένα Aveo (δεν είναι, είναι μια χαρά αυτοκίνητο εννοείται;). Θέλω να πω, πως το όνομα μιας εταιρείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που θα βγάλει η εταιρεία! Γιατί δεν μπορείς να κρίνεις την Cadillac σύμφωνα με το Aveo! Η ίδια εταιρεία τα φτιάχνει πάντως...
Ακριβώς λοιπόν, δεν στέκει το επιχείρημα: 'Toyota=αγορά με κλειστά μάτια' που ανέφερες!
Στην τελική, με 20Κ, υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ επιλογές και ξαναλέω, καλό είναι να έχουμε τα μάτια ανοιχτά...Σκέψου πως οι άλλες εταιρείες προσφέρουν ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, συνήθως πολύ παραπάνω από ό,τι θα βρεις στο Auris (αν και κανείς δεν προσφέρει το After Sales βέβαια...). -
Πάντως με μία πρώτη ματιά βλέπω οτι η toyota αντικατέστησε την corolla χάτς μπάκ με το auris με σαφής βλέψεις περικοπών σε σχέση με την corolla αν κρίνω απο την πίσω ανάρτηση που είναι ιμιάκαμπτος. Τα accent και ceed έχουν πολλαπλούς πίσω οπότε μιλάμε καθαρά για μικρότερο κόστος κατασκευής απο την Toyota.
-
Γιατί το Auris κάθε άλλο παρά κορυφαίο είναι αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του, επιπλέον είναι και από τ' ακριβότερα...Μισό φίλε highfidelity, γιατί όταν λες κάθε άλλο εννοείς το αντίθετο. Μήπως είναι και για πέταμα; Θέλω να σε ρωτήσω, είχες ποτέ ιαπωνικό αμάξι δικό σου; Όχι του φίλου/θείου/γείτονα/γνωστού; Χωρίς παρεξήγηση, έχω διαβάσει αρκετές δημοσιεύσεις σου, και πάρα πολλές φορές σε μια οποιαδήποτε κουβέντα, βλέπω πως προσπαθείς να μειώσεις τα ιαπωνικά αυτοκίνητα κάθε κατασκευαστή, με ένα τρόπο που θα τον δικαιολογούσα μόνο σε κάποιον που είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, και του έκανε τη ζωή τόσο δύσκολη από τα προβλήματα που του παρουσίασε, ώστε παρακινεί όπου και όποτε μπορεί τους άλλους να μείνουν μακριά από κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι αμφιβάλλεις, με μεγάλη βεβαιότητα για την αξιοπιστία των των σύγχρονων ιαπωνικών, και ότι δεν είναι τόσο καλά όπως παλιότερα, ενώ παραδέχεσαι μόνο το καλό after sales service της τογιότα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, καθώς το να παρουσιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο προβληματικό είναι, ακόμα ευτυχώς, πολύ δύσκολο και η εξαίρεση στον κανόνα. Και εγώ από τότε που πήρα την προηγούμενη Corolla, σκεφτόμουν μέσα μου πως επειδή είναι και αγγλική δεν θα είναι σαν τις παλιότερες, και θα βγάζει προβλήματα. Αλλά μετά από 4 χρόνια που δεν έχει βγάλει το παραμικρό και δε ζητάει τίποτα, αλλάζω γνώμη. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μόνο. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο είσαι τόσο αρνητικός απέναντι στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, δε μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους το ίδιο. Όμως αυτά που γράφεις, δείχνουν πολύ μεγάλη αρνητική προκατάλειψη, που ξεπερνά το ζήτημα του γούστου. Και για να έρθω στο θέμα μας. Διάβασα στους 4Τ πως το auris χτύπησε κορυφή όταν έκανε συγκριτικό τεστ πριν από μερικούς μήνες. Σίγουρα δεν είναι το μόνο καλό αυτοκίνητο, και υπάρχουν κι άλλα εξίσου καλά, σε παρόμοια λεφτά, αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός ότι είναι κάθε άλλο από κορυφαίο αυτή τη στιγμή, είναι λιγάκι υπερβολικός;
-
δεν προσπαθει να τα μειωσει ο HF, απλα θα ελεγα πως τα προσγειωνει στην πραγματικοτητα... μακρια απο τους μυθους που περιβαλλουν τα Ιαπωνικα του στυλ 'δεν σπανε, δεν χαλανε'
Και φυσικα το Auris ειναι αρκετα μακρια απο την εννοια 'κορυφη' χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι κακο.
-
Όλα είναι απόψεις φίλοι μου. Ο καθένας μπορεί να λέει την δική του και είναι απολύτως σεβαστή. Όμως μερικά πράγματα περνάνε και καταγράφονται στο μπλοκάκι της ιστορίας και ένα απο αυτά λέει οτι την GM την έριξε απο τον θρόνο της η TOYOTA. Ήταν απλώς θέμα χρόνου για να χωνέψει ο πλανήτης οτι πλέων οι σχιστομάτηδες βρίσκονται σε θέση ισχύος. Όταν πριν απο 16 χρόνια εμφανίστηκε η LEXUS κάποιοι γερμανοί υπερόπτες γέλασαν αλλα τους κόπηκε το γέλιο γρήγορα. Καλά θα κάνουμε μερικά πράγματα να τα δεχόμαστε οπως ακριβώς δείχνουν και όχι όπως θα θέλαμε να δείχνουν.
-
Μα εχει οδηγησει κανενας auris 1.4? Εγω ναι! Και ειναι πιο αργο και απο ουνο! Και εγω ψιλο-japan υποστηριζω, αλλα πλεον η ΤΟΥΟΤΑ εχει αρχισει να 'πεφτει' γενικα, ενω οι τιμες της απογειωνονται!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα εχει οδηγησει κανενας auris 1.4? Εγω ναι! Και ειναι πιο αργο και απο ουνο! Και εγω ψιλο-japan υποστηριζω, αλλα πλεον η ΤΟΥΟΤΑ εχει αρχισει να 'πεφτει' γενικα, ενω οι τιμες της απογειωνονται!Το Auris 1.4 και η Corolla 1.4 εχουν τον ιδιο κινητηρα με την προηγουμενη Corolla. Θα μπορουσαν οι Ιαπωνες να βελτιωσουν την ισχυ του 1.4 οπως εκαναν οι Κορεατες για το Kia Ceed 1.4 και Hyundai i30 1.4 δηλαδη 109 αλογα.
-
Σημασια εχει οτι τα νεοτερα αυτοκινητα ειναι σημαντικα πιο αργα απο τα παλιοτερα.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μα εχει οδηγησει κανενας auris 1.4? Εγω ναι! Και ειναι πιο αργο και απο ουνο! Και εγω ψιλο-japan υποστηριζω, αλλα πλεον η ΤΟΥΟΤΑ εχει αρχισει να 'πεφτει' γενικα, ενω οι τιμες της απογειωνονται!
Το Auris 1.4 και η Corolla 1.4 εχουν τον ιδιο κινητηρα με την προηγουμενη Corolla. Θα μπορουσαν οι Ιαπωνες να βελτιωσουν την ισχυ του 1.4 οπως εκαναν οι Κορεατες για το Kia Ceed 1.4 και Hyundai i30 1.4 δηλαδη 109 αλογα.
να πώ την αλήθεια και εγώ περίμενα κάτι ανάλογο με του ceed και i30.
-12 άλογα απο τον ανταγωνισμό στα 1400 είναι σημαντική διαφορά. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Γιατί το Auris κάθε άλλο παρά κορυφαίο είναι αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του, επιπλέον είναι και από τ' ακριβότερα...
Μισό φίλε highfidelity, γιατί όταν λες κάθε άλλο εννοείς το αντίθετο. Μήπως είναι και για πέταμα; Θέλω να σε ρωτήσω, είχες ποτέ ιαπωνικό αμάξι δικό σου; Όχι του φίλου/θείου/γείτονα/γνωστού; Χωρίς παρεξήγηση, έχω διαβάσει αρκετές δημοσιεύσεις σου, και πάρα πολλές φορές σε μια οποιαδήποτε κουβέντα, βλέπω πως προσπαθείς να μειώσεις τα ιαπωνικά αυτοκίνητα κάθε κατασκευαστή, με ένα τρόπο που θα τον δικαιολογούσα μόνο σε κάποιον που είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, και του έκανε τη ζωή τόσο δύσκολη από τα προβλήματα που του παρουσίασε, ώστε παρακινεί όπου και όποτε μπορεί τους άλλους να μείνουν μακριά από κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι αμφιβάλλεις, με μεγάλη βεβαιότητα για την αξιοπιστία των των σύγχρονων ιαπωνικών, και ότι δεν είναι τόσο καλά όπως παλιότερα, ενώ παραδέχεσαι μόνο το καλό after sales service της τογιότα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, καθώς το να παρουσιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο προβληματικό είναι, ακόμα ευτυχώς, πολύ δύσκολο και η εξαίρεση στον κανόνα. Και εγώ από τότε που πήρα την προηγούμενη Corolla, σκεφτόμουν μέσα μου πως επειδή είναι και αγγλική δεν θα είναι σαν τις παλιότερες, και θα βγάζει προβλήματα. Αλλά μετά από 4 χρόνια που δεν έχει βγάλει το παραμικρό και δε ζητάει τίποτα, αλλάζω γνώμη. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μόνο. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο είσαι τόσο αρνητικός απέναντι στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, δε μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους το ίδιο. Όμως αυτά που γράφεις, δείχνουν πολύ μεγάλη αρνητική προκατάλειψη, που ξεπερνά το ζήτημα του γούστου. Και για να έρθω στο θέμα μας. Διάβασα στους 4Τ πως το auris χτύπησε κορυφή όταν έκανε συγκριτικό τεστ πριν από μερικούς μήνες. Σίγουρα δεν είναι το μόνο καλό αυτοκίνητο, και υπάρχουν κι άλλα εξίσου καλά, σε παρόμοια λεφτά, αλλά μήπως ο χαρακτηρισμός ότι είναι κάθε άλλο από κορυφαίο αυτή τη στιγμή, είναι λιγάκι υπερβολικός;
Να σου πω την αλήθεια, δικό μου κατά δικό μου αμάξι ιαπωνικό, δεν είχα, καθότι μέχρι σήμερα 3 αυτοκίνητα άλλαξα, τα δύο ήταν...Zastava και το ένα έγινε ανταλλακτικά για το άλλο και το τελευταίο είναι αυτό που έχω τώρα , το Υ δηλαδή και το έχω κάτι παραπάνω από 1 χρόνο... Ολα εννοείται από 2ο χέρι. Δεν είχα την άνεση ν' αλλάζω αυτοκίνητα, όπως και οι δικοί μου.
Εχω ξαναγράψει, αλλά μάλλον δεν πρόσεξες, πως αντί της Xsara για τους γονείς μου, είχαμε πάει να πάρουμε την Corolla την προηγούμενη, αλλά κολλήσαμε στους 2 μήνες αναμονή και λιγότερο στην ακριβότερη τιμή (η 1.4 ήταν ακριβότερη από την 1.6 Xsara και με πολύ λιγότερο εξοπλισμό, αλλά το θεωρώ και λογικό γιατί η τελευταία ήταν παλαιότερο μοντέλο... Ενδεικτικά τιμές μετρητοίς το 2003 Xsara 1.6 110hp Exclusive 15.500 -
άμα δέν γράψεις σεντόνι αγόρι μου δέν μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος.
εύγε, αυτό είναι τεκμηριωμένη άποψη......όχι 2 γραμούλες και φύγαμε...
απο την δικιά μου οικογένεια πάντως έχουν περάσει τα πάντα.....και απ'όπου θέλεις.....και
αυτή τη στιγμή είμαι με μιά ιταλίδα και μιά κορεάτισσα:lol: .
η ιταλίδα για το ταπεραμέντο της:inlove: και η κορεάτισσα γιατι το έχει.......οριζόντια -
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....
Βρήκα εντυπωσιακό το Land Cruiser και με πολύ λογική κατανάλωση γι' αυτό που είναι, το εκτίμησα κι ας μην καταλαβαίνω τέτοια αυτοκίνητα (δεν θ'αγόραζα SUV γενικά...)..... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαΑπό όλα όσα έγραψες μόνο εδώ διαφωνούμε! Είναι κακό να είσαι κολλημένος με μια μάρκα.
E όχι και SUV το LC!+1 το Auris δεν αξίζει τα λεφτά του.
-
σίγουρα είναι ακριβό για αυτά που δίνει.Η απόδειξη είναι τα χρηματοδοτικά που ξεκινήσαν εκπώσεις ενώ έχει 3 μήνες που κυκλοφόρησε.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....
Βρήκα εντυπωσιακό το Land Cruiser και με πολύ λογική κατανάλωση γι' αυτό που είναι, το εκτίμησα κι ας μην καταλαβαίνω τέτοια αυτοκίνητα (δεν θ'αγόραζα SUV γενικά...)..... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαΑπό όλα όσα έγραψες μόνο εδώ διαφωνούμε! Είναι κακό να είσαι κολλημένος με μια μάρκα.
E όχι και SUV το LC!+1 το Auris δεν αξίζει τα λεφτά του.
ΟΚ, λάθος!
Δεν είναι SUV είναι τζιπάρα με τα όλα της, αλλά ακριβώς αυτό είναι και το πρόβλημα! Η αίσθηση ...λεωφορείου στις στροφές πχ! Αλλά είναι σίγουρα αλλού σε σχέση με το Cherokee 3.7 πχ... Εντυπωσιακό , πραγματικό 4χ4, αλλά καμία διάθεση να καίω 15+ λίτρα/100 και μάλιστα σε ταξίδι... Αλλά εμένα γενικά δεν μου αρέσουν τα 4χ4, συμπεριλαμβάνω και σ'αυτά που δεν μου αρέσουν το 'οικογενειακό' Niva, που εκτός δρόμου αν έχεις κότσια ...τρομάζεις τον κόσμο (πχ ο πατέρας μου όταν είδε που το ανέβασα νόμισε πως έμεινα! ), αλλά ταλαιπωρείσαι εντός δρόμου... Βέβαια με το LC κάθε άλλο παρά ταλαιπωρείσαι, αλλά σ' αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα πχ ένα Audi Allroad....(μην ανησυχείτε, δεν έχει...σεντόνι και...μπλαμπλα αυτή τη φορά! )
-
θα έπαιρνα με κλειστά μάτια ένα Forester (αλλά όχι ένα Rav4, πολύ ακριβό άνευ λόγου....). Γουστάρω τρελά ένα ΜΧ-5, αλλά δεν μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου να έχω ένα διθέσιο παιχνίδι... Επίσης θεωρώ πως η Lexus κάνει μερικά από τα πιο προσεγμένα αυτοκίνητα στον κόσμο και μ'αρέσουν ακόμη και σχεδιαστικά.+1
μου βγήκε πάλι σεντόνι και θα ...φωνάζει ο φίλος μου ο Xenos!
+155.7E+012
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
άμα δέν γράψεις σεντόνι αγόρι μου δέν μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος.
εύγε, αυτό είναι τεκμηριωμένη άποψη......όχι 2 γραμούλες και φύγαμε...Tετοια λεγε του εσυ...
-
Μετά από 2500 χιλ. περίπου χιλιόμετρα μαζί με το νέο Toyota Auris 1.6 Premium σας μεταφέρω εν συντομία την εμπειρία μου.
-
Είμαι ικανοποιημένος από την ελαστικότητα του κινητήρα και τον τρόπο που επιταχύνει για 1600αρι ατμοσφαιρικό. Μέχρι τις 3.500 χιλ στροφές το μοτέρ δεν ακούγεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου......από εκεί και πάνω αλλάζει το σκηνικό....χωρίς να είναι όμως θορυβώδες...
-
Η κατανάλωση του μέχρι τώρα μέσα στην πόλη είναι στα 10.2.lt
-
Έχει πολύ καλή ποιότητα συναρμολόγησης, και γενικά δεν ακούγεται κανένας απολύτως τριγμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. (θα προτιμούσα όμως λίγο καλύτερη υφή στα πλαστικά του).
-
To εσωτερικό του αφήνει πίσω Golf και Οpel. Άλλωστε μέχρι να το πάρω μπήκα σε όλα....... ενώ έρχεται δεύτερο συγκριτικά με το Honda Civic....
-
Είναι άνετο και ξεκούραστο αυτοκίνητο στην οδήγηση….....γενικά μου θυμίζει έντονα γαλλικό.....(15 χρόνια οδηγός με Peugeot 206 1.4cc και Renault Megane Coupe 1.6 16V). Όμως στα 21.500
-
-
Πρωτες εντυπωσεις απο Auris 1,4.
Με 7 χιλιομετρα στο κοντερ πού να το ζορισεις, αλλα εχω την αισθηση οτι ειναι ακριβως το ιδιο οπως το προηγουμενο μοντελο. 'Φευγει' αρκετα καλα.
Εντυπωσιαστηκα απο τις πορτες - αυτη του οδηγου - που σου δινει την αισθηση πολυ βαριας πορτας και οχι ψευτοδουλειας. Το τιμονι ειναι ακριβέστατο και με αψογη αισθηση. Στο δρομο πηγαινε πολυ καλα, καλα κρατηματα, νομιζεις οτι οδηγεις ενα μεγαλο αμαξι.Η ΡΕΖΕΡΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΩΣ
Το ντεποζιτο γεμισε με 60 ευρω - 52.20 λιτρα προς 1.13 / λιτρο αρα καπου 55 ισως και παραπανω λιτρα.Η κεντρικη κονσολασχεδιασμενη απο το μηδεν, ωραιο το Rdio cd αν και τα κουμπια του aircondition 'φερνουν' παρα παρα πολυ σε Yaris
To χειροφρενο ειναι σαν ενα κανονικοτατο π@π@ρι οπως ειχα πει πριν 2-3 μερες. Αχωνευτη ειναι και αυτη η κολωνα στη μεση. Εντελως 'φαουλ' και κοκκινη καρτα. Ενταξει γουστα ειναι αυτα.
Η συνεχεια κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου.....
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007