-
Δεν διαχωρίζονται εκδόσεις βάσει κινητήρα στις πωλήσεις...οπότε άκυρο αυτό που λες.
Θα βλέπεις πάλι δηλ 9-10 χιλιάδες Auris-Corolla και 8 χιλιάδες Golf... -
ναι αλλά τότε ο lkar θα λέει Auris+Corolla=Golf+Jetta
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ναι αλλά τότε ο lkar θα λέει Auris+Corolla=Golf+Jettaδεν του το απαγόρευσε κανείς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν διαχωρίζονται εκδόσεις βάσει κινητήρα στις πωλήσεις...οπότε άκυρο αυτό που λες.
Θα βλέπεις πάλι δηλ 9-10 χιλιάδες Auris-Corolla και 8 χιλιάδες Golf...Φίλε μου δεν φέρνω αντίρρηση. Αλλά δεν διαχωρίζω βάσει κινητήρα αλλά βάσει αμαξώματος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν του το απαγόρευσε κανείς...
οχι πια
άλλη μια ευγενική χορηγία της ΤΟΥΟΤΑ -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Θα βλέπεις πάλι δηλ 9-10 χιλιάδες Auris-Corolla και 8 χιλιάδες Golf...Φίλε μου δεν φέρνω αντίρρηση. Αλλά δεν διαχωρίζω βάσει κινητήρα αλλά βάσει αμαξώματος.
το σχόλιο δεν αφορούσε εσένα αλλά τον lkar...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ναι αλλά τότε ο lkar θα λέει Auris+Corolla=Golf+JettaΕίναι λάθος αυτό; και τώρα αυτό λέω
Το Golf είναι αποκλειστικά hatchback, στα Corolla/Focus/Astra/ Mazda 3/Megane μετρούν και οι δύο εκδόσεις.
Γι' αυτό λέω θα 'χει ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
- Στα 1.6, απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Το Auris ξεκινάει από τα 17.850 και φτάνει στα 20.600. Το Σιβίκ 1.8 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 22.500 με αρκετά καλό εξοπλισμό βέβαια. To Auris, Ο,ΤΙ και να βάλεις μέσα, δεν φτάνει τόσο.
Μεταλλικό χρώμα, VSC+TRC και συναγερμός πόσο πάνε στην Toyota?
Μεταλλικό σε Corolla και Auris, 450 ευρώ. VSC δεν γνωρίζω.
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Στα 1.6, απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Το Auris ξεκινάει από τα 17.850 και φτάνει στα 20.600. Το Σιβίκ 1.8 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 22.500 με αρκετά καλό εξοπλισμό βέβαια. To Auris, Ο,ΤΙ και να βάλεις μέσα, δεν φτάνει τόσο.
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.phpΓιά VSC από ότι ξέρω δεν το δίνει η Toyota. Δίνει μόνο cruise control στην έκδοση Linea Sol (Corolla) και Premium (Auris).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είναι λάθος αυτό; και τώρα αυτό λέω
Το Golf είναι αποκλειστικά hatchback, στα Corolla/Focus/Astra/ Mazda 3/Megane μετρούν και οι δύο εκδόσεις.
Γι' αυτό λέω θα 'χει ενδιαφέρον
+1
-
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.phpΓιά VSC από ότι ξέρω δεν το δίνει η Toyota. Δίνει μόνο cruise control στην έκδοση Linea Sol (Corolla) και Premium (Auris).
Στο site της Toyota το αναφέρει ως προαιρετικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις.
http://www.toyota.gr/Images/Auris_tcm273-536435.pdf
btw κανα link με τεχνική παρουσίαση του 1.6 υπάρχει πρόχειρο ;
-
Σχετικά με το αν το auris θα χτυπήσει το golf tsi. Πάντως η Corolla το χτύπησε και το Tsi, Fsi, Gt και χωρίς να έχει κάνει την ανανέωση που έκανε η VW στο Golf.
Για το 2006
- Focus
- Corolla (που έχει πόσα χρόνια στην πλάτη της χωρίς ανανέωση σαν του Focus και Golf)
- Golf
Εταιρίες για το 2006:
- Τoyota
- VW
- Ford
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το παρελθόν της Toyota. Ε με τέτοιο παρελθόν δε νομίζω με το Auris να αποφάσισαν να κάνουν χαρακίρι. Υπ΄όψιν το Corolla είναι από τα πιο ακριβά της κατηγορίας τους και όμως πουλάνε και ας μην είχαν ή έχουν τουρμπίσιους κινητήρες.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Σχετικά με το αν το auris θα χτυπήσει το golf tsi. Πάντως η Corolla το χτύπησε και το Tsi, Fsi, Gt και χωρίς να έχει κάνει την ανανέωση που έκανε η VW στο Golf.Για το 2006
- Focus
- Corolla (που έχει πόσα χρόνια στην πλάτη της χωρίς ανανέωση σαν του Focus και Golf)
- Golf
Εταιρίες για το 2006:
- Τoyota
- VW
- Ford
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το παρελθόν της Toyota. Ε με τέτοιο παρελθόν δε νομίζω με το Auris να αποφάσισαν να κάνουν χαρακίρι. Υπ?όψιν το Corolla είναι από τα πιο ακριβά της κατηγορίας τους και όμως πουλάνε και ας μην είχαν ή έχουν τουρμπίσιους κινητήρες.
Ξανακοίτα τις ταξινομήσεις και τι πούλησε -και που- η κάθε εταιρεία. Η μεγάλη διαφορά της Toyota είναι το RAV
-
Σχετικά με το αν το auris θα χτυπήσει το golf tsi. Πάντως η Corolla το χτύπησε και το Tsi, Fsi, Gt και χωρίς να έχει κάνει την ανανέωση που έκανε η VW στο Golf.Για το 2006
- Focus
- Golf
Εταιρίες για το 2006:
- Τoyota
- VW
- Ford
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το παρελθόν της Toyota. Ε με τέτοιο παρελθόν δε νομίζω με το Auris να αποφάσισαν να κάνουν χαρακίρι. Υπ΄όψιν το Corolla είναι από τα πιο ακριβά της κατηγορίας τους και όμως πουλάνε και ας μην είχαν ή έχουν τουρμπίσιους κινητήρες.
μην το γενικεύεις...δες μόνο τα μοντέλα τους :
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.phpνατα μας ανεβαίνει η τιμή προς το civic που τα εχει στανταρ.... Σε λίγο θα είναι τα ίδια λεφτά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σχετικά με το αν το auris θα χτυπήσει το golf tsi. Πάντως η Corolla το χτύπησε και το Tsi, Fsi, Gt και χωρίς να έχει κάνει την ανανέωση που έκανε η VW στο Golf.
Για το 2006
- Focus
- Golf
Εταιρίες για το 2006:
- Τoyota
- VW
- Ford
Δεν το γενικεύω. Δείχνω και σαν εταιρία η Toyota σε ποια θέση ήταν το 2006 και σαν μοντέλο το Corolla σε ποια θέση ήταν. Η ακριβή Corolla χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν αρκούν μόνο οι επιδόσεις σαν κριτήριο αγοράς ενός αυτοκινήτου.
-
Για το 2006
- Focus
- Golf
Εταιρίες για το 2006:
- Τoyota
- VW
- Ford
Δεν το γενικεύω. Δείχνω και σαν εταιρία η Toyota σε ποια θέση ήταν το 2006 και σαν μοντέλο το Corolla σε ποια θέση ήταν. Η ακριβή Corolla χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν αρκούν μόνο οι επιδόσεις σαν κριτήριο αγοράς ενός αυτοκινήτου.
Πάντως η Toyota με το Auris έχει πάρει ένα ρίσκο. Για πρώτη φόρά η Corolla δεν είναι η στάνταρ παρουσίασει σαν μοντέλο.
-
ποιο ρίσκο;
άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
αγοραστής: Ναι γεια σας θέλω το Κορόλα.
πωλητής: ορίστε!
αγοραστής: όχι θέλω το 5πορτο.
πωλητής: ορίστε ...λέγεται τώρα Auris!
αγοραστής: αούρης?
πωλητής: Αuris!
αγοραστής: οκ πιάστε ένα μαύρο! -
Πάντως η Toyota με το Auris έχει πάρει ένα ρίσκο. Για πρώτη φόρά η Corolla δεν είναι η στάνταρ παρουσίασει σαν μοντέλο.
Δεν θα συμφωνήσω...
Πες πχ πως παίρνεις το εφάπαξ σου και πας ν' αλλάξεις την 20ετή και βάλε Corolla σου...Μπαίνεις στην αντιπροσωπεία, κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος...
-Γεια σας, μια Corolla θέλω 1.3 DX και θέλω να μου κρατήσετε την δική μου, είναι μόλις 23 ετών, με 350.000χλμ, και καίει λιγότερο από 1 λιτρο λάδι σε κάθε γέμισμα...Ας πούμε 3.000 -
Το ωραίο είναι πως ο Σάββας κι εγώ είχαμε την ίδια έμπνευση για...διάλογο αγοραστή-πωλητή!
Ειλικρινά, δεν είχα διαβάσει το ποστ του!
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007