-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η κεντρικη κονσολα ειναι ουσια και οχι εφε. Πραγματικα βολευει ετσι οπως ειναι ο λεβιες... σου ερχεται ποιο φυσικα.
+1.000.000
Όχι τόσο βολική θέση όσο στο Τάπερ, αλλά σου έρχεται πολύ βολικά. Και έχει και αποθηκευτικό χώρο κάτω απο το λεβιέ. Έξυπνο, μπράβο τους.Πώς όμως καβαλάς το λεβιέ με την κονσόλα για να βγεις από την πόρτα του συνοδηγού, αν η δική σου δεν ανοίγει λόγω ψηλού πεζοδρομίου ή κάποιου κολωνακίου;
Μόνο για παιδιά-λάστιχα.Βγαίνεις... απο κάτω!
-
παρτο με ηλιοροφή για να βγαίνεις γιατί και με τέτοιο χειρόφρενο σηκωμένο κινδυνεύεις να τσεκάρεις το προστάτη σου
Πάντως το χειρόφρενο παρα είναι!! Σε σημείο που κάποιος άσχετος συνοδηγός να το τραβήξει καταλάθος αν το περάσει για λαβή (; ) -
Και να διαμαρτυρηθώ για τις ταχύτητες. Από τα πεζό που έπιανες το πόδι της συνοδηγού ήθελες δεν ήθελες φτάσαμε οι ταχύτητες να είναι τόσο φηλά που δεν πιάνεις τίποτα. Είναι ένα τεστ...μιλάς, αλλάζεις ταχύτητα, το χέρι το έχεις κάπου εκεί κοντά και βολιδοσκοπείς. Τώρα, μόνο για καμιά σφαλιάρα σε κανά κοντό κολλητό εκεί ψηλά που είναι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η κεντρικη κονσολα ειναι ουσια και οχι εφε. Πραγματικα βολευει ετσι οπως ειναι ο λεβιες... σου ερχεται ποιο φυσικα.
+1.000.000
Όχι τόσο βολική θέση όσο στο Τάπερ, αλλά σου έρχεται πολύ βολικά. Και έχει και αποθηκευτικό χώρο κάτω απο το λεβιέ. Έξυπνο, μπράβο τους.Πώς όμως καβαλάς το λεβιέ με την κονσόλα για να βγεις από την πόρτα του συνοδηγού, αν η δική σου δεν ανοίγει λόγω ψηλού πεζοδρομίου ή κάποιου κολωνακίου;
Μόνο για παιδιά-λάστιχα.βγαίνεις αλλά πες ρε παιδάκι μου ότι την ώρα που περνάς από πάνω γλυστράς..... τότε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αλλα τι κακο αυτο με τα νεα αμαξια. Νομιζα πως καθομουν σε Boeing 747... καμια ιδεα για το που τελειωνε το μπροστα μερος...
Είναι γενικό το κακό. Blame it on the design και στους αερόσακους κουρτίνας
σε τι εργοστάσια τα φτιάχνουν? Εχει και τούρκικα?
Corolla made in Japan.
Auris 3d made in England.
Auris 5d made in England ή made in Turkey. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αλλα τι κακο αυτο με τα νεα αμαξια. Νομιζα πως καθομουν σε Boeing 747... καμια ιδεα για το που τελειωνε το μπροστα μερος...
Corolla made in Japan.
Auris 5d made in England ή made in Turkey.civic μου θυμίζει αλλά δεν έχει τούρκικα η honda στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Corolla made in Japan.
Auris 5d made in England ή made in Turkey.civic μου θυμίζει αλλά δεν έχει τούρκικα η honda στην Ελλάδα
ούτε και η τογιότα θα έχει σε εμάς ...το Made In Turkey στην Ελλάδα όσο και να μας βόλευε σε θέμα ανταλλακτικών (διότι η ποιότητα θα είναι δεδομένη παντού) είναι απαγορευμένο. Εδώ σοκολάτα να δεις ότι κατασκευάζεται στους γείτονες παίρνεις άλλη πόσο μάλλον αυτοκίνητο. (Αν δεν κάνω λάθος όμως τα verso δεν γίνονταν πανευρωπαϊκά στην Τουρκία;)
Είχε παλαιότερα κάνει μία ωραία παρουσίαση το περιοδικό για το εργοστάσιο της Τογιότα στην Τουρκία και είχα πάθει πλάκα από τις συνθήκες και τα δεδομένα λειτουργίας...(Εμείς εδώ διώξαμε την πιρέλι και την νισαν...τι μ@λ@κες είμαστε μερικές φορές... ) -
αμα ήξεραν οι τουρκοι τι πάει στην Ελλάδα τότε θα το χαλάγαβε επίτηδες
ναι τα verso είναι όλα τουρκικο και θα μου επιτρέψεται να πω ότι φαίνεται στο όλο άισθημα.... χρώμα και συναρμολόγιση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα ήξεραν οι τουρκοι τι πάει στην Ελλάδα τότε θα το χαλάγαβε επίτηδεςναι τα verso είναι όλα τουρκικο και θα μου επιτρέψεται να πω ότι φαίνεται στο όλο άισθημα.... χρώμα και συναρμολόγιση
πίστεψε το αλλά η τογιότα δεν θα άφηνε κανένα πολιτικό θέμα να σπιλώσει το όνομα της. Πάνε αν δεν έχουν γίνει ήδη για νούμερο ένα στον κόσμο. Θα τους 'τρώγανε' μετά...
(Βρες πάντως το σχετικό άρθρο στους τροχούς...μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση τότε...) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αμα ήξεραν οι τουρκοι τι πάει στην Ελλάδα τότε θα το χαλάγαβε επίτηδες
ναι τα verso είναι όλα τουρκικο και θα μου επιτρέψεται να πω ότι φαίνεται στο όλο άισθημα.... χρώμα και συναρμολόγιση
πίστεψε το αλλά η τογιότα δεν θα άφηνε κανένα πολιτικό θέμα να σπιλώσει το όνομα της. Πάνε αν δεν έχουν γίνει ήδη για νούμερο ένα στον κόσμο. Θα τους 'τρώγανε' μετά...
(Βρες πάντως το σχετικό άρθρο στους τροχούς...μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση τότε...)το εχω διαβάσει.... verso έχεις δει? megane από τουρκία.... ακόμα και honda δηλαδη
-
Μακάρι να υπήρχε ένα εργστάσιο να φτιάχνει Toyota στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι είναι περισσότερο έξυπνοι απο εμάς.
-
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω πότε θα έχουν στην έκθεση το auris και από πότε θα το έχουν για τεστ. Μου είπαν από την ερχόμενη βδομάδα, δυστυχώς όμως το τεστ ντραϊβ θα είναι το 1400.
Είχαν όμως τη corolla, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Σε σχέση δε με την προηγούμενη μου έδωσε την αίσθηση ότι συνολικά είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Επίσης, αυτό είναι βέβαια υποκειμενικό, από κοντά μου άρεσε περισσότερο.
Με δυο λόγια λοιπόν, η toyota συνεχίζει ακάθεκτη
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω πότε θα έχουν στην έκθεση το auris και από πότε θα το έχουν για τεστ. Μου είπαν από την ερχόμενη βδομάδα, δυστυχώς όμως το τεστ ντραϊβ θα είναι το 1400.Είχαν όμως τη corolla, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Σε σχέση δε με την προηγούμενη μου έδωσε την αίσθηση ότι συνολικά είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Επίσης, αυτό είναι βέβαια υποκειμενικό, από κοντά μου άρεσε περισσότερο.
Με δυο λόγια λοιπόν, η toyota συνεχίζει ακάθεκτη
Το 1.6 Auris στην αντιπροσωπεία 'Δρομέας' στην Λιβαδειά είναι έτοιμο για Test Drive
-
Πρεπει να το κανω test drive το corolla να δω διαφορες με αυτο που εχουμε.
ξερεις αν εφερε ο δρομεας test corolla η εχει μονο το ασημι στην εκθεση? -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Πρεπει να το κανω test drive το corolla να δω διαφορες με αυτο που εχουμε.
ξερεις αν εφερε ο δρομεας test corolla η εχει μονο το ασημι στην εκθεση?Φίλε μου, ο Δρομέας έχει ένα μαύρο Corolla 1.4 για test drive.
-
Μεταφέρω εδώ το post μου από τα τεχνικά θέματα, μπάς και έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος και μπορεί να πεί καμια γνώμη.
Σε λίγο καιρό πρόκειται να αγοράσω το νέο Toyota Corolla 1.6. Έχω διαβάσει για τον εξοπλισμό καθεμίας από τις 3 εκδόσεις terra, luna και sol. Όσο αφορά την έκδοση sol, με προβληματίζει η ύπαρξη του συστήματος Smart Entry/Push Start. Από ότι έχω διαβάσει, υπάρχει ήδη εδώ και καιρό στην πλούσια έκδοση του Yaris.
Έχει κανείς εμπειρία με το σύστημα Smart Entry/Push Start της Toyota; Απο ότι κατάλαβα δεν έχεις κλειδί για το αμάξι, αλλά μόνο μια συσκευή που στέλνει σήμα για να ανοίξουν πόρτες και μηχανή (με τη χρήση κουμπιού). Είναι όμως ένα τέτοιο σύστημα ασφαλές όσο αφορά την πιθανότητα παραβιασής του; τι γίνεται σε περίπτωση που χαλάσει, ή το αμάξι μείνει από μπαταρία;
Εν τέλει, θα το πρότεινε κανείς ως λόγο για να αγοράσω την sol έκδοση, ή καλύτερα να προτιμήσω το παραδοσιακό και δοκιμασμένο κλειδάκι και να παραμείνω στην έκδοση luna;
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Μεταφέρω εδώ το post μου από τα τεχνικά θέματα, μπάς και έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος και μπορεί να πεί καμια γνώμη.Σε λίγο καιρό πρόκειται να αγοράσω το νέο Toyota Corolla 1.6. Έχω διαβάσει για τον εξοπλισμό καθεμίας από τις 3 εκδόσεις terra, luna και sol. Όσο αφορά την έκδοση sol, με προβληματίζει η ύπαρξη του συστήματος Smart Entry/Push Start. Από ότι έχω διαβάσει, υπάρχει ήδη εδώ και καιρό στην πλούσια έκδοση του Yaris.
Έχει κανείς εμπειρία με το σύστημα Smart Entry/Push Start της Toyota; Απο ότι κατάλαβα δεν έχεις κλειδί για το αμάξι, αλλά μόνο μια συσκευή που στέλνει σήμα για να ανοίξουν πόρτες και μηχανή (με τη χρήση κουμπιού). Είναι όμως ένα τέτοιο σύστημα ασφαλές όσο αφορά την πιθανότητα παραβιασής του; τι γίνεται σε περίπτωση που χαλάσει, ή το αμάξι μείνει από μπαταρία;
Εν τέλει, θα το πρότεινε κανείς ως λόγο για να αγοράσω την sol έκδοση, ή καλύτερα να προτιμήσω το παραδοσιακό και δοκιμασμένο κλειδάκι και να παραμείνω στην έκδοση luna;
Για το σύστημα Smart Entry/Push Start δεν ξέρω να σου πώ, πάντως έχω αγοράσει την νέα Corolla 1.6 Linea Luna πριν 10 ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Για το σύστημα Smart Entry/Push Start δεν ξέρω να σου πώ, πάντως έχω αγοράσει την νέα Corolla 1.6 Linea Luna πριν 10 ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.Το έχεις παραλάβει ή απλά το παρήγγειλες; Εάν ισχύει το δεύτερο, πόσος περίπου θα είναι ο χρόνος αναμονής; Σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση και ελπίζω να μην καταντήσει σαν το civic...
-
Για το σύστημα Smart Entry/Push Start δεν ξέρω να σου πώ, πάντως έχω αγοράσει την νέα Corolla 1.6 Linea Luna πριν 10 ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.
Το έχεις παραλάβει ή απλά το παρήγγειλες; Εάν ισχύει το δεύτερο, πόσος περίπου θα είναι ο χρόνος αναμονής; Σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση και ελπίζω να μην καταντήσει σαν το civic...
Το έχω παραλάβει πριν 10 μέρες. Περίμενα 15 ημέρες για την παραλαβή.
-
Το έχεις παραλάβει ή απλά το παρήγγειλες; Εάν ισχύει το δεύτερο, πόσος περίπου θα είναι ο χρόνος αναμονής; Σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση και ελπίζω να μην καταντήσει σαν το civic...
Δεν εύχομαι κανένα μοντέλο να έχει την αναμονή του civic (είμαι ομοιοπαθείς), πάντως ο αντιπρόσωπος μου έδωσε να καταλάβω εμέσως πλην σαφώς, ότι αναμένεται να γίνει χαμός τόσο με το corolla όσο και με το auris ειδικά με τα 1600άρια. Κρατώ πάντως μία επιφύλαξη γιατί να πουλήσει θέλει ο άνθρωπος, οπότε μια άντε και δυο δόσεις υπερβολής δεν έβλαψαν κανένα.
Προσωπική μου πάντως άποψη είναι ότι θα κάνουν πολύ καλή εμπορική καριέρα.
Φίλε toyotaman δυστυχώς πέφτει λίγο μακριά η Λαμία από Φλώρινα, οπότε θα αρκεστώ σε test drive του 1400
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007